yani ozur dılerım ama o bursalılardan bende olabırım teknıkte...
simdilik almanyada uzaktayım ama eylulde ıns donuyoruz bursaya
naaaaaaaaaaaaaayiiiiiir nnnnoolllllaaaammaaaaaazzzz.bir bursaalii dahaaa.niye kayserili felan deyilsinki yada kayseride otur ya ne yapiyon bursadaki,bence tr ye donunce kayseriye tasin,evet evet iyi fikir
buraslı degılım eskısehırlıyım. ama suan esımın ıs dolayısıyla eylule kadar almanyadyım
ama bursada yasıorum.
nasıl???
karısık oldu ama
yani ozur dılerım ama o bursalılardan bende olabırım teknıkte...
simdilik almanyada uzaktayım ama eylulde ıns donuyoruz bursaya
fıkra gibi olduciddi misin. o kadar da attık tuttuk halbuki
canım erken gelirsen gene buluşacaklar.
sen de mi yurtdışındasın.
hollandada ve ingiltereden de arkadaş var. nekadarzor da yurtdışında. ama o birrrrrrrrrrrrrrrr gayserili
naaaaaaaaaaaaaayiiiiiir nnnnoolllllaaaammaaaaaazzzz.bir bursaalii dahaaa.niye kayserili felan deyilsinki yada kayseride otur ya ne yapiyon bursadaki,bence tr ye donunce kayseriye tasin,evet evet iyi fikir
heey gozun yagini yidiiim.vay gadasini aldigim...kayseri sivesi...gayseriliyim..bursaliiii yeni gelen gayseriye gel bastirma ney yi
sağol canım Allah razı olsun.şimdi bitti mevlidimiz daha doğrusu halen misafirler var ama kaçtım size geldimvck, başınsaolsun canım.
hii hiiiayyy çok güldüm. canım ben gırşeerde okudum az çok bilirim sizin oraları. çok arkadaşım vardı. hepsi de pintiydi
kız sen de pinti misin yoksa.6 yasin çok deyim 3 falan okumuyon demi kız. bak zaten bu ara işler durgun hamile azaldı.
senin yüzünden tükanı kapatmayak sonra
selam kızlar ben geldim nasılsınız çooooooooooookkkkkkkkkk özledim sizleri
sağol canım Allah razı olsun.şimdi bitti mevlidimiz daha doğrusu halen misafirler var ama kaçtım size geldim
sağol canım Allah razı olsun.şimdi bitti mevlidimiz daha doğrusu halen misafirler var ama kaçtım size geldim
aa kımler var yurtdısında... ben suan stuttgarttym ama bıraz gezıcıyım ben
ıngltrede de yasadım bır sene kadar. londrayada gıdıoruz arada.
ama bursa en iisi. kayseriyle bir pastırma kadar yakınım malesef..
e sız burasaya gelın o zaman
aa kımler var yurtdısında... ben suan stuttgarttym ama bıraz gezıcıyım ben
ıngltrede de yasadım bır sene kadar. londrayada gıdıoruz arada.
ama bursa en iisi. kayseriyle bir pastırma kadar yakınım malesef..
e sız burasaya gelın o zaman
biz de özledik valla. faceden de denk gelemedim sana. yormasaydın kendini fazla
caniiim hosgeldiiin nasilsiiin
basin sagolsun canim
hoşbulduk canımhosgeldin gel gel bize gel ablana gel
evet canım mesajını gördüm çok mutlu oldum benim yokluğumu fark etmen çok hoşuma gitti Allah razı olsun.yoruldum canım hiç sorma olsun bir sürü hayır duası aldım yorgunluğumuda unuttum gitti
canım biliyormusun eşim tedavi öncesi çok iyi bir laboratuvar bulduk oraya gidip sperm testi yaptıracak çok iyi inceliyeceklermiş özel bir doktor inşallah tedavi öncesi sperm çıkarda hem umudum artar hem tedavim olumlu olur dualarınızı eksik etmeyin.cumartesi günü gidicek test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?