ben hergunde gelırım sorun yok. bosum zaten
dedıgım gıbı 5 ay once dogum yaptım. bebegım 40. haftasını doldurmustu. normal sancımın gelmesini bekledik. neyse sancım geldı
hastanede her sey normal ve sancılarla dogumu beklerken kalp atılsarı dustu bebegımın. 15 dk ıcınde ameliyata alındım ama. kızım sadece 2 gun yasadı. kakasını yutup aspire edemedi.
daha onceden de bır dusugum var 9 haftalık. kalp atısları duyulamadıgı ıcın kurtaj olmustu o da
bakalım rabbimin beni bu dunyada da anne yapacagı gunu beklıyorum ıns. henuz korunuyoruz. sezaryen oldugu ıcın.
mayıs gıbı yenıden baslıycaz ıns.
birlikte okumak onemli... birbirimiz icin edilen dualr daha makbul ıns.
selam kızlar ben geldim nasılsınız çooooooooooookkkkkkkkkk özledim sizleri
duygulanmamak elde değil inanın varya birkaç gündür üzerimde çok farklı bir rahatlama hissediyordum birtürlü anlam verememiştim demekki sizlerin dualarıydı beni feraha çıkaran .ben geçmişi okuyamadım girdiğim birkaç topik var birkaç gündür topiğe girmediğim için neler oldu bilemiyorum ama şimdi dönüp an ve an yazdıklarınızı okuycam .bende bugün hepimiz için mevlitte dua ettirtim inşallah Rabbim dualarımıza icabet eder ve hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz.benim için ettiğiniz dualarınız kat ve kat fazlasıyla önünüze çıksın en zor anınızda ettiğiniz dualarınız hürmetine Rabbim kapalı kapılarınızı açsın amin.hepinizi çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum .Rabbim cennette peygamberimiz(SAV)sancağı altında toplanmamızı nasip etsin amin
canım artık ne diyeceğimi bilemiyorum.psikolojik olarak gel gitler yaşaman normal aslında çünkü zor bir süreç ama ne olur kendini fazla yıpratma.hediye konusuna gelince bizde sevgililer günü ve yılbaşılarını kutlamayız.zaten bizim için hergün sevgililer günü.12 yıl sonra bile tazeliğini koruyor.maaşallah.
kızlarr bende istiyorum dua...2 senedir uğraşıyorum.etmediğim dua yadırmadığım mıska da kalmadı..ama o kadar inanıyorum ki duanın gücüne..
eski yorumlardan okudum.nasıl yapıyosunuz bilmiyorum ama okuyabilirim de ...allah buldurmayacağını aratmasın inş..
canımm çokkk ama geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş tez zamanda kavuşursun yavrunaa..neden kaynaklı peki sebebi bellimii
yanı aslında kesın bı neden yok. hersey mukemmeldi.
sancı ve acılmayla gıttım. ben gule oyanaya kızıma kavusucam artık dıe sancılarımı karsılarken
kalp atısları dustu.
gunu gecen bebeklerde oluyomus ama genelde toparlıyolarmıs.
apar topar amelıyat ıkı gun sonrada artık melek annesiydim iste...
5 ay oluyo.
sımdı yenıden hamıle kalabılırmıyım. kalırsam o gunleri nasıl gecırırım. bılmıyorum
kızımda yada bende sımdılık bı saglık problmı yoktu...
kader
ımtıhan...
kızlar dün akşam size yazmıştım ya hani sabırsızm tedavi konusunda bebeiş konusunda vs vs dieee..bugün sabah uyandım haberlere bakarken öyle bir haber izledim kiiii sankii bana ibret olsun diye karşıma çıkardı ALLAH
kadının biri tedaviyle çocuk sahibi olmuş hemde üç tanee ama velakin felçlik geçirmiş vee 70 gün yoğun bakımda kalmış(((üçüzleri sağlıklı ama kadının sağlığı gittii bir kez daha anladımm ALLAH HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN HAYIRLI DEĞİLSE HAYIRLIYA CEVİRİP VERSİN İNŞ ALLAHIM
kızlar dün akşam size yazmıştım ya hani sabırsızm tedavi konusunda bebeiş konusunda vs vs dieee..bugün sabah uyandım haberlere bakarken öyle bir haber izledim kiiii sankii bana ibret olsun diye karşıma çıkardı ALLAH
kadının biri tedaviyle çocuk sahibi olmuş hemde üç tanee ama velakin felçlik geçirmiş vee 70 gün yoğun bakımda kalmış(((üçüzleri sağlıklı ama kadının sağlığı gittii bir kez daha anladımm ALLAH HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN HAYIRLI DEĞİLSE HAYIRLIYA CEVİRİP VERSİN İNŞ ALLAHIM
cnm bozma moralını lutfen oyle kotu yazılarda okuma.senı cok iyi anlıyorum bende aynı sekıldeyım halada kotu bısey olcak dıye cok korkuyorum. ister istemez insan korkuyor ya kotu bısey olursa dıye ama inşallah rabbımın ıznıyle hıc bısey olmuycak saglıcakla alıcagız bebişlerimizi kucagımıza.
herkese merhabalar
ben melek annesiyim. yaklasık 5 ay once kızım uctu...
takıp ettıgım bıkac topık var bugunde bu topıge bakıyodum...
senın avatarın latındakı ayet...zaten burnumun ucunda beklyen goz yaslarımı akıttı...9 ay boyunca
karnımı seve bu ayetı tekrarladım. sımdı 5 ay sonra gorup gayri ihtiyari okuyunca dayanamadım...
hayır o değilde bi de utanmadan gelip burda yazıyolar:S
buluşabilen varrrr buluşamayan varrrr
insan insaın halinden anlamalı canımmm:):):)
canım artık ne diyeceğimi bilemiyorum.psikolojik olarak gel gitler yaşaman normal aslında çünkü zor bir süreç ama ne olur kendini fazla yıpratma.hediye konusuna gelince bizde sevgililer günü ve yılbaşılarını kutlamayız.zaten bizim için hergün sevgililer günü.12 yıl sonra bile tazeliğini koruyor.maaşallah.
canım ben bu ay geçenki doktorun tavsiyesine uydumbu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de deniycem.
iyi akşamlar canım hoşgeldin.bizler iyyiz de sen nasılsın.
Rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun inşallah
Başınız sağolsunYüce Mevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Bursa muhabbetinize gülmekten çatladım.Allah iyiliğinizi versin inşallah.
Maşallahhh Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah canım
Bende ne zaman denerim bilmiyorum regl olsaydım hayırlısıyla ama gelmiyor kırmızılar 14 gündür yaaa
Hb canım iyiyim hamdolsun geçmişi okuyayım bişey kaçırmayayım derken sizleri kaçırdım galiba :)
sağolun canlarım.tabiki sizde teyze olacaksınız inşallah hem anne hem teyze olursunuz en yakın zamanda.bu hafta yaptıracak canım yani 2 gün sonra ben yarın okurum 400tane ya varis.canım bu arada senin için 300yane tefriciyemi yarın cuma inşallah yarın okuycamsizden de Allah razı olsun canım. sonuçta gönülden gelerek okundu, gönüllüler okudu( yani tüm topik) sen anne olcan da bizim başımız kel mi kalcak biz de teyze olalım diye okuyoz heralde.
o değilde 2 hafta sonra değil miydi tahlil, c.tesiye yapılacaksa iyi denk gelmiş
bizlerdeseni özledik canım başın sagolsunn mekanı cennet olsunn.sen nasılsın neler yapıyorsun ne zaman başlıyor tedavii
sağolasın Allah razı olsun biz birbirimizi görmeden bu kadar sevdik tanışsak herhalde görenler kıskançlıklarından çatlar
bizde senii çokkk seviozzzz
evett canımm ALLAH beterinden saklasınnn inşşş
evet canım muhabbet hızlı.ezdiler bunlar beni bu akşam.ama yinede onları çok seviyorum.tabi senide ve buradaki herkesi.kız iyiki varsınız yaaaaa.gülüyoruz, ağlıyoruz çok güzel burası.Allah nazarlardan korusun bizim topiği...
hayırlı geceler canım sende Allah'a emanet ol git canım annenle ilgilen biraz biz her daim burdayız nede olsa.Allah rahmet eylesin sizinde başınız sağolsun.yolun açık olsun hayırlısıyla git gel canım bizde senikızlar hayırlı geceler hepinize.Allaha emanet olun .ben çıkıyorum annem geldi bu akşam kadınla ikimuhabbet edemedim.yarında yalovaya cenazeye gidicem.babamın teyezesinin eşi vefat etmiş.ümreye gidecekti.motor çarpmış adamcağıza .Allah rahmet etsin inşaallah.hadi bakalım kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?