hosbuldum cnm nasilsiniz??
amin canım cümlemizdenn...
Bu arada salepi hazır alıp sütle kaynatıcam değil mi her gün mü içicem zahmet olmazsa anlatır mısın??sanırım sen de aşılamayla hamile kalmıştın canım.başka yaptığın bşyler var mıyıd??kusura bakma çok oldu:):)
yok canım ne kusuru duymayayım bı daha
Evet ben hazır salep ıctım tabı sımdı mıde bulantısından ıcemıyorum..neyse hergun bı fıncan ıç ve sutle yap ..
Sutle salepi iyice karıstır topaklanmasın sonra ocakta kaynayınca kapat ıstersen bıraz tarcınla ıc canım
canım bende asılamayla hamıle kaldım çok sukur rabbıme darısı tez zamnda sızlere ıns
tamam canım saol Allah razı olsunn..inşaallahh hepimiz bu mutluluğu yaşar sonuna kadar götürürüz sen de hayırlı evlatları sağlıkla kucağına alırsın...
insallah hayirlarla buyusun hayirli olsun..ben iyim canm dualarin gucu buymus demekki,cabuk atlattim gibi,, bazen icima sanki cok aci bisey oturuyor canimi actiyor,kalbim aciyor....sonra hemen dualara sariliyorum...ama bu zaten hic gitmiyorki ama bu ara dahada cogaldi...iste Allah yaardimcimiz olsunCANIM ALLAH RAZI OLSUN HOCA 9 HATIM CIKARMAK ÇOK GUZEL OLUR DEDI AMA BEN NASIPSE 1 HATIM KENDIM 1 TANE DE EGER OLURSA SIZ ARKADAŞLARIMIN KATILIMIYLA TOPLAYACAĞIM..
BANA GÖRE KARNIM BUYUMEDI AMA ESIM BİRAZ GÖBEKLENDIĞİMİ SOYLUYO
SEN DAHA IYISIN DEMI CANIM UZME SAKIN KENDINI
insallah cnm hep beraber iyi olmak zorundayim,dun kayin babam bana bakti gozume nasilsin dedi,insanlarda vardi manali dedi bogazim dugum dugum oldu agliycaktim aglayamadim,kizardim dudaklarim titredi....onlarda cok uzuldu tabi..kv demis kbabama 10 15 dk susmus kv korkmus felcmi indi diye daha once bitane gecirmisti...o yuzden korkmus,ama ben bisey yapamamkiiiyiyim hamdolsun canım seni de daha iyi görüm inşaallah çok çok daha iyi günlerini görücez hep beraber...
komsunda hamileymis 3.ye ben bu eve tasindigimda 2. Cocuguna hamileydi,kiz simdi ilk okula gidiyor,simdi 3.oluyor insallah hayirlisiyla..cok sevindim ama icim niye aciyor hamile haberleri alincaki
komsunda hamileymis 3.ye ben bu eve tasindigimda 2. cocuguna hamileydi,kiz simdi ilk okula gidiyor,simdi 3.oluyor insallah hayirlisiyla..cok sevindim ama icim niye aciyor hamile haberleri alincaki
s.a arkadaşlar nasılsınız?
iyiyim canım çok saol. özel ders öğrencilerimde petlama oldu. derslerim arttı da canım. geç geliyorum
ben bugün bi yazı gördüm. onu uygulayacagım. uygulamadan paylaşmak istemiyorum. ama benim daha günüm var ne yapsam bilemedim.
burdan bi arkadaş adına mı yapsam??
yok canım bakmadım.
benimki kolay zor değil.1 saatlik.
emanın paylaşımı nasıl?
selam kızlar nasılsınız
kizlar test yaptik bise yok olmadi..adetimde basladi zaten..kismat iste Rabbim den hayirlisi buymus insallah bihaki sefere....sizlere hamileyim haberi vermek cok isterdim ama Rabbimin taktiri elden bisey gelmiyo...dondurulmusum olsaydi ama o da yok nasip iste...Rabbim isyandan saklasin isyana suruklemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?