Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlarr bende istiyorum dua...2 senedir uğraşıyorum.etmediğim dua yadırmadığım mıska da kalmadı..ama o kadar inanıyorum ki duanın gücüne..
eski yorumlardan okudum.nasıl yapıyosunuz bilmiyorum ama okuyabilirim de ...allah buldurmayacağını aratmasın inş..

canımm çokkk ama geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş tez zamanda kavuşursun yavrunaa..neden kaynaklı peki sebebi bellimii

selam kızlar ben geldim nasılsınız çooooooooooookkkkkkkkkk özledim sizleri

bizlerdeseni özledik canım başın sagolsunn mekanı cennet olsunn.sen nasılsın neler yapıyorsun ne zaman başlıyor tedavii

bizde senii çokkk seviozzzz

evett canımm ALLAH beterinden saklasınnn inşşş

canım yarın 6 arkadaşın duaları dualanacak. istersen eksikler için bi kaç tane okuyabilirsin.
ama devamlı uğraman lazım topiğe. listeler de bozulmalar oluyo
aksamalar yaşamak istemiyoruz, eger devamı gelecekse onu da belirt canım. yarın ecrin arkadaşımız senle ilğilenecektir.
istersen kendini bi tanıt canım. arkadaşlar da bilsinler.

kızlar dün akşam size yazmıştım ya hani sabırsızm tedavi konusunda bebeiş konusunda vs vs dieee..bugün sabah uyandım haberlere bakarken öyle bir haber izledim kiiii sankii bana ibret olsun diye karşıma çıkardı ALLAH

kadının biri tedaviyle çocuk sahibi olmuş hemde üç tanee ama velakin felçlik geçirmiş vee 70 gün yoğun bakımda kalmış (((üçüzleri sağlıklı ama kadının sağlığı gittii bir kez daha anladımm ALLAH HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN HAYIRLI DEĞİLSE HAYIRLIYA CEVİRİP VERSİN İNŞ ALLAHIM

aman canım dikkat et ama herşey nasip.

amin canım Rabbim hayırlısını versin hayır değilse hayra çevirip versin. herşeyde bir hayır vardır sabah onu seyretmen bir tesadüf değil.tabikide tedaviden vazgeçme ama acele etme.güzel günler bizi bekliyor hepimizi Allahın izniyle.sabredelim ve görelim.

Rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun inşallah

Başınız sağolsun Yüce Mevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

hayır o değilde bi de utanmadan gelip burda yazıyolar:S
buluşabilen varrrr buluşamayan varrrr
insan insaın halinden anlamalı canımmm:):):)

Bursa muhabbetinize gülmekten çatladım.Allah iyiliğinizi versin inşallah.

Maşallahhh Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah canım

canım ben bu ay geçenki doktorun tavsiyesine uydum bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de deniycem.

Bende ne zaman denerim bilmiyorum regl olsaydım hayırlısıyla ama gelmiyor kırmızılar 14 gündür yaaa

iyi akşamlar canım hoşgeldin.bizler iyyiz de sen nasılsın.

Hb canım iyiyim hamdolsun geçmişi okuyayım bişey kaçırmayayım derken sizleri kaçırdım galiba :)

evet canım muhabbet hızlı.ezdiler bunlar beni bu akşam.ama yinede onları çok seviyorum.tabi senide ve buradaki herkesi.kız iyiki varsınız yaaaaa.gülüyoruz, ağlıyoruz çok güzel burası.Allah nazarlardan korusun bizim topiği...

sağolun canlarım.tabiki sizde teyze olacaksınız inşallah hem anne hem teyze olursunuz en yakın zamanda.bu hafta yaptıracak canım yani 2 gün sonra ben yarın okurum 400tane ya varis.canım bu arada senin için 300yane tefriciyemi yarın cuma inşallah yarın okuycam

Ey Yüce Rabbimiz!

Azîz ve Gaffar olan Allah’ımız! Fazlın ve kereminle bizi Cehennem ateşinden koru ve iyi kullarınla beraber Cennetine al! Ey kullarını esmâ-i hüsnâsının ve sıfât-ı ulyâsının değişik tecellîleriyle halden hale sokan Rabbimiz! Bizim halimizi de en güzel hale tebdîl eyle!

Ey feryat edenlerin çığlıklarına cevap veren, yardım talebinde bulunanların imdadına yetişen, hüzne kapılanların gamlarını izale eden merhameti Sonsuz Rabbimiz! Halimizi görüyor, durumumuzu biliyorsun, hepsi bütünüyle Sana ayan; göstereceğin çıkış yollarıyla ol dertlerimize derman!

Amin Amin Amin

nekadarzor canım moralini bozma belki yerleşme lekeleridir çok kişide defalarca şahit olduk inşallah Rabbim seni korktuklarından emin eylesin

Amin canımmm sende iyi ki varsın bizde seni seviyoruz canımıniçi

kızlar hayırlı geceler hepinize.Allaha emanet olun .ben çıkıyorum annem geldi bu akşam kadınla ikimuhabbet edemedim.yarında yalovaya cenazeye gidicem.babamın teyezesinin eşi vefat etmiş.ümreye gidecekti.motor çarpmış adamcağıza .Allah rahmet etsin inşaallah.hadi bakalım kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi.

hayırlı geceler canım sende Allah'a emanet ol git canım annenle ilgilen biraz biz her daim burdayız nede olsa.Allah rahmet eylesin sizinde başınız sağolsun.yolun açık olsun hayırlısıyla git gel canım bizde seni

hayırlı akşamlar ben dualrımı okudugumu yazmayı unutmusum belli sebeplerden dolayı kusura bakmayın
allah kabul ederse bana düşen dualar bıttı çok şükür
bu arada gurbetkızçeyle konusmustuk yazdımı bılmıyorum geçmişe dönme ımkanım olmadı ama cuma gunu oglene kadar bıter dedı.yasınlerı kalmıstı ıkı gun once belkı geldıyse yazmıstır bıle.sımdı cıkmak zorundayım ıyı geceler

kızlar hayırlı geceler
geçmişi okuyamadım yarın okurum artık yatmam lazım yarın iş çok yoğun hepinize tatlı rüyalar
ben yasinlerimi ve tesbihlerimi bitirdim Allah kabul etsin inşallah dualarımız tez zamanda kabul olsun yüzlerimiz gülsün mutlu mutlu haberler alalım

iyi geceler kızlarr ...göbeğim çatladı okuyana kadarr gittikçe sayfalar çoğalıyorr...şöyle bir göz atttım... hepiniz allaha emanet olun...

ecrin cim ben 2 yasin eksik için okuduum ...damlaya damlaya göl olurmuş...unutmadan yazayım ben pc yi geç açıyorum... denk gelemiyoruz....eksiklerimize yine yardım ederimm..

herşey gönlünüzce olsun...allah kimseyi bunaltmasın...rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese...

Selam arkadaslar Ya varis ve Enbiya sure 89, ayeti okudum ve 3 yasinimi de okudum geriye 3 yasinim kaldi insallah yarin ögleden önce bitirmeye calisacam . size haber ederim Allah razi olsun hayalotum sende yazmisin

bende bu forumdaki herkesin güzel dileği için 3 ihlas bir fatiha okudum cok içtenlikle isteyerek içimden geldi yani.allah kabul etsin herkesin dileğini düşünemeyeceği kadar kısa sürede ummadıgı kadar güzel bir şekilde nasip eylesin inşallah benimde içimden gecen çok istediğim dileğimi kabul etsin inşallah amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…