Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm iyi düşün iyi olsun.inş. sper cıkıcak ve sende kucagına alıcaksın bebegini sağlıklı bır sekılde

a.s canım.aslında güzel fikir önceden de bu fikrinden bahsetmiştin. listenin tamamlanmasına yakın yeniden konuşalım arkadaşlarla. liste yeniden başladı 1,5 aya biter sanırım.

canım çok sevindim. bak ilk ay çıkmıyor sonraki ay çıkıyormuş sperm bazı erkeklerde. ona göre ilk ay bişi olursa hemen yelkenleri suya indirme:)

aglattin beni canim ya rabbim simdi telefonumdan duydugum ama bir okadarda huzur buldugum ezani seriflerlerin yuzu suyu hurmetine o ibrahime kavusanlardan eylesin hepimizi insallah

hayirlisi olsun canim iyi dusunelim iyi olsun dimi herseyin hayirlisi olsun hakkimizda....

canım ben teşekkür ederim.
umarım dileklerin gerçek olur.
bende birileri gidecekti zamanı belli olmadı olunca bende sana haber veririm. aeo.

aman bekleyin hepiniz aşagda öyle yazmayın. ben de gidiyorum... hıhh

Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak

Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin

Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin

Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.b

canım kısmette olmayınca yer ve doktor bahane.ama tabiki de insan o kadar para verince doktorların en iyisini yapmasını,ellerinden geleni yapmalarını istiyor.bende şimdiye kadar yaptırdığım doktorlardan memnundum.taki bu yeni başlayacağım doktora gidene kadar.çünkü benim 4 başarısız tedavim var ve hiç bir araştırma yapulmadı şimdiye kadar.ayrıca benim ilk tedavimde tam başlayacakken rahimde polip olduğunu görünce doktor tedaviyi erteledi önce onun alınması gerektiğini çünkü tutunmasına engel olabileceğini söyledi.aldırdık.sonra başladık tedaviye.herşeyin hayırlısı diyoruz hep.Rabbim bizleride en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inş.tabi hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.sen şimdi yeni kararlarını uygula.gerisini zamana bırak biraz.toparla iyice ve tüm enerjinle yeni bir başlangıça merhaba de.yine yanında olacağız dualarımızla.
çok sevindim canım.bizim bızdık annesini üzmeye kıyamadı.onun çenesine kurban olurum.Allahım nazarlardan korusun canım benim.
kızımı ozledımm:84:
ara ara bastırıo bu durum ama...
artık yeniden evlat umutlarının oldugu ve sonunda bebegımın kucagımda oldugu gunler gelsın istiorumm
canım yaşadığın şeye teselli olabilecek bir söz bulamıyorum ama inş en kısa zamanda bebeğini alırısn kucağına ve diner tüm acıların.
kıyamam sana ben.ilk aylar biraz zor geçecek galiba canım.ama olsun be ayşem.bak senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var burada.geçecek bı günlerde inş.sağlıkla kavuşacaksın bebişine.ayrıca geçmiş olsun canım.ay inş.normale döner en kısa zamanda canım ya.
kızlar bebişime hatim cıkarmak ıstedğimi yazdım çogunuz gormedı sanırım sayfalar çabuk ilerliyo
dogumuma kadar sızlerden birer cüz okumanızı istiyorum özelden de yazabılırsınız
daha öncede yazmıştım.seve seve destek olurum canım.
yorgunluktan bitap düştüm zaten kızlar.
niye yazmıyonusss yaw.
çok yazmasam da yazılanları okurum.
bursalı arkadaşlar yok sanırım gene buluştular:S
bursalı arkadaşlar diye niye ayırıyon kız sen bizi.heh heh buluşamadık ama şimdilik.buluşunca yazrız zaten seni hiç merakta bırakırmıyız.
tamam canım. eeeeeeeeeeeeeee hanımlar nasılsınız?
iyiyiz canım.seni bu topiğin psikoloğu ilan ediyorum.yazıların beni hem rahatlarıyor.bazen güldürüyor,bazen moral oluyor oluyo da oluyor işte.Allah gönlünün muradını en kısa zaman da versin sana .yani bir bebiş.
antisocial, canım bahsettiğim duayı atayım mı?
sanırım yarın önemli gün.
bir mahsuru yoksa o dua banada atarsan sevinirim canım.tedaviye başlıyacam ya kısmetse.

Allahu Teala mahzunları sever bilirsin.o yüreğini ıslatan gözyaşalrını Rabbim tez zamanda dindirsin inş.ama girmezsen üzülürüz canım ya.arayı açma fazla tamammı.dualarımızdasın......

tamam canım yapalım.ne zman ben okuyayım yarın hemen.1 fatiha ve 422 ya şafi.

canım kv. gil bunu suya okuyup yapıyorlar. şuan bi komşuları rahatsız ona yapıyorlar her gece iyleşene kadar. komşusu şuan bastonla yürümeye başladı. denemeye değer.
100 ya allah
100 ya ramiym
100 ya guddus
100 ya mü'minü
100 ya aziz
100 rahman
100 ya malik
100 ya selam
100 ya müheyminü
100 ya cebbar
100 ya mütekebbiru
100 ya bariu
100 ya gaffaru
100 ya reşidu
100 ya haliğ
100 ya musavviru
100 ya vehhab
100 ya sabiru
bitince şu dua okunmalı:
hüvallahül vahidül ahadüs samedü ferdillezi lem yettehiz sahibeten, velâ veledenlem yelidvelem yuled ve lem ye küllehu küfüven ahad. lehül EsmÂ-ül Hüsnâ, ves-sıfattül ulyâ, velehül meselül a'lâ, fis semavâti vel ardı ve hevül aziyzül hakiym. leyse kemislihi şey'un fis semavati vel ardıve hüves semiyul alîm

canlarım ben tekrardan geldim giremiyordum çok komik ya beğenildigim zaman bulabiliyorum bu sayfayı normalde nasıl giriyoruz bu arada 6 yasin 707 ya varis çektim yardımlarımızı esirgemeyelim birbirimizden

canım begen,ld,ğin yaznın üzerine tıklarsan gelirsin. ya da profilime girdiğinde sol tarafta yazdıklarım diye bi yervar oraya tıklarsan da rahat bulursun.

canım ben hasta yakının için 1 fatiha ve ya şafi duana seve seve katılırım. gününü söyle okuyalım.

ben geldimmm:)

geçmişe bakmadımm ama ilk sayfada muhatcımm hasta br yakını için dua topluyorsun benide yaz canım gününüü ve sayıyı sölee

allah şifa versin inşallahhh

ne var ne yok arkadaşlar keyifler nasılll ??

muhatttt son günlerimizz:))))hadi inşşş bu ayyy hayırlı haberi verririzzz

kesinlikle katılıyorum cnmcım sana öncesinde bir öneride bulunmuştum bende sana pek ses getirmediii

bende okurum canim ne zaman onu de bi hele....Allah sifa versin insallah
benim canim sikkin bu sabah bir baska topikte iki kisinin bebeginin kalbinin durdugunu ogrendim yakinda paronayak olup cikacam bide bende oyle bulanti falan olmadiya cok korkuyorum neyse bosver sen nasilsin?

cnm sen oyle seyleri bi okumazmisin lutfen...beni siddet uygalamaya mecbur etme bebeyin seninle ne guzel hic bisey olmuycak ve bi ikinmada hooop kucaginda insallah.....insallah bizede birgun nasip olur

evet canım bana 4 gün kalmış ben yanlış saymışım
ayyy inşaallah hamişizdir

Son düzenleme:

canımmm yaaa üzülmeee hayırrrlısını versin rabbim hayırlı degilsede hayırlıya cevirim versin inşş tezz zamanda üzme sen o tatlı canınııı dualrımız seninleee canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…