Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok canım ne kusuru duymayayım bı daha
Evet ben hazır salep ıctım tabı sımdı mıde bulantısından ıcemıyorum ..neyse hergun bı fıncan ıç ve sutle yap ..
Sutle salepi iyice karıstır topaklanmasın sonra ocakta kaynayınca kapat ıstersen bıraz tarcınla ıc canım
canım bende asılamayla hamıle kaldım çok sukur rabbıme darısı tez zamnda sızlere ıns

tamam canım saol Allah razı olsunn..inşaallahh hepimiz bu mutluluğu yaşar sonuna kadar götürürüz sen de hayırlı evlatları sağlıkla kucağına alırsın...

mutluluk_cnm seninde asilaman olmus hayirli olsun dualarimdasin insallah tutunur ayseninki ilk seferde duyarizde gene teyze oluruz...insallah ALLAHyardimcimiz olsun,icine serinlik rahatlik versin insallah

komsunda hamileymis 3.ye ben bu eve tasindigimda 2. cocuguna hamileydi,kiz simdi ilk okula gidiyor,simdi 3.oluyor insallah hayirlisiyla..cok sevindim ama icim niye aciyor hamile haberleri alincaki

komsunda hamileymis 3.ye ben bu eve tasindigimda 2. Cocuguna hamileydi,kiz simdi ilk okula gidiyor,simdi 3.oluyor insallah hayirlisiyla..cok sevindim ama icim niye aciyor hamile haberleri alincaki

üzülme canım benım rabbım nasıp edecek ıns ,
biz insanların elınde degılkı
ancak duayla ısteyebılırız
o dualara icabet edendir

komsunda hamileymis 3.ye ben bu eve tasindigimda 2. cocuguna hamileydi,kiz simdi ilk okula gidiyor,simdi 3.oluyor insallah hayirlisiyla..cok sevindim ama icim niye aciyor hamile haberleri alincaki

canım benim inan sen ne yaşıyorsan bende onu yaşıyorum seninle beraber.aynı şeyleri daha önce çok tecrübe ettiğim için yüreğini okuyabiliyorum.hamile haberi aldığında hem sevinip hem içinin burkulması çok olağan.bizim gibilerin hep yaşadığı şey bu.kendini kötü hisstme çünkü bu suç dağil.Allah bizleri doğuşatn annelik hissyatıyla yarattığı için bunları hisstmemiz normal.ama ne olur içne atma.içine kapanma.zaten görüyorum ki çok güçlüsün sen.bebeğinin çok güçlü bir annesi olacak.bunuda atlatıcaz beraber canım.herzaman yanındayız.dualarımız seninle bunu unutma.

iyiyim canım çok saol. özel ders öğrencilerimde petlama oldu. derslerim arttı da canım. geç geliyorum
ben bugün bi yazı gördüm. onu uygulayacagım. uygulamadan paylaşmak istemiyorum. ama benim daha günüm var ne yapsam bilemedim.
burdan bi arkadaş adına mı yapsam??

Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu.
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir."
Düzenleyen: fztfatmafzt Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 39

ne güzel canım öğrencilerin atmış.maaşallah.hangi uygulama dua mı başka birşeymi canım.şu emanın paylaştığı topiğe baktınmı.3 cuma sabah namazında yusuf ve meryem surelerinin okunması.bende yapıcam nasipse inş.

yok canım bakmadım.
benimki kolay zor değil.1 saatlik.
emanın paylaşımı nasıl?

canımm çok merak etmiştim seni ahh bilmezmiyim burada arkadaşlara hamileyim diye yazmanın ne güzel bir şey olduğunu, bir hafta önce negatifi alınca çok üzüldüm ama çabuk toparlanıyorsun inan Allah kolaylığınıda veriyor arkadaşım.. Rabbim hepimize yardım etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…