canımm çok merak etmiştim seni ahh bilmezmiyim burada arkadaşlara hamileyim diye yazmanın ne güzel bir şey olduğunu, bir hafta önce negatifi alınca çok üzüldüm ama çabuk toparlanıyorsun inan Allah kolaylığınıda veriyor arkadaşım.. Rabbim hepimize yardım etsin....
evet benim şekerim ismimi değiştirdim ilk üyeliğimde v.....canım kocam ın kısaltımışını yazmıştım bazıları farklı yorumluyordu uzun zamandır değiştirmeyi düşünüyordum bugüne kısmetmişvck sen misin??????????????
seyyancım bunu hiç duymamıştım.
bu arada riyamda hep ihlas suresini görüyorum. sanırım önce onu yapmalıyım:)
sönmez temelli gitti galiba.
evet benim şekerim ismimi değiştirdim ilk üyeliğimde v.....canım kocam ın kısaltımışını yazmıştım bazıları farklı yorumluyordu uzun zamandır değiştirmeyi düşünüyordum bugüne kısmetmiş
canım o rumuzdan kocanın adı nasıl çıkıyor yaww. var mı da öyle bisism. ama itiraf edeyim hep merak etmiştimevet benim şekerim ismimi değiştirdim ilk üyeliğimde v.....canım kocam ın kısaltımışını yazmıştım bazıları farklı yorumluyordu uzun zamandır değiştirmeyi düşünüyordum bugüne kısmetmiş
canım nasıl yapacaksın ihlası.benim bildiğim 5000 ihlas var.cuma 2 rekat hacet namazı kılıp ihlasa balıyosun.birdahaki cumaya kadar 5000 ihlası bitirip yeniden 2 rekat namaz kılıp bağışlıyosun.
canım o rumuzdan kocanın adı nasıl çıkıyor yaww. var mı da öyle bisism. ama itiraf edeyim hep merak etmiştim
canım hacet namazı oldugunu bilmiyordum. ama senin gibi yaparım.garanti olur.
teşekkür ederim canım fotodan tanımıştır birde arkadaş listesindeyim ya ordanda tanıyabiliryeni ismin hayırlı olsun.valla bravo muhata tanıdıya seni...............
canım o rumuzdan kocanın adı nasıl çıkıyor yaww. var mı da öyle bisism. ama itiraf edeyim hep merak etmiştim
v :eşimin isminin ilk harfi c:canım k:kocam
birde eski arabamın plakasıydı hangi kullanıcı adını girsem kk kabul etmiyordu vck yazınca kabul etti
meğerse topikte o isimi kullanıyormuşuz defalarca iptal etmek istedim ama onaylanmamıştı nihayet yeni kabul edildi
evet ssönmez yok bir haberde yok.yarın onun tahlil günüydü.belki sonucu yazar bize.inş.
Canım çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine inşallah bunun ardından tedavin olumlu geçer ve bebeğine kavuşursun inşallah dualarım seninlecanımmmmmm heyecanla haberini bekliyoruz inşallah halayımızı çekeceğiz
saol tatlım dün akşam kontrolüm iyi geçti rahim kalınlığı iyimiş bi problem yok dedi dr. başlayabiliriz tedaviye dedi
kızlar çok korkuyorum :18::18lumsuzu düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum yüreğim pır pır böyle beni biri uyutsa tüm işlemler yapsa bekleme süreci geçse ve kalk artık hamilesin dese yada tüm bu yaşananlar bi rüya olsa Allahım güç ver bize sabır ver
Gözünüz aydın canım Allah hayırlı etsin inşallahdün gördük kesemızı kızlar inş. 0,5cm çapında 1-1,15 mm miş. Henüz sadece keseciğimiz görünüyor ama 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun. tüm isteyenlerede en kısa zamanda versin rabbim
durucum inşallah bu tedavinde olumlu sonuçlar alacaksın dualarım sizinle
nekadarzor bende beklıyorum hayırlı haberşlerını inş.
A.s hadi güzel haberlerle gel inşallahS.a arkadaşlar nasılsınız??dün doktordaydım yumurtam 20 mm olmuş gece iğnemi yaptırdım yarın sabah 11 de aşılamam olacak allah nasip ederse..beni de duanızda anın lütfen.inşaallah güzel sonuçlanır.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.gönlümüzdeki ömrümüzde olsun inşaallah..tavsiye edebileceğiniz bşyler varsa dinlemek isterim.sevgiyle kalın...:):)
İnşallah hamilesindir Allah hakkınızda hayırlısını versinS.a arkadaşlar.. Lütfen benim içinde dua Eder misiniz.. Buğün kan testi verdim sonucumu beşte alacağım inşallah hamileyimdir bebişime kavuşurum biram önce lütfen bana da dua edin.. Allah' razı olsun..
kizlar test yaptik bise yok olmadi..adetimde basladi zaten..kismat iste Rabbim den hayirlisi buymus insallah bihaki sefere....sizlere hamileyim haberi vermek cok isterdim ama Rabbimin taktiri elden bisey gelmiyo...dondurulmusum olsaydi ama o da yok nasip iste...Rabbim isyandan saklasin isyana suruklemesin
benim icin coook dua ettiniz hemde cani gonulden biliyorum ve hissediyorum...Allahim en kisa zamanda hamile haberleri almamizi nasip etsin...insallah ssonmez hamiledir...
Canım üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır derler.İnşallah senin içinde hayırlısı böyledir.Umarım bundan sonraki hayatında güzel haberler arda arda geliryeni kararlar aldim.....kedi alicam,ehliyet icin direksiyon dersine basliycam.....bi zaman bebek denemelerine ara vermeyi dusunuyorum...simdiki kararim bu yarin belli olmaz ne oluca
Evet kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Ben şuna inanıyorum olacağı varsa kulaklar sağır gözler kör oluyor.Rabbim hakkımızda hayırlısını versinaminnn canım aminn. zamanı var demekki.
hep düşünüyorum ve bi yolu olmalı diyorum.
acaba birinin hakkını mı yedik?
acaba okumamız gereken başka bir duada mı bizim şifamız?
ya da bi insan bize vesile olacak da onu bekliyoruz acaba
ama elhamdürillah hep var umudumuzzzzz
A.s sen nasılsın adetmi oldun sağlık olsun üzme kendini sevineceğin günlerde gelir inşallahSelamün aleyküm kızlar
Nekadarzor canım,çok üzüldüm,Rabbim daha hayırlı bir zamana erteledi arkadaşım inşaallah.Bekle bakalım biraz,hiç belli olmaz canım...Rabbim inşaallah en yakın zamanda sevindirsin sizleri.
Kızlar bende adet oldum galiba,pöfff çok üzgünüm,emin değilim ama oldum heralde.Ağrılarım vardı bi süredir zaten...Bu ayda olmadı yani.İnşaallah öbür ay olur hayırlısı ile ne diyeyim,sözler yetmiyo bazen hisleri anlatmaya.
Hayatımda hiç etmediğim kadar dua ediyorum.Ama sanırım çok daha dua etmemiz gerekiyor.Muhatın dediği gibi,eksik arıyorum bende...Ama belkide eksik yok,Rabbimin hoşuna gittiği için,toplanıp dua etmemize rıza gösterdiği için bekletiyor belkide...Aff bilemiyorum,üzgünüm ya.Hayırlısı Rabbimden...Bu ay çoğumuz beklemediğimiz üzüntüler yaşadık,inşaallah diğer ay,topluca seviniriz dualarımızın kabulüyle...
Hayırlı geceler hepinize....
İnşallh emeğinin karşılığını alırsın canımcanlarım hepiniz Allah a emanet olun gonlumuzdeki ömrümüzde olsun insaallah çok heyecanlıyım
Allah kavuştursun AyşeciğimNasılsınız
abımler vardı gıremedım nete
öyle tatlıkı yegenım ayrılamadım bı turlu gıderlerken ağlayacaktım az daha masallah sakın uslu bı bebek
bu arada duaları bağışladım
rabbım arkadaşlarımızın gönullerındekını en yakın zamanda nasıp eder ıns.
Bı de sızden bı rıcam olacak
anne karnındakı bebege hatım çıkarmak çok ıyı oluyormus
benım doğumuma kadar 1 hatım çıkarırmısınız yanı kısı basına bırer cuz okurmusunuz suresi doguma kadar
bende ayrı baslayacagımm ıns
neyse sımdı cıkıyorum
hepiinizi çok ama çok öptum
daha sonra
gorusuruz ıns
A.s canım hamdolsun seni sormalıs.a arkadaşlar nasılsınız?
evet benim şekerim ismimi değiştirdim ilk üyeliğimde v.....canım kocam ın kısaltımışını yazmıştım bazıları farklı yorumluyordu uzun zamandır değiştirmeyi düşünüyordum bugüne kısmetmiş
iyiyidr canım ya aAllah'a çok şükür:) sen napıyosun, minik nasıl, başladını mı işe?Canım çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine inşallah bunun ardından tedavin olumlu geçer ve bebeğine kavuşursun inşallah dualarım seninle
Gözünüz aydın canım Allah hayırlı etsin inşallah
A.s hadi güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah hamilesindir Allah hakkınızda hayırlısını versin
Canım üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır derler.İnşallah senin içinde hayırlısı böyledir.Umarım bundan sonraki hayatında güzel haberler arda arda gelir
Evet kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Ben şuna inanıyorum olacağı varsa kulaklar sağır gözler kör oluyor.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
A.s sen nasılsın adetmi oldun sağlık olsun üzme kendini sevineceğin günlerde gelir inşallahBende öyle bu topiğe geldim dahada bir hevesli heyecanlı umutlu oldum
İnşallh emeğinin karşılığını alırsın canım
Allah kavuştursun AyşeciğimSevilmezmi sevilir tabiki yiğenler Tabiki canım yardımcı oluruz inşallah.Kib görüşürüz
A.s canım hamdolsun seni sormalı
Hayırlı olsun canım yeni kullanıcı adın
Allah iyilik versin canımiyiyidr canım ya aAllah'a çok şükür:) sen napıyosun, minik nasıl, başladını mı işe?
nasılsın canım.buluşma kesinmi.ben gelemiyebilirim.benim o gün sohbetim var.
Allah iyilik versin canımBende evdeyim dün bursalılar topiğindeki arkadaşın evine gittik ve gün yapmaya karar verdik İşe başlamadım henüz daha martın 4 ü demişti annesi bakalım ne zaman çağırırsa Sen neler yaptın nasıl geçti görüşmeyeli
İyiyim canım sen nasılsın?Kesin değil başka günde olabilir
kararlısınız yani buluşup bide gün yapıp beni çileden çıkaracaksınız:
kararlısınız yani buluşup bide gün yapıp beni çileden çıkaracaksınız:
bak muhatbizim görüşme sekteye uğruyor. acaba neden kimden ötürü.senden ötürümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?