sağol canım ama %1 şansımız bile olsa umut her zaman var be canımm
benim bir öğrencimin ailesi 18yıl tedavi olmuşlar neler neler denemişler olmamış en sonunda olmuyor deyip kendi haline bırakmışlar ardından 4tane çocukları oldu normal yolla
Allahın hikmetine sual olmaz. Rabbim yardım edecek yeter ki sabredelim
Sağolasın canım inşallah işe yarar yoksa patronum beni işten atacak devamsızlıktan
ah canlarım 12 sene sonra onca tedavinin ardından kendiliğinden birşey olacağı yok (ALLLAH BİLİR)UMUT İŞTE.asbelove canım sanada geçmiş olsun.içiyorum bende neler içiyorum ama.......ecrin evet canım toplamda 4 oluyor.
Rabbim beklediğin sabrettiğin yılların mükafatı olarak sana hayırlı sağlıklı evlat versin.Üzme kendini nolur,bende üzülüyorum çok,ama inan bana olacak,hissediyorum olacak...Dün tüp bebekle ilgili bi konu okuyodum,eşime yakındım dedim tüp bebek çok pahalı artı illa olacak diye bişey yok,naparızki canım dedim.Gerek kalmayacak tüp bebeğe lütfen buna inan dedi,o bana hep üzülme olacak der bende içimden sayarım,hep öyle diyosun olmuyo falan diye..Artık eşimin dediği gibi düşünüyorum,bilmiyorum şartladım mı kendime bunu,ama hissediyorum diyelim Rabbimin izniyle olacak inan bana....
Kuran-ı Kerim'de çoğu ayette geçer 'Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu' diye...Efendimiz(s.a.v)'de öyle diyor ya,bilselerdi yapmazlardı diye...Canım bende diyorum ki,dua edenlerle etmeyenler bir olur mu?Tanımıyoruz birbirimizi,görmedik,adımızı dahi bilmiyoruz çoğumuz,ama dert hepimizin ortak yönü ve çok içten dua ediyoruz.Şüphesiz Rabbim bunu görüyor biliyor ve Rabbim rıza gösteriyor...Ben bana okunan her bir Yasinde ne hissettim biliyomusun,bebeğimin bana kavuşma süresi yaklaşıyor,her bir Yasin beni bebeğime yaklaştırıyor dedim,gece demedim gündüz demedim tanımadığım birsürü insana mesaj gönderdim.İnanarak,büyük bir inançla..Şimdi de burda okuduğumuz Yasinler dualar için aynı şeyi hisset sende...Normal mesajlarımızın sonu bile hayırlı sağlıklı evlat temennisiyle bitiyo.Çok dua edip çok dua alıyoruz.Sen hiç sıkma canını.Tüm güzel şeyler ummadığın anda olurmuş.İnşaallah een yakın zamanda hayırlısı ile senin müjdeni alıcaz.Buna inan tamam mı canım.Dualarım seninle,hepinizle...
seyyan, asbelove
geçmiş olsun kızlar. bu sene ki grip çok fena vuruyor. ben de tam yılbaşı arefesinde olmuştum. 10 günde anca iyileştim ilaçlarla. hi. ateşimin 39 olduğunu hatırlamam. 5 gün düşmemişti hiç. ihmal etmeyin doktora gidin. ilaçsız geçmiyor o meret.
Rabbim beklediğin sabrettiğin yılların mükafatı olarak sana hayırlı sağlıklı evlat versin.Üzme kendini nolur,bende üzülüyorum çok,ama inan bana olacak,hissediyorum olacak...Dün tüp bebekle ilgili bi konu okuyodum,eşime yakındım dedim tüp bebek çok pahalı artı illa olacak diye bişey yok,naparızki canım dedim.Gerek kalmayacak tüp bebeğe lütfen buna inan dedi,o bana hep üzülme olacak der bende içimden sayarım,hep öyle diyosun olmuyo falan diye..Artık eşimin dediği gibi düşünüyorum,bilmiyorum şartladım mı kendime bunu,ama hissediyorum diyelim Rabbimin izniyle olacak inan bana....
Kuran-ı Kerim'de çoğu ayette geçer 'Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu' diye...Efendimiz(s.a.v)'de öyle diyor ya,bilselerdi yapmazlardı diye...Canım bende diyorum ki,dua edenlerle etmeyenler bir olur mu?Tanımıyoruz birbirimizi,görmedik,adımızı dahi bilmiyoruz çoğumuz,ama dert hepimizin ortak yönü ve çok içten dua ediyoruz.Şüphesiz Rabbim bunu görüyor biliyor ve Rabbim rıza gösteriyor...Ben bana okunan her bir Yasinde ne hissettim biliyomusun,bebeğimin bana kavuşma süresi yaklaşıyor,her bir Yasin beni bebeğime yaklaştırıyor dedim,gece demedim gündüz demedim tanımadığım birsürü insana mesaj gönderdim.İnanarak,büyük bir inançla..Şimdi de burda okuduğumuz Yasinler dualar için aynı şeyi hisset sende...Normal mesajlarımızın sonu bile hayırlı sağlıklı evlat temennisiyle bitiyo.Çok dua edip çok dua alıyoruz.Sen hiç sıkma canını.Tüm güzel şeyler ummadığın anda olurmuş.İnşaallah een yakın zamanda hayırlısı ile senin müjdeni alıcaz.Buna inan tamam mı canım.Dualarım seninle,hepinizle...
canım hem duygulandırdın,ağlattın hemde mutlu ettin beni.tabiki ben de öyle düşünüyorum.duanın açmadığı hangi kapı varki.hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için olduk burada.hepinizden Allah razı olsun.ben burda olmaktan öyle mutluyum ki.inşaallah en kısa zaman da hepimizin yüzü güler de bebiş haberlerini veririz ard arda.inşaalah.amiiiiin.
Amin canım aminnn hepimiz sırayla güzel haberler vereceğiz inşallah
al benden de o kadar bi minoset içtim canım zar zor ayaktayım yasinlerimi de okuyamadım bu akşam iyi olursam okuyacağım inşallahhh
eşim meyve suyu sıkıyor bana bir de kivi yiyorum bol bol he birde zencefil-bal-limon karışımı yapıyor fena gelmiyor benden söylemesi
ah canlarım 12 sene sonra onca tedavinin ardından kendiliğinden birşey olacağı yok (ALLLAH BİLİR)UMUT İŞTE.asbelove canım sanada geçmiş olsun.içiyorum bende neler içiyorum ama.......ecrin evet canım toplamda 4 oluyor.
Canımmmm ne güzel yazmışsınnnnn
Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah kendiliğinden gelsin mucizelerimizz
Canım okuyamayacak durumdaysan ben okuyayım senin yasinleri
Ah seyyanım benim Rabbimden umut hiç kesilmez.Bir bakarsın ki bir mucize olur inşallah.Rabbimden umudumuzu kesmediğimiz için burdayız.Birbirimize dualar edip Rabbime yalvarıyoruz.Şimdi yine yalvarıyorum Rabbime benden de önce sana versin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNN
Canımmmmm Allah razı olsun derim valla çok makbule geçer
Allah senden de razı olsun canım Rabbim şifa versin bir an önce.Sen okunmuş bil yasinleri.Şimdi çıkıyorum okumaya başlıyorum :) Sana kaç tane düşüyordu listeye bakayım bi canım
Aysecim randevun nasil gecti hersey yolundamiydi??
Mutluluk27 var canım listeye eklenecek.Bu arada 6 yasin okunmasından vazgeçelim bu yasinler bile zor tamamlanıyor.O zaman daha çok eksik olacak ne dersiniz canım
Allah senden de razı olsun canım tedavin hayırlarla geçsin inşallah.Sen burayı düşünme senin yerine okuruz sende Allah'a emanet ol canım
Ne kadar güzel bir hediye maşallah canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Ayşecim bugün için giremem demişti.Kocasını uyutup girse de haber verse keşke :)
Canım okuyamayacak durumdaysan ben okuyayım senin yasinleri
Ah seyyanım benim Rabbimden umut hiç kesilmez.Bir bakarsın ki bir mucize olur inşallah.Rabbimden umudumuzu kesmediğimiz için burdayız.Birbirimize dualar edip Rabbime yalvarıyoruz.Şimdi yine yalvarıyorum Rabbime benden de önce sana versin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNN
ayşecim nasılsın canım.herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah nazarlardan saklasın inş.
amın canım allah razı olsun rabbım tez zamanda senıde anne etsın ıns..hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın ıns..
AMIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?