kızlar ya şuna bakın,maşaallah
[ımg]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307470_176507575760398_921838118_n.jpg[/ımg]
oyyyy masallah ya onun yanakların dudaklarını yerım beeeeeeennnnnn
Selamün aleyküm canlarım....Bugün bir mesaj geldi,aynen paylaşıyorum
''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''
Selamün aleyküm Ayşe....
Selamün aleyküm Turkuaz....
Selamün aleyküm Ema.......
Selamün aleyküm Esma......
Selamün aleyküm Duru........
Selamün aleyküm Krizantem.....
Selamün aleyküm Muhat......
Selamün aleyküm Kays......
Selamün aleyküm Bahar.....
Selamün aleyküm Antisocial...
Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....
Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....
Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.Sevgilerimle
paylasımın ıcın allah razı olsun canım
Selamün aleyküm EslemLiva....
Selamün aleyküm Turkuaz....
Selamün aleyküm Ema.......
Selamün aleyküm Esma......
Selamün aleyküm Duru........
Selamün aleyküm Krizantem.....
Selamün aleyküm Muhat......
Selamün aleyküm Kays......
Selamün aleyküm Bahar.....
Selamün aleyküm Antisocial...
öncelikle başın sağolsun Allah sabırlar versin. inşallah rabbim hayırlısıyla tekrardan nasip eder..canım herşey çok güzel gidiyodu sezeryan tarihimi 1 hafta vardı bi akşam saat 5 ufak bi akıntı geldi doktoru aradım hemen gel dedi nst ye girdim bebekte sıkıntı var dedi acilen sezeryana aldılar herşey çok güzel dularımı okudum girdim ameliyata oglum geldi agladı hemen odaya aldılar giydirdiler yanıma geldi yigit efem emzirdim herşey çok güzel tam 3 saat sonra oglum morarmaya başladı doktor aldı onu benden götürdü yogun bakıma 6 gün kaldı pulmuner hipertansiyon dediler kalbinde sıkıntı varmış anlamamış doktor hep canavar gibi oglan geliyo derdi olmadı ahirette buluşmak üzere ayrıldık oglumdan çok zor günler yandım tutuştum canım
ben burayı görmedim bittiğini bilmiyordum. Allah kabul etsin acil şifalar versin inşallahPANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?
1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...
ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------504=OKUYOR
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUYOR
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------200=OKUYOR
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------50=OKUYOR
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUYOR
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUYORR
TEFRİCİYE TAMAMLANDIIIOKUYUNCA HABER VERİN ARKADAŞLAR
selam arkadaşlar nasılsınız? bi süre giremedimkayınvaldem hastaydı 3 gündür ordaydım. önemli bi gelişme vamı* ve ecrin 4444 tefriciye topluyormuş tamamlandımı? geçmişi okuyemedım.
AMIN CANIM AMIN INS..
bugun gıttıgım hastahaneden nefret ettım 9da gıttık öglen 3 te çıktık..
Sanırım özel bı yer bulmalıyım
Ve aleykümselam canım hoşgeldin..Çok geçmiş olsun,önemli bişey yoktur inşaallah :26:
Canım toplandı tefriciyeler...Benim 500 Yasinimde bittiTedaviye başlayanlar var,öyle işte :26:
ay bende yaa böyle tombiş tombiş sıkıtırıcan yanaklarını totişini
Bazen düşünüyorumda bebeğim olursa nasipse,severken öldürür müyüm ki diye
selam arkadaşlar nasılsınız? bi süre giremedimkayınvaldem hastaydı 3 gündür ordaydım. önemli bi gelişme vamı* ve ecrin 4444 tefriciye topluyormuş tamamlandımı? geçmişi okuyemedım.
araştır başka bir doktor bul o zaman canım.araştırma hastanesine mi gidiyodun sen.
aramıza hoşgeldın canım rabbım tez zamanda yavrunu nasıp etsın ıns .
Ecrın arkadasımız lısteyle ılgılenıyo..listemmıze ekler senı
bu haftakı lıstemızde eksıkler var eger eksıklerımıze yardım etmek ıstersen çok sevınırız
evet canım arastırma hastahanesıne gıdıyorum ama esım burda ısrarcı ıyı bı hastahane dıyo
üşütmüştü şimdi daha iyi canım:) 500 yasininin tamamlanmasına çok sveindim:)peki asbelove de bitirdi mi? hadi bakalım yasinlerin yüzü suyu hürmetini 40 güne kalmadan haberini alırızinşaallah
yok canım ya bırak kendını yakınlarına ayyy çok opmeyın yanakları tahrıs olacak dersın
Kıyamam ben ya esımde ısırırım dıyo bısey demıyorum cunku yapamaz kıyamaz
ne güzel bir zamanda haber verdiniz. duygulandım şimdi.... ne büyük mutluluk Rabbim hayırlı sağlıklı ahlaklı evlat nasip etsinKizlar dun ailelerimize kandil hediyesi verdik bebisimizin gelisinde dua katkilari olsun istedik yani dun hepsi yeni ogrendilertorunlarinin gelecegini tahmin ettigimden daha cok sevindiler anneler ve babalar aglamaktan konusamadilar senelerdir bekleniyordu cok sukur bu haberi verebildik Rabbim isteyen herkexe sevindirici haber vermeyi ve kucaklarina almayi nasip eder insaallah....
CanımmmmmmEslem demişsinnn Ayşe ESLEM Krizantem hamile demişsin
Ayy kurban olduğum Allahım mı söyletti ki kuzum ya,hemde Kandil günü,500 Yasinimin bittiği günBak şimdi çocuklar gibi sevindim,inşaallah Rabbim söyletmiştir
Sanırım Esma diyecektin Eslem dedin,az önce canım sıkkın yazmıştım şimdi çocuklar gibi neşelendim
Bu umut öyle bişey ki,nasıl mutlu ediyo insanı nasıl
O güzel dualarını da amin,inşaallah tedavin olumlu sonuçlanır canım benim
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar tefriciyye sayısı fazlasıyla geçti(( ben bu kadar çabuk tamamlanacağını tahmin etmemiştim sayıda çok önemli napıcam şimdi ben ((
ayy kafa başka bişi düşünüyo, el farklı yazıyo bugün bende ecrin. kusura bakma. duamı meltem için ettim canım.
kızlarr, dün gece namazdan sonra istihare namazı kıldım, duasını yapıp yattım. ama hiçbişi görmedim( sitelerde 3 gün yapabilirsiniz diyor. napsam ki bu gece yarın gece de denesem mi? bu denemem benim için hayırlı mı olucak, hayırsız mı? bir umut bekliyorum aslında sadece. hiç yapan ve güzel şeyler görüp gerçekleşen var mı aranızda?
kızlar ben de 3 melek annesiyim
en büyük hayalim anne olabilmek
ben de sizle dua etmek istiyorum beni de ekler misiniz
Kızlar benim şimdi çıkmam lazım,eşim geldi..Yemek yicez daha...
Ecrin gelirse belki sayfa yoğunluğundan görmez,lütfen hatırlatın..Eksik olan Yasin kaç taneyse hepsini okundu diye işaretlesin,yarın Ayşede yapar duasını...Ema birinin yerine okuyacaktı,geçmiş sayfalarda yazmıştı.Onada dikkat edip bana tam eksik sayıyı verirsen memnun olurum Ecrincim...
Kızlar yani şuan eksik Yasinlerimiz yok.Benim Yasinleriminden baya bir artmıştı,artanları ayrı yere not aldım,ordan düşücem artık...Rabbim kabul etsin...Görüşmek dileğiyle
insallah canim insallah olur ben esma yazacaktim ...demekki seninkide yakin insallh......kizlaarr belki tup bebek tedavim iptal olucak Allah korusun kotu haberim var benim,bu sabah kontrolum vardi yumoslarim buyuyor ama rahimde beyaz bisey varya,hani kalinlasmasi gerekiyo transfer icin.iste o beyaz duzensizmis bisey gordum dedi doktor,belki iptal olabilir,bas doktorla birlikte bakacaklar pazartesi sonra karar verecekler iptal veya devam....cok morelim bozuldu,insallah bisey olmaz....gecen seferki tedavimdede boyle egrilik olmustu ama 1 2 gun sonra duzelmisti..bi bilginiz varmi bu konuda kizlar...bende birazdan banyo yapip yasinlerimi okuycam.yarinda eksikler icin okurum insallah...Allah hepinizden razi olsun arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?