cok gecmıs olsun cnm.bız ıyıyız sukurler olsun.en son hamılemız orlıc rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ıns.
Turkuazz hoşgeldin canım,neden yazmıyosun nasılsın nerlerdesin merak ettik seni
Bi sorun yoktur inşaallah
canım çok guldum zaten burdan ne yaazıyorsam okuyo bazen dıyo oyle yazıyorsun kı yetısemıyorum
tabı allah razı olsun sızlerın ne ıyı ınsanlar oldugunuzu bılıyo ve hıç bısey demıyo
canım neden durduk yere canını sıkıyorsun olumsuz seylerıde okuma lutfen bebıs etkılenmesın
rabbım herseyı yolunda gıtmesnı nasıp etsın ıns sımdı ara annenı haber ver konus rahatla
cnm sana hic echo yapilmadimi daha gormedinmiki bebisi???ayse gordu ama onunki senden kucuk,sizin orda gecmi bakiyolar,burda 10.hafta bakiliyo ilk echoyla...canini sikma canim sen hala inanamiyosun gibi ondandir belki,bide sen hamissinya seytan sana uylar buna izin verme,cok oku gerci zaten okuyosun ayetelkursi velan biliyorum,at aklindan bunlari agrin ve leken ikisi ayni anda olmadigi surece korkma...
cnm bozma moralını lutfen oyle kotu yazılarda okuma.senı cok iyi anlıyorum bende aynı sekıldeyım halada kotu bısey olcak dıye cok korkuyorum. ister istemez insan korkuyor ya kotu bısey olursa dıye ama inşallah rabbımın ıznıyle hıc bısey olmuycak saglıcakla alıcagız bebişlerimizi kucagımıza.
bilmiyorum canım bildiğim tek şey çok üşüttüm galiba ama hamilelik mümkün değil :))))
hoşbulduk canım
ya valla sıkkın canım biraz. işte bakalım sabrediyorum. hayat işte hem düz olmuyorki.
biraz zor günler geçiriyorum açıkcası ondan dolayıda pek bakamıyorum topic e filan.
çok etkileniyom burda birinin sıkıntısı filan olunca açıkcası, üst üst gelip bunalmıyım diye öyle yani
sen nasılsın? yeni hamiş var mı acaba aranızda
tesekkur ederim kizlar rabbim hepinizden ayri ayri razi olsun siz Rabbimin verdigi guzel hediyelerdensiniz hepinizin ayri ayri yurekleri guzel Insallah Rabbim o guzel kalpleriniz gibi guzel ve hayirli evlatlar nasip eder hepinize hamile kalmak bir zormus hamile olmakta bir okadar zor ve guzelmis Rabbim hepinize yasatsin ...disarda yeni gunes acti kacgundurde evdeyim disarisi belki iyi gelir. dimi?
Belli olmaz kuzum yinede,dikkat et sen kendine yine,geçmiş olsun
Her gecenin bir sabahı vardır canım.İnşaallah senin içinde aydınlık günler çok yakındadır.Sabret,Rabbim sabrının karşılığını en yakın zamanda versin...Gönlüne ferahlık versin arkadaşım.Ne zaman dertleşmek istersen burdayız,unutma sakın.
Benimde sıkkın canım,hiçbişe yapasım yok yani,öyle işte....Olric hamile ve inşaallah hamile beklediğimiz arkadaşlarımız da var,test gününü bekliyorlar,Sönmez daha dönmedi oda hamiledir inşaallah...
rabbim seninde sıkıntılarını gidersin feraha çıkarsın inş.
saol canım ya inş inş öyle olur. inş sıkıntılarımın karşılığını ömür boyu huzur mutluluk sağlık ile alırım inş.
bakalım canım. açıkcaısı yoruldum sıkıntılardan. hayatım gerçkten her anlamda zor yani.
orlic için hayırlı olsun inş
Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
sağol tatlım bir an önce yaz gelse de kurtulsam şu hastalıklardan yaa hele bu sene çok hasta oldum sinir oluyorum bu duruma
orlicime hayırlı sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah herşey yolunda gider de kucağına alır bebişini
aleyküm selam canım.bu tembellik bulaşıcı birşey sanırım bende kaçgündür bugün süpürdüm.istemeye istemeyeSelamün aleyküm hanımlar,nasılsınız
Geç kaldım galiba muhabbete ama tembelliğim hala devam ediyo,hiç bişe yapasım yok
Bi geçmişi okuyum bakalım
bizler iyiyiz canım senin işler fazla yoğun heralde bu sıralar.neyse sağlık olsun.hastalığında tamamen geçmiştir inş.dikkat et kendine.Merhaba canlarımmm
Bi kaç gündür gelemedim şu beyannamelerdi hastalıktı derken yeni hamiş haberimiz var mı acaba
Meraktan öldüm nasılsınız iyi misiniz
canım tez zamanda Rabbim sana hayırlı güzel kapılar açsın.ve sıkıntılarını alsın inş.sınav dünyası işte.dualarımızdasın.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM NE İSTİYORSAN.hoşbulduk canım
ya valla sıkkın canım biraz. işte bakalım sabrediyorum. hayat işte hem düz olmuyorki.
biraz zor günler geçiriyorum açıkcası ondan dolayıda pek bakamıyorum topic e filan.
çok etkileniyom burda birinin sıkıntısı filan olunca açıkcası, üst üst gelip bunalmıyım diye öyle yani
sen nasılsın? yeni hamiş var mı acaba aranızda
Allah sabır versin.çok zor ve acı bir durum ama bir şefaatçi yollamışsın ahirete.Rabbim güzel günler yaşatsın bundan sonra size inş.herkese merhabalar
ben melek annesiyim. yaklasık 5 ay once kızım uctu...
takıp ettıgım bıkac topık var bugunde bu topıge bakıyodum...
senın avatarın latındakı ayet...zaten burnumun ucunda beklyen goz yaslarımı akıttı...9 ay boyunca
karnımı seve bu ayetı tekrarladım. sımdı 5 ay sonra gorup gayri ihtiyari okuyunca dayanamadım...
hanımlar burada dua lıstesını kım tutuyo?
bir de ne okuyosunuz tam olarak? bende okumak ıstıorum. kendi kendine bugun
yarın die die okumak cok duzenlı olamıyo da.
kim icin ve ne okunuyosa bende okurum ıns
masallah..demek cok hareketli olacakevet cnm şükürler olsun hıssedıyorum hele bazen oyle bı kıprasıyokı mumkun olsa dısarıya cıkıcak
rabbım isteyen herkeze nasıp etsın inşallah
harikasın tatlımmm güldüm vallaaa
sen nasılsın canım ne zaman yapacaksın testi ne zamandır gelemedim beyannameleri falan hallettik bi de ben yine hastayım yaa neden bilmiyorum 2haftada bi hasta oluyorum ben çok sinir oluyorum bu duruma valla
kizlar pre-seed jel kullanan var mi aranizda?
kaç gündür karar veremedim alsam mi diye
bir de nerden alsam ki, her siteye güvenemiyorum.
bugunlerde benimde tadim yok butun nesem silindi sanki daha iki gun once turkiye biletlerimizi aldik ona bile sevinemedim dogru duzgun normalde sevincten herkese arayip soylerdim geliyorum diye daha annemleri bile arayamadim icimde bir hissiyat durmadan kemiriyor icimi eminim melegim yapiyordur annesine bunu ama hic birsey yapasim yok doktor kontrolune daha 2 hafta var neredeyse ve ben melegim nasil cooook merak ediyorum bazen oyle seyler okuyorumki moralimin bozulmasina engel olamiyorum ama yinede sukurler olsun .......kafanizi sisirdigim icin ozur diliyorum,hepinize hayirli gunler ve daha simdiden hayirli cumalar diliyorum......
Daha iyi olduğum günler olmuştu ama buna da şükür canım
Yarın eşimin testi ile benim amh sonucum çıkacak acaip heyecanlıyım
olsun canım tembellik iyidir salın gitsin bende tembellik yapmak istiyorum ama müsaade etmiyorlar
hanımlar nasılsınız? Allahtan çok yazmamışsınızçabuk geldim
canım ben kullandım jel bu ayda kullanmayı düşünüyorum ben siteden almamıştım burda eczaneden almıştım ama gg den al istersen bence güvenilir orsa
canım yapma böylee tadınııı çıkarrr aklına kötü şeyler getirmee sen mutluu ol ki bebişinde göbüşünde huzur bulsunn cnmm
canım hayırlı sonuçlarla gel inşş bakalım nasıl çıkacak inş iyii çıkarr..al bendede o kadar bendee çok tembellik yapmak istiyorummm amaa nerdeeee yapamıyormmm
bana gelincee ben gercekden artıkk kendimii tanıyamıyorumm bu nasıl bir ruh halii yaaa(bir gün iyiyimm morelimm süper mücadelemde yorulmuyorum ama gün geliyor sanki kolumm kanadımmmm kırılıyorrrr..bugünde öyle bir günümdeyim
keyifsizimmm ve ağlıyorumm herbişeeye günüm günümü tutmaz oldu((
adet belirtilerim başladı hatta cok erken başladı buda beni iyice strese koydu
kızlarr sevgililer gününde ne yapıyosunuzzz:)))biz kocamla kararımız hep sabittiii sevgililer günü ve yılbaşıı kutalamak hediyeleşmek yokk.öylede oluyor zatennn protesto ediyoruzzz biz karı kocaa 14 şubatııı :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?