Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet hediye gelsinde gunun bi onemi yok
Yaaa sizin yüzünüzden soğanların yarısı yandı iyi mi

Neyse yanık da kısımlar da ayrı bir aroma katar napim

tabi tabi ....ama yemeyi yakma haa

bursalılardan çok canınız yandı heralde.....ne istiyooooooon kız bizden

canım bişi soracaktım bursalı mısın?
cadoloza bak inş.bursalıdır dediydiiiiiiiiiiiiiiim

buraslı degılım eskısehırlıyım. ama suan esımın ıs dolayısıyla eylule kadar almanyadyım

ama bursada yasıorum.
nasıl???
karısık oldu ama
olsun karışık olsun bursalısın ya oh oh ohhhhhhhhhhhhh
hayır o değilde bi de utanmadan gelip burda yazıyolar:S
buluşabilen varrrr buluşamayan varrrr
insan insaın halinden anlamalı canımmm:):):)
utanılcak ne var canım benim kıskanma neolur çalış seninde olur
selam kızlar ben geldim nasılsınız çooooooooooookkkkkkkkkk özledim sizleri
canım hoşgeldin.doğum günün kutlu vehayırlara vesile olsun inş.birdahaki yaşını bebişinle kutlarsın.
kız bi dur kaç gündü bu bursalılarla uğraşıyoz zaten
bi de sen oldun şimdi abowwwwwwwwwwwww valla güç yetmez artık size
sen kocanın işe ne canım. bayag gezmişsin.
insan sevdiği ile uğraşırmış dimi canım öyle dimiiiiiiiiiiiiii
[QUOTE=zelalperd;28837647] heyy o nur topu benımmm

bursa ıkamet eden ama sımdılık yurtdısında olan benımmm[/QUOTE]
müjdeyi diğer bursalılara vermem lazım nur topu gibi bir bursalı daha...........
amaaan yaaaa bi sende eksik kal cakmada olsa bursali iste....muhaaaat kac arkanada bakma burasi bursali doldu annaaaammm...bursanin nesi meshur kizlar yemek olarak
bursanın iskenderi meşhur canım gelinde ısmarlayalım.merak etme kaçmana gerek yok bursada yaşıyor olabiliriz ama biz türkiyeliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.hepimiz kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

seninde herşey gönlünce olsun canıııııııım...

ben canım ben bursadan.ohhh eylülde bir buluşma daha yaparız sen gelince.....

evet varan 1

ilk bursalımızzz seyyan yani
oohh ohh ıımıs yaa ben nısanda burasaya gelıcem 3 haftalıgına
sonra allah ızın verırıse bursadayım zaten
toparlasınnn kısslar

tam süpriz oldu gerçekten dediğin gibi topiğe giremememde bile hayır varmış inanın her aklıma geldiğinde topiğe girmek istiyordum bir engel çıkıyordu aslında bugünde çok yoğundum misafirler halen kayınvalidemdeydiler ben indim eve topiğe girdim ve süprizinizle karşılaştım eşim tamda cumartasi günü sperm testi yaptıracak tedavi öncesi inşallah dualarınız Rabbim katında kabul olmuştur ve eşimde süpermenler çıkar artık .cnaım benim ben 8.5 senedir eşimin bir tedavisinin olacağını bile bilmiyordum doktor kesinlikle olmaz demişti ve ben Rabbimin izniyle bu duruma kadar geldim Rabbim nasip ettiyse belki dualarımızın kabul olduğuna işarettir.
canım öyle güzel dua etmişsiniz ki canı gönülden amin diyorum Allah razı olsun inşallah bundan sonra herkese haceti için okuruz Rabbim kabul etsin

tam süpriz oldu gerçekten dediğin gibi topiğe giremememde bile hayır varmış inanın her aklıma geldiğinde topiğe girmek istiyordum bir engel çıkıyordu aslında bugünde çok yoğundum misafirler halen kayınvalidemdeydiler ben indim eve topiğe girdim ve süprizinizle karşılaştım eşim tamda cumartasi günü sperm testi yaptıracak tedavi öncesi inşallah dualarınız Rabbim katında kabul olmuştur ve eşimde süpermenler çıkar artık .canım benim ben 8.5 senedir eşimin bir tedavisinin olacağını bile bilmiyordum doktor kesinlikle olmaz demişti ve ben Rabbimin izniyle bu duruma kadar geldim Rabbim nasip ettiyse belki dualarımızın kabul olduğuna işarettir.
canım öyle güzel dua etmişsiniz ki canı gönülden amin diyorum Allah razı olsun inşallah bundan sonra herkese haceti için okuruz Rabbim kabul etsin

müjdeyi diğer bursalılara vermem lazım nur topu gibi bir bursalı daha...........

bursanın iskenderi meşhur canım gelinde ısmarlayalım.merak etme kaçmana gerek yok bursada yaşıyor olabiliriz ama biz türkiyeliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.hepimiz kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

seninde herşey gönlünce olsun canıııııııım...[/QUOTE]

canım valla şakasına yapıyorum, sizle didişmek hoşuma gidiyor
tabi canım Türkiyeliyizzzzzzzzz elhamdürillah

sen soğanları yakmışsın ben çaydanlığıyaktım canım,kv yeni çaydanlık almıştı hediye olarak.

cnm seni tebrik ediyorum,bunca yillik sakarim,tencere,yemek,hali,eteyimi sigarayla,hatta caydanligin kulpunu yaktimda ama caydanligi yakamadim..nasil oldu cnm benim??

sen soğanları yakmışsın ben çaydanlığıyaktım canım,kv yeni çaydanlık almıştı hediye olarak.

Sağlık olsun diyelim Topik kıymetimizi bilin,kaynanadan çaydanlık ve yanık aromalı bir yemek,sizinle sohbet için kurban oldu

evet hediye gelsinde gunun bi onemi yok

tabi tabi ....ama yemeyi yakma haa

Herşeyi hazırladım pişiyo şimdi...Bide çorba yapıyom,ohh miss,ay acıktım ya

tabi canım Türkiyeliyizzzzzzzzz elhamdürillah[/QUOTE]

hepiiiimiiiiiz kardeeeeesiiiizzz....haklisin canim ama bursalisinda,yani bursali gerceyimiz var....bulusma olayi olmasaydi iyi dide neyse artik.....masallah bursalilara Allah hic birimizi ayirmasin hepimiz bursaliyiz,hepimiz kayseriliyiz,kayserili olsaydiniz iyi dide

Seyyan çok saol Allah razı olsun canım.
Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi inş.

seyyancığım Allah razı olsun yeni yaşımın hediyeside çok güzel oldu inşallah bende bir ay sonra size müjdeli haber verince benden size hediye olucak

tabi canım Türkiyeliyizzzzzzzzz elhamdürillah

hepiiiimiiiiiz kardeeeeesiiiizzz....haklisin canim ama bursalisinda,yani bursali gerceyimiz var....bulusma olayi olmasaydi iyi dide neyse artik.....masallah bursalilara Allah hic birimizi ayirmasin hepimiz bursaliyiz,hepimiz kayseriliyiz,kayserili olsaydiniz iyi dide[/QUOTE]

biliyorum canım şaka olduğunu ama biz bursalılar sizi bu kadar ezmediydikkkkkkkkkk yani.amcamlar kayseride ikamet ediyorlardı 2 hafta öncesine kadar ama buraya döndüler dönmeselerdi gelmeyi diüşünüyorduk bu yaz.ama nasip işte.şimdi amcamın oğlu orda askeri hava alanında subay.ne var ben senin için kayserilide olurum kıııız

Ahh sebepler dünyası.....İnşaallah kabul olacak canım,kalbini ferah tut...Muhata sor istersen ama sanırım 400 tane Ya Varis sana ayrıldı,yanılıyo olabilirim.İnşaallah onlarıda okuduktan sonra,sonuçlar çok güzel çıkar...

alev almadı canım. suyu bitmiş karardı
geçmiş olsun canım bende geçen topikte oturunca yumurtayı haşlansın diye ocağa koydum koyuş o koyuş gittiğimde patlamaya başlamıştı da sesini duydum bu topik bizi yakında havaya uçuracak

seyyancığım Allah razı olsun yeni yaşımın hediyeside çok güzel oldu inşallah bende bir ay sonra size müjdeli haber verince benden size hediye olucak
inşaalah canım ya herkesi hamile görmek istiyorum burda herkesi.bebişlerden bahsedelim istiyorum.hadi bakalım güzel haberini alırız inş.en kısa zamanda moral olur bizlerede.
Seyyan çok saol Allah razı olsun canım.
Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi inş.
turkuaz ya uazak kalma topikten bak burda gırgır sohbetlerimizde oluyor.kafanı dağıtırsın biraz.biz destek oluruz sana.

ben canım ben bursadan.ohhh eylülde bir buluşma daha yaparız sen gelince.....
aman bulusun gec kaldiniz..

biliyorum canım şaka olduğunu ama biz bursalılar sizi bu kadar ezmediydikkkkkkkkkk yani.amcamlar kayseride ikamet ediyorlardı 2 hafta öncesine kadar ama buraya döndüler dönmeselerdi gelmeyi diüşünüyorduk bu yaz.ama nasip işte.şimdi amcamın oğlu orda askeri hava alanında subay.ne var ben senin için kayserilide olurum kıııız[/QUOTE]
essahmii??yok ben bursali oldum cok bursali en iyisi bursali olmak
hiç sakar değilimdir ma çaydanlanlığımı tam 5 kez yaktım unutkanlıktan.:26::26:

canm ben varya hem sakarim hem unutkanim hepsi var..esim ben mutfakta olunca seslenir yasiyomusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…