Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aminnn canım aminn. zamanı var demekki.
hep düşünüyorum ve bi yolu olmalı diyorum.
acaba birinin hakkını mı yedik?
acaba okumamız gereken başka bir duada mı bizim şifamız?
ya da bi insan bize vesile olacak da onu bekliyoruz acaba
ama elhamdürillah hep var umudumuzzzzz

hayırlısı olsun canım vardır bir hayır elbett sen hiç morelini bozma inş ameliyatta bulunurr

canımsınnn yaa üzülmekk çare değil mücadeleyi elden bırakmayagızz dularımızla isteyeceğizz fili olarakda elimizden geleni yapacagızz ALLAH VERECEK İNŞŞ HEPİMİZE HAYIRLII EVLATLARR.

yeni kararlar aldim.....kedi alicam,ehliyet icin direksiyon dersine basliycam.....bi zaman bebek denemelerine ara vermeyi dusunuyorum...simdiki kararim bu yarin belli olmaz ne oluca

güzel kararlar vermişsin canım yarın ola hayır ola

canım inşallah ameliyatt iyi geçicekk....bulunan sperm yada spermler çocuğunuz olur...allahın izniyle..

allah sabırlar versin canım...yenii kararlar alman iyii ...unutmak o çok zor....allah yardımcın olsun...inanmışım ki hamile olabileceğine......umarım herkesin tedaviye başlamadan kendiliğinden gelir...

Amin canım Allah isyana düşmekten korusun, o duygunun nasıl birşey olduğunu biliyorum, hakkında hayırlısı bu olduğu için Allah böyle nasip etmiş canım, Rabbim çok bekletmeden kucağını doldursun inşallah

selam
daha bıkac gun once benım avatrımda senın resminle aynıydı.
ben kızımı 5 ay once dogurup ıkı gun sonra cennete gonderdım. cennet evladı olacagındanmıs o kadar guzel bir bebekti ki. gozleride aynı bole boncuktu
hastanede goren sasırmıstı. sonra ben degıstırdım ...yeni umutlarım icin.. ama gormak ii geldi

Canım benim ya ne diyeceğimi bilemiyorum şu an, zaten sen hakikat olanı söylemişsin Rabbim cennetine almış ve ne kadar değerli bir kulsun ki buna isyan etmeyip tevekkülle karşılıyosun, istersen hemen değiştiririm avatarı, buna baktıkça benimde böyle bi kızım olsa diye geçiririyorum içimden Allah hepimize ne veriyorsa yada ne vermiyorsa mutlaka hakkımızda hayırlı olan budur,
Ben evliliğimin 7. Senesinin içindeyim ve sadece 5 ay korunmuştum o da ilaçla değildi hala bebek sahibi olamadım canım 6 senedir bekliyorum, üstelik sebepsiz infertiliteyiz, hiçbir neden yok, bunu hangi bilim açıklayabilirki, sadece ve sadece Allahın yaratmak istemesine ve bize vermek istemesine bakıyor herşey

canım hayırlsı olsun kısmet sadece bu sefer olmadı diyoruz ve yola devam ediyoruz inşallah
daha çok dua edicez burdaki herkesin güzel haberlerini alana kadar devam edicez canım

evet canım vardır bir vakti zamanı yada başka çaresi Rabbim isyan etmekten korusun
inşallah dualarla birbirimize faydalı oluruz ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

selamınaleyküm kızlar nasılsınız

güzelce haberler varmı

bun dün bitirilmesi gereken

sürelerimi zikirlerimi bitirdim inşallah

yazamadım ama işte

yeni liste oluştumu

çok takip edemiyorum kusuruma bakmayınnn

Selamün aleyküm kızlar

Nekadarzor canım,çok üzüldüm,Rabbim daha hayırlı bir zamana erteledi arkadaşım inşaallah.Bekle bakalım biraz,hiç belli olmaz canım...Rabbim inşaallah en yakın zamanda sevindirsin sizleri.

Kızlar bende adet oldum galiba,pöfff çok üzgünüm,emin değilim ama oldum heralde.Ağrılarım vardı bi süredir zaten...Bu ayda olmadı yani.İnşaallah öbür ay olur hayırlısı ile ne diyeyim,sözler yetmiyo bazen hisleri anlatmaya.

Hayatımda hiç etmediğim kadar dua ediyorum.Ama sanırım çok daha dua etmemiz gerekiyor.Muhatın dediği gibi,eksik arıyorum bende...Ama belkide eksik yok,Rabbimin hoşuna gittiği için,toplanıp dua etmemize rıza gösterdiği için bekletiyor belkide...Aff bilemiyorum,üzgünüm ya.Hayırlısı Rabbimden...Bu ay çoğumuz beklemediğimiz üzüntüler yaşadık,inşaallah diğer ay,topluca seviniriz dualarımızın kabulüyle...

Hayırlı geceler hepinize....

yeni kararlar aldim.....kedi alicam,ehliyet icin direksiyon dersine basliycam.....bi zaman bebek denemelerine ara vermeyi dusunuyorum...simdiki kararim bu yarin belli olmaz ne oluca

hepimiz çok istemiştik hamilelik haberini almayı, misafirlerimi gönderir göndermez pc başına geçtim senin sonucunu öğrenmek için...çok üzüldüm...
teselli etmek isterdim ama ne söylesem işe yaramaz, üzüntün çok yeni...
amaaaa yeni kararlarına bayıldım.

zor değil aslında yapılabilir.
20 dakikada 100 tane okuyorum.
en çok olan gün 1 saat ayırıp okuyabilirim.
ama bu üşengeçlik beni öldürecek.
diğerlerine bile başlayamadım.
eve yorgun geliyorum, kızım ilgi istiyor vs. vs.

bu arada sar şekerim, buyur beklerim:)

ah canım yok degısytırmene... dursun o melek orada. ins hem sana hemn bana. topikteki butun herkese hayırlı evlatlarını nasip etsin rabbim..
hepimizin imtihanı farklı vesile sebeplerle ama yine aynı acıyla kavruluyoruz.
rabbime gore gucluk yok. ol derse ne olmazlar olur. ama nasip etmeycekse hıc kımse olduramaz...
o herseyi bilen. sabrımızla, duamızla ole ya da bole karsılıgını alıcaz arkadasım ins.otede ya da burada...

Canım ben 6 yasin 100 enbiya okudum.Esmacvs arkadaşımın 100 defa 89.ayetini nekadarzor arkadaşımın 6 yasini şerifini yine enbiya suresini de okudum.Ya Varisleri çekince yazarım yine canım

çok üzülüdm allah yardmcın olsun

canım çok uzuldum rabbım hayırlısıyla en yakın zamanda nasıp eder ıns.
Bunda da vardır bı hayır rabbım buyuk nasıp edecek ıns
canım çok sevındım ınş haberler boyle guzel devam eder ..

ıns hayırlı haberlerını alırız ..ben salep ıcmenı onerıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…