- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
essahmii??yok ben bursali oldum cok bursali en iyisi bursali olmakaman bulusun gec kaldiniz..
biliyorum canım şaka olduğunu ama biz bursalılar sizi bu kadar ezmediydikkkkkkkkkk yani.amcamlar kayseride ikamet ediyorlardı 2 hafta öncesine kadar ama buraya döndüler dönmeselerdi gelmeyi diüşünüyorduk bu yaz.ama nasip işte.şimdi amcamın oğlu orda askeri hava alanında subay.ne var ben senin için kayserilide olurum kıııız
öyle tabi canım ben elimden geleni yapayım sonrası Rabbime kalmış.Ahh sebepler dünyası.....İnşaallah kabul olacak canım,kalbini ferah tut...Muhata sor istersen ama sanırım 400 tane Ya Varis sana ayrıldı,yanılıyo olabilirim.İnşaallah onlarıda okuduktan sonra,sonuçlar çok güzel çıkar...
essahmii??yok ben bursali oldum cok bursali en iyisi bursali olmakaman bulusun gec kaldiniz..
biliyorum canım şaka olduğunu ama biz bursalılar sizi bu kadar ezmediydikkkkkkkkkk yani.amcamlar kayseride ikamet ediyorlardı 2 hafta öncesine kadar ama buraya döndüler dönmeselerdi gelmeyi diüşünüyorduk bu yaz.ama nasip işte.şimdi amcamın oğlu orda askeri hava alanında subay.ne var ben senin için kayserilide olurum kıııız
kızlar şimdi eşim geldi ve süprizinizi kendisine söyledim oda çok sevindi Allah hepsinden razı olsun diyor .
canım Allah razı olsun. tekrar hatırlatmışsınAhh sebepler dünyası.....İnşaallah kabul olacak canım,kalbini ferah tut...Muhata sor istersen ama sanırım 400 tane Ya Varis sana ayrıldı,yanılıyo olabilirim.İnşaallah onlarıda okuduktan sonra,sonuçlar çok güzel çıkar...
kızlar şimdi eşim geldi ve süprizinizi kendisine söyledim oda çok sevindi Allah hepsinden razı olsun diyor .
Seyhan cnm ya valla anlatacak gibi değilim.
Ya bir tane değil birde yani çözülecek şeylerde değil. Zamana bıraktım bakalım ne olcak. Ya sizin soununuz sıkıntınız zaten var. Ben bîde bunun üzerine kendimili eklemek istemedim.
Ne diyim Rabbim hepinşzin inş sonrada benim inş yardımcımız olsun.
Seyhan cnm ya valla anlatacak gibi değilim.
Ya bir tane değil birde yani çözülecek şeylerde değil. Zamana bıraktım bakalım ne olcak. Ya sizin soununuz sıkıntınız zaten var. Ben bîde bunun üzerine kendimili eklemek istemedim.
Ne diyim Rabbim hepinşzin inş sonrada benim inş yardımcımız olsun.
kızlar ne o yavaşladınız.....:44::44::44::44::44::44:
az once yine leke geldi amabu sfer bayag varidi yine olmadi galiba kizlaar...morelim bozuldu ben cikiyorum...hepinizi opuyorum..bana dua edin ne olur....bilmiyorum bu sefer nasil kaldiririm
İyi akşamlar candostlarım nasılsınız netimde sorun var geçmişten birkaç sayfa okudum alıntı yaptım ama netim gitti.Geçmişi de okuyamadım.
Muhat ve eslem bana da mantıklı geldi yöntem.Denesek hiç fena olmaz canlarım :)
Esmacım rüyaların hayra çıksın inşallah.Çok mutlu oldum rüyanda gördün diye :)
Ayşemmm nasılsın özlüyorum seni yaaa
Biraz geçmişi okumaya çalışayım bakalım
İyi akşamlar candostlarım nasılsınız netimde sorun var geçmişten birkaç sayfa okudum alıntı yaptım ama netim gitti.Geçmişi de okuyamadım.
Muhat ve eslem bana da mantıklı geldi yöntem.Denesek hiç fena olmaz canlarım :)
Esmacım rüyaların hayra çıksın inşallah.Çok mutlu oldum rüyanda gördün diye :)
Ayşemmm nasılsın özlüyorum seni yaaa
Biraz geçmişi okumaya çalışayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?