Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ohh ohh ne güzel sevindim cnm güzel çıkmasınaa bence gerekli olanı söler doktorun prolaktin troid lh fsh bakıyolar bildiğim kadarıyla

canım o testlerde iyi çıktı aklına ne geldiyse yaptırdım. yengem hastanede çalışıyor bi kaç tanede o ekledi 10 tane falandı bakılan horman.

inşallah güzel haberlerini alıcaz......her ne olursa olsun sakin ol ....inşallah bebişin döllenip sana tutunacakk..
insallah dualarinizla canlarim Allah hepinizden razi olsun hepimizin kucagini doldursun insallah..

hayirlisi olsun canim benim vardir bundada bir hayir,bakasana yumurta akinida icmis belki o size sifa olucak bir ay sonra pi suru spermenleriniz olucak..insallah hakkimizda hayirlisi,,biz bilemiyor bizim icin hayirli olan ne oldugunu,sadece istiyoruz...Rabbim buyuktur
amin canımcımmm yarında olmazsam test yapcam ama hazırlamıyorum kendimiii

60. Günleri gördüm çünküü

Işte soğan suyunu 3 gün falan içtim galiba

faydası olmuşmudur bilmiyorum
canim oyle 3 gunden olacak bisey deyilki bende yapmistim 2 haftamiydi hatirlayamadim ama 3 gunle olmaz,sen onu duzenli bi is insallah gerek kalmaz bebis vardir gobusundede,soganida kesip bulgur pilaviyla yersin AMIIN
Arkadaşlar birkaç gündür sol gözüm seyiriyor ne anlama geldiğini bilen varmı acaba
canim ben hep birseylere yorardim goz seyirmesini ama oyle deyilmi...yer gok Allh izikr ediyorya gozde zikr edermis ve zaman zaman yoruldugundan seyirmeler olurmus...ama benim annemin gozu ne zaman seyirse guzel bisey olur..hala ben aradigimda derki hele gozum seyiriyodu bak sen aradin gecti der..b
canım ıns işlem agrısız gecmıstır..rabbım hayırlı sonuclar almanı nasıp etsın ıns
canim dualariniz sayesinde bu sefer cok kolay atlattim,ama biraz yumurta sayisi azdi oda var tabi,kolaylikta

insallh bebisin yaza kalmadan gelirde yaza dogar bile,Allah buyuk olurmu olur insalllah,sen genede calismalari siki tut
amiiin kalitesini artik cumartesi ogrenicez hayirlisiyla
canım ne yaptın iyi geçti mi???

evet canim iyi gecti azicik agridi gecti ama biraz agri var normal olarak..bende hic biyerim agrimasin diyorum biraz nami yapiyorum ne

canım çok sevindim. umarım 10 ay içinde bebişini alırsın kucagına.

canim gecmis olsun kac tane toplandi?agrin varmi cok insallah tekrardan gobusune konulur sonrada sana simsiki tutunurlar

selam canlarim ben opu oldum 5 tane yumos cikti biraz az ama oneli olan kalitesi,ben bayagi bi bekliyodumsigara felan icmedimya,nasip iste sok sukur,biz bu sabah 6 da hastahanede olduk doktor bana zamani bildirken ben yanlis anlamisim esime senin 6 da orda olman lazim diye 2 saat sonrada benim opu guyaaa.neyse gittik bekledik...bekledik.....bekledik.....kimseler yok bende bi kizdim hem 6 diyolar hem kimse yok..meyerse 8 deymis yarim saat conrada benimopu oldu,dun gece uyuyamadim sabaha kadar oturdum,esime iki saat onceden sert bi turk kahvesi verdim ayiktiriyormus,spermler daha iyi hareket ediyormus onuda yaptik...sonra esim 1 aydir yumurta beyazi ictiya sperm kvami ve rengi koyulasmis bu iyi demek insallah...boyle iste ama hiic acimadi cunki bilitordum birileri(sizler) benim icin dua ediyor ve cook rahattim..cumartesi transferim var insallh kaliteli olurlar...hepini cook opuyorum hersey gonlunuze gore olsun canlarim

canım ovül. tarihim ayın 8 inde seninki de 8inde mi?2 gün önce başlanınca ihtimal artıyormuş:)2 gün ordan 4 gün ordan toplamda 6 gün. abawwwwwwwww

benimde ayın 8 inde canımmm bence bu duruma göre abowwwww:)))hergünü değerlendirmek lazımmm bu ay sıkı bir çalışma bekliyor ona göre muhat

canımsınn inşşş inşşş ALLAHIN i<niyle hayırlıssıyla sıhatla sağlıkla alırsın bebişlerini kucağınaa kendini şımarttt azıcık sevdiğin herseyi yappp ..dualarımız hep sizlerle canım her daim ediyorum dua hepimizeeee

canımyaa senin eşindemi vardı problem benim eşimde varda sayı azlıgı vs((bu yumurta akını 40 günmü içirdin bendemi denesem aklıma takıldııı :44::44::44::44:

canim gecmis olsun kac tane toplandi?agrin varmi cok insallah tekrardan gobusune konulur sonrada sana simsiki tutunurlar

4 tane saymisti 5 tane cikti bu sefer bayag azdi ama buyuktu...ilk tupte 10 tane 2.de 8 tane 3.de 5 tane git gide dusuyormu sanki ama iste ya nasip...agrim cok yok canim gelince hemen yettim zaten sicak su torbasi aldim yanimada...iste asil sancili zaman basliyor insallah koay gecer sonunda bebek olsunda deyer valla....sen tup lemi hamis kalmistin asilamamiydi

hadi hayirlisi canim insallah bide hepsi dollensin hayirlisiyla Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah

canım çok sevindim. İnşallah sizin yumurtaların horozları yakışıklıdır. afilli bi oğlun olur inşaallah
benimde ayın 8 inde canımmm bence bu duruma göre abowwwww:)))hergünü değerlendirmek lazımmm bu ay sıkı bir çalışma bekliyor ona göre muhat
yawww napcaz biz. acaba sucuklu ceviz mi yesek:)
amiiin insallah canim kirmizilardan cook korkuyorum.insallah 10 gelmezler insallah seninde biran once olur hayirlisi ile

kız 10 ay içinde hamile kal diyorum:) dün yengem anlattı bi arkadalının bebeği olmuyormuş. kız şimdi menepoza giriyormuş. 32 yaşında. kırmızıların gelmesi de iyi aslında.

enerji ilacıı felan yokmuu acabaaa

bende tuple kaldim canim ikinci denememde hayirlisi olsun canim bundan sonrasi cok onemli sakin sigaraya el surmecok zor oldugunu biliyorum cunku bende kullananlardandim stresten uzak dur haber ve korku filmleri izlemeki vucuduna stres yerlesmesin sonrasi daha kolay olacak insallah bide mumkunse bugunden itibaren hergun sut ic ve 2 kilo su ic lutfen bebeklerin sana transfer olduktan sonrada devam ettir canim tutunmasina cok yardimci oluyormus bide bana buradaki doktorlar ananas hurma fistik findik falan yasaklamislardi ilk etapta.....

he hee degerlendirmezmiyizzz :)))muhattttt nere gittinnnn degerlendirme yapmaya mı yoksam
daha 6 gün vakit var. kendimi bakıma almam lazım
abaoowwwwww kizlaaaar...bu gunleri deyerlendirin kesinlikle bu ay aabaaaawwwwww

kızlar o değilde bu 6 gün olayı olursa çogumuz daha az girer nete:) Allahtan ovü tarihlerimiz farklı farklı yoksa 2 gün resmi tatil ilan ederdik hi hi hii

sevgili arkadaşlarım bişe sorcam özellikle tüp yaptıranlaraa şimdi biz kendimize bir süre koyduk ve süremiz nisan en gec mayıs olmazsa tüp bebiş yaptırcazz ...ama ben çok kotkuyorum neden derseniz hem çok utanıyorummm bayan doktorda yok burda ((hemde bu transfer işleminden acaip kotkuyorummm nasıl yapılıyorr transfer idrara sıkışık olunuyormuşşş ölemiii yumoşlar felan toplanırken acıyormuuu ayyyyy ben çok ödleğimm bir kan verirken bile yıkıyorum ortalığııı netcemm benn nasıl sakinleştirebilirim acaba kendimiii abartıyorumda bu doktor işlerini biliyorumm amaa((ay birde ben belimden rahatsızım acaba engel olurmu tüpe

esiminki tup bebek icin fazlasiyla varmis,ama normal deyil normal insanlara gorade zayifmis..ben 32 gun felan oldu canim iceli..ama bunu benum kv deye bi doktor demis,esimin amacasin 55 yasinda hiic olmamis sperm yokmus oda brakmis tedaviyi felan.onu sormus doktor demiski bunu pek kimse bilmez ama bir erkek hiic spermi yoksa 41 gun boyunca Allaha siginip bunu icse spermi gelir demis ama amcasi yapmamis belki bu kadar cabuk pes etmeseydi simdi vardi bile ama iste nasip..bende bu ay kendimede dikkat ettim esimede verdim bilmiyorum kac tane olmus ama yeteri kadar var dedi doktor...benim yumurtalarim az oldu insallah dollenirler...ben kesin bu ay cok yumos olur onuda cok secerler diyodm ama ama iste yaa nasip belki hepsi de dollnir insallah

daha 6 gün vakit var. kendimi bakıma almam lazım

kızlar o değilde bu 6 gün olayı olursa çogumuz daha az girer nete:) Allahtan ovü tarihlerimiz farklı farklı yoksa 2 gün resmi tatil ilan ederdik hi hi hii

hahahaaa heee ben fullll girmem artıkınnn 6 gün iptalll:)))))

cnm bakkkk kendineee hatta netten araştıralımmm bugünlere özel ne yapmak lazım mıışş:)))6 günün sonundaa böle olcazzz galiba muhat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…