Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cok gecmıs olsun cnm.bız ıyıyız sukurler olsun.en son hamılemız orlıc rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ıns.

sağol tatlım bir an önce yaz gelse de kurtulsam şu hastalıklardan yaa hele bu sene çok hasta oldum sinir oluyorum bu duruma
orlicime hayırlı sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah herşey yolunda gider de kucağına alır bebişini

Turkuazz hoşgeldin canım,neden yazmıyosun nasılsın nerlerdesin merak ettik seni

Bi sorun yoktur inşaallah

hoşbulduk canım

ya valla sıkkın canım biraz. işte bakalım sabrediyorum. hayat işte hem düz olmuyorki.
biraz zor günler geçiriyorum açıkcası ondan dolayıda pek bakamıyorum topic e filan.
çok etkileniyom burda birinin sıkıntısı filan olunca açıkcası, üst üst gelip bunalmıyım diye öyle yani

sen nasılsın? yeni hamiş var mı acaba aranızda

canım çok guldum zaten burdan ne yaazıyorsam okuyo bazen dıyo oyle yazıyorsun kı yetısemıyorum
tabı allah razı olsun sızlerın ne ıyı ınsanlar oldugunuzu bılıyo ve hıç bısey demıyo

aysecim, esin kk mi okuyor,?
ben de bunu demek istiyordum.
senin esin eminim masumane okuyordur ama masum olmayan erkeklerde okuyordur yazdiklarimizi.
ben 2008 yilinda üye oldum ama bu dua topigini gorene kadar mesaj yazmiyordum, arada okuyordum.
çünkü herkes okuyor ve bazi topiklerde kadinlar sanki parali gun ve kendilerinden baska kimse yok gibi sohbet ediyor.
o nedenle face de kapali grubu tavsiye ediyorum.

Canım hamileliktendir...Sıkma o güzel canını,vesveseye kapılma...Uzaklaştır kötü düşünceleri lütfen.Allah'ın izniylee herşey yolunda gidecek,hamileliğinin keyfini çıkar,meleğinle konuş emin ol hisseder;bol bol dua et,bizim içinde dua et....

Hadi bozma artık moralini,bak görmesekte birbirimizi kader arkadaşı olduk.Bizler her zaman yanındayız.Dualarımızdasın.Üzülme,herşey güzel gidecek...Rabbim ferahlık versin,miniğimize de sana da sağlık versin,hayırlısıyla kavuşmanız ve bir ömür sağlıkla beraber olmanız dualarımla [/QUOTE]

canım neden durduk yere canını sıkıyorsun olumsuz seylerıde okuma lutfen bebıs etkılenmesın
rabbım herseyı yolunda gıtmesnı nasıp etsın ıns sımdı ara annenı haber ver konus rahatla

tesekkur ederim kizlar rabbim hepinizden ayri ayri razi olsun siz Rabbimin verdigi guzel hediyelerdensiniz hepinizin ayri ayri yurekleri guzel Insallah Rabbim o guzel kalpleriniz gibi guzel ve hayirli evlatlar nasip eder hepinize hamile kalmak bir zormus hamile olmakta bir okadar zor ve guzelmis Rabbim hepinize yasatsin ...disarda yeni gunes acti kacgundurde evdeyim disarisi belki iyi gelir. dimi?

bilmiyorum canım bildiğim tek şey çok üşüttüm galiba ama hamilelik mümkün değil :))))

Belli olmaz kuzum yinede,dikkat et sen kendine yine,geçmiş olsun

Her gecenin bir sabahı vardır canım.İnşaallah senin içinde aydınlık günler çok yakındadır.Sabret,Rabbim sabrının karşılığını en yakın zamanda versin...Gönlüne ferahlık versin arkadaşım.Ne zaman dertleşmek istersen burdayız,unutma sakın.

Benimde sıkkın canım,hiçbişe yapasım yok yani,öyle işte....Olric hamile ve inşaallah hamile beklediğimiz arkadaşlarımız da var,test gününü bekliyorlar,Sönmez daha dönmedi oda hamiledir inşaallah...

Amin ecmain canım...Dualarımız da duygularımız da karşılıklı inşaallah..

Eksik etme dualarından bizleri..Bizlerde hayırlısı ile yaşayalım hamileliği anneliği...

Ne güzel bir hava,hemen at kendini dışarı bence çık dolaş,stres at,çok iyi gelir....Burda tam tersi kara bulutlar var,yağmur yağacak galiba..

rabbim seninde sıkıntılarını gidersin feraha çıkarsın inş.
saol canım ya inş inş öyle olur. inş sıkıntılarımın karşılığını ömür boyu huzur mutluluk sağlık ile alırım inş.
bakalım canım. açıkcaısı yoruldum sıkıntılardan. hayatım gerçkten her anlamda zor yani.

orlic için hayırlı olsun inş
Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş

Amin canım hepimizin...

Sıkıntılarımız günahlarımıza kefaret olsun inşaallah.Gerçekten anlıyorum seni,yorgunluğunu...Rabbim yarin yardımcın olsun.Geçecek inşaallah,bu günlerin yerini umduğundan da güzel hayırlı huzurlu bir ömür alsın...Dualarımdasın

herkese merhabalar

ben melek annesiyim. yaklasık 5 ay once kızım uctu...
takıp ettıgım bıkac topık var bugunde bu topıge bakıyodum...
senın avatarın latındakı ayet...zaten burnumun ucunda beklyen goz yaslarımı akıttı...9 ay boyunca
karnımı seve bu ayetı tekrarladım. sımdı 5 ay sonra gorup gayri ihtiyari okuyunca dayanamadım...

Selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız

Geç kaldım galiba muhabbete ama tembelliğim hala devam ediyo,hiç bişe yapasım yok

Bi geçmişi okuyum bakalım
aleyküm selam canım.bu tembellik bulaşıcı birşey sanırım bende kaçgündür bugün süpürdüm.istemeye istemeye
Merhaba canlarımmm
Bi kaç gündür gelemedim şu beyannamelerdi hastalıktı derken yeni hamiş haberimiz var mı acaba
Meraktan öldüm nasılsınız iyi misiniz
bizler iyiyiz canım senin işler fazla yoğun heralde bu sıralar.neyse sağlık olsun.hastalığında tamamen geçmiştir inş.dikkat et kendine.
canım tez zamanda Rabbim sana hayırlı güzel kapılar açsın.ve sıkıntılarını alsın inş.sınav dünyası işte.dualarımızdasın.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM NE İSTİYORSAN.
Allah sabır versin.çok zor ve acı bir durum ama bir şefaatçi yollamışsın ahirete.Rabbim güzel günler yaşatsın bundan sonra size inş.

hanımlar burada dua lıstesını kım tutuyo?
bir de ne okuyosunuz tam olarak? bende okumak ıstıorum. kendi kendine bugun
yarın die die okumak cok duzenlı olamıyo da.

kim icin ve ne okunuyosa bende okurum ıns

hanımlar nasılsınız? Allahtan çok yazmamışsınız çabuk geldim

hanımlar burada dua lıstesını kım tutuyo?
bir de ne okuyosunuz tam olarak? bende okumak ıstıorum. kendi kendine bugun
yarın die die okumak cok duzenlı olamıyo da.

kim icin ve ne okunuyosa bende okurum ıns

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun. listemizizi ecrin arkadaşımız hazırlıyor. ama yeni gelenler hemen gittikleri için hemen almayabilir listeye. bu topiğe hafta 1 uğraman lazım en az.
yasin okuyoruz. haftada 6 arkadaşımıza 41 yasin okumuş oluyoruz.kişi başı 6 yasin 100 enbiya 89, ayet ve 707 ya varis okuyoruz canım.
canım bize tanıtsan aslında kendini

evet cnm şükürler olsun hıssedıyorum hele bazen oyle bı kıprasıyokı mumkun olsa dısarıya cıkıcak
rabbım isteyen herkeze nasıp etsın inşallah
masallah..demek cok hareketli olacak

cnm benimcumartesi gunum test gunu...herkez gozunu dikti beni bekliyor...insallah herkese guzel haberler veririm......ssonmezinki de ayin 18 insallah hamistir arkadasim,

kizlar pre-seed jel kullanan var mi aranizda?
kaç gündür karar veremedim alsam mi diye
bir de nerden alsam ki, her siteye güvenemiyorum.

canım ben kullandım jel bu ayda kullanmayı düşünüyorum ben siteden almamıştım burda eczaneden almıştım ama gg den al istersen bence güvenilir orsa

canım yapma böylee tadınııı çıkarrr aklına kötü şeyler getirmee sen mutluu ol ki bebişinde göbüşünde huzur bulsunn cnmm

canım hayırlı sonuçlarla gel inşş bakalım nasıl çıkacak inş iyii çıkarr..al bendede o kadar bendee çok tembellik yapmak istiyorummm amaa nerdeeee yapamıyormmm

bana gelincee ben gercekden artıkk kendimii tanıyamıyorumm bu nasıl bir ruh halii yaaa (bir gün iyiyimm morelimm süper mücadelemde yorulmuyorum ama gün geliyor sanki kolumm kanadımmmm kırılıyorrrr..bugünde öyle bir günümdeyim
keyifsizimmm ve ağlıyorumm herbişeeye günüm günümü tutmaz oldu ((

adet belirtilerim başladı hatta cok erken başladı buda beni iyice strese koydu

kızlarr sevgililer gününde ne yapıyosunuzzz:)))biz kocamla kararımız hep sabittiii sevgililer günü ve yılbaşıı kutalamak hediyeleşmek yokk.öylede oluyor zatennn protesto ediyoruzzz biz karı kocaa 14 şubatııı :))))))

ben henüz bekarım ama size moral olsun diye yazmak istedim.cocugum olmuyor diye üzülüyorsunuzdur mutlaka yengeminde olmuyordu neler yaptı neler içmediki.ne doktorlara gitti.25 yıl boyunca cocugu olmadı tüp bebek denedi ve 3.sünde 25 yıl sonra cocugu oldu.cok dua etti ama.48 yasında dogurdu yengem.şimdi cocugu 12 yasında o kadar akıllı yakısıklı bi oğlu varki.sakın umudunuzu kaybetmeyin ne zaman olacagını allah bilir sonuçta.o ol derse olmayacak hiçbirşey yok.demekki daha zamanı var yada allah sizin ne kadar sabretcek ne yapıcak isyan edicekmi yoksa ısrarla istemeye devammı edicek gibi imtihan ediyordur sizi belkide.herkesin bir imtihanı var bu dünyada bi şekilde.ne okuyorsunuz bende duanıza katılmak isterim kulun kula duası kabul olur kimin duasının kabul olacagını bilemeyiz.

sevgililer gününde ne yapılır en sevgiliye salavat çekilir.
bu arada çok komik bişi oldu ablama mihr hakkımı borç vermiştim 23 gr bilezik. bugün parasını yolladılar eşim aklı sıra hediye aldı:S
uyanık mı ne bu erkekler haaa!!

aklım sende cnm nasılsın

sanırım lekenmen olmuşşş korkma yerleşme kanaması olma ihtimali daha fazla cnm

bu ay arkadaşım aşılama yaptırdı önce 9 gün idrar testi yaptı hafif çıktı sonra 11 gün gene yaptı yarım saaat sonra felan cıktı çok hafif ama sonra kanaması başladı ama azz çok degill oda tutmadı diye üzüldüü bayagı hemdee hatta cumartesi dr gitmesi gerekiyordu o salıya bıraktı dr olayını adetim tam sökülsün öle gideyim dedii..sonra salııı bir gittiiiii doktoraa şokkkkk tabi deger 250 ve hamileee:))))))))dr yerleşme kanaması demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…