Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız
abımler vardı gıremedım nete
öyle tatlıkı yegenım ayrılamadım bı turlu gıderlerken ağlayacaktım az daha masallah sakın uslu bı bebek
bu arada duaları bağışladım
rabbım arkadaşlarımızın gönullerındekını en yakın zamanda nasıp eder ıns.
Bı de sızden bı rıcam olacak
anne karnındakı bebege hatım çıkarmak çok ıyı oluyormus
benım doğumuma kadar 1 hatım çıkarırmısınız yanı kısı basına bırer cuz okurmusunuz suresi doguma kadar
bende ayrı baslayacagımm ıns
neyse sımdı cıkıyorum
hepiinizi çok ama çok öptum
daha sonra
gorusuruz ıns

kızlar ben 100 enbiya 89.ayet
707 ya varis

3 yasinimi okudum

önümümzdeki cumanınkini

3 ünüde okuyunca yazarım inşallah giremezsem falan haberiniz olsun diye

ALLAH cc emanet olun

canlarım hepiniz Allah a emanet olun gonlumuzdeki ömrümüzde olsun insaallah çok heyecanlıyım
hayırlı olsun canım .inşaallah güzel sonuçalr alırız ve seviniriz hepberaber.Allah yar ve yardımcın olsun.

yeğenler çok seviliyor gerçekten.hatim konusunda elbette yardımcı oluruz canım.kendine iyi bak.

gurbetçikız,mutluluk27,derinsuberfu,asena,vck için bütün duaları okudum bugün,okudu yazabilirsin ecrinnn....hemen en son listeyede başlayıp bitiricem inşallah...herkese iyi akşamlar...

hayırlısıyla git bebişlerini al gel canımmm inşşş olur dularımız seninleee

çok saol canımmm Allah razı olsunnn...

saol canım allah razı olsunn hemen denicem salepi:):)

tabii ki okuruz canım ...

saol canımmm Allah razı olsun...

CANIM SAĞOLASIN .. ARKADASLARDA KATILIRSA EGER CUZLERI DAGITMAK ISTIYORUM INS

Canım çok sagol allah razı olsun ya

amin canım cümlemizdenn...

bu arada salepi hazır alıp sütle kaynatıcam değil mi her gün mü içicem zahmet olmazsa anlatır mısın??sanırım sen de aşılamayla hamile kalmıştın canım.başka yaptığın bşyler var mıyıd??kusura bakma çok oldu:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…