iyiyim canım sağolasın bende başka topikten bir arkadaşım vardı bana misafir oldu kendisiyle vakit geçirdim
ne kadar güzel bir duygu hiç tanımadığın biriyle bile kaliteli ve güzel zaman geçiriyoruz iyiki kk var ve iyiki hepiniz varsınız
ben daha dün demedim mi buluşuyosunuz kıskanıyorum diye. bi de sen tutmuşsun evde misafir ettim diyosun. kız taa yurtdışından memleketlisini buldu(melek81-turkuaz)
merhaba arkadaşlar nasılsıızz??*bgün okullar açıldı iş başı yaptık bi geldim sayfalar almış başını gitmiş ,okuyamadım tabi:):)
kaçırdığım bşy yok inşaallahh... herkese mutlu umutlu bir yarın diliyorumm:):)
kıyamam ya kız ben gelirim sana nerdeydin sen bakiyim.
ben daha dün demedim mi buluşuyosunuz kıskanıyorum diye. bi de sen tutmuşsun evde misafir ettim diyosun. kız taa yurtdışından memleketlisini buldu(melek81-turkuaz)
Merhaba canım hayırlı olsun güzel bir eğitim yılı dilerimmerhaba arkadaşlar nasılsıızz??*bgün okullar açıldı iş başı yaptık bi geldim sayfalar almış başını gitmiş ,okuyamadım tabi:):)
kaçırdığım bşy yok inşaallahh... herkese mutlu umutlu bir yarın diliyorumm:):)
kıyamam ya kız ben gelirim sana nerdeydin sen bakiyim.
geliriz kız sen iste fizandan geliriz yeterki gönlümüz bir olsunkırıkkaldeyim canım, ankaraya yakınım. ankaralı arkadaşlar varsa eger bahara doğru buluşabiliriz. k.kaleliler de iş yok. millet kps mi çalışıyo anlamadım ki arkadaş:S
kırıkkaldeyim canım, ankaraya yakınım. ankaralı arkadaşlar varsa eger bahara doğru buluşabiliriz. k.kaleliler de iş yok. millet kps mi çalışıyo anlamadım ki arkadaş:S
Merhaba canım hayırlı olsun güzel bir eğitim yılı dilerimSayfalara yetişmek imkansız
Giderken beni de almayı unutma
geliriz kız sen iste fizandan geliriz yeterki gönlümüz bir olsun
yok canım ne kpss millet mesaiye kalmış gelip gidiyorum kimsecikler yok hem gece hem gündüz çalışıyorlar
eeeeeeeeeeee bebiş için çok çalışmak lazım
Kırıkkaleye geldim canım ben çok küçük bir yer çarşısına gitmiştik bu kadarcıkmı demiştimkırıkkaldeyim canım, ankaraya yakınım. ankaralı arkadaşlar varsa eger bahara doğru buluşabiliriz. k.kaleliler de iş yok. millet kps mi çalışıyo anlamadım ki arkadaş:S
ankarada kuzenim var.orda özel bir psikolojik danışmanlıkta çalışıyorduuuuuuuu.bırakıyomuş işi buraya dönecekmiş.olsun bellimi olur ya birgün buluşuruz bakarsın.bakın bir anlaşma yapalım.bursa merkez sayılır.hepiniz buraya gelin iyisimi burda buluşalım.
canım bi arkadaşımızın hamilelik haberini aldık(orlic), sanıyoruz ki nekadarzor da hamile:) bu arada sen de mi öğretmensin? branşın ne canım:)
Merhaba canım hayırlı olsun güzel bir eğitim yılı dilerimSayfalara yetişmek imkansız
Giderken beni de almayı unutma
seni unuturmuyum kuzum.ama ben dedim muhata bursa merkez sayılır(yani bana göre)buraya gelin dedim.iyi demişim dimi
düşünmen yeter canım benim:) takılıyorumpardon canımcım kız gel senide evimde ağırlıyayım
yazında ben gelirim yeterki sen üzülme
ahirete sakladım hepinizi. inşaallah aynı sancak altında ışıklar içinde hepimiz bi safda dururuz.Muhatcığım bana da beklerim buyur gel
ankarada kuzenim var.orda özel bir psikolojik danışmanlıkta çalışıyorduuuuuuuu.bırakıyomuş işi buraya dönecekmiş.olsun bellimi olur ya birgün buluşuruz bakarsın.bakın bir anlaşma yapalım.bursa merkez sayılır.hepiniz buraya gelin iyisimi burda buluşalım.
Kırıkkaleye geldim canım ben çok küçük bir yer çarşısına gitmiştik bu kadarcıkmı demiştimHatta ordan bir isteyenim olmuştu kabul etmedim Sen Bursaya gel bak dönmek bile istemezsin
Bencede iyi fikir Bursamız güzel gezdirecek yerde çok maneviyatıda çok
evet canım orlic i tebrik etmiştim ne kadarorunda hamileolduğunua gönülden inanıyorum..inşaallahh hamişler çifter çifter düşer topiğee:):)aminnnn:):)sınıf öğretmeniyim canım ben.
saol canım teşekkür ederimmm:):)evet başlıyım diyorum okumaya bakıyorum olmuyor bırakıyorumm:):)
düşünmen yeter canım benim:) takılıyorum
ahirete sakladım hepinizi. inşaallah aynı sancak altında ışıklar içinde hepimiz bi safda dururuz.
hadi kız ordan bursa nasıl merkez olacakya ankara ya k.kale merkez tam ortadayız.
amannnn gönüller bir olsun. nasipte varsa görüşüp buluşmak görüşürüz.
İnşallah canım gönlümüz bir olsundüşünmen yeter canım benim:) takılıyorum
ahirete sakladım hepinizi. inşaallah aynı sancak altında ışıklar içinde hepimiz bi safda dururuz.
hadi kız ordan bursa nasıl merkez olacakya ankara ya k.kale merkez tam ortadayız.
amannnn gönüller bir olsun. nasipte varsa görüşüp buluşmak görüşürüz.
baharcım biz daha bursa bursa dersek kızlar atıcak bizi burda valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?