Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar şimdi eşim geldi ve süprizinizi kendisine söyledim oda çok sevindi Allah hepsinden razı olsun diyor .

essahmii??yok ben bursali oldum cok bursali en iyisi bursali olmak

canm ben varya hem sakarim hem unutkanim hepsi var..esim ben mutfakta olunca seslenir yasiyomusun diye[/QUOTE]

ilk satırı okuyunca çok güldüm:S
hemen git bursalı ol hıhh

öyle tabi canım ben elimden geleni yapayım sonrası Rabbime kalmış.
evet canım muhat söyledi 400 adeti benim okumam için eksik bırakmışsınız .Allah razı olsun

essahmii??yok ben bursali oldum cok bursali en iyisi bursali olmak

canm ben varya hem sakarim hem unutkanim hepsi var..esim ben mutfakta olunca seslenir yasiyomusun diye[/QUOTE]

aramızda da hiç normal yok galiba.acaba bu tedavideki ilaçlarmı yaptı bizi böyleyada çocuk diye diye kafayımı yidik acaba.ne o subay diyince tırstınmı.....ay Allah ya siz beni güldürdünüz ya Rabbim de sizi güldürsün emi teeeeeez zamanda.

Seyhan cnm ya valla anlatacak gibi değilim.
Ya bir tane değil birde yani çözülecek şeylerde değil. Zamana bıraktım bakalım ne olcak. Ya sizin soununuz sıkıntınız zaten var. Ben bîde bunun üzerine kendimili eklemek istemedim.
Ne diyim Rabbim hepinşzin inş sonrada benim inş yardımcımız olsun.

canım Allah razı olsun. tekrar hatırlatmışsın
kızlar şimdi eşim geldi ve süprizinizi kendisine söyledim oda çok sevindi Allah hepsinden razı olsun diyor .

sizden de Allah razı olsun canım. sonuçta gönülden gelerek okundu, gönüllüler okudu( yani tüm topik) sen anne olcan da bizim başımız kel mi kalcak biz de teyze olalım diye okuyoz heralde.
o değilde 2 hafta sonra değil miydi tahlil, c.tesiye yapılacaksa iyi denk gelmiş

canım sen dert ne de yüksün. acılar paylaşınca azalır.
sen anlatmak istersen seve seve dinleriz, varsa bi elimizden gelen ya da fikrimiz paylaşırız.
gerçekten üzüldüm senin adına. umarım çok büyük sıkıntılar değildir.

canım benin senin derdin bizimde derdimiz ne demek çözülemeyecek hiç bir sıkıntı yoktur zamanı vardır yanlızca.bizlerde senin gibi zmanı bekleyenlerdeniz.senin belki başka problemlerin var ama yine hepimiz bekliyoruz birşelerin zamannı.seninde o zman inşaallah gelmiştir canım.çok bunalmışsın sen.Rabbim gönül genişliği,gönül ferahlığı versin inş.sorunlarına da tez zamanda çözüm versin Rabbim.ummadığın kapılar açsın sana.....

kızlar ne o yavaşladınız.....:44::44::44::44::44::44:

az once yine leke geldi amabu sfer bayag varidi yine olmadi galiba kizlaar...morelim bozuldu ben cikiyorum...hepinizi opuyorum..bana dua edin ne olur....bilmiyorum bu sefer nasil kaldiririm

İyi akşamlar candostlarım nasılsınız netimde sorun var geçmişten birkaç sayfa okudum alıntı yaptım ama netim gitti.Geçmişi de okuyamadım.
Muhat ve eslem bana da mantıklı geldi yöntem.Denesek hiç fena olmaz canlarım :)
Esmacım rüyaların hayra çıksın inşallah.Çok mutlu oldum rüyanda gördün diye :)
Ayşemmm nasılsın özlüyorum seni yaaa
Biraz geçmişi okumaya çalışayım bakalım

canım ben bu ay geçenki doktorun tavsiyesine uydum bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de deniycem.

kım ne yasadı.. yasıo bılmıyorum. yenı oldugum ıcın...

ama herkes ole yada bole aynı acıları yasıo bı sekılde... yani herkesin ki ayrı zor.
evlat, yokluguda varlıgıda ımtıhan..
saglıgıyla, yokluguyla ya da senın oldugunu dusundugun ama asla senın olmayan
9 ay tasıtsada rabbım bı kere emzıremedıgın EMANET...

iyi akşamlar canım hoşgeldin.bizler iyyiz de sen nasılsın.

arkadaşlar ben biraz ders çalışayım bu arada çok güzel bişiş oldu. bi öğrencim var raporlu algılama ve odaklanma problemi var.
buna hızlı okuma dersleri verdim bugün 3, dersimizde 2 katından 40 fazla okudu.3 katı okumasına 70 kelimesi kaldı 275 kelimeye çıktı.
ayyyyy bi sevindiki görmeliydiniz. ayakları yere basmıyodu giderken.

rüyanız güzel geceniz hayırlı olsun inşaallah. yarın görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…