Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyki doğduuuuuuuuuuuuuuuuun canım.bilmiyordum şimdi öğrendim.candan abla böyle güzel sürprizlerde yapar zor anında imdadına da yetişir.ne güzel senin adına çok sevindim canım.hergünün böyle güzel olsun.daha da güzel olsun inş.ve bir daha ki doğum gününü bebişinle kutlarsın inş.canım.seni öpüyorum

canim iyi gidiyor ben yatiyorum vee cook sikildiiim ama bebis askina yatiyorumbide boyle deneyelim dedik hayirlisi olsun insallah,embrion nasildi?? canim benim 5 yumos cikti bitane dollendi onuda transfer ettiler,gerci iki olsa bile kanunen tek transfer oluyor..utrogestan diye bi hap.vajinal yoldan aliyorum,sen igne olucaksin galiba...hayirlisi ile bu sefet kavusuruz bebeyimize insallah...benim test gunude 16 subat canim insallah iki gun arayla ucarizhavalara

cook sagool guzel dileklerin icin valla cok pozitif bir enerji aldim yazindan

iyiki dogduun insallah sagikli,ve bebekli bir aile ile nice yillara bol bol bebek yap insalahh

Merhaba

Baharcığım, okudum yazdıklarını...

Yok yok, bazen öyle "an"lar vardır ki; birşeyler söylemek çok zor gelir...

Bu zorluk, kelimelerin kifayetsizliğindendir sadece aslında, yetemeyeşindendir bir takım şeyleri anlatmaya...

Müsaade edersen, ben teşekkürümü daha sonra edebilirmiyim yazdıklarına ve o güzel yüreğine ve bana verdiğin değere...

Ayrıca; hepinize ayrı ayrı sevgi ve selamlarımı sunuyorum...

En kısa sürede daha uzun yazarım kısmetse... (Not: İlk defa dualarımı bu kadar geciktirdim ve henüz okuyamadım daha, şimdilik bilginize)

Hayırlı geceler diliyorum herkese...

Sevgimle

kızlar bilğ. biraz arızalı geç yazabilirim. sönmez güzel haber beklyoruz.nekadarzor bu ara pek bi neşelisin rabbim bozmasın inşaallah:)

amiiiiin insallah mevet haklisin bu ara boyle bende bilmiyorum niye,yatmaktan sikildigim icin olabilirmi??bilmiyorum....ama bebisim tutmazsa cook buyuk uzuntu yasiycami biliyorum...insallah uzulmem insallah hamis olurum ya Rabbim guzel kullarinin hatrina hepimize saglikli bebekler ver amiiin...muhatcim calismalar nasil,bu calismanin sonucu ne zaman ogrenebiliriz???//hiii hii

doğru söylüyorsun canım evde olana iş güzel işte olana ev güzel ama bu ara acaip gerginim işten çıkmak istiyorum belki de depresyona girdim yataktan hiç çıkasım yok
Depresyon hali her an hepimizde olabiliyor geçer inşllh bu içindeki sıkıntı
A.s canım ahklı olabilirisn biz bayanlar daha hassas oluyoruz.Bak bugün benim doğumgünümdü ama yarın kayınvaldemler gelicekmiş bize eşimde onlarlada kutlarız dedi tamam dedim.Bazı konularda idare eden taraf biz oluyoruz.Yani bu akşamda eşim arkadaşlarıyla çig köfte yaptılar eşlerle birlikte geldi herkez.Yani bende darılsam darılırım şimdi neden bu akşam kutlamadık diye ama bana illa bişeyler alıp yapacağını biliyorum aylığını alınca gönlümü alır bundan eminim.Oyüzden boşver şu ölümlü dünyada kalp kırmaya değmiyor.Tepkini belli et tabiki ama daha fazlada uzatıp kırılmayın barışın.bu arada iyiki doğdun nice mutlu yıllar

iyiki dogduun insallah sagikli,ve bebekli bir aile ile nice yillara bol bol bebek yap insalahh
Çok teşekkür ederim canım hepimiz kutlayalım bebeklerimizle inşallah

Candan ablacığım kalbindekilerin ne olduğunu hissetmem yeterli benim için.Bende teşekkür ederim çok sağol

Bu arada beni pro üye yaptırdığın içinde ayrıca teşekkür ederim ben bugün kk yı açtığımda sitenin böyle bir şey yapmış oldunu düşündüm çünkü ne olduğunu bilmiyordum bileÇok düşüncelisin çok teşekkür ederim

hoşgeldiiiiiiiin.umarım tatil iyi geçmiştir.bol güneşli bol bebişli........moraller nasıl bakalım?daha güzel günler seninle olsun canım.

Hoşbuldum canım Hadi hayırlısı kuzum,inşaallah hayırlı haberlerini alıcaz bu ay

Hamdolsun tatilim çok güzeldi,çok eğlendik İnşaallah canım benim inşaallah,hep dua ettim bol bol,takdir Rabbimin;inşaallah bu sefer olur hayırlısı ile

Hoşgeldin canım özlettin kendini

Bende özledim kiii

Hadi inşaallah hayırlısı canım,Allahın izniyle bu ay seninde güzel haberlerini alalım,çifter çifter gelsin yeğenlerimiz inşaallah hayırlısıyla

Hoşbuldum Baharcım,Rabbim sana hayırlı ömürler versin;bu seneki yaşının en güzel hediyesi hayırlı sağlıklı evlatlar olsun

Rabbim eşin ve çocuklarınla birlikte uzun sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömür nasip etsin,iki cihanda da mesut eylesin

Bu arada ben arkadaşların adına dualarımın hepsini okudum Allah kabul eder inşallah.İyigeceler hepinize Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle

Canım Allah razı olsun aminnn inşallah senide.Allah seninde o güzel gönlündeki niyetleri kabul etsin inşallah

hoşgeldiiiiiiiin.umarım tatil iyi geçmiştir.bol güneşli bol bebişli........moraller nasıl bakalım?daha güzel günler seninle olsun canım.

Hoşbuldum canım benim Hamdolsun Seyyancım,çok güzel geçti,kocişle başbaşa tatil yaptık sonra aileleri ziyaret edip gönüllerini aldık,kociş benden önce döndü;bende dün akşam döndüm.Allaha şükür çok iyiyim,inşaallah meleğimde benimledir

Sizler nasılsınız,bazı arkadaşlarımız tedaviye başlamış;inanın sizleri böyle umutlu gördükçe o kadar seviniyorum ki Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,bol bebişli bir topik olsun burası

İnşallah tatil yaramıştır ve bebişinde sizle birliktedirAminnn inşllh hepimiz anne oluruz hayırlısıyla

Canım Allah razı olsun aminnn inşallah senide.Allah seninde o güzel gönlündeki niyetleri kabul etsin inşallah

Amin canım benim,çok teşekkür ederim

İnşallah tatil yaramıştır ve bebişinde sizle birliktedirAminnn inşllh hepimiz anne oluruz hayırlısıyla

İnşaallah canım amin,az kaldı Allahın izniyle dualarımız kabul olacak,nur topu gibi sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olacak hepimizin

bizlerde iyiyiz canım çok şükür.heyecanla bekliyoruz işte tedavide olan arkadaşlarımızın sonuçlarını.tabi bu arada topikte çalışmalar hızlandıo yüzden bol bebişli bir ay olabilir şubat ayı.inşaallahta öyle olur.

Rabbimde hepinize daha da iyilik afiyet versin

Tam okuyamadım göz gezdirdim,inşaallah arkadaşlarımızın hepsinden güzel haberler alırız,Rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın.Ben inanıyorum,inşaallah hayırlısıyla Rabbim kabul edecek dualarımızı

Bi bakmışız hepimiz bu ay hamile kalmışız,çocukların adına da şubat koyarız artık,hatırası olur

hepinize iyigeceler diliyorum.güzel ve hayırlı rüyalarla uyuyup hayırlı sabahlara uyanın inş.sabah yazımı görenlerede hayırlı ve güzel günler.:119:

hepinize iyigeceler diliyorum.güzel ve hayırlı rüyalarla uyuyup hayırlı sabahlara uyanın inş.sabah yazımı görenlerede hayırlı ve güzel günler.:119:

Hayırlı geceler canım...İnşaallah sende sabaha günahlarından arınmış ve duaların kabul olmuş olarak uyanırsın,Rabbim gecenizi ve sabahınızı hayırlı kılsın ve aydınlık etsin canım,görüşmek üzere

seni burada görmek güzel.amaaaaaaaaa çıkmak zorundayım yorucu bir gündü.yarın uzun uzun anlatırım.o yüzden şimdi çıkıyorum canım.sanada bir iyi geceler dilemek istedim çevrimiçi görünce.Allaha emanet ol canım benim.

ne güzel bir dua,ne güzel bir temenni.inşaallah canım hepimiz yarına tertemiz ve mutlu kalkalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…