Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bak muhatbizim görüşme sekteye uğruyor.acaba nedenkimden ötürü.senden ötürümü
yok canım ne alaka kem göze gelmişsinizdir:) bak çok üzüldüm:):):):) tühhh tühh vahhh vahhh
baharcım zaten atanırsam aklımda bursa ve erzurum var. ne alaka bilmiyorum ama bunlar geçiyo içimden.
ahirete ne kaldı şurda. burda olmazsa orda buluşuruz. elhamdürillah hayırlı bi olay içinde haşr olacagız.

Hakkında hayırlısı olsun canım.Aminn inşallah

muhatçığım özel mesaj atamıyorum 10dak.durumuhayır canım henüz okumamıştım sen mi okudun benim yerime

inşaallah hayırlısıyla atanırsın canım.BURSAYA.hem bilirmisin bir söz vardır bursaya giriş var çıkış yok.ne güzel olur gelsen buraya iskenderi güzel, ulucamisi şahane,kestane şekeri çok tatlı,yeşili yemyeşil,havası mis gibi hem dağ havası hem deniz havası(mudanya)e birde biz varız.yemede yanında yat.bi gel sen

Özellikle çarşısına gidince, kapalı çarşı ,tophane tarafları ayrı bir havası var.Beni çeken maneviyat dolu bir havası var

valla canım şimdiden heves ettim
hanımlarrrrrr ben çıkıyorum. malum bursaya atanıp benimde bulşmalara gitmem gerek. yoksa kıskan kıskan nereye kadar??? demi ama.
gerçekten sizin adınıza seviniyorum ve çok güzel bişi yaptıgınız için de imreniyorum. rabbim bozmasın.

iyi çalışmalar sana canım.Allah gönlüne göre versin. bu arada antepten haber varmı?:44:

Aminn canımUmarım atanırsınGezdiririz seni İyigeceler Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…