Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tabi canım çooook haklısın.

seyyancım bunu hiç duymamıştım.
bu arada riyamda hep ihlas suresini görüyorum. sanırım önce onu yapmalıyım:)
sönmez temelli gitti galiba.

vck sen misin??????????????
evet benim şekerim ismimi değiştirdim ilk üyeliğimde v.....canım kocam ın kısaltımışını yazmıştım bazıları farklı yorumluyordu uzun zamandır değiştirmeyi düşünüyordum bugüne kısmetmiş

seyyancım bunu hiç duymamıştım.
bu arada riyamda hep ihlas suresini görüyorum. sanırım önce onu yapmalıyım:)
sönmez temelli gitti galiba.

canım nasıl yapacaksın ihlası.benim bildiğim 5000 ihlas var.cuma 2 rekat hacet namazı kılıp ihlasa balıyosun.birdahaki cumaya kadar 5000 ihlası bitirip yeniden 2 rekat namaz kılıp bağışlıyosun.

yeni ismin hayırlı olsun.valla bravo muhata tanıdıya seni...............

canım o rumuzdan kocanın adı nasıl çıkıyor yaww. var mı da öyle bisism. ama itiraf edeyim hep merak etmiştim
canım nasıl yapacaksın ihlası.benim bildiğim 5000 ihlas var.cuma 2 rekat hacet namazı kılıp ihlasa balıyosun.birdahaki cumaya kadar 5000 ihlası bitirip yeniden 2 rekat namaz kılıp bağışlıyosun.

canım hacet namazı oldugunu bilmiyordum. ama senin gibi yaparım.garanti olur.

canım o rumuzdan kocanın adı nasıl çıkıyor yaww. var mı da öyle bisism. ama itiraf edeyim hep merak etmiştim

canım hacet namazı oldugunu bilmiyordum. ama senin gibi yaparım.garanti olur.

evet ssönmez yok bir haberde yok.yarın onun tahlil günüydü.belki sonucu yazar bize.inş.

tefriciye topiğinde adı olan arkadaşlarım eksiğiniz varsa bi bakar mısınız?

yeni ismin hayırlı olsun.valla bravo muhata tanıdıya seni...............
teşekkür ederim canım fotodan tanımıştır birde arkadaş listesindeyim ya ordanda tanıyabilir
zeki arkadaşım yada kan çekmiştir

eda sen uzun zamandır topiktesin. nasılsın, tanıyor muyuz seni?

Canım çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine inşallah bunun ardından tedavin olumlu geçer ve bebeğine kavuşursun inşallah dualarım seninle
Gözünüz aydın canım Allah hayırlı etsin inşallah
A.s hadi güzel haberlerle gel inşallah
S.a arkadaşlar.. Lütfen benim içinde dua Eder misiniz.. Buğün kan testi verdim sonucumu beşte alacağım inşallah hamileyimdir bebişime kavuşurum biram önce lütfen bana da dua edin.. Allah' razı olsun..
İnşallah hamilesindir Allah hakkınızda hayırlısını versin

benim icin coook dua ettiniz hemde cani gonulden biliyorum ve hissediyorum...Allahim en kisa zamanda hamile haberleri almamizi nasip etsin...insallah ssonmez hamiledir...

yeni kararlar aldim.....kedi alicam,ehliyet icin direksiyon dersine basliycam.....bi zaman bebek denemelerine ara vermeyi dusunuyorum...simdiki kararim bu yarin belli olmaz ne oluca
Canım üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır derler.İnşallah senin içinde hayırlısı böyledir.Umarım bundan sonraki hayatında güzel haberler arda arda gelir
Evet kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Ben şuna inanıyorum olacağı varsa kulaklar sağır gözler kör oluyor.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
A.s sen nasılsın adetmi oldun sağlık olsun üzme kendini sevineceğin günlerde gelir inşallahBende öyle bu topiğe geldim dahada bir hevesli heyecanlı umutlu oldum
canlarım hepiniz Allah a emanet olun gonlumuzdeki ömrümüzde olsun insaallah çok heyecanlıyım
İnşallh emeğinin karşılığını alırsın canım
Allah kavuştursun AyşeciğimSevilmezmi sevilir tabiki yiğenlerTabiki canım yardımcı oluruz inşallah.Kib görüşürüz
s.a arkadaşlar nasılsınız?
A.s canım hamdolsun seni sormalı

Hayırlı olsun canım yeni kullanıcı adın

iyiyidr canım ya aAllah'a çok şükür:) sen napıyosun, minik nasıl, başladını mı işe?

nasılsın canım.buluşma kesinmi.ben gelemiyebilirim.benim o gün sohbetim var.

kızlar benden de size bir hacet duası gelsin
perşembe akşamı gece yarısı teheccüd namazına kalkıp 2 rekat teheccüd namazı kılıyorsunuz
ardından hacet namazına niyet ediyorsunuz ve ellerinizi bağlayıp 100tane besmele çekiyorsunuz
sonra rükuda 100 ayakta 100 secdede 100 olmak üzere namaz kılıyorsunuz en son secdede 86 besmele çekiyorsunuz
toplam 786 besmele okuyorsunuz namaz bittikten sonra ister secdeden kalkmadan isterde oturarak Rabbime dua ediyorsunuz
hacetinizi niyaz ediyorsunuz yapanlar hep Allah'ın izniyle isteklerine kavuştular inşallah bizimde hayırlı dileklerimizin olmasına vesile olur

iyiyidr canım ya aAllah'a çok şükür:) sen napıyosun, minik nasıl, başladını mı işe?
Allah iyilik versin canımBende evdeyim dün bursalılar topiğindeki arkadaşın evine gittik ve gün yapmaya karar verdikİşe başlamadım henüz daha martın 4 ü demişti annesi bakalım ne zaman çağırırsaSen neler yaptın nasıl geçti görüşmeyeli
nasılsın canım.buluşma kesinmi.ben gelemiyebilirim.benim o gün sohbetim var.

İyiyim canım sen nasılsın?Kesin değil başka günde olabilir

kararlısınız yani buluşup bide gün yapıp beni çileden çıkaracaksınız :

kararlısınız yani buluşup bide gün yapıp beni çileden çıkaracaksınız :

Canım bunu içten gelerek söylüyorum keşke o arkadaşların içinde sende olsaydın da tanışmış olsaydık.SEnide tanımayı isterdim yani bellimi olur bakarsın yakın zamanda yada bir gün yolum o taraflara düşerse haber ederim sana görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…