Ohhhh maşallahhh buluşup kaynatın bakalım :)))
ya valla o şekilde de görüşebilriz face grup oluşturuluyor ya olmazmı yada özelden herkes adresini yollar
hanımlar ben çıkıyorum. kps çalışayım. bu ara iyi çözüyorum maaşallah
hayalleriniz kadar güzel rüyalar görün emi cadaloslar( bursalılar görmese de olur)
hanımlar bizim yerimize de hasret giderin. ya birlikte resim çekinip faceye atınsanayüzlerimizi görürüz.
bekliyorumAllah kolaylık versin.Yaa demek biz görmeyelim hııı öyle olsun bakalımBenim facem yok ama avatar resmimi 5 dklığına senin için kendi resmimi ekleyebilirim
ya valla o şekilde de görüşebilriz face grup oluşturuluyor ya olmazmı yada özelden herkes adresini yollar
Sende gel birlikte kaynatalım şekerim
biz bursalılar bu gece rüyamızda seni bizi yolarken falan görebilirizama sen yine de çok güzel rüyalar gör bol bebişli .yakında bursalıktan istifa edecez psikolojik baskı uyguluyon valla Allah zihin açıklığı versin canım.hadi hayırlı geceler sana.
bekliyorumvalla heycan yaptım.
heee olur. sırayla ekleyelim birbirimizi. ben şimdi birinize facemi yazıp yollayım sonra ekleye ekleye çogalalım. olur mu
Ayy kabus görmeyelimdeSeyyan duru ben kaçıyormuşuz muhatta arkamızdan gelin buraya pis bursalılar diye bizi kovalıyormuş elindede oklava Yok canım sen bozma psikolojini Muhatcığıma prim verme:))
kızlar hızlı yazın biraz valla çıkamıyorum
eğitime darbe bu yaptığınızatanırsam bursayı yazmıycam. siz yavaş yazıyonuz hıhh
Evet canım benim kapanmadan önceki halim şimdi yaşlandım artıkcanım anlamadım avatarına resim koymuşsun senmisin oooooooooo
kız ne güzel gözlerin var öyle maaşallah
bebişinle resmini koy 10 ay sonra tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?