ohh ohh ne güzel sevindim cnm güzel çıkmasınaa bence gerekli olanı söler doktorun prolaktin troid lh fsh bakıyolar bildiğim kadarıyla
wawww bunu bilmiyordummm
insallah dualarinizla canlarim Allah hepinizden razi olsun hepimizin kucagini doldursun insallah..inşallah güzel haberlerini alıcaz......her ne olursa olsun sakin ol ....inşallah bebişin döllenip sana tutunacakk..
arkadaşlar malesef eşimi ikna edemedim daha doğrusu kendisini sıkmak istemedim biraz daha ısrar etsem kabul edecekti ama biraz korkuları var bende anlayışlı olmak zorundayım bir ay sonra başlıyalım dedi kabul ettim
inşallah hakkımızda hayırlısı budur.
hayirlisi olsun canim benim vardir bundada bir hayir,bakasana yumurta akinida icmis belki o size sifa olucak bir ay sonra pi suru spermenleriniz olucak..insallah hakkimizda hayirlisi,,biz bilemiyor bizim icin hayirli olan ne oldugunu,sadece istiyoruz...Rabbim buyukturamin inşallah bizlerde bu aşamalara geliriz.biliyormusun bugün eşim yumurta akını içmiş çok mutlu oldum aklımızda hiç birşey kalmadan elimizden gelen herşey yapıp Rabbime tevekkül edicez inşallah eşimde sperm çıkar ve bende mucizeme kavuşurum.canım benim senin içi çok da edicem inşallah tedavin su gibi geçsin sonucu bebişli olsun.canım tedavimiz birdahaki aya kaldı hakkımızda hayırlısı olsun
canim oyle 3 gunden olacak bisey deyilki bende yapmistim 2 haftamiydi hatirlayamadim ama 3 gunle olmaz,sen onu duzenli bi is insallah gerek kalmaz bebis vardir gobusundede,soganida kesip bulgur pilaviyla yersin AMIINamin canımcımmm yarında olmazsam test yapcam ama hazırlamıyorum kendimiii
60. Günleri gördüm çünküü
Işte soğan suyunu 3 gün falan içtim galiba
faydası olmuşmudur bilmiyorum
canim ben hep birseylere yorardim goz seyirmesini ama oyle deyilmi...yer gok Allh izikr ediyorya gozde zikr edermis ve zaman zaman yoruldugundan seyirmeler olurmus...ama benim annemin gozu ne zaman seyirse guzel bisey olur..hala ben aradigimda derki hele gozum seyiriyodu bak sen aradin gecti der..bArkadaşlar birkaç gündür sol gözüm seyiriyor ne anlama geldiğini bilen varmı acaba
canim dualariniz sayesinde bu sefer cok kolay atlattim,ama biraz yumurta sayisi azdi oda var tabi,kolayliktacanım ıns işlem agrısız gecmıstır..rabbım hayırlı sonuclar almanı nasıp etsın ıns
Gunaydin kizlar, nekadarzor insallah kolaycacik atlatmissindir opu yu. Yumoslar guzelce bolunup bebek olsunlar bugun. Sonmezden haber yok galiba tam okuyamadim sayfalari telden bakiyorum.
Amiiiin canim insallah tum herkesinki oyle olur insallah,opuda kolay gecti,en azindan alerji olmadim yine cok sukur
Antikdeniz, sonradan aldigim 100 adet tefriciyeyi de okudum canim. Listede zaten total 250 gorunuyor. Allah kabul etsin ins. Sifa olsun
insallh bebisin yaza kalmadan gelirde yaza dogar bile,Allah buyuk olurmu olur insalllah,sen genede calismalari siki tutKesinlikle bende çalışmayı seviyorum ama dua ediyorum bebişim olunca evimde oturup onu büyütmek istiyorum
Allah kocişime bereketli rızık versin de evde oturayım diye:)
Yaza kadar kendimizi toparlarsak yazında bi tüp hayırlısıyla gelecek bebişlerrrrr
amiiin kalitesini artik cumartesi ogrenicez hayirlisiylakaçırmışım seni tatlımmmm
maaşallah canım çok sevindim eşin verecek şimdi senin işin bitti çok şükür inşallah normal çıkar o da rahatça devam edersiniz yolunuza
insallah cok guzel olur hersey ve bebis gelir
canım yumurta toplamı işlemi vardı inşallah sorunsuz atlatmıştır çok çok a kalite yumoşu çıkmıştır inşallahhhh
canım ne yaptın iyi geçti mi???
insallah dualarinizla canlarim Allah hepinizden razi olsun hepimizin kucagini doldursun insallah..
hayirlisi olsun canim benim vardir bundada bir hayir,bakasana yumurta akinida icmis belki o size sifa olucak bir ay sonra pi suru spermenleriniz olucak..insallah hakkimizda hayirlisi,,biz bilemiyor bizim icin hayirli olan ne oldugunu,sadece istiyoruz...Rabbim buyuktur
canim oyle 3 gunden olacak bisey deyilki bende yapmistim 2 haftamiydi hatirlayamadim ama 3 gunle olmaz,sen onu duzenli bi is insallah gerek kalmaz bebis vardir gobusundede,soganida kesip bulgur pilaviyla yersin AMIIN
canim ben hep birseylere yorardim goz seyirmesini ama oyle deyilmi...yer gok Allh izikr ediyorya gozde zikr edermis ve zaman zaman yoruldugundan seyirmeler olurmus...ama benim annemin gozu ne zaman seyirse guzel bisey olur..hala ben aradigimda derki hele gozum seyiriyodu bak sen aradin gecti der..b
canim dualariniz sayesinde bu sefer cok kolay atlattim,ama biraz yumurta sayisi azdi oda var tabi,kolaylikta
insallh bebisin yaza kalmadan gelirde yaza dogar bile,Allah buyuk olurmu olur insalllah,sen genede calismalari siki tut
amiiin kalitesini artik cumartesi ogrenicez hayirlisiyla
evet canim iyi gecti azicik agridi gecti ama biraz agri var normal olarak..bende hic biyerim agrimasin diyorum biraz nami yapiyorum ne
canım ovül. tarihim ayın 8 inde seninki de 8inde mi?2 gün önce başlanınca ihtimal artıyormuş:)2 gün ordan 4 gün ordan toplamda 6 gün. abawwwwwwwww
canım çok sevindim. umarım 10 ay içinde bebişini alırsın kucagına.
selam canlarim ben opu oldum 5 tane yumos cikti biraz az ama oneli olan kalitesi,ben bayagi bi bekliyodumsigara felan icmedimya,nasip iste sok sukur,biz bu sabah 6 da hastahanede olduk doktor bana zamani bildirken ben yanlis anlamisim esime senin 6 da orda olman lazim diye 2 saat sonrada benim opu guyaaa.neyse gittik bekledik...bekledik.....bekledik.....kimseler yok bende bi kizdim hem 6 diyolar hem kimse yok..meyerse 8 deymis yarim saat conrada benimopu oldu,dun gece uyuyamadim sabaha kadar oturdum,esime iki saat onceden sert bi turk kahvesi verdim ayiktiriyormus,spermler daha iyi hareket ediyormus onuda yaptik...sonra esim 1 aydir yumurta beyazi ictiya sperm kvami ve rengi koyulasmis bu iyi demek insallah...boyle iste ama hiic acimadi cunki bilitordum birileri(sizler) benim icin dua ediyor ve cook rahattim..cumartesi transferim var insallh kaliteli olurlar...hepini cook opuyorum hersey gonlunuze gore olsun canlarim
canim gecmis olsun kac tane toplandi?agrin varmi cok insallah tekrardan gobusune konulur sonrada sana simsiki tutunurlar
selam canlarim ben opu oldum 5 tane yumos cikti biraz az ama oneli olan kalitesi,ben bayagi bi bekliyodumsigara felan icmedimya,nasip iste sok sukur,biz bu sabah 6 da hastahanede olduk doktor bana zamani bildirken ben yanlis anlamisim esime senin 6 da orda olman lazim diye 2 saat sonrada benim opu guyaaa.neyse gittik bekledik...bekledik.....bekledik.....kimseler yok bende bi kizdim hem 6 diyolar hem kimse yok..meyerse 8 deymis yarim saat conrada benimopu oldu,dun gece uyuyamadim sabaha kadar oturdum,esime iki saat onceden sert bi turk kahvesi verdim ayiktiriyormus,spermler daha iyi hareket ediyormus onuda yaptik...sonra esim 1 aydir yumurta beyazi ictiya sperm kvami ve rengi koyulasmis bu iyi demek insallah...boyle iste ama hiic acimadi cunki bilitordum birileri(sizler) benim icin dua ediyor ve cook rahattim..cumartesi transferim var insallh kaliteli olurlar...hepini cook opuyorum hersey gonlunuze gore olsun canlarim
benimde ayın 8 inde canımmm bence bu duruma göre abowwwww:)))hergünü değerlendirmek lazımmm bu ay sıkı bir çalışma bekliyor ona göre muhat
abaoowwwwww kizlaaaar...bu gunleri deyerlendirin kesinlikle bu ay aabaaaawwwwww
canım çok sevindim. İnşallah sizin yumurtaların horozları yakışıklıdır. afilli bi oğlun olur inşaallahselam canlarim ben opu oldum 5 tane yumos cikti biraz az ama oneli olan kalitesi,ben bayagi bi bekliyodumsigara felan icmedimya,nasip iste sok sukur,biz bu sabah 6 da hastahanede olduk doktor bana zamani bildirken ben yanlis anlamisim esime senin 6 da orda olman lazim diye 2 saat sonrada benim opu guyaaa.neyse gittik bekledik...bekledik.....bekledik.....kimseler yok bende bi kizdim hem 6 diyolar hem kimse yok..meyerse 8 deymis yarim saat conrada benimopu oldu,dun gece uyuyamadim sabaha kadar oturdum,esime iki saat onceden sert bi turk kahvesi verdim ayiktiriyormus,spermler daha iyi hareket ediyormus onuda yaptik...sonra esim 1 aydir yumurta beyazi ictiya sperm kvami ve rengi koyulasmis bu iyi demek insallah...boyle iste ama hiic acimadi cunki bilitordum birileri(sizler) benim icin dua ediyor ve cook rahattim..cumartesi transferim var insallh kaliteli olurlar...hepini cook opuyorum hersey gonlunuze gore olsun canlarim
yawww napcaz biz. acaba sucuklu ceviz mi yesek:)benimde ayın 8 inde canımmm bence bu duruma göre abowwwww:)))hergünü değerlendirmek lazımmm bu ay sıkı bir çalışma bekliyor ona göre muhat
amiiin insallah canim kirmizilardan cook korkuyorum.insallah 10 gelmezler insallah seninde biran once olur hayirlisi ile
canım çok sevindim. İnşallah sizin yumurtaların horozları yakışıklıdır. afilli bi oğlun olur inşaallah
yawww napcaz biz. acaba sucuklu ceviz mi yesek:)
kız 10 ay içinde hamile kal diyorum:) dün yengem anlattı bi arkadalının bebeği olmuyormuş. kız şimdi menepoza giriyormuş. 32 yaşında. kırmızıların gelmesi de iyi aslında.
4 tane saymisti 5 tane cikti bu sefer bayag azdi ama buyuktu...ilk tupte 10 tane 2.de 8 tane 3.de 5 tane git gide dusuyormu sanki ama iste ya nasip...agrim cok yok canim gelince hemen yettim zaten sicak su torbasi aldim yanimada...iste asil sancili zaman basliyor insallah koay gecer sonunda bebek olsunda deyer valla....sen tup lemi hamis kalmistin asilamamiydi
daha 6 gün vakit var. kendimi bakıma almam lazımhe hee degerlendirmezmiyizzz :)))muhattttt nere gittinnnn degerlendirme yapmaya mı yoksam
abaoowwwwww kizlaaaar...bu gunleri deyerlendirin kesinlikle bu ay aabaaaawwwwww
canımsınn inşşş inşşş ALLAHIN i<niyle hayırlıssıyla sıhatla sağlıkla alırsın bebişlerini kucağınaa kendini şımarttt azıcık sevdiğin herseyi yappp ..dualarımız hep sizlerle canım her daim ediyorum dua hepimizeeee
canımyaa senin eşindemi vardı problem benim eşimde varda sayı azlıgı vs((bu yumurta akını 40 günmü içirdin bendemi denesem aklıma takıldııı :44::44::44::44:
daha 6 gün vakit var. kendimi bakıma almam lazım
kızlar o değilde bu 6 gün olayı olursa çogumuz daha az girer nete:) Allahtan ovü tarihlerimiz farklı farklı yoksa 2 gün resmi tatil ilan ederdikhi hi hii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?