kızlar hormon testlerim iyiçıktı. acaba şimdi ne yaptırmam lazım?
canım çok sevındım ya ıns bundan sonrasıda böyle guzel devam eder
saol canım inşaallah topikte hep güzel haberler alırız. bugün nekadarzor'un bi işlemimi vardı. bu ara hep yanlış hatırlıyorum gerç, ama
amın amın canım...
bende öyle hatırlıyorum..nekadarzorun işlemı agrısız gecmıstr ıns..rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ıns
hadi gözün aydınnn....sen yaptırdıın dimii tek test eşin spermmiyogram testini yaptı mı...ikiizde sağlıklısınız canım çalışmalara devam doktorada gidersen klomenle başlayabilirsiniz tedaviiye ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakarlarr..gene geldim:)
kızlar hormon testlerini yaptırdım hepsi de iyi çıktı. şimdi ne yapmam gerekiyor. sonuçları başka doktora gösterdim güzel dedi.
acaba yaptırılacak ne testim var daha.
kızlar nasılsınız
ayşecim bebiş nasıl
kızlar hormon testlerim iyiçıktı. acaba şimdi ne yaptırmam lazım?
saol canım inşaallah topikte hep güzel haberler alırız. bugün nekadarzor'un bi işlemimi vardı. bu ara hep yanlış hatırlıyorum gerç, ama
sa arkadaşlar nasılsınz umarım hepiniz iisinzdir.. hz Allah hepimize afiyetler versin inşaallah.. çok fazla giremiyorum nete o yüzden geçmişi okuyamıyorum sönmezden habr var mı? vetedaviye başlayan diğer arkadaşlardan inşaallah herkesin her işi yolunda gider vee bende bu ay o emaneti taşıyanlar arasına katıırım inş. dualarmdasınz arkadaşlar.... Hz Allah sevdiği kullar listesine alsın inşaalah bizleride ve sevdikleri hürmetine dualarımızı kabul etsin ve kendisine hakiki kul habibine hakiki ümmet ve büyüklerimze hakiki evlat olcak iki düyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin inşaallah bizlere Allaha emanet olun....
canım hoşgeldin dualarına canı gönülden amin diyorumsa arkadaşlar nasılsınz umarım hepiniz iisinzdir.. hz Allah hepimize afiyetler versin inşaallah.. çok fazla giremiyorum nete o yüzden geçmişi okuyamıyorum sönmezden habr var mı? vetedaviye başlayan diğer arkadaşlardan inşaallah herkesin her işi yolunda gider vee bende bu ay o emaneti taşıyanlar arasına katıırım inş. dualarmdasınz arkadaşlar.... Hz Allah sevdiği kullar listesine alsın inşaalah bizleride ve sevdikleri hürmetine dualarımızı kabul etsin ve kendisine hakiki kul habibine hakiki ümmet ve büyüklerimze hakiki evlat olcak iki düyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin inşaallah bizlere Allaha emanet olun....
eşim vermedi daha. nisana kadar bana mühlet ver dedi. üstüne gitmiyorum bende. ama bu arada ne yapmam gerekiyorsa onları yapmak istiyorum. tekrar gidip yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktırayım o zaman. peki devlet hastanesinde bakarlar mı?hadi gözün aydınnn....sen yaptırdıın dimii tek test eşin spermmiyogram testini yaptı mı...ikiizde sağlıklısınız canım çalışmalara devam doktorada gidersen klomenle başlayabilirsiniz tedaviiye ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakarlarr..
amin canım inşaallah:)kaçırmışım seni tatlımmmm
maaşallah canım çok sevindim eşin verecek şimdi senin işin bitti çok şükür inşallah normal çıkar o da rahatça devam edersiniz yolunuza
canım yumurta toplamı işlemi vardı inşallah sorunsuz atlatmıştır çok çok a kalite yumoşu çıkmıştır inşallahhhh
sa arkadaşlar nasılsınz umarım hepiniz iisinzdir.. hz Allah hepimize afiyetler versin inşaallah.. çok fazla giremiyorum nete o yüzden geçmişi okuyamıyorum sönmezden habr var mı? vetedaviye başlayan diğer arkadaşlardan inşaallah herkesin her işi yolunda gider vee bende bu ay o emaneti taşıyanlar arasına katıırım inş. dualarmdasınz arkadaşlar.... Hz Allah sevdiği kullar listesine alsın inşaalah bizleride ve sevdikleri hürmetine dualarımızı kabul etsin ve kendisine hakiki kul habibine hakiki ümmet ve büyüklerimze hakiki evlat olcak iki düyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin inşaallah bizlere Allaha emanet olun....
canim Amiiiiiiin sagolasin sende iyisindir insallah "bende o emaneti tasiyanlar arasina katilirim ins" kismini okurken tasiyanlar arasina katildim diye okudum bir an yuregim hop oturup kalkti icim bir hos oldu canim insallah cok yakindir..... ssonmezin persembe gunu yani yarin yumurtalari toplanacakti yanlis hatirlamiyorsam bide nekadarzorun bugundu islemi iinsallah guzel gecmistir...
muhatcığım gözün aydın sende sorun yokmuş darısı eşinin başına Rabbim yüz akıyla çıkmayı nasip etsin çıktığınız bu yolda bebişinizi kucağınıza almanızı nasip etsin amin
eşim vermedi daha. nisana kadar bana mühlet ver dedi. üstüne gitmiyorum bende. ama bu arada ne yapmam gerekiyorsa onları yapmak istiyorum. tekrar gidip yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktırayım o zaman. peki devlet hastanesinde bakarlar mı?
amin canım inşaallah:)
sönmezi de merakla bekliyorum:) ayy inşallah çifter çifter bebemiz olur:)
canım bende öyle okudum bi an:) rabbim okuduğumuz gibi çıkartır inşaallah:)
gene geldim:)
kızlar hormon testlerini yaptırdım hepsi de iyi çıktı. şimdi ne yapmam gerekiyor. sonuçları başka doktora gösterdim güzel dedi.
aminnnnnnnsa arkadaşlar nasılsınz umarım hepiniz iisinzdir.. hz Allah hepimize afiyetler versin inşaallah.. çok fazla giremiyorum nete o yüzden geçmişi okuyamıyorum sönmezden habr var mı? vetedaviye başlayan diğer arkadaşlardan inşaallah herkesin her işi yolunda gider vee bende bu ay o emaneti taşıyanlar arasına katıırım inş. dualarmdasınz arkadaşlar.... Hz Allah sevdiği kullar listesine alsın inşaalah bizleride ve sevdikleri hürmetine dualarımızı kabul etsin ve kendisine hakiki kul habibine hakiki ümmet ve büyüklerimze hakiki evlat olcak iki düyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin inşaallah bizlere Allaha emanet olun....
gene geldim:)
Cinsel ilişki sıklığı ile ilgili en yaygın inanış sperm sayısının normale dönmesi için bir sürenin gerekliliği şeklinde olup, hiçbir bilimsel temeli yoktur. Yapılan çalışmalarda cinsel ilişkiye ara verildiğinde 9 güne kadar sperm sayısında giderek bir artış olduğu görülmüştür. Ancak cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte sperm sayısında görülen azalmanın gebelik olasılığında da bir azalmaya yol açtığı doğru değildir. Sperm değerleri normal olan erkeklerde günlük ilişki veya masturbasyon durumunda bile sperm sayı ve hareketinin normal değerler içerisinde kaldığı gösterilmiştir. Ayrıca ilginç olarak sperm sayısı düşük olan erkeklerde hergün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketinin daha iyi hale geldiği gösterilmiştir.
Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte gebelik olasılığının arttığı gösterilmiştir. özellikle yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü ilişki olması durumunda gebelik olasılığı %30 a kadar yükselmektedir. Yumurtlamadan sonra cinsel ilişkiye başlanması durumunda gebelik olasılığı son derece düşük olmaktadır. Yine yapılan çalışmalarda hergün cinsel ilişkiye giren çiftlerde aylık gebelik oranı %37 olarak bulunurken, haftada bir defa ilişkiye giren çiftlerde bu oran %15 olarak bulunmuştur. Genel olarak bakıldığında yumurtlama öncesi iki gün ve yumurtlama günü olmak üzere toplam 3 gün gebelik olasılığının en yüksek olduğu dönem olarak görülmektedir.
sonuçların iyi çıktığına sevindim...şimdi adetin 5. günü yumurta uyarıcı ilaçlar başlanacak, sonra yumurta takibi ve yumurtalar yaklaşık 20 mm olunca çatlatma iğnesi, ilişki , adetin 21. günü yumurtalar çatlamış mı diye progesteron testi ve bekleme dönemi ...en kötüsüde bu beklemek... devlet hastanesi tabiki bakıyor, yumurta takibi de yapıyorlar.
aminnnnnnn
kızlar ben bugün kan verdim ve yine tabiki negatif, zaten kanı verdim geldim ve tuvalette baktım ki koyu renk akıntı, anladım zaten hamile olmadığımı o an... neyse hayırlısı olsun... ben böyle adet gecikmesini bekleme dönemindeyken rabbim hep karşıma özürlü çocukları çıkarıyor, bir haftadır o kadar çok özürlü çocuk gördüm ki inanamazsınız... belki de rabbim üzülmeyeyim diye, çok zorlamayayım herşeyi oluruna bırakayım diye benim karşıma çıkarıyor diyorum. ve hayırlısıyla sağlıklı olsun diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?