amin canım inşallah canım benim günüm 26.dan sonra 28gibi tedaviye başlarım kısmetse opu günü şim ameliyat olacak inşallah sperm çıkarsa tedavim devam edecek diğer ihtimali şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum
amin inşallah hamile olduktan sonrasıda önemli özellikle genetik problemlilerde kalp atışını duymak lazım kaç arkadaşım kürtaj olmak zorunda kaldı Rabbim sonucunu hayırlı etsininşallah canım bende görürüm o günleri artık bütün dünyaya ilan ederim
a.s canım.aslında güzel fikir önceden de bu fikrinden bahsetmiştin. listenin tamamlanmasına yakın yeniden konuşalım arkadaşlarla. liste yeniden başladı 1,5 aya biter sanırım.s.a arkadaşlar nasılsınz sönmezz ne diyeceğimi bilemiyorum hayırlısı olsun hakkında inş. hz Allah seni de bizide bekletmesin ve hayırlarla iki dünyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin kısa zamanda inş. kızlar ben bu gün çok doluyum yine köyde cenaze vardı ve eşimi çağırdılar hazırlanması için vs... düşünüyorum da her şey boş sabahta berihiç bişey yaptığım yok ölmeye gör bi telaş bi telaş koşturmaca bir an önce defn ediliyorsun... bi de biraz konuştuk eşimle şimdi münker nekir gelmiştir Allah kolaylık versin falan diye çok etkilendim sanırım durup durup ağlıyorum Hz Allah bizlerin sorgusunu kolay eylesin son nefese kada son nefes de dahil imanı kamilden ayırmasın inşaallah.... kızlar deiğişik dua usullerinden bahsetmişsinz eğer ki siz lerde kabul ederseniz...LİSTE TAMAMLANDIKTAN SONRA FARKLI AYETLERİ YADA FARKLI SURELERLE DEVAM EDEKİM MESELA MERYEM SURESİ GİBİ HEPSİ ğır gelirse arkadaşlara tek bi sure okuyalım ve her liste sonunda değiştirelim okuduğumuz sureleri BİRBİRMİZE EMBİYA AYETLERİ İLE SECDE AYETLER İLEDE DUALAR EDELİM BU AYETLER KISA AYETLER ZATEN BR HAFTA DA BEKLEMEMİŞ OLURUZ SONUÇTA KURANI KERİM MÜMİNE ŞİFADIR İNŞALLAH KALPLERİ KÖRELMEYEN DAİM HZ ALLAHI ANAN KULLARDAN OLURUZ.... SON NEFESİMİZİ KOLAYLIKLA VERİRİZ VE ARKAMIZDA SADAKAİ CARİYE OLACAK HAYIRLI EVLATLAR BIRAKIRIZ.. BAŞINIZI AĞRITTIM SANIRIM AEO HAKKINIZI HELAL EDİN...
selam arkadaşlar nasılsınız okunan ezanlar hürmetine RABBİM HEPİNİZİN YANAN ATEŞİNİ SÖNDÜRSÜN KUCAKLARIMIZ BİRAN EVVEL EVLATLARIMIZLA DOLSUN İNŞALLAH.BEN AZ ÖNCE ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIM EŞİMLE AYNI SORUNLU BİR ARKADAŞIN EŞİNDE AMELİYATLA SPERM ÇIKMIŞ VE ŞU ANDA HAMİLE RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE ETTİĞİ DUALAR HÜRMETİNE BANA DA NASİP EDER
canım, hz. Hacer annemiz yıllarca bebek veremedi peygamberine ama yıllar sonra bi bebek verdi o da sırdan değildi. bir peygambere bir peygamber evlat nasip etti.
şimdi elhamdürillah de verdiklerine de vermediklerine de.
hasta bi evlat, hayırsız bi evlat, tecavüzcü bi evlat, katil bi evlat istemedik, hep HAYIRLI EVLAT diledik. demekki onun için biraz daha zamana ihtiyaç var.
sen Hacer annemizin sınavıyla sınav oluyorsun, bırak kendini rabbine İBRAHİM'ini bekle. Hacer'e nasıl yakışıyorsa isyansız bekle canım arkadaşım, seni çok seviyoruz biz.
bak kaç tane Hacer var burda İbrahimini bekleyen.
amin canım inşallah canım benim günüm 26.dan sonra 28gibi tedaviye başlarım kısmetse opu günü şim ameliyat olacak inşallah sperm çıkarsa tedavim devam edecek diğer ihtimali şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum
amin inşallah hamile olduktan sonrasıda önemli özellikle genetik problemlilerde kalp atışını duymak lazım kaç arkadaşım kürtaj olmak zorunda kaldı Rabbim sonucunu hayırlı etsininşallah canım bende görürüm o günleri artık bütün dünyaya ilan ederim
canım kısmette olmayınca yer ve doktor bahane.ama tabiki de insan o kadar para verince doktorların en iyisini yapmasını,ellerinden geleni yapmalarını istiyor.bende şimdiye kadar yaptırdığım doktorlardan memnundum.taki bu yeni başlayacağım doktora gidene kadar.çünkü benim 4 başarısız tedavim var ve hiç bir araştırma yapulmadı şimdiye kadar.ayrıca benim ilk tedavimde tam başlayacakken rahimde polip olduğunu görünce doktor tedaviyi erteledi önce onun alınması gerektiğini çünkü tutunmasına engel olabileceğini söyledi.aldırdık.sonra başladık tedaviye.herşeyin hayırlısı diyoruz hep.Rabbim bizleride en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inş.tabi hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.sen şimdi yeni kararlarını uygula.gerisini zamana bırak biraz.toparla iyice ve tüm enerjinle yeni bir başlangıça merhaba de.yine yanında olacağız dualarımızla.yani tabiki kendisi takip etmeli bencede...benim bu tedavimde gorna-f kullandim,doktorum dozajini yukseltmek istedi,ama birden fazla doktorum oldugu icin her kafadan bi ses cikarya..yok demiz diger doktorlar,5 tane yumurtam cikti,1 tanesi dollendi,daha cok yumurta olsaydi daha cok sansimiz olurdu,ama ne diyimki ben kendime kiziyorum,pek guvenerek baslamadim zaten,polip olumustu o sekilde transfer edildi,bisey olmaz dedi,tedaviyi kesin polipi alin dedim bisey olmaz yumurtalarinda buyumus zaten dedi...yok yok Allah buyuk soyletmesin bidaha burda asla...hayirlisi bakalim zaten beklemediyim o arada arastirma yapsinlar diyorum...
çok sevindim canım.bizim bızdık annesini üzmeye kıyamadı.onun çenesine kurban olurum.Allahım nazarlardan korusun canım benim.Bugun kendi doktoruma gittim sukurler olsun hersey yolundaymis.kendi doktorumda kasilmalarin gecmis igneye suan gerek duymuyorum dedi.bebeginde suan kilosu falan gayet normal sukurler olsun. Gittigimizde biseyler yiyodu cenesi oynuyodu ilk defa bukadar net gordum bidahaki ay renkli ultrasona gircez ins o sonuclarimizda iyi cikar
canım yaşadığın şeye teselli olabilecek bir söz bulamıyorum ama inş en kısa zamanda bebeğini alırısn kucağına ve diner tüm acıların.kızımı ozledımm:84:
ara ara bastırıo bu durum ama...
artık yeniden evlat umutlarının oldugu ve sonunda bebegımın kucagımda oldugu gunler gelsın istiorumm
kıyamam sana ben.ilk aylar biraz zor geçecek galiba canım.ama olsun be ayşem.bak senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var burada.geçecek bı günlerde inş.sağlıkla kavuşacaksın bebişine.ayrıca geçmiş olsun canım.ay inş.normale döner en kısa zamanda canım ya.Nasılsınız gerıye donuk okuyamadım ıns herkes ıyıdır
ssonmez canım rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns
esma canım hersey yolundaymıs çok sukur ama normal ultrasonda mı gorundu bıseyler yedığı
kurban olurum ben ona yavrum yaaa
bu arada dun aksam acıle gıttık 3 saat göndermedı dr serum verildi
dr sıkayetlerımı sorunca açım aç dedım eşim ve dr gulduler
Sukur suan dune gore daha iyiyim
daha öncede yazmıştım.seve seve destek olurum canım.kızlar bebişime hatim cıkarmak ıstedğimi yazdım çogunuz gormedı sanırım sayfalar çabuk ilerliyo
dogumuma kadar sızlerden birer cüz okumanızı istiyorum özelden de yazabılırsınız
bursalı arkadaşlar diye niye ayırıyon kız sen bizi.heh heh buluşamadık ama şimdilik.buluşunca yazrız zaten seni hiç merakta bırakırmıyız.yorgunluktan bitap düştüm zaten kızlar.
niye yazmıyonusss yaw.
çok yazmasam da yazılanları okurum.
bursalı arkadaşlar yok sanırım gene buluştular:S
iyiyiz canım.seni bu topiğin psikoloğu ilan ediyorum.yazıların beni hem rahatlarıyor.bazen güldürüyor,bazen moral oluyor oluyo da oluyor işte.Allah gönlünün muradını en kısa zaman da versin sana .yani bir bebiş.tamam canım. eeeeeeeeeeeeeee hanımlar nasılsınız?
bir mahsuru yoksa o dua banada atarsan sevinirim canım.tedaviye başlıyacam ya kısmetse.antisocial, canım bahsettiğim duayı atayım mı?
sanırım yarın önemli gün.
Kesin adet oldum kızlar....Rabbim halimi bilen Sensin deyip tevekkül etmiştim oysa ilk gördüğümde..Daha deminden beri ağlıyorum,engel olamıyorum...Kalbim öyle mahzun,öyle mahzun ki anlatamam,dünyanın en garibiyim sanki.İnsanın içi de dışı da yanar mı,içimde dışımda yangın yeri,alev alev yüzüm,gözyaşlarım yanağımı değil yüreğimi ıslatıyor sanki.Başıma ağrılar girdi inanın..
Oysa bu Sabah Ezanında yana yakıla dua etmiştim.Sizlerede isim isim ettim.Rabbim hiç olmazsa teselli olsun rüyamda bana işaret ver dedim.Rüyamda bebekler gördüm,biride benim kucağımdaydı.Çok sevinmiştim uyanınca....Şimdi niye böyle oldu.Saçma sapan yerleşme kanamasını araştırmaya başladım,kapatıcam ama şimdi.Artık teselli aramıcam kendime,yok çünkü yerleşme falan değil...
Ezan-ı Muhammedi okunuyor şimdi,gönlüm öyle mahzun ki....Rabbim hakkıyla tevekkül edebilmeyi nasip etsin...İyi değilim,girmicem bi süre...Dua edin lütfen benim için..
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.b
Dualarimin hepsini okudum Rabbim kabulve makbul etsin Insallah
canlarım ben tekrardan geldim giremiyordum çok komik ya beğenildigim zaman bulabiliyorum bu sayfayı normalde nasıl giriyoruz bu arada 6 yasin 707 ya varis çektim yardımlarımızı esirgemeyelim birbirimizden
s.a arkadaşlar nasılsınz sönmezz ne diyeceğimi bilemiyorum hayırlısı olsun hakkında inş. hz Allah seni de bizide bekletmesin ve hayırlarla iki dünyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin kısa zamanda inş. kızlar ben bu gün çok doluyum yine köyde cenaze vardı ve eşimi çağırdılar hazırlanması için vs... düşünüyorum da her şey boş sabahta berihiç bişey yaptığım yok ölmeye gör bi telaş bi telaş koşturmaca bir an önce defn ediliyorsun... bi de biraz konuştuk eşimle şimdi münker nekir gelmiştir Allah kolaylık versin falan diye çok etkilendim sanırım durup durup ağlıyorum Hz Allah bizlerin sorgusunu kolay eylesin son nefese kada son nefes de dahil imanı kamilden ayırmasın inşaallah.... kızlar deiğişik dua usullerinden bahsetmişsinz eğer ki siz lerde kabul ederseniz...LİSTE TAMAMLANDIKTAN SONRA FARKLI AYETLERİ YADA FARKLI SURELERLE DEVAM EDEKİM MESELA MERYEM SURESİ GİBİ HEPSİ ğır gelirse arkadaşlara tek bi sure okuyalım ve her liste sonunda değiştirelim okuduğumuz sureleri BİRBİRMİZE EMBİYA AYETLERİ İLE SECDE AYETLER İLEDE DUALAR EDELİM BU AYETLER KISA AYETLER ZATEN BR HAFTA DA BEKLEMEMİŞ OLURUZ SONUÇTA KURANI KERİM MÜMİNE ŞİFADIR İNŞALLAH KALPLERİ KÖRELMEYEN DAİM HZ ALLAHI ANAN KULLARDAN OLURUZ.... SON NEFESİMİZİ KOLAYLIKLA VERİRİZ VE ARKAMIZDA SADAKAİ CARİYE OLACAK HAYIRLI EVLATLAR BIRAKIRIZ.. BAŞINIZI AĞRITTIM SANIRIM AEO HAKKINIZI HELAL EDİN...
bende okurum canim ne zaman onu de bi hele....Allah sifa versin insallahhanımlar bi topikte arkadaşın hastası varmış. 45 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. yapılacak şey şu:
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere “Ya Şafi” İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir.” Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
her gün için 1 kişi okuyacak. sizde bir gün için okumak ister misiniz?
1 fatiha 422 ya şafi
benim canim sikkin bu sabah bir baska topikte iki kisinin bebeginin kalbinin durdugunu ogrendim yakinda paronayak olup cikacam bide bende oyle bulanti falan olmadiya cok korkuyorum neyse bosversen nasilsin?
s.a arkadaşlar nasılsınz sönmezz ne diyeceğimi bilemiyorum hayırlısı olsun hakkında inş. hz Allah seni de bizide bekletmesin ve hayırlarla iki dünyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin kısa zamanda inş. kızlar ben bu gün çok doluyum yine köyde cenaze vardı ve eşimi çağırdılar hazırlanması için vs... düşünüyorum da her şey boş sabahta berihiç bişey yaptığım yok ölmeye gör bi telaş bi telaş koşturmaca bir an önce defn ediliyorsun... bi de biraz konuştuk eşimle şimdi münker nekir gelmiştir Allah kolaylık versin falan diye çok etkilendim sanırım durup durup ağlıyorum Hz Allah bizlerin sorgusunu kolay eylesin son nefese kada son nefes de dahil imanı kamilden ayırmasın inşaallah.... kızlar deiğişik dua usullerinden bahsetmişsinz eğer ki siz lerde kabul ederseniz...LİSTE TAMAMLANDIKTAN SONRA FARKLI AYETLERİ YADA FARKLI SURELERLE DEVAM EDEKİM MESELA MERYEM SURESİ GİBİ HEPSİ ğır gelirse arkadaşlara tek bi sure okuyalım ve her liste sonunda değiştirelim okuduğumuz sureleri BİRBİRMİZE EMBİYA AYETLERİ İLE SECDE AYETLER İLEDE DUALAR EDELİM BU AYETLER KISA AYETLER ZATEN BR HAFTA DA BEKLEMEMİŞ OLURUZ SONUÇTA KURANI KERİM MÜMİNE ŞİFADIR İNŞALLAH KALPLERİ KÖRELMEYEN DAİM HZ ALLAHI ANAN KULLARDAN OLURUZ.... SON NEFESİMİZİ KOLAYLIKLA VERİRİZ VE ARKAMIZDA SADAKAİ CARİYE OLACAK HAYIRLI EVLATLAR BIRAKIRIZ.. BAŞINIZI AĞRITTIM SANIRIM AEO HAKKINIZI HELAL EDİN...
Kesin adet oldum kızlar....Rabbim halimi bilen Sensin deyip tevekkül etmiştim oysa ilk gördüğümde..Daha deminden beri ağlıyorum,engel olamıyorum...Kalbim öyle mahzun,öyle mahzun ki anlatamam,dünyanın en garibiyim sanki.İnsanın içi de dışı da yanar mı,içimde dışımda yangın yeri,alev alev yüzüm,gözyaşlarım yanağımı değil yüreğimi ıslatıyor sanki.Başıma ağrılar girdi inanın..
Oysa bu Sabah Ezanında yana yakıla dua etmiştim.Sizlerede isim isim ettim.Rabbim hiç olmazsa teselli olsun rüyamda bana işaret ver dedim.Rüyamda bebekler gördüm,biride benim kucağımdaydı.Çok sevinmiştim uyanınca....Şimdi niye böyle oldu.Saçma sapan yerleşme kanamasını araştırmaya başladım,kapatıcam ama şimdi.Artık teselli aramıcam kendime,yok çünkü yerleşme falan değil...
Ezan-ı Muhammedi okunuyor şimdi,gönlüm öyle mahzun ki....Rabbim hakkıyla tevekkül edebilmeyi nasip etsin...İyi değilim,girmicem bi süre...Dua edin lütfen benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?