yok canım ne alaka kem göze gelmişsinizdir:) bak çok üzüldüm:):):):) tühhh tühh vahhh vahhhbak muhatbizim görüşme sekteye uğruyor. acaba neden kimden ötürü.senden ötürümü
yok canım ne alaka kem göze gelmişsinizdir:) bak çok üzüldüm:):):):) tühhh tühh vahhh vahhh
baharcım zaten atanırsam aklımda bursa ve erzurum var. ne alaka bilmiyorum ama bunlar geçiyo içimden.
ahirete ne kaldı şurda. burda olmazsa orda buluşuruz. elhamdürillah hayırlı bi olay içinde haşr olacagız.
muhatçığım özel mesaj atamıyorum 10dak.durumuhayır canım henüz okumamıştım sen mi okudun benim yerime
yok canım ne alaka kem göze gelmişsinizdir:) bak çok üzüldüm:):):):) tühhh tühh vahhh vahhh
baharcım zaten atanırsam aklımda bursa ve erzurum var. ne alaka bilmiyorum ama bunlar geçiyo içimden.
ahirete ne kaldı şurda. burda olmazsa orda buluşuruz. elhamdürillah hayırlı bi olay içinde haşr olacagız.
Kızlar nasılsınız,burda olduğunuzu görünce geldim hemen
Hoşgeldin canım hamdolsun sen nasılsın
Kızlar nasılsınız,burda olduğunuzu görünce geldim hemen
inşaallah hayırlısıyla atanırsın canım.BURSAYA.hem bilirmisin bir söz vardır bursaya giriş var çıkış yok.ne güzel olur gelsen buraya iskenderi güzel, ulucamisi şahane,kestane şekeri çok tatlı,yeşili yemyeşil,havası mis gibi hem dağ havası hem deniz havası(mudanya)e birde biz varız.yemede yanında yat.bi gel sen
hoşgeldin canım.ne iyi ettin.biz iyiyiz sen nasılsın.
Hoşbuldum canım,hamdolsun işte nasıl olsun;belli olmaz bende gelirim belki buluşmanıza
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.muhat sen de gel sende gel......
inşaallah hayırlısıyla atanırsın canım.BURSAYA.hem bilirmisin bir söz vardır bursaya giriş var çıkış yok.ne güzel olur gelsen buraya iskenderi güzel, ulucamisi şahane,kestane şekeri çok tatlı,yeşili yemyeşil,havası mis gibi hem dağ havası hem deniz havası(mudanya)e birde biz varız.yemede yanında yat.bi gel sen
valla canım şimdiden heves ettim
hanımlarrrrrr ben çıkıyorum. malum bursaya atanıp benimde bulşmalara gitmem gerek. yoksa kıskan kıskan nereye kadar??? demi ama.
gerçekten sizin adınıza seviniyorum ve çok güzel bişi yaptıgınız için de imreniyorum. rabbim bozmasın.
Allah iyiliğini versin yeni ismime alışamadın sanırımcanım mesaj attım i bak bi acil cevap yaz
valla canım şimdiden heves ettim
hanımlarrrrrr ben çıkıyorum. malum bursaya atanıp benimde bulşmalara gitmem gerek. yoksa kıskan kıskan nereye kadar??? demi ama.
gerçekten sizin adınıza seviniyorum ve çok güzel bişi yaptıgınız için de imreniyorum. rabbim bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?