- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
duygulanmamak elde değil inanın varya birkaç gündür üzerimde çok farklı bir rahatlama hissediyordum birtürlü anlam verememiştim demekki sizlerin dualarıydı beni feraha çıkaran .ben geçmişi okuyamadım girdiğim birkaç topik var birkaç gündür topiğe girmediğim için neler oldu bilemiyorum ama şimdi dönüp an ve an yazdıklarınızı okuycam .bende bugün hepimiz için mevlitte dua ettirtim inşallah Rabbim dualarımıza icabet eder ve hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz.benim için ettiğiniz dualarınız kat ve kat fazlasıyla önünüze çıksın en zor anınızda ettiğiniz dualarınız hürmetine Rabbim kapalı kapılarınızı açsın amin.hepinizi çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum .Rabbim cennette peygamberimiz(SAV)sancağı altında toplanmamızı nasip etsin aminBende duygulandım şimdiCanım Rabbim kabul etsin...Allah önce Muhat arkadaşımızdan sonra diğer kızlardan razi olsun...Muhat vesilesiyle bizlerde ortak olduk...Rabbim Ya Varis İsmi Şerifinin hürmetine inşaallah dualarımızı kabul eder,Sende hayırlısıyla evladına kavuşursun....Rabbim sana ve tüm arkadaşlarımla birlikte banada en yakın zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin
canım artık ne diyeceğimi bilemiyorum.psikolojik olarak gel gitler yaşaman normal aslında çünkü zor bir süreç ama ne olur kendini fazla yıpratma.hediye konusuna gelince bizde sevgililer günü ve yılbaşılarını kutlamayız.zaten bizim için hergün sevgililer günü.12 yıl sonra bile tazeliğini koruyor.maaşallah.canım ben kullandım jel bu ayda kullanmayı düşünüyorum ben siteden almamıştım burda eczaneden almıştım ama gg den al istersen bence güvenilir orsa
canım yapma böylee tadınııı çıkarrr aklına kötü şeyler getirmee sen mutluu ol ki bebişinde göbüşünde huzur bulsunn cnmm
canım hayırlı sonuçlarla gel inşş bakalım nasıl çıkacak inş iyii çıkarr..al bendede o kadar bendee çok tembellik yapmak istiyorummm amaa nerdeeee yapamıyormmm
bana gelincee ben gercekden artıkk kendimii tanıyamıyorumm bu nasıl bir ruh halii yaaa(bir gün iyiyimm morelimm süper mücadelemde yorulmuyorum ama gün geliyor sanki kolumm kanadımmmm kırılıyorrrr..bugünde öyle bir günümdeyim
keyifsizimmm ve ağlıyorumm herbişeeye günüm günümü tutmaz oldu((
adet belirtilerim başladı hatta cok erken başladı buda beni iyice strese koydu
kızlarr sevgililer gününde ne yapıyosunuzzz:)))biz kocamla kararımız hep sabittiii sevgililer günü ve yılbaşıı kutalamak hediyeleşmek yokk.öylede oluyor zatennn protesto ediyoruzzz biz karı kocaa 14 şubatııı :))))))
mas ne guzel...
dua okunan arkadasım hamılesın galıba?
eger oleyse rabbım saglıkla kucagında eylesın evaldını.
canım benim jeton yeni düştü sanırım:44::44::44::44: benim içinmi 70000 ya varis çekildi.:44::44::44::44:zaten senin haberin olunca sürpriz olmazdı ki
evet canım topikçe yaklaşık 30 kişinin duası var.
duygulanmamak elde değil inanın varya birkaç gündür üzerimde çok farklı bir rahatlama hissediyordum birtürlü anlam verememiştim demekki sizlerin dualarıydı beni feraha çıkaran .ben geçmişi okuyamadım girdiğim birkaç topik var birkaç gündür topiğe girmediğim için neler oldu bilemiyorum ama şimdi dönüp an ve an yazdıklarınızı okuycam .bende bugün hepimiz için mevlitte dua ettirtim inşallah Rabbim dualarımıza icabet eder ve hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz.benim için ettiğiniz dualarınız kat ve kat fazlasıyla önünüze çıksın en zor anınızda ettiğiniz dualarınız hürmetine Rabbim kapalı kapılarınızı açsın amin.hepinizi çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum .Rabbim cennette peygamberimiz(SAV)sancağı altında toplanmamızı nasip etsin amin
canım artık ne diyeceğimi bilemiyorum.psikolojik olarak gel gitler yaşaman normal aslında çünkü zor bir süreç ama ne olur kendini fazla yıpratma.hediye konusuna gelince bizde sevgililer günü ve yılbaşılarını kutlamayız.zaten bizim için hergün sevgililer günü.12 yıl sonra bile tazeliğini koruyor.maaşallah.
kızlar bende çakma bursalıyım benide alın aranıza
evet canım bi arkadaş vesile oldu aslında. melek arkadaşımız 70 000 zikir topladı, sonra sana da okuyalım dedik. su gibi gitticanım benim jeton yeni düştü sanırım:44::44::44::44: benim içinmi 70000 ya varis çekildi.:44::44::44::44:
ben 707 ya varis çektiniz sandımağlattınız işte beni
Allah hepinizden binlerce kez Razı olsun hakkınızı helal edin
Canım sana süpriz olsun diye düşünüldü,buraya girmemende sebepsiz değildir,Mevlam zikirlerimiz bittikten sonra görmeni nasip etti..Var yani muhakkak bir hayır bunda....
Allahım senden de razi olsun.Bu arada başınız sağolsun canım..Şimdi kalbini ferah tut,inşaallah herşey yolunda gidecek,Rabbim yolunuzdaki engelleri birer birer kaldırısn,yolun sonundaki meleğe bir an önce kavuşun hayırlısı ile...
Ben birbirimiz için ettiğimiz duaların karşılığına inanıyorum zaten...Bir başkası için okuduğumda daha emin oluyorum,çünkü buna meleklerde amin aynısı sana olsun diye dua ediyorlar.Rabbim meleklerinin duasını geri çevirir mi?Oysa kendimiz için ettiğimiz dualar,belkide günahlarımızdan dolayı evimizin çatısında kalıyor,yükselmiyor belkide Arş'a...Yinede ümidimizi kesmemek lazım,Rabbim Rahmandır Rahimdir....Ayşe Fatma olarak acziyetimizle değil,Muhammed Mustafa'nın(s.a.v) ümmetinden Ayşe olarak görsün,sevdiği salih kullarının evlatları Ayşe olarak dualarımızı kabul etsin Rabbim...
Rabbim senden ve tüm dua eden arkadaşlarımdan ebeden razi olsun.en içten samimiyetimle söylüyorum,bilsem ki hepimiz hamile kalıcaz en yakın zamanda,sıranın en sonunda olmaya razıyım...Rabbim hepimizin hepimizin yüzünü güldürsün.Dostluğumuzu daim eylesin.Sende sevilyiosun emin ol canım arkadaşım...
muhat benim doğum günüm olduğunu sen biliyordun sen varya sen birtanesinamin canım Allah razı olsun. 2 günde 70 000 dağıldı demekki sizin süpermenler uçuşa geçmeye başlayacak.
değişik bi sperm ölçme yöntemi çıkmış diye duymuştum ama adını unuttum. mikra...... bişiydi ama. en küçük zerredeki canlılığı bile görüyomuş. ona da bi baksanız ya canım ya.
amaaan yaaaa bi sende eksik kal cakmada olsa bursali iste....muhaaaat kac arkanada bakma burasi bursali doldu annaaaammm...bursanin nesi meshur kizlar yemek olarak
aminn canım Allah razı olsun, c. tesi gününü bekliyoruz arkadaşların tahlili varmerhaba arkadaşlar nasılsınız??geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığım bşyler yoktur.sönmez ,nekadarzor ve vck inşaallah güzel hayırlı haberlerinizi alırız bende sizi bekliyorum heyecanla umarım tedavilerinizde sonuçlarınızda olumlu olur..diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşaallah...ben de okul-ev gidip geliyorum ev işleri ve yoğunluktan arta kalan zamanlarda yanınıza uğramaya çalışıyorum.umaım herkers iyidir ve her şey yolundadır.GÖNLÜNÜZDEKİ ÖMRÜNÜZDE OLSUN İNŞAALLAH:):)dua ile...
neyi meşhur olacak kılıçla yapılan iskenderi. ben dün oklavayla rüyalarında kovalayım dedim bugün de onlar kılıçla beni rüyamda kovalarmışamaaan yaaaa bi sende eksik kal cakmada olsa bursali iste....muhaaaat kac arkanada bakma burasi bursali doldu annaaaammm...bursanin nesi meshur kizlar yemek olarak
muhat benim doğum günüm olduğunu sen biliyordun sen varya sen birtanesin
hepinizin gönlü güzel bunu canı gönülden diliyorum Rabbim inşallah her sıkıntınızda Hızır (AS) yardımınıza göndersin
kızlar çok duygulandım yazacak kelime bulamıyorum gerçekten iyiki doğmuşum ve iyiki tanımışım sizleri.
ay kızlar sevgililer günü dedinizde aklıma geldi anlatmak istedim eşim sevgililer gününü kutlamazcanım artık ne diyeceğimi bilemiyorum.psikolojik olarak gel gitler yaşaman normal aslında çünkü zor bir süreç ama ne olur kendini fazla yıpratma.hediye konusuna gelince bizde sevgililer günü ve yılbaşılarını kutlamayız.zaten bizim için hergün sevgililer günü.12 yıl sonra bile tazeliğini koruyor.maaşallah.
Allah soyletti seni insallah olucakmas ne guzel...
dua okunan arkadasım hamılesın galıba?
eger oleyse rabbım saglıkla kucagında eylesın evaldını.
cnm ben cumartesiyi bekliyorum test icin ...ssonmezinkide 18 nde insallah hepimiz hamis haberleri veririzmerhaba arkadaşlar nasılsınız??geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığım bşyler yoktur.sönmez ,nekadarzor ve vck inşaallah güzel hayırlı haberlerinizi alırız bende sizi bekliyorum heyecanla umarım tedavilerinizde sonuçlarınızda olumlu olur..diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşaallah...ben de okul-ev gidip geliyorum ev işleri ve yoğunluktan arta kalan zamanlarda yanınıza uğramaya çalışıyorum.umaım herkers iyidir ve her şey yolundadır.GÖNLÜNÜZDEKİ ÖMRÜNÜZDE OLSUN İNŞAALLAH:):)dua ile...
bunu sormadın kabul ediyolardır eminim diger eski bursalılar
iskender meshurdurr. pideli kofte da var...allahtan yemek yedim.
bide kilo vermeye calısıyorum. cizelgemden de anlasılacagı uzere
Yaaa sizin yüzünüzden soğanların yarısı yandı iyi mi
Neyse yanık da kısımlar da ayrı bir aroma katar napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?