Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bazen uzuyo teyzesi umutsuluga kapiliyorum yokmu diye...sonra muhat teyzesi beni bi duzeltiyo,tekrar bi kayyorum sonra muhat ve diger arkadaslarimda beni duzeltiyor...yani ben ha bire kayiyorim..evet sen benim ablamsin ben 85 liyim

caniiim dua etmezmiyiz insallah,,Rabbim guzel kullari hatrina nasip eylesin...amiiin
ettik de haber veremedik bi türlü. yazdıklarımı görmeden gitti umarım c.tesi çoook güzel haber alırlar
Üşendim ya bakamıcam geçmiş sayfalara Kızlar kınamayın tembelliğimi emi,bugün daha bi tembelim valla ya

İnşaallah birşeyler kaçırmıyorumdur,önemli haber varsa söyleyiverin canlarım
canım ema bişi paylaştı. yeni bi yöntem. ilgi çekici bişey. haaa bi de bi bursalı arkadaş daha geldi:)

canım ema bişi paylaştı. yeni bi yöntem. ilgi çekici bişey. haaa bi de bi bursalı arkadaş daha geldi:)

Canım gördüm o yöntemi,gündüz girmiştim ben,denemek istiyorum denicem kesinde,çünkü aklıma çok yattı mantıklı geldi

Neler denemiyoruz bide onu deneyelim

Bursalı arkadaşımız hoşgeldiiinnn

kızlar topıktekıler genelde nasıl bı bebek bekleme sklasında?

sımdıye kadar henuz hamile olmamıslar mı? tup bebek deneyenler mi? ya da bır cocugu olan ıkıncıyı bekleyen mı?genel bir grup var mı?

gercı netıcede herkes evlat sahıbı olmayı isteyen bekleyen ınsanlarız ama

inanmıyorum ya inan varya ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler kifayetsiz kaldı çok teşekkür ederim Allah razı olsun
emeğinize sağlık kalbiniz çok güzel inşallah hepimiz en yakın zamanda ya varis ismi hatırına varislerimize kavuşuruz.
kimin fikriydi bilemiyorum ama inanın bu yaşıma kadar hiç bu kadar anlamlı ve güzel bir hediye almadım yazıcım yok olsaydı hatıra olarak ömrümün sonuna kadar hediyenizi saklardım

canım topiğe giriş sırasına göre okunuyor. ama o hafta tedavisi olan arkadaş varsa ya da önemli tahlil bekleyen onu öne alıyoruz. bugüne kadar hiç problem olmadı. sen yarın öğlene kadar oku istersen yasin , ne kadar okuyabilirsençünkü adetli arkadaşlarımız da oluyo. yarın listede görürsün adını. ama dediğim gibi ecrini baklen gerek. o da yarın görür kesin.

topikçe alınan bi karardı canım. ama 400 tanesini sana bıraktık. tahlil günü sen çekersin diye

Bende duygulandım şimdi Canım Rabbim kabul etsin...Allah önce Muhat arkadaşımızdan sonra diğer kızlardan razi olsun...Muhat vesilesiyle bizlerde ortak olduk...Rabbim Ya Varis İsmi Şerifinin hürmetine inşaallah dualarımızı kabul eder,Sende hayırlısıyla evladına kavuşursun....Rabbim sana ve tüm arkadaşlarımla birlikte banada en yakın zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…