Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım bana 4 gün kalmış ben yanlış saymışım
ayyy inşaallah hamişimdir

canım ben 28 günde bir oluyorum en son adet tarihim 24 ocaktııı yanii 22 sinde felan olaacamm ..çok heyecanlıyım bu ayy doktora gitcemm üç boyulu ultrasyon aletiyle muayene edecek rahim filmi gerekirse onu çektirecemm ayyy çok heyecanlıyımmm
ya allah deyippp başlıyoz bu ay ilk adıma kızlar tabii ben son dakka caymazsamm:)))

azıcık muayeneden çekiniyorum ve korkuyorumdaa:18::18:

cnm sen kayseridemisin kayserili bulduuuuumm...cnm yaa 11 yil once benim bi doktorum vardi,benim ilk gecem biraz sorunlu olmustu,yirtilma oldu 8 dikis atilmisti,o doktorum bize dediki rahimin onunu kaplayan koca bi et parcasi var,onu almam lazim,yoksa cocugu olmaz,her iliskide kanar demisti,ama esimin akrabalari yine karisti benimkide biraz saf hemen inanir,halbuki doktordan iyi kim bilir..gidilmedi et parcasini aldirmaya adam kac kere telefon acti ki yapmayin getirin o eti aliyim dedi ama yok...iste sonra ben hollandaya geldim 2 sene sonra bi karin agrisi gittik doktora o rahimdeki et parcasi iltahap olmus ve yarina kadar ameliyat edilmesse olebilir dedi..hemen oldum ameliyat ama tupumun teki zedelendi sag yumurtaligimda zedelenmis...gecen izinde adami aradim bulamadim..adini hatirlayamadim hatirlayinca sana onu bi soruyum istiyorum....hemserim

muhat idrar testi yapabilirsin cnm eger bu ayda ümitliysen..ben ümitli değilimm zaten cokda degerlendiremedimm o günlerri:))zaten eşiminn deegerleride çok iyi değil en iyisi hiç beklememek bekldiğim zaman çokkk umutlanıp çok üzülüyorum engel olamıyorumm şimdi o yüzden ben bu ay beklemimm neredeyse 24 aydır bekliyorum zaten

canım geçmiş olsun et parçası oldunu sen farkedebildinmii ayyy ilk defa duyuyorumm ben detaylı hiç muayene olmadım acaba muayenede çıkarmı böle bişe bizdede varsa eger

hayirli olsun insallah cnm benim...hiicc cekinme korkma.ben varya yillardir kim gelse actim...esimde diyo artik alistin her gelene aciyorsun diyo..onceleri ille kadin derdim..simdide derdime dermen olsun 3 erkek birden baksin diyorum..ama tabiki insan cekiniyor ben isin sakasini yaptimda.....

yok canım bişi olmaz korkma.
utanmana gerek yok. ne kadar rahat o kadar iyi.

canım dün yaptım da negatif çıktı.
aslında 15 gün olmadan net çıkmazmış. nasip canım artık.

canım geçmiş olsun et parçası oldunu sen farkedebildinmii ayyy ilk defa duyuyorumm ben detaylı hiç muayene olmadım acaba muayenede çıkarmı böle bişe bizdede varsa eger

her serde bi hayir vardir derlerya..benim yirtilma olmasaydi o et gorunmuycekti...ama iyi deyerlendiremedik simdi kafami vuruyorum ama ne fayda is isten gecti...cnm o et ben kiskende varimis evlenince aciga cikti ilk gecemde cikti aciga...yani sende olsa coktan gorunurdu cunki bayagi buyukmus...ki simdi filmde felan hersey gorunuyor

canım inş bunların hiçbirine gerek kalmaz.veeeeeeeee bebiş haberini alırız.eğer gerek olursa da korkma çünkü rahim filmin de ben anestezisiz yaptırdığım halde hiçbir şey hisstmedim diyebilirim.sen YA ALLAH dedikten sonra kolaycacık geçer hepsi.amaaaaaaaan neyse dur bir bakalım.belki bebiş vardır.baklayalim bunları sonra konuşuruz.

ya canım aslındaa muayne olmadım değil düşük yaptığım zaman urfada gitmediğim doktor kalmadı hepsine alttan muayene etti..bu gideceğimde burdaki tek tüp bebek doktoru..ama tüp bebek içi n bir kaç ay daha beklicez sanırımm bakalım ne dicekkk :))çok heyecanlıyımmm çokkkkkk

canım dün yaptım da negatif çıktı.
aslında 15 gün olmadan net çıkmazmış. nasip canım artık.

evet bazı bünyelerde hemen çıkmaya biliyorr ben hamiş kaldığımda hemen çıkmıştııı ..çok şaşırmıştım hiç inanamaştık eşimlee ALLAH IM tekrardan o güzel günü yaşayabilirim inş ammaa sonu sağlıkla sıhatlee olsunnn

kizlar ben simdilik cikiyorum biraz islerim var gelirim yine

amiin cnm benim Allahim ruyalarimi gerceklestirir insallah cunki sdece O nun elinde olan bisey..

geçmiş olsun canım ya.keşkeler olmasın hayatımızda.bundada bir hayır vardır canım.iş işten geçmiş değil öyle düşünme.kedi aldınmıı....

canımm yaa o kadar çok isterdimkii burdan bende hamileyimmmm demeyiiii ama sanmıyorum eşimin durumu ortada be canımmm sanki benim beklemeye bile hakkım yokkk((çünkü bu degerlerle hamile kalan yokk gördüğüm kadarıyla gidişatımız tüp bebek ama kısmet aslında az degerlerimiz iyi olsa aşılama felan deneriz ama nebilimmm(hayırlısı rabbim böle uygun görmüşşş demekkii ALLAH bunları unutturacak dert vermesinn öle insanlar varki çocuk umurlarında değill o yüzden şükürlerr olsunnn

canım belki daha önce sormuşumdur ama sizin belli bir sebep varmı bebiş olmama konusunda

amin canım inşaallah.
bu arada canım batımız yaklaşıyo biz dualarımızı bitirelim sürpriz bi kırmızılık olmadan

amin canım inşaallah.
bu arada canım batımız yaklaşıyo biz dualarımızı bitirelim sürpriz bi kırmızılık olmadan

evet aklımdaa canım biran önce bitirmek istiyorum

kızlarr cidden ya yasin okumadığımız kaç kişi kaldıı bu hafta itibariyle başka dulara başlayalım mı ??

ben şimdi bunun içinde heyecanlandımmmm

kızlar bu arada kendimee bugünn şu hamişlerin kullandığıı vitaminler varya onlardannn aldımmmm:)))

eczacı hamişlere bunuda öneriyoruz dediii ayyyy nasıl mutlu oldumm inşşş o günleride görürümmm dee alırımmm o vitaminleride:))

vitaminime yarin başlıyorummm tüpp 3 ay sonra yaptıracam 3 ay önceden takviylerime başlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…