Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ecrincimm,Yasin-i Şeriflerimi ve diğer dualarımı okudum canım,Rabbim kabul eylesin...

Muhattttt özel mesaj kutunu boşaltt O kadar emek verdim cevap yazdım,gönderemedim

Muhattt,arkadaşımız için 5000 Ya Varis okudum Rabbim kabul etsin,ekleyebilirsin kuzum

Kızlar Kuran-ı Kerim hatimime başladım hamdolsun,içimden bir his Meryem Suresine de başla dedi;ve ikinci kez Meryem Suresi okumaya başladım bugün;hadi bakalım hayırlısı;inşaallah Meryem Suresini bitirmeden hamile olduğumu öğrenirim İçinizden Amin derseniz çok sevinirim canlarım

canım hayırlısıyla gidersin gelirsin bize bol boll dualarr edersin inşşşş

Amin canım benim,inşaallah nasip olurda gidersem çok dua edicem hepimiz için

Kızlar ben çıkmak zorundayım,eşim gelecek,diğer yemeğide yapayım kociş gelmeden

Görüşmek üzere,seviliyosunuz

içimden mi bağıra bağıra amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.bu arada bende başladım meryem suresine .5.gün bugün başlayalı.Rabbim kabul eder inşaallah canım

canım çok üzüldüm, halsiz mi düşüyosun acaba. vitamin takviyesi alsan aslında canım. bu arada dualar gene aynı. 6 yasin gerisini biliyosun. çabuk iyleş gel merak ediyoz.

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
eslemliva..........5000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
kalan:.............42000

İyi akşamlar kızlar kaç gündür giremedim misafirlerimden dolayı, çok sayfa birikmiş okuyamadım, benim geçen haftadan 3 yasinim kaldı hemen yarın bu haftanınkilerle birlikte okuyacağıma söz veriyorum inşallah, kusura bakmayın ne olur zamanında okuyamadığım için çok mahcubum

inşallah ...hele bi siz deneyin müjdeli haberlerinizii alalım sonra sırrınızııı bizle paylaşırsınız....

ayyy canımmm seni çookk iyii anlıyorum...benim de görüşmediğim yan komşunun varr ..malum ankarada geldiğimden beri kapımı çalan olmadıı neysee... bende onların sesini duyuyorum gülüşmeler bağrışmalarr....onlar için zor gelsede biz özleminii çektiğimiz için o anlarıı yaşabilecekmiyim diyee gönlümden hep geçiyorrr.... amin diyelimm hayırlısıı olsun..

ayyy canımmm yaaa senin yazını okudumda yüzümü görmelisin ....gözün aydın allah bağışlasın canımm sağlıkla kucağınıda alırsın inşallahh...

canım...bugünlerde hayırlısıyla geçecekk...rabbim yüzümüzü güldürsün...benim sıkıntılarım hep bu yüzden ....yaşama sevincimizi versin rabbim bebişlerimize kavuşalım sevdiklerimizle huzurlu sağlıklı bir hayat ne güzel olurr....maalesef sözleri yazmak kadar kolay olmuyor bunları yaşamak...allah yardımcımız olsun...:26:

hayırlı olsun tedavin inşallahh bebişine kavuşursun...tez zamanda

ayyyy yazık hayvancağıza...ya böyle kıyamıyorum ama korkumada yaklaşamıyorum....benim eşimde hayvan sever...sizin gibii....kocamın kedilerii vardıı benle tanışmadan öncee tanışdık tabii ben istemedim ....benim yüzümden hayvanlarından olduu....bazen çokk üzülüyorum ama bakma koşulları olması lazım ...eninde sonunda ayrılması gerekiyorduu ... o gün olmasa bugün olucaktı...şuan yaşadığımız yerde buna uygun değil...

a.s canım nasılsın ...inşallahh.. ümreniz çıkarr heralde netleşmesinii bekliyorsunuz...dualarınıda bol bol edersin ...

kızlar nasılsınız ne var ne yokk

iyi canım sen nasılsın....o kadar sayfa okuudm ki 30sayfa vardır..nevrim döndüüü...

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
eslemliva..........5000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
kalan:.............42000

canım banada ya varis 3000 yaz

iyi akşamlar canım ....geçen haftanın duasını arkadaşlarr zor olsada tamamladılar ...bu haftaya mahsus 5 yasin ama sen bu haftayla birlikte geçen hafta okuyamadıklarını oku ...sonuçta eksiklerimiz oluyorr...ecrin ona ekler...

a..s ..canım nasılsın...

olsun canım arada böyle olur.geçen haftakiler tamamlandı.yeni liste yine aynı herkese 6 yasin 707 ya varis 100 enbiya suresi 89. ayeti düşüyor.

sürprizcim 5 yasin değil yine herkese 6 şar yasin düşüyor.

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
eslemliva..........5000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
spriz06.............3000
kalan:.............39000

selam kizlaarr nasilsiniz...muhatcim cnm ozel mesej kutun dolmus haberin olsun cnm...krizantem canim sende hemseri bulmusun,iyi olmus beninde varmi acaba hemserim kayseriden.....
A.s hamdolsun seni sormalı
Senden de Allah razı olsun canım.Hayırlısı olur inşallah aminn
kızlar nasılsınız ne var ne yokk
İyiyim canım sen nasılsın
Maşallah kızlar ne bu hız Allah kabul etsin canım inşallah dualarının karşılığını alırsın aminnn
içimden mi bağıra bağıra amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.bu arada bende başladım meryem suresine .5.gün bugün başlayalı.Rabbim kabul eder inşaallah canım
Allah kabul etsin canım inşallah senden de güzel haberler alırız

A.s

i
a..s ..canım nasılsın...
iyiyim canım sağolasın bende başka topikten bir arkadaşım vardı bana misafir oldu kendisiyle vakit geçirdim
ne kadar güzel bir duygu hiç tanımadığın biriyle bile kaliteli ve güzel zaman geçiriyoruz iyiki kk var ve iyiki hepiniz varsınız

merhaba arkadaşlar nasılsıızz??*bgün okullar açıldı iş başı yaptık bi geldim sayfalar almış başını gitmiş ,okuyamadım tabi:):)

kaçırdığım bşy yok inşaallahh... herkese mutlu umutlu bir yarın diliyorumm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…