Canım zaten bende endometriozis var(çikolata kisiti) her ay olurdu ama bu ay coştuuu bide soğan suyu yapıyorum belki ondan da oluyodur ne bilim...Abdeste gelince içime sinmiyoki( 50: bide abdest alıyorum bi bakmışım hemen geri geliyo ( bu akşam tekrar alıcam bakalım sonra da tesbihlerimi çekmem lazım Allahın izniyle kuran okuyamaynca kendimi çok eksik hissediyorum ( resmen içim sıkılıyo bide hatimlerimde var tamamlanması gereken iyice sıkıştım bu aralar :)) Allahım bana yardım etsinn :)))
kızlar nasılsınız
ayşecim bebiş nasıl
ayşecim nasılsın gene yaramazlık mı minik bebişin:) geç karşılaştıkşuan çıkıyorum canım.Allaha emanet ol
kızlar nasılsınız
ayşecim bebiş nasıl
Sukur cnm iyiyim. Dun biraz fazla sogukta kaldim sanirim gece hafif burun kanamam olmus.soguk ve kuru havalarda oluyomus cnm yeni ogrendim biraz rahatladim
sağol canım iyii sen nasılsın?? kimseyle karşılaşamıyoruz...karşılaştığımızda da ben müsahit olamıyormmm..neyse herkesin iyii olduğunu öğreniyoruz...
hasta olanlar iyileşir..tedavidekiler hamiş kalır....bizim gibii bekleyenlerde tez zamanda hamiş kalır.hamişler sağlıkla evlatlarını kucaklarına alırlar ..inşallahh ...allah yardım etsin herkese....müjdeli haberlerinizi duymak istiyorumm...
Sukur cnm iyiyim. Dun biraz fazla sogukta kaldim sanirim gece hafif burun kanamam olmus.soguk ve kuru havalarda oluyomus cnm yeni ogrendim biraz rahatladim
canım sımdı ıyısın ıns
şükür cnm iyiyim.sen nasılsın bebişini hissedebiliyomusun? Allah razı olsun cnm tespıhlerımı okumussun ama emada okumustu fazlalık oldu sanırım eksıklerden duserız artık
Aslıcım ben 6 tane yasınımı okudum cnm rabbım kabu etsın inşallah
şükür cnm iyiyim.sen nasılsın bebişini hissedebiliyomusun? Allah razı olsun cnm tespıhlerımı okumussun ama emada okumustu fazlalık oldu sanırım eksıklerden duserız artık
Aslıcım ben 6 tane yasınımı okudum cnm rabbım kabu etsın inşallah
allah sendende razı olsun
canım bebısı hıssetmıyorumda bı 15 dk dr sol tarafıma sızı atıyo korkuyorum rabbım korusun ıns
allah sendende razı olsun
canım bebısı hıssetmıyorumda bı 15 dk dr sol tarafıma sızı atıyo korkuyorum rabbım korusun ıns
bebeği hissetmediğin halde böyle:) heralde iyce büyüyünce kordon bağıyla ip atlar:)
sen benı guldurdun rabbımde senı sevındırsın ıns ..
benımkının daha sımdıden yaptıklarına bakarsak dedıgın gıbı oynarmı oynar
kızlar hormon testlerim iyiçıktı. acaba şimdi ne yaptırmam lazım?
kızlar hormon testlerim iyiçıktı. acaba şimdi ne yaptırmam lazım?
hormon testlerinin iyi ciktigina sevindim canim hepatit a b ve c varmi diye bakildi bende baska neye baktirmistim hatirlamiyorum inanki....sira esinde bide o baktiracak herseye eger baktirmadiysa Rabbim en hayirlisini versin canim he bu arda bu hormon testleri adetin 3 gunu icin yapilanmiydi bide adetinin 21. gunu yumurtlamana bakiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?