Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

duygulanmamak elde değil inanın varya birkaç gündür üzerimde çok farklı bir rahatlama hissediyordum birtürlü anlam verememiştim demekki sizlerin dualarıydı beni feraha çıkaran .ben geçmişi okuyamadım girdiğim birkaç topik var birkaç gündür topiğe girmediğim için neler oldu bilemiyorum ama şimdi dönüp an ve an yazdıklarınızı okuycam .bende bugün hepimiz için mevlitte dua ettirtim inşallah Rabbim dualarımıza icabet eder ve hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz.benim için ettiğiniz dualarınız kat ve kat fazlasıyla önünüze çıksın en zor anınızda ettiğiniz dualarınız hürmetine Rabbim kapalı kapılarınızı açsın amin.hepinizi çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum .Rabbim cennette peygamberimiz(SAV)sancağı altında toplanmamızı nasip etsin amin

amin canım Allah razı olsun. 2 günde 70 000 dağıldı demekki sizin süpermenler uçuşa geçmeye başlayacak.
değişik bi sperm ölçme yöntemi çıkmış diye duymuştum ama adını unuttum. mikra...... bişiydi ama. en küçük zerredeki canlılığı bile görüyomuş. ona da bi baksanız ya canım ya.

canım artık ne diyeceğimi bilemiyorum.psikolojik olarak gel gitler yaşaman normal aslında çünkü zor bir süreç ama ne olur kendini fazla yıpratma.hediye konusuna gelince bizde sevgililer günü ve yılbaşılarını kutlamayız.zaten bizim için hergün sevgililer günü.12 yıl sonra bile tazeliğini koruyor.maaşallah.

zaten senin haberin olunca sürpriz olmazdı ki
evet canım topikçe yaklaşık 30 kişinin duası var.
canım benim jeton yeni düştü sanırım:44::44::44::44: benim içinmi 70000 ya varis çekildi.:44::44::44::44:
ben 707 ya varis çektiniz sandım ağlattınız işte beni
Allah hepinizden binlerce kez Razı olsun hakkınızı helal edin

Canım sana süpriz olsun diye düşünüldü,buraya girmemende sebepsiz değildir,Mevlam zikirlerimiz bittikten sonra görmeni nasip etti..Var yani muhakkak bir hayır bunda....

Allahım senden de razi olsun.Bu arada başınız sağolsun canım..Şimdi kalbini ferah tut,inşaallah herşey yolunda gidecek,Rabbim yolunuzdaki engelleri birer birer kaldırısn,yolun sonundaki meleğe bir an önce kavuşun hayırlısı ile...

Ben birbirimiz için ettiğimiz duaların karşılığına inanıyorum zaten...Bir başkası için okuduğumda daha emin oluyorum,çünkü buna meleklerde amin aynısı sana olsun diye dua ediyorlar.Rabbim meleklerinin duasını geri çevirir mi?Oysa kendimiz için ettiğimiz dualar,belkide günahlarımızdan dolayı evimizin çatısında kalıyor,yükselmiyor belkide Arş'a...Yinede ümidimizi kesmemek lazım,Rabbim Rahmandır Rahimdir....Ayşe Fatma olarak acziyetimizle değil,Muhammed Mustafa'nın(s.a.v) ümmetinden Ayşe olarak görsün,sevdiği salih kullarının evlatları Ayşe olarak dualarımızı kabul etsin Rabbim...

Rabbim senden ve tüm dua eden arkadaşlarımdan ebeden razi olsun.en içten samimiyetimle söylüyorum,bilsem ki hepimiz hamile kalıcaz en yakın zamanda,sıranın en sonunda olmaya razıyım...Rabbim hepimizin hepimizin yüzünü güldürsün.Dostluğumuzu daim eylesin.Sende sevilyiosun emin ol canım arkadaşım...

merhaba arkadaşlar nasılsınız??geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığım bşyler yoktur.sönmez ,nekadarzor ve vck inşaallah güzel hayırlı haberlerinizi alırız bende sizi bekliyorum heyecanla umarım tedavilerinizde sonuçlarınızda olumlu olur..diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşaallah...ben de okul-ev gidip geliyorum ev işleri ve yoğunluktan arta kalan zamanlarda yanınıza uğramaya çalışıyorum.umaım herkers iyidir ve her şey yolundadır.GÖNLÜNÜZDEKİ ÖMRÜNÜZDE OLSUN İNŞAALLAH:):)dua ile...

Son düzenleme:

Bizde kutlamayız canım..Maşaallah Rabbim hanelerimizde bereketi,eşlerimizle muhabbeti artırsın,e bide hayırlı sağlıklı salihlerden evlat versin

Seyyan bu arada,bi Bursalı arkadaşımız daha geldi topiğeeee

evet canım bi arkadaş vesile oldu aslında. melek arkadaşımız 70 000 zikir topladı, sonra sana da okuyalım dedik. su gibi gitti

üzerine yazılacak bi söz daha yok. eline sağlık.

oncelıkle topıgın hıznı, aktıflıgını tebrık ederım
mas ne kalabalık ve aktıf

o yeni bursalı benimm eyy diger buraslılarrr

baska kımler bursadann. gercı eklıyım ben sımdılık yurtdısındayım ama ıkametım bursa olucak donunce ıns
eylulde donuyoruz ıns...

muhat benim doğum günüm olduğunu sen biliyordun sen varya sen birtanesin
hepinizin gönlü güzel bunu canı gönülden diliyorum Rabbim inşallah her sıkıntınızda Hızır (AS) yardımınıza göndersin
kızlar çok duygulandım yazacak kelime bulamıyorum gerçekten iyiki doğmuşum ve iyiki tanımışım sizleri.

amaaan yaaaa bi sende eksik kal cakmada olsa bursali iste....muhaaaat kac arkanada bakma burasi bursali doldu annaaaammm...bursanin nesi meshur kizlar yemek olarak

bunu sormadın kabul ediyolardır eminim diger eski bursalılar
iskender meshurdurr. pideli kofte da var...allahtan yemek yedim.
bide kilo vermeye calısıyorum. cizelgemden de anlasılacagı uzere

aminn canım Allah razı olsun, c. tesi gününü bekliyoruz arkadaşların tahlili var bol çift çizgili bi hafta olur
amaaan yaaaa bi sende eksik kal cakmada olsa bursali iste....muhaaaat kac arkanada bakma burasi bursali doldu annaaaammm...bursanin nesi meshur kizlar yemek olarak
neyi meşhur olacak kılıçla yapılan iskenderi. ben dün oklavayla rüyalarında kovalayım dedim bugün de onlar kılıçla beni rüyamda kovalarmış

canım olur mu öyle şey. biz de seni iyki tanımışız canım benim.
ama biliyo musun sıkıntı da olan arkadaşlara da böyle okumaya karar verdik
inşaallah doğum gününde yeni doğum haberlerini de alırız. inşaallah 10 ay sonra kucagınla bebişinla yazarsın bize

ay kızlar sevgililer günü dedinizde aklıma geldi anlatmak istedim eşim sevgililer gününü kutlamaz
bende diyorum ki bak yarın özel birgün hatırlatayım dedim diyorum
oda ne günü sevgililer günmü yok canım benim evliliğimizin yarıyıldönümü yani 8.5 yıllık evliyiz eşimde oldu evlilik yıldönümü geçti şimdi sıra yarı yıldönümüne geldi yani kızlar hediye almak için kadın milleti bin tane plan kuruyor

Yaaa sizin yüzünüzden soğanların yarısı yandı iyi mi

Neyse yanık da kısımlar da ayrı bir aroma katar napim

mas ne guzel...
dua okunan arkadasım hamılesın galıba?
eger oleyse rabbım saglıkla kucagında eylesın evaldını.
Allah soyletti seni insallah olucak
cnm ben cumartesiyi bekliyorum test icin ...ssonmezinkide 18 nde insallah hepimiz hamis haberleri veririz
bunu sormadın kabul ediyolardır eminim diger eski bursalılar
iskender meshurdurr. pideli kofte da var...allahtan yemek yedim.
bide kilo vermeye calısıyorum. cizelgemden de anlasılacagı uzere

hmm o kalem kg vermek icinmiiiiis...iyi zayiflamisin baygi 65 olmusun demi yanlismi anladim yoksa..darisi bana

Yaaa sizin yüzünüzden soğanların yarısı yandı iyi mi

Neyse yanık da kısımlar da ayrı bir aroma katar napim

sen soğanları yakmışsın ben çaydanlığıyaktım canım,kv yeni çaydanlık almıştı hediye olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…