Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hosgerdiin..Allah yengenin evladini bagislasin ona,sana hayirli es ,huzurlu yuva,veee boy boy evlatlar versin....dua edersen cok seviniriz Allah razi olsun...kimin duasi kabul olunur bilinmez tabiki

canım şiddeti sevmem ama hiddete engel olamıyorummmmmm!
kız sen anlamıyon mu? hamilesin işte. yerleşme kanaması bu.
ayşenin günlerini hatırlamıyo musun.
sana özelden bi mesaj atmıştım hatırlıyorsun demi??????????

ben hergunde gelırım sorun yok. bosum zaten

dedıgım gıbı 5 ay once dogum yaptım. bebegım 40. haftasını doldurmustu. normal sancımın gelmesini bekledik. neyse sancım geldı
hastanede her sey normal ve sancılarla dogumu beklerken kalp atılsarı dustu bebegımın. 15 dk ıcınde ameliyata alındım ama. kızım sadece 2 gun yasadı. kakasını yutup aspire edemedi.

daha onceden de bır dusugum var 9 haftalık. kalp atısları duyulamadıgı ıcın kurtaj olmustu o da
bakalım rabbimin beni bu dunyada da anne yapacagı gunu beklıyorum ıns. henuz korunuyoruz. sezaryen oldugu ıcın.
mayıs gıbı yenıden baslıycaz ıns.
birlikte okumak onemli... birbirimiz icin edilen dualr daha makbul ıns.

Son düzenleme:

cnm benim sagol insallah hamisimdir yaaa.....benim lekelenme dediysem tam oyle deyil hani boncuklu ignenin boncugu kadardi...ama bben biraz pimpirikliyim...ne guzel Allah ablana bagislasin bebeyini darisi sana olsun insallah

gecmis olsun cook zor gunler gecirmissin..ama gecmis iste insallah tekrardan bebeyin gelir.ve oteki bebeyinde seni cennette bekler...biliyomusun o bebek anne babasini almadan cennete girmek ismiycekmis...

canım geçmiş olsun yaşadıklarının kolay olduğunu söyleyemem
biz birbirimizi görmeden samim,yet içinde dualarımızı yapıyoruz. birlikte üzülüp birlikte seviniyoruz. sıkıntıda olan bi arkadaş varsa dua, salavat,yasin vb. dualarını tamamlamaya çalışıyoruz.
asla pişman olmayacağın bi topik. ecrin msjını görüp ekleyecektir canım listeye

gecmis olsun cook zor gunler gecirmissin..ama gecmis iste insallah tekrardan bebeyin gelir.ve oteki bebeyinde seni cennette bekler...biliyomusun o bebek anne babasini almadan cennete girmek ismiycekmis...

zaten onu bılmese ınsan nasıl dayanır ki?

dayanamıycam artık cok agır geldıgı anlarda rahatlatan tek sey bunu bılmek. ıns rabbım onun sefaatını asacak hatalar yapmadan
gıdebılmeyi nasip eder.

Son düzenleme:

bırbırını gormeden tanımadan
o kısıyle ılgılı kotu hıcbısey dusunmeden
sadece allah rızası icin dilen duadan daha guzeli var mı? muslumanın muslumana ettıgı dua ...cok guzel

zaten onu bılmese ınsan nasıl dayanır ki?

dayanamıycam artık cok agır geldıgı anlarda rahatlatan tek sey bunu bılmek. ıns rabbım onun sefaatını asacak hatalar yapmadan
gıdebılmeyi nasip eder.

aminnnnnnnn, canım dua et. gönlün böyle böyle ferahlar.

eveet cnm hiic unutmuyorum..umutsuz olunca hemen o aklima geliyor...insallah yaa...kiz seninle konusunca icim kipir kipir oluyo valla

bırbırını gormeden tanımadan
o kısıyle ılgılı kotu hıcbısey dusunmeden
sadece allah rızası icin dilen duadan daha guzeli var mı? muslumanın muslumana ettıgı dua ...cok guzel

canım bişi soracaktım bursalı mısın?

ayseninde lekelenmesi olmusmuyduki??hani leke de boncuklu ignenin boncugu kadardi

eveet cnm hiic unutmuyorum..umutsuz olunca hemen o aklima geliyor...insallah yaa...kiz seninle konusunca icim kipir kipir oluyo valla

çünkü içinde bebek var. heralde kıpır kıpır olacak. bak ayşeninki kıpırdıyormuş. seninki erken hereketlendi desene

ayseninde lekelenmesi olmusmuyduki??hani leke de boncuklu ignenin boncugu kadardi
o da hatırladığım kadarıyla adet olacakmış gibi olmuştu. ayşeyle yazış o daha net anlatır. iğne ucu kadar mı? valla dayaklıksın!!!!! bi dur ya ne kendi ne de bizim moralimizi bozma.
iyi soru haaa...ama kesin bursalidir

o zaman listeye almayalım
zelalper canım burda çok fazla bursalı arkadaş varda. bi de buluşuyolar falan. kıskanmıyoz tabi de olmuyo yani böyle:)

evet evet arkadasim hakli,bide bulusuyolaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…