Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benim şimdi bu tahliller olacak.sonrada histeroskopi yapılıp rahime bakılacak.nisanı bulur herhalde ama daha öncede olabilir hiç bilmiyorum.startı verdik Allahın izniyle.kız bakarsın karşılaşırız orda.

canım flim gibiymiş hikayen geç olsada eşinede bebişde kavuşmuşsun...allah ayırmasın hiiç...

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
kalan:.............50000

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınz.... umarım iyisinzdir ben yine rahatsızım evime geldim ve daha içeri girer girmez bi üşme titreme başağrısı başladı öksürükle devam ediyo... nete giremiyorum yataktan çıkamadığım için şimdi de bi bakim diye ayak üstü geldim... yeni liste yayınlandı mı geçen hafytaki okundu bitti mi bi bilgi veren olur mu mümkünse....dua edin de toparlanayım inş... on beşgünde bi böyle olyorum nerde ise hadi aeo hepiniz ii akşamlar...

insallah bende kayseriliyim...bana gelin yazin manti yaparim size

eveeet canim kesin giciklik gaza gelme haaa....ben ne yapiyim ya??

neler kaynatmadiniz desen da dogru galiba hic susmuyolarki masallah..1 saat ciktim Allaaah dolmus her yer
Sen olduğunda kaynatmıyormusun canım:) buraya gelipte yazmayan kaynatmayan varmı sence?
Canım hayırlı haberle gel inşallah Allah yardımcınız olsun
hayırlı günler şekerler
Hayırlı günler canım
Hayırlı gunler hepinize nasılsınız..
Rabbım bugunu hayırlı haberler alacağımız bı gun olmasını nasıp etsın ıns
A.s canım teşkler sen nasılsın Ayşeciğim?
A.s canım çok geçmiş olsun üzmemeye çalış kendini.Ne güzel Umreye gidecekmişsin Allah kabul etsin bizlerede nasip olur inşllh.Allah yardımcın olsun canım
merhaba kızlar...
nasılsınızz?
Merhaba hamdolsun sen nasılsın

Canım hayırlı haberler olsun bellimi olur karşılaşırsınız belkide
muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
kalan:.............50000

Canım bende 1000 tane okuyabilirim

Hayırlı akşamlar geçmiş olsun canım salgın var ortalıkta dikkat etmek lazım.Bol bol dinlen

selam kizlaarr nasilsiniz...muhatcim cnm ozel mesej kutun dolmus haberin olsun cnm...krizantem canim sende hemseri bulmusun,iyi olmus beninde varmi acaba hemserim kayseriden.....

selam kizlaarr nasilsiniz...muhatcim cnm ozel mesej kutun dolmus haberin olsun cnm...krizantem canim sende hemseri bulmusun,iyi olmus beninde varmi acaba hemserim kayseriden.....

a.s canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım güzel anne adayı.

eslem caniiim insallah isleriniz yolunda giderde gidersin umreye...insallah kendin icin ve bizim icinde dua edersin insallah...hurmayla zemzeminide cennette beraber yeriz insallah

ne olsun canim yaptigim tek sey bol dua etmek basaka elimden geleni yapmaya calistim simdi dua zamani diyorum...hayirlisiyla nasip olur insallah...ama adet sancilarim devam ediyor...

evet canım yapmanız gereken herşeyi yaptınız şimdi tevekkül zamanı.adet sancılarına da takılma.hamile arkadaşlarımız sürekli söylüyor adet olacakmış gibi ağrıları olmuş onlarında.turkuaz dan haberim yok.inş iyidir ve bir sorun yoktur.

evet canım haklısın aslında bende yetiştiremiyorum artıkkk duaalarımı zorlanıyorum bitirmekde((

canim sabir icin asr duasini onerebilirim birde le havle vela kuvvete yi ....

teşekkür ederim canım gözardı etmeyip cevap yazdığın içinnn çokk teşekkürler

hanımlar vck arkadaşımızın eşinin 2 hafta sonra tedavisi var. biz de onun için 70000 ya varis okuyalım mı?
o listede olmadığı halde çok yardım bize.tabi sizin fikriniz de önemli

bende katılmak isterim elimden geldiğince canımm şimdilik 2000 tane yazalım cnm

canım rabbim yüreğine ferahlık versin
umreye gitme ihtimalin varmış çok sevindim Allah bizlerede nasib etsin sanada canım

Amin canım benim sağolasın....Kuzum bu ay sonu belli olacak daha,amin amin dua ediverinde hayırlısıyla gidelim,hepimize nasip olsun

Allahim kismet etsin insallah canim hayirlisiyla

Amin canım amin hepimize inşaallah hayırlısı ile,Rabbim razi olsun

Ve aleykümselam kardeşim,sanada hayırlı akşamlar...Kayscım dikkat et kendine canım,bende sürekli hasta olurum hep,geçmiş olsun canım Yeni listeye başlandı evet,Rabbim kabul etsin

A.s canım çok geçmiş olsun üzmemeye çalış kendini.Ne güzel Umreye gidecekmişsin Allah kabul etsin bizlerede nasip olur inşllh.Allah yardımcın olsun canım

Allah razi olsun Baharcım,sağolasın....Bu ay sonu belli olacak canım,birşeye bağlı bakalım;inşaallah hayırlısı...Rabbim cümlemize nasip etsin Oraları görmeyi,yüz sürüp dua etmeyi

eslem caniiim insallah isleriniz yolunda giderde gidersin umreye...insallah kendin icin ve bizim icinde dua edersin insallah...hurmayla zemzeminide cennette beraber yeriz insallah

Canım benim Allah razi olsun,inşaallah kuzum hakkımızda hayırlısı,çok istiyorum.....Etmez miyim,çok dua edicem ahh bi nasip olursa...Amin ne güzel bir dua bu,Rabbim hepimize Cennetinde Cemalini nasip etsin,Rabbimin Cemali olmayınca neyleyim Cenneti

Söylemiyim diyodum ama duramıcam canım;bence hamilesin canım sen Umutlandırmak istemedim hiç,söylemeye çekindim oyüzden;çünkü olurda hayal kırıklığı yaşamanı istemediğim için;ama herkes söylemiş düşüncesini bende söyliyim;hamile olduğunu hissediyorum;inşaallah öyledir canım benim,dikkat et kendine ve bol bol dua et

canım hayırlısıyla gidersin gelirsin bize bol boll dualarr edersin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…