evet hediye gelsinde gunun bi onemi yokay kızlar sevgililer günü dedinizde aklıma geldi anlatmak istedim eşim sevgililer gününü kutlamaz
bende diyorum ki bak yarın özel birgün hatırlatayım dedim diyorum
oda ne günü sevgililer günmü yok canım benim evliliğimizin yarıyıldönümü yani 8.5 yıllık evliyiz eşimde oldu evlilik yıldönümü geçti şimdi sıra yarı yıldönümüne geldi yani kızlar hediye almak için kadın milleti bin tane plan kuruyor
Yaaa sizin yüzünüzden soğanların yarısı yandı iyi mi
Neyse yanık da kısımlar da ayrı bir aroma katar napim
bursalılardan çok canınız yandı heralde.....o da hatırladığım kadarıyla adet olacakmış gibi olmuştu. ayşeyle yazış o daha net anlatır. iğne ucu kadar mı? valla dayaklıksın!!!!! bi dur ya ne kendi ne de bizim moralimizi bozma.
o zaman listeye almayalım
zelalper canım burda çok fazla bursalı arkadaş varda. bi de buluşuyolar falan. kıskanmıyoz tabi de olmuyo yani böyle:)
cadoloza bak inş.bursalıdır dediydiiiiiiiiiiiiiiimcanım bişi soracaktım bursalı mısın?
olsun karışık olsun bursalısın ya oh oh ohhhhhhhhhhhhh
buraslı degılım eskısehırlıyım. ama suan esımın ıs dolayısıyla eylule kadar almanyadyım
ama bursada yasıorum.
nasıl???
karısık oldu ama
utanılcak ne varhayır o değilde bi de utanmadan gelip burda yazıyolar:S
buluşabilen varrrr buluşamayan varrrr
insan insaın halinden anlamalı canımmm:):):)
canım hoşgeldin.doğum günün kutlu vehayırlara vesile olsun inş.birdahaki yaşını bebişinle kutlarsın.selam kızlar ben geldim nasılsınız çooooooooooookkkkkkkkkk özledim sizleri
insan sevdiği ile uğraşırmış dimi canım öyle dimiiiiiiiiiiiiiikız bi dur kaç gündü bu bursalılarla uğraşıyoz zaten
bi de sen oldun şimdi abowwwwwwwwwwwww valla güç yetmez artık size
sen kocanın işe ne canım. bayag gezmişsin.
bursanın iskenderi meşhur canım gelinde ısmarlayalım.merak etme kaçmana gerek yok bursada yaşıyor olabiliriz ama biz türkiyeliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.hepimiz kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizamaaan yaaaa bi sende eksik kal cakmada olsa bursali iste....muhaaaat kac arkanada bakma burasi bursali doldu annaaaammm...bursanin nesi meshur kizlar yemek olarak
muhat benim doğum günüm olduğunu sen biliyordun sen varya sen birtanesiniyiki doğduuuuun
hepinizin gönlü güzel bunu canı gönülden diliyorum Rabbim inşallah her sıkıntınızda Hızır (AS) yardımınıza göndersin
kızlar çok duygulandım yazacak kelime bulamıyorum gerçekten iyiki doğmuşum ve iyiki tanımışım sizleri.
oncelıkle topıgın hıznı, aktıflıgını tebrık ederım
mas ne kalabalık ve aktıf
o yeni bursalı benimm eyy diger buraslılarrr
baska kımler bursadann. gercı eklıyım ben sımdılık yurtdısındayım ama ıkametım bursa olucak donunce ıns
eylulde donuyoruz ıns...
tam süpriz oldu gerçekten dediğin gibi topiğe giremememde bile hayır varmış inanın her aklıma geldiğinde topiğe girmek istiyordum bir engel çıkıyordu aslında bugünde çok yoğundum misafirler halen kayınvalidemdeydiler ben indim eve topiğe girdim ve süprizinizle karşılaştım eşim tamda cumartasi günü sperm testi yaptıracak tedavi öncesi inşallah dualarınız Rabbim katında kabul olmuştur ve eşimde süpermenler çıkar artık .cnaım benim ben 8.5 senedir eşimin bir tedavisinin olacağını bile bilmiyordum doktor kesinlikle olmaz demişti ve ben Rabbimin izniyle bu duruma kadar geldim Rabbim nasip ettiyse belki dualarımızın kabul olduğuna işarettir.Canım sana süpriz olsun diye düşünüldü,buraya girmemende sebepsiz değildir,Mevlam zikirlerimiz bittikten sonra görmeni nasip etti..Var yani muhakkak bir hayır bunda....
Allahım senden de razi olsun.Bu arada başınız sağolsun canım..Şimdi kalbini ferah tut,inşaallah herşey yolunda gidecek,Rabbim yolunuzdaki engelleri birer birer kaldırısn,yolun sonundaki meleğe bir an önce kavuşun hayırlısı ile...
Ben birbirimiz için ettiğimiz duaların karşılığına inanıyorum zaten...Bir başkası için okuduğumda daha emin oluyorum,çünkü buna meleklerde amin aynısı sana olsun diye dua ediyorlar.Rabbim meleklerinin duasını geri çevirir mi?Oysa kendimiz için ettiğimiz dualar,belkide günahlarımızdan dolayı evimizin çatısında kalıyor,yükselmiyor belkide Arş'a...Yinede ümidimizi kesmemek lazım,Rabbim Rahmandır Rahimdir....Ayşe Fatma olarak acziyetimizle değil,Muhammed Mustafa'nın(s.a.v) ümmetinden Ayşe olarak görsün,sevdiği salih kullarının evlatları Ayşe olarak dualarımızı kabul etsin Rabbim...
Rabbim senden ve tüm dua eden arkadaşlarımdan ebeden razi olsun.en içten samimiyetimle söylüyorum,bilsem ki hepimiz hamile kalıcaz en yakın zamanda,sıranın en sonunda olmaya razıyım...Rabbim hepimizin hepimizin yüzünü güldürsün.Dostluğumuzu daim eylesin.Sende sevilyiosun emin ol canım arkadaşım...
tam süpriz oldu gerçekten dediğin gibi topiğe giremememde bile hayır varmış inanın her aklıma geldiğinde topiğe girmek istiyordum bir engel çıkıyordu aslında bugünde çok yoğundum misafirler halen kayınvalidemdeydiler ben indim eve topiğe girdim ve süprizinizle karşılaştım eşim tamda cumartasi günü sperm testi yaptıracak tedavi öncesi inşallah dualarınız Rabbim katında kabul olmuştur ve eşimde süpermenler çıkar artık .canım benim ben 8.5 senedir eşimin bir tedavisinin olacağını bile bilmiyordum doktor kesinlikle olmaz demişti ve ben Rabbimin izniyle bu duruma kadar geldim Rabbim nasip ettiyse belki dualarımızın kabul olduğuna işarettir.Canım sana süpriz olsun diye düşünüldü,buraya girmemende sebepsiz değildir,Mevlam zikirlerimiz bittikten sonra görmeni nasip etti..Var yani muhakkak bir hayır bunda....
Allahım senden de razi olsun.Bu arada başınız sağolsun canım..Şimdi kalbini ferah tut,inşaallah herşey yolunda gidecek,Rabbim yolunuzdaki engelleri birer birer kaldırısn,yolun sonundaki meleğe bir an önce kavuşun hayırlısı ile...
Ben birbirimiz için ettiğimiz duaların karşılığına inanıyorum zaten...Bir başkası için okuduğumda daha emin oluyorum,çünkü buna meleklerde amin aynısı sana olsun diye dua ediyorlar.Rabbim meleklerinin duasını geri çevirir mi?Oysa kendimiz için ettiğimiz dualar,belkide günahlarımızdan dolayı evimizin çatısında kalıyor,yükselmiyor belkide Arş'a...Yinede ümidimizi kesmemek lazım,Rabbim Rahmandır Rahimdir....Ayşe Fatma olarak acziyetimizle değil,Muhammed Mustafa'nın(s.a.v) ümmetinden Ayşe olarak görsün,sevdiği salih kullarının evlatları Ayşe olarak dualarımızı kabul etsin Rabbim...
Rabbim senden ve tüm dua eden arkadaşlarımdan ebeden razi olsun.en içten samimiyetimle söylüyorum,bilsem ki hepimiz hamile kalıcaz en yakın zamanda,sıranın en sonunda olmaya razıyım...Rabbim hepimizin hepimizin yüzünü güldürsün.Dostluğumuzu daim eylesin.Sende sevilyiosun emin ol canım arkadaşım...
müjdeyi diğer bursalılara vermem lazım nur topu gibi bir bursalı daha...........bursalılardan çok canınız yandı heralde.....ne istiyooooooon kız bizden
cadoloza bak inş.bursalıdır dediydiiiiiiiiiiiiiiim
olsun karışık olsun bursalısın ya oh oh ohhhhhhhhhhhhh
utanılcak ne varcanım benim kıskanma neolur çalış seninde olur
canım hoşgeldin.doğum günün kutlu vehayırlara vesile olsun inş.birdahaki yaşını bebişinle kutlarsın.
insan sevdiği ile uğraşırmış dimi canım öyle dimiiiiiiiiiiiiii
[QUOTE=zelalperd;28837647]heyy o nur topu benımmm
bursa ıkamet eden ama sımdılık yurtdısında olan benımmm
sen soğanları yakmışsın ben çaydanlığıyaktım canım,kv yeni çaydanlık almıştı hediye olarak.
sen soğanları yakmışsın ben çaydanlığıyaktım canım,kv yeni çaydanlık almıştı hediye olarak.
evet hediye gelsinde gunun bi onemi yok
tabi tabi ....ama yemeyi yakma haa
müjdeyi diğer bursalılara vermem lazım nur topu gibi bir bursalı daha...........
bursanın iskenderi meşhur canım gelinde ısmarlayalım.merak etme kaçmana gerek yok bursada yaşıyor olabiliriz ama biz türkiyeliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.hepimiz kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
seninde herşey gönlünce olsun canıııııııım...
cnm seni tebrik ediyorum,bunca yillik sakarim,tencere,yemek,hali,eteyimi sigarayla,hatta caydanligin kulpunu yaktimda ama caydanligi yakamadim..nasil oldu cnm benim??
canım valla şakasına yapıyorum, sizle didişmek hoşuma gidiyor
tabi canım Türkiyeliyizzzzzzzzz elhamdürillah
tam süpriz oldu gerçekten dediğin gibi topiğe giremememde bile hayır varmış inanın her aklıma geldiğinde topiğe girmek istiyordum bir engel çıkıyordu aslında bugünde çok yoğundum misafirler halen kayınvalidemdeydiler ben indim eve topiğe girdim ve süprizinizle karşılaştım eşim tamda cumartasi günü sperm testi yaptıracak tedavi öncesi inşallah dualarınız Rabbim katında kabul olmuştur ve eşimde süpermenler çıkar artık .canım benim ben 8.5 senedir eşimin bir tedavisinin olacağını bile bilmiyordum doktor kesinlikle olmaz demişti ve ben Rabbimin izniyle bu duruma kadar geldim Rabbim nasip ettiyse belki dualarımızın kabul olduğuna işarettir.
canım öyle güzel dua etmişsiniz ki canı gönülden amin diyorum Allah razı olsun inşallah bundan sonra herkese haceti için okuruz Rabbim kabul etsin
geçmiş olsun canım bende geçen topikte oturunca yumurtayı haşlansın diye ocağa koydum koyuş o koyuş gittiğimde patlamaya başlamıştı da sesini duydum bu topik bizi yakında havaya uçuracakalev almadı canım. suyu bitmiş karardı
alev almadı canım. suyu bitmiş karardı
seyyancığım Allah razı olsun yeni yaşımın hediyeside çok güzel oldu inşallah bende bir ay sonra size müjdeli haber verincebenden size hediye olucak
inşaalah canım ya herkesi hamile görmek istiyorum burda herkesi.bebişlerden bahsedelim istiyorum.hadi bakalım güzel haberini alırız inş.en kısa zamanda moral olur bizlerede.seyyancığım Allah razı olsun yeni yaşımın hediyeside çok güzel oldu inşallah bende bir ay sonra size müjdeli haber verincebenden size hediye olucak
turkuaz ya uazak kalma topikten bak burda gırgır sohbetlerimizde oluyor.kafanı dağıtırsın biraz.biz destek oluruz sana.Seyyan çok saol Allah razı olsun canım.
Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi inş.
aman bulusun gec kaldiniz..ben canım ben bursadan.ohhh eylülde bir buluşma daha yaparız sen gelince.....
hepiiiimiiiiiz kardeeeeesiiiizzz....haklisin canim ama bursalisinda,yani bursali gerceyimiz var....bulusma olayi olmasaydi iyi dide neyse artik.....masallah bursalilara Allah hic birimizi ayirmasin hepimiz bursaliyiz,hepimiz kayseriliyiz,kayserili olsaydiniz iyi dide
hiç sakar değilimdir ma çaydanlanlığımı tam 5 kez yaktım unutkanlıktan.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?