Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

biz bursalılar bu gece rüyamızda seni bizi yolarken falan görebilirizama sen yine de çok güzel rüyalar gör bol bebişli .yakında bursalıktan istifa edecez psikolojik baskı uyguluyon vallaAllah zihin açıklığı versin canım.hadi hayırlı geceler sana.

Allah kolaylık versin.Yaa demek biz görmeyelim hııı öyle olsun bakalımBenim facem yok ama avatar resmimi 5 dklığına senin için kendi resmimi ekleyebilirim
bekliyorum valla heycan yaptım.
ya valla o şekilde de görüşebilriz face grup oluşturuluyor ya olmazmı yada özelden herkes adresini yollar

heee olur. sırayla ekleyelim birbirimizi. ben şimdi birinize facemi yazıp yollayım sonra ekleye ekleye çogalalım. olur mu

Ayy kabus görmeyelimdeSeyyan duru ben kaçıyormuşuz muhatta arkamızdan gelin buraya pis bursalılar diye bizi kovalıyormuş elindede oklavaYok canım sen bozma psikolojini Muhatcığıma prim verme:))

kızlar hızlı yazın biraz valla çıkamıyorum
eğitime darbe bu yaptığınız atanırsam bursayı yazmıycam. siz yavaş yazıyonuz hıhh

Ayy kabus görmeyelimdeSeyyan duru ben kaçıyormuşuz muhatta arkamızdan gelin buraya pis bursalılar diye bizi kovalıyormuş elindede oklavaYok canım sen bozma psikolojini Muhatcığıma prim verme:))

tamam tamam sizde güzel rüyalar görün hadi

şimdilikkk hoşcakalımmm arkadaşlar sabah uyanamıyorumm malesef o yüzden iyisimii uyuyayım ben...kendinize iyi bakınn ALLAHA EMANET OLUNN.. yarin akşam inş güzel haberlerinizi okurumm burdannn şöleee 3 hamile haberi alsakk fena olmaz hanii:)inş inş öpüyorummm sizelrii

kızlar hızlı yazın biraz valla çıkamıyorum
eğitime darbe bu yaptığınız atanırsam bursayı yazmıycam. siz yavaş yazıyonuz hıhh

kız az değilsinbiz hızlı yazıyoruz da sen yavaş okuyosun canım....hanidir yazdım bekliyorum muhat ne yazacak diye hıhhinşaallah birgün bursaya yerleşirsin.......ayyyyyyyy ne güzel olur kız gel sen bak.....pişman olmazsın.

dualarımın hepsini bitirdim...allah kabul etsin..kızlar inşallah allah sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...

canım anlamadım avatarına resim koymuşsun senmisin oooooooooo

kız ne güzel gözlerin var öyle maaşallah
bebişinle resmini koy 10 ay sonra tamam mı?

bir arkadaşımız bir çocuk için yasin istemişti...umarım görür ben 1 yasin okudum...

canım anlamadım avatarına resim koymuşsun senmisin oooooooooo
Evet canım benim kapanmadan önceki halim şimdi yaşlandım artık
kız ne güzel gözlerin var öyle maaşallah
bebişinle resmini koy 10 ay sonra tamam mı?

Teşekkür ederim şekerim aminnn inşallah darısıda sizlere hemen kaldırayım yoksaaaa

hanımlar yarın görüşmek üzere. bahar yarın söz bende avatara resmimi koycam aeo.
bursalılar özellikle görsün beni rüyasında elimde oklava, terlik vb eşyalarla birlikte. eeee taa bursaya eli boş gidilmez demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…