canım ya nerden geliyor bu laflar aklına süpersin ya demek ders alıyorlar.inşallah canım ameliyatta sperm çıksın onada razıyım inşallah Rabbim hepimize evlat sahibi olmamız nasip olur dualarınızın kabul olacağına canı gönülden inanıyorum kabul olmasada benim için hayırlısı böyleymiş deyip kabul edicem Rabbim inşallah sınavımdan yüz akıyla çıkmamı nasip eder
selam muhatçığım nasılsın nekadarzordan haber varmı sonucunu çok merak ediyorum.
bu arada eşim bugün sperm testi yaptırdı yine sıfırı gördük kısmet inşallah ameliyatta bulunur haber vermek istedim
kizlar test yaptik bise yok olmadi..adetimde basladi zaten..kismat iste Rabbim den hayirlisi buymus insallah bihaki sefere....sizlere hamileyim haberi vermek cok isterdim ama Rabbimin taktiri elden bisey gelmiyo...dondurulmusum olsaydi ama o da yok nasip iste...Rabbim isyandan saklasin isyana suruklemesin
yeni kararlar aldim.....kedi alicam,ehliyet icin direksiyon dersine basliycam.....bi zaman bebek denemelerine ara vermeyi dusunuyorum...simdiki kararim bu yarin belli olmaz ne oluca
selam muhatçığım nasılsın nekadarzordan haber varmı sonucunu çok merak ediyorum.
bu arada eşim bugün sperm testi yaptırdı yine sıfırı gördük kısmet inşallah ameliyatta bulunur haber vermek istedim
kizlar test yaptik bise yok olmadi..adetimde basladi zaten..kismat iste Rabbim den hayirlisi buymus insallah bihaki sefere....sizlere hamileyim haberi vermek cok isterdim ama Rabbimin taktiri elden bisey gelmiyo...dondurulmusum olsaydi ama o da yok nasip iste...Rabbim isyandan saklasin isyana suruklemesin
Amin canım Allah isyana düşmekten korusun, o duygunun nasıl birşey olduğunu biliyorum, hakkında hayırlısı bu olduğu için Allah böyle nasip etmiş canım, Rabbim çok bekletmeden kucağını doldursun inşallah
selam
daha bıkac gun once benım avatrımda senın resminle aynıydı.
ben kızımı 5 ay once dogurup ıkı gun sonra cennete gonderdım. cennet evladı olacagındanmıs o kadar guzel bir bebekti ki. gozleride aynı bole boncuktu
hastanede goren sasırmıstı. sonra ben degıstırdım ...yeni umutlarım icin.. ama gormak ii geldi
evet canım vardır bir vakti zamanı yada başka çaresi Rabbim isyan etmekten korusunaminnn canım aminn. zamanı var demekki.
hep düşünüyorum ve bi yolu olmalı diyorum.
acaba birinin hakkını mı yedik?
acaba okumamız gereken başka bir duada mı bizim şifamız?
ya da bi insan bize vesile olacak da onu bekliyoruz acaba
ama elhamdürillah hep var umudumuzzzzz
hayırlısı olsun canım vardır bir hayır elbett sen hiç morelini bozma inş ameliyatta bulunurr
biraz sabah moralim bozuldu ama şükürler olsun ameliyat sonucu değildi henüz umudum devam ediyor
inşallah ameliyatta çıkar süpermenlerimiz Rabbim ol diyecek ve olacak buna çok inanıyorum
şimdi eşimle konuştum tedavi olucaz Allah korusun sperm çıkmazsa ne yapacaksın dedi
bende ağlıycam ne yapayım başka .
elimden gelen Rabbime tevekkül etmek ama inşallah olumsuzu düşünmiycem olumluyu düşünüp güzellikler yaşıycam
Allah'ın izni ve hepinizin dualarıyla
canım inşallah ameliyatt iyi geçicekk....bulunan sperm yada spermler çocuğunuz olur...allahın izniyle..
inşallah canım inşallah ben sıfırı görmeye alıştım ama ameliyatta çıkmasını temenni ediyorum Rabbim isterse olur dualar her kapıyı açar önemli olan doğru anahtarı bulmak
yeni kararlar aldim.....kedi alicam,ehliyet icin direksiyon dersine basliycam.....bi zaman bebek denemelerine ara vermeyi dusunuyorum...simdiki kararim bu yarin belli olmaz ne oluca
4444 tefriciye topiğinden alıntıdır.
--------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------
( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)
* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------
- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.
- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.
*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.
Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.
kaynak : https://www.facebook.com/KURANgentr?ref=stream
canım bi de bu vardı. ama deniycem, çok teşekkür ederim.
emin ol uzun uzun saracagım sana
Canım benim ya ne diyeceğimi bilemiyorum şu an, zaten sen hakikat olanı söylemişsin Rabbim cennetine almış ve ne kadar değerli bir kulsun ki buna isyan etmeyip tevekkülle karşılıyosun, istersen hemen değiştiririm avatarı, buna baktıkça benimde böyle bi kızım olsa diye geçiririyorum içimden Allah hepimize ne veriyorsa yada ne vermiyorsa mutlaka hakkımızda hayırlı olan budur,
Ben evliliğimin 7. Senesinin içindeyim ve sadece 5 ay korunmuştum o da ilaçla değildi hala bebek sahibi olamadım canım 6 senedir bekliyorum, üstelik sebepsiz infertiliteyiz, hiçbir neden yok, bunu hangi bilim açıklayabilirki, sadece ve sadece Allahın yaratmak istemesine ve bize vermek istemesine bakıyor herşey
canlarım hepiniz Allah a emanet olun gonlumuzdeki ömrümüzde olsun insaallah çok heyecanlıyım
canım çok uzuldum rabbım hayırlısıyla en yakın zamanda nasıp eder ıns.kizlar test yaptik bise yok olmadi..adetimde basladi zaten..kismat iste rabbim den hayirlisi buymus insallah bihaki sefere....sizlere hamileyim haberi vermek cok isterdim ama rabbimin taktiri elden bisey gelmiyo...dondurulmusum olsaydi ama o da yok nasip iste...rabbim isyandan saklasin isyana suruklemesin
canım çok sevındım ınş haberler boyle guzel devam eder ..dün gördük kesemızı kızlar inş. 0,5cm çapında 1-1,15 mm miş. Henüz sadece keseciğimiz görünüyor ama 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
Inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun. Tüm isteyenlerede en kısa zamanda versin rabbim
durucum inşallah bu tedavinde olumlu sonuçlar alacaksın dualarım sizinle
nekadarzor bende beklıyorum hayırlı haberşlerını inş.
s.a arkadaşlar nasılsınız??dün doktordaydım yumurtam 20 mm olmuş gece iğnemi yaptırdım yarın sabah 11 de aşılamam olacak allah nasip ederse..beni de duanızda anın lütfen.inşaallah güzel sonuçlanır.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.gönlümüzdeki ömrümüzde olsun inşaallah..tavsiye edebileceğiniz bşyler varsa dinlemek isterim.sevgiyle kalın...:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?