Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gunde bı tane okunsa bı haftada çoktan bıtmıs olur lıste tamamlanamazsa yenı lıste nasıl olacak..bu lıste sarkarsa 6 kişilik olanı nasıl olacak ne zamana srakar ınan bende bılmıyorum

canııııııııııım.teyzesi yesin onu.ay minnacıktır daha o.kıyamam.canım dualarına herkes gibi yürekten amiiiiiin diyorum.Allah sizi korusun inş.

canııııııııııım.teyzesi yesin onu.ay minnacıktır daha o.kıyamam.canım dualarına herkes gibi yürekten amiiiiiin diyorum.allah sizi korusun inş.

amın canım..
Bebegım teyzelerden yana çok sanslı doğsun ıns resımını yollayacam sızlere

gunde bı tane okunsa bı haftada çoktan bıtmıs olur lıste tamamlanamazsa yenı lıste nasıl olacak..bu lıste sarkarsa 6 kişilik olanı nasıl olacak ne zamana srakar ınan bende bılmıyorum

ya aslında zorluk yok ama işte............yani bir düzene girse iyi olacak.neyse kimse bilerek geciktirmiyordur eminim ama biraz daha sıkı çalışmak lazım kızlaaaaaaar.:97:

sağol bilgi verdiğin için. böyle şeyler duyunca umutlanıyorum ama eşim çok baskın karakterli ben konuşamıyorum bu konuda. 1 yıl 4 aylık evliyiz ben 25 eşim ise 29 yaşında 2 ay önce doktora gittik o zamana kadar heyecanlıydı olmasa tüp bebek yaparız diye teselli ediyordu beni . sorun onda çıktı o günden beri konusunu bile açtırmıyor. biraz daha sakinleşmesini bekliyorum keçiboynuzu kürü içirecem inşallah.. olmasa başka doktora gideriz 1 doktorla olmaz..

ya aslında zorluk yok ama işte............yani bir düzene girse iyi olacak.neyse kimse bilerek geciktirmiyordur eminim ama biraz daha sıkı çalışmak lazım kızlaaaaaaar.:97:
evet tabi bilerek gecikmiyor. ben kursada gidiyorum arapça okuyorum. haftada 1 sohbet oluyo ordan bazen 5 bazen 10 yasin okuyorum.ev falan derken gecikiyor... yoğunluktan aslında

Canım benim çok sevindim..Amin inşaallah Ayşecim

Kime benziyo Ayşe Amin kuzum

amın canım..
Bebegım teyzelerden yana çok sanslı doğsun ıns resımını yollayacam sızlere

Merakla bekliyoruz güzel bebeğimizi Rabbim sizi korusun

olsun canım üzülme sakın.inanıyorum ki zamanla atlatıp doktora kendi gitmeyi isteyecektir.biz kadınlar herşeyi kaldırabiliriz.ama erkekler daha hassas bu konularda.biraz daha sabır ve zaman.

olsun canım üzülme sakın.inanıyorum ki zamanla atlatıp doktora kendi gitmeyi isteyecektir.biz kadınlar herşeyi kaldırabiliriz.ama erkekler daha hassas bu konularda.biraz daha sabır ve zaman.
doğru diyosun hem benim eşim zor bi insan. hem daha erken çok olmadı evleneli ama sabırsız davranıyoruz...

ben de okudum canım. Allah kabul etsin inşallah. tez zamanda kavuştursun bizi evlatlarımıza

Aminnn.cnm cok sevindim.rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah

ben şimdilik sayı vermeyimde okudummu yazarım buraya olmasa özel mesaj atarım yarın yada öbürgün inşallah...

kızlar ben de 3 melek annesiyim
en büyük hayalim anne olabilmek
ben de sizle dua etmek istiyorum beni de ekler misiniz

kızlar ben de 3 melek annesiyim
en büyük hayalim anne olabilmek
ben de sizle dua etmek istiyorum beni de ekler misiniz

aramıza hoşgeldın canım rabbım tez zamanda yavrunu nasıp etsın ıns .
Ecrın arkadasımız lısteyle ılgılenıyo..listemmıze ekler senı
bu haftakı lıstemızde eksıkler var eger eksıklerımıze yardım etmek ıstersen çok sevınırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…