- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
evet canım bana 4 gün kalmış ben yanlış saymışım
ayyy inşaallah hamişimdir
cnm sen kayseridemisin kayserili bulduuuuumm...cnm yaa 11 yil once benim bi doktorum vardi,benim ilk gecem biraz sorunlu olmustu,yirtilma oldu 8 dikis atilmisti,o doktorum bize dediki rahimin onunu kaplayan koca bi et parcasi var,onu almam lazim,yoksa cocugu olmaz,her iliskide kanar demisti,ama esimin akrabalari yine karisti benimkide biraz saf hemen inanir,halbuki doktordan iyi kim bilir..gidilmedi et parcasini aldirmaya adam kac kere telefon acti ki yapmayin getirin o eti aliyim dedi ama yok...iste sonra ben hollandaya geldim 2 sene sonra bi karin agrisi gittik doktora o rahimdeki et parcasi iltahap olmus ve yarina kadar ameliyat edilmesse olebilir dedi..hemen oldum ameliyat ama tupumun teki zedelendi sag yumurtaligimda zedelenmis...gecen izinde adami aradim bulamadim..adini hatirlayamadim hatirlayinca sana onu bi soruyum istiyorum....hemserim
canım ben 28 günde bir oluyorum en son adet tarihim 24 ocaktııı yanii 22 sinde felan olaacamm ..çok heyecanlıyım bu ayy doktora gitcemm üç boyulu ultrasyon aletiyle muayene edecek rahim filmi gerekirse onu çektirecemm ayyy çok heyecanlıyımmm
ya allah deyippp başlıyoz bu ay ilk adıma kızlar tabii ben son dakka caymazsamm:)))
azıcık muayeneden çekiniyorum ve korkuyorumdaa:18::18:
canım ben 28 günde bir oluyorum en son adet tarihim 24 ocaktııı yanii 22 sinde felan olaacamm ..çok heyecanlıyım bu ayy doktora gitcemm üç boyulu ultrasyon aletiyle muayene edecek rahim filmi gerekirse onu çektirecemm ayyy çok heyecanlıyımmm
ya allah deyippp başlıyoz bu ay ilk adıma kızlar tabii ben son dakka caymazsamm:)))
muhat idrar testi yapabilirsin cnm eger bu ayda ümitliysen..ben ümitli değilimm zaten cokda degerlendiremedimm o günlerri:))zaten eşiminn deegerleride çok iyi değil en iyisi hiç beklememek bekldiğim zaman çokkk umutlanıp çok üzülüyorum engel olamıyorumm şimdi o yüzden ben bu ay beklemimm neredeyse 24 aydır bekliyorum zaten
canım geçmiş olsun et parçası oldunu sen farkedebildinmii ayyy ilk defa duyuyorumm ben detaylı hiç muayene olmadım acaba muayenede çıkarmı böle bişe bizdede varsa eger
hayirli olsun insallah cnm benim...hiicc cekinme korkma.ben varya yillardir kim gelse actim...esimde diyo artik alistin her gelene aciyorsun diyo..onceleri ille kadin derdim..simdide derdime dermen olsun 3 erkek birden baksin diyorum..ama tabiki insan cekiniyor ben isin sakasini yaptimda.....
canım dün yaptım da negatif çıktı.
aslında 15 gün olmadan net çıkmazmış. nasip canım artık.
her serde bi hayir vardir derlerya..benim yirtilma olmasaydi o et gorunmuycekti...ama iyi deyerlendiremedik simdi kafami vuruyorum ama ne fayda is isten gecti...cnm o et ben kiskende varimis evlenince aciga cikti ilk gecemde cikti aciga...yani sende olsa coktan gorunurdu cunki bayagi buyukmus...ki simdi filmde felan hersey gorunuyor
evet bazı bünyelerde hemen çıkmaya biliyorr ben hamiş kaldığımda hemen çıkmıştııı ..çok şaşırmıştım hiç inanamaştık eşimlee ALLAH IM tekrardan o güzel günü yaşayabilirim inş ammaa sonu sağlıkla sıhatlee olsunnn
her serde bi hayir vardir derlerya..benim yirtilma olmasaydi o et gorunmuycekti...ama iyi deyerlendiremedik simdi kafami vuruyorum ama ne fayda is isten gecti...cnm o et ben kiskende varimis evlenince aciga cikti ilk gecemde cikti aciga...yani sende olsa coktan gorunurdu cunki bayagi buyukmus...ki simdi filmde felan hersey gorunuyor
canım inş bunların hiçbirine gerek kalmaz.veeeeeeeee bebiş haberini alırız.eğer gerek olursa da korkma çünkü rahim filmin de ben anestezisiz yaptırdığım halde hiçbir şey hisstmedim diyebilirim.sen YA ALLAH dedikten sonra kolaycacık geçer hepsi.amaaaaaaaan neyse dur bir bakalım.belki bebiş vardır.baklayalim bunları sonra konuşuruz.
evet bazı bünyelerde hemen çıkmaya biliyorr ben hamiş kaldığımda hemen çıkmıştııı ..çok şaşırmıştım hiç inanamaştık eşimlee ALLAH IM tekrardan o güzel günü yaşayabilirim inş ammaa sonu sağlıkla sıhatlee olsunnn
amin canım inşaallah.
bu arada canım batımız yaklaşıyo biz dualarımızı bitirelim sürpriz bi kırmızılık olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?