Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım.doğru söylüyorsun.Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.ama bazen işte insan böyle duygulara kapılabiliyor sende bilirsin ki.birde hastayken insan daha bir duygusalmı oluyor ne

Rabbim beklediğin sabrettiğin yılların mükafatı olarak sana hayırlı sağlıklı evlat versin.Üzme kendini nolur,bende üzülüyorum çok,ama inan bana olacak,hissediyorum olacak...Dün tüp bebekle ilgili bi konu okuyodum,eşime yakındım dedim tüp bebek çok pahalı artı illa olacak diye bişey yok,naparızki canım dedim.Gerek kalmayacak tüp bebeğe lütfen buna inan dedi,o bana hep üzülme olacak der bende içimden sayarım,hep öyle diyosun olmuyo falan diye..Artık eşimin dediği gibi düşünüyorum,bilmiyorum şartladım mı kendime bunu,ama hissediyorum diyelim Rabbimin izniyle olacak inan bana....

Kuran-ı Kerim'de çoğu ayette geçer 'Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu' diye...Efendimiz(s.a.v)'de öyle diyor ya,bilselerdi yapmazlardı diye...Canım bende diyorum ki,dua edenlerle etmeyenler bir olur mu?Tanımıyoruz birbirimizi,görmedik,adımızı dahi bilmiyoruz çoğumuz,ama dert hepimizin ortak yönü ve çok içten dua ediyoruz.Şüphesiz Rabbim bunu görüyor biliyor ve Rabbim rıza gösteriyor...Ben bana okunan her bir Yasinde ne hissettim biliyomusun,bebeğimin bana kavuşma süresi yaklaşıyor,her bir Yasin beni bebeğime yaklaştırıyor dedim,gece demedim gündüz demedim tanımadığım birsürü insana mesaj gönderdim.İnanarak,büyük bir inançla..Şimdi de burda okuduğumuz Yasinler dualar için aynı şeyi hisset sende...Normal mesajlarımızın sonu bile hayırlı sağlıklı evlat temennisiyle bitiyo.Çok dua edip çok dua alıyoruz.Sen hiç sıkma canını.Tüm güzel şeyler ummadığın anda olurmuş.İnşaallah een yakın zamanda hayırlısı ile senin müjdeni alıcaz.Buna inan tamam mı canım.Dualarım seninle,hepinizle...

canım hem duygulandırdın,ağlattın hemde mutlu ettin beni.tabiki ben de öyle düşünüyorum.duanın açmadığı hangi kapı varki.hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için olduk burada.hepinizden Allah razı olsun.ben burda olmaktan öyle mutluyum ki.inşaallah en kısa zaman da hepimizin yüzü güler de bebiş haberlerini veririz ard arda.inşaalah.amiiiiin.

Sağol canımcım yaa valla ateşler içinde yattım 2gün ilaçta almadım bi ihtimal ama berbat haldeyim işte

Canımmmm ne güzel yazmışsınnnnn
Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah kendiliğinden gelsin mucizelerimizz

Amin Rabbim hepimizden razi olsun...Gözyaşların en kısa zamanda hayırlısı ile,yerini sevinç ve şükür gözyaşlarına bıraksın...

Bende mutluyum sizlerle,amin o içten dualarına

Canım okuyamayacak durumdaysan ben okuyayım senin yasinleri

Ah seyyanım benim Rabbimden umut hiç kesilmez.Bir bakarsın ki bir mucize olur inşallah.Rabbimden umudumuzu kesmediğimiz için burdayız.Birbirimize dualar edip Rabbime yalvarıyoruz.Şimdi yine yalvarıyorum Rabbime benden de önce sana versin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNN

Canımmmmm Allah razı olsun derim valla çok makbule geçer

Canımmmmm Allah razı olsun derim valla çok makbule geçer

Allah senden de razı olsun canım Rabbim şifa versin bir an önce.Sen okunmuş bil yasinleri.Şimdi çıkıyorum okumaya başlıyorum :) Sana kaç tane düşüyordu listeye bakayım bi canım

Allah senden de razı olsun canım Rabbim şifa versin bir an önce.Sen okunmuş bil yasinleri.Şimdi çıkıyorum okumaya başlıyorum :) Sana kaç tane düşüyordu listeye bakayım bi canım

3taneydi canım hatırladığım kadarıyla iyi ki varsınız yaa
Allahım razı olsunnnnn

Aysecim randevun nasil gecti hersey yolundamiydi??

Canım çok sukur yolunda kalp atıslarını duyamadık ama gordum yavrumun kalbı ne guzel atıyordu ..dıyorum kı aramızdakı ask basladı sımdıden..
rabbım tum ısteyenlerle bırlıkte benım can yoldaslarım arkadaslarımada nasıp etsın ıns

aynen bıtanem eşım uyudu bende haber vermek ıcın gırdım sukur canım bebısın kalbı atıyor ama sımdılık sesını duymadım

canım nasıl içten bir duadır bu.Rabbim hepimize varsin aynı anda versin inş.ay ne diyeceğimi bilemedim ya....ağlattın beni!

ayşecim nasılsın canım.herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah nazarlardan saklasın inş.

selamun aleykum canlarım
nasılsınız kocişim uyuyor yıne
bende fırsattan gırdım..çok sukur bebısımın kalp atısları duyulmasada gorunuyor dr hersey yolunda dedı 6sında tekrar kontrolum var ..rabbım bu guzel duyguları en yakın zamnda sızlerde yasatsın ıns..
bu arada eşimle aksam uzerı gıysı magazasında bu aksam izmire dursun alı erzıncanlının gelecegını ögrendık
tabı bıletler tukenmıs yerler dolu çok ama çok uzuldum
çok ıstıyorum onu gorup canlı dınlemeyı nasıp olmadı

ayşecim nasılsın canım.herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah nazarlardan saklasın inş.

amın canım allah razı olsun rabbım tez zamanda senıde anne etsın ıns..hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın ıns..
AMIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN
sen nasılsın

Canımm pıtırcık_43 arkadaşım 200 tane okuyor
e_m_a nın 500 den düşermisin e_m_a daha okumadı bizden haber bekliyor ??

amın canım allah razı olsun rabbım tez zamanda senıde anne etsın ıns..hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın ıns..
AMIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN
sen nasılsın

çok şükür canım ne olsun.yasinlerde eksikler çok ayşecim.yani 1 haftada bitirmemiz gerek aslında ama.hep sarkıyor.6 şar yasin yapılacaktı ya bence bir düşünün derim.benim için sorun yok.bana 6 deyin okurum Allahın izniyle de.listenin son durumu malum.kimse yanlış anlamasın beni.ama bitirsek iyi olacak sanki.

bu arada yazmayı unuttum kızlar mınnacık olan bebışımınn ılk resmını aldım
YARABBIM SEN BENI SEVINDIRDIM NE OLUR ALLAHIM NE OLUR YARABBIM BU GONUL DOSTLARIMI EVLAT SEVGISINDEN MAHRUM ETME ONLARIN EVINI SEN ET .AMIIIIIINNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…