Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

şifa olsun canım inşallah o günlerde yakındır mevlam nasip etsin inşallah.canım ya bende içiyorum o vitaminlerde ama acayip acıkıyorum
acaba psikolojikmi dedim ama değil sanırım bugün içmedim denemek için hiç acıkmadım.

şimdi yazmaya başlıyorum.sebep 1.iki kez endometriozis kisti ameliyatı.sebep 2.sol tüp tıkalı.sebep3.eşimin sperm azlığı(ki ileri hareketlilik oldukça düşük)sebep4.yumurta rezervinde azalma.sebep5.bu kadrmış.amaaaaaaaaa canım ben tüm olumsuzluklara rağmen bir kez kendiliğinden hamile kalmışım.tabi konduramadığım için kendime.olmuyor ya.ramazan ayıydı.düştükten sonra öğrendim hamile olduğumu ne yazıkki.ama sebeplere bakılınca umutsuz vaka gibi duruyorum değilmi.Allaha güç ne varki.O ol der olur.inş bizlered ol deme zamanı gelmiştir hayırlısıyla.bebişlerimize kavuşmayı çok istiyoruz değilmi.yoruluyoruz bazen ama zamanı geldiği nde olacak inş.bu arada 4 kez tüp bebk yaptırdım.hepsi negatifti ne yazıkki.

kızlar iyi akşamlar
canım ne zaman dersen bende okurum rabbim şifa versin
antisocial, canım bahsettiğim duayı atayım mı?
sanırım yarın önemli gün.
bende istiyorum o duadan kafam çok karışık duaya çok ihtiyacım var
benim canim sikkin bu sabah bir baska topikte iki kisinin bebeginin kalbinin durdugunu ogrendim yakinda paronayak olup cikacam bide bende oyle bulanti falan olmadiya cok korkuyorum neyse bosver sen nasilsin?
canım benim hiç aklına kötü şeyler getirme ben yaptın onu sen sakın yapma hep iyi düşün güzel günleri düşün canım rabbim sağ salim kavuşturacak sizleri

ah canım rabbim bizimle beraber dualarımızı duyuyor canım herşey güzel olacak bizde gün gelecek burda bebeklerimizi konuşucaz sınavımız çok ağır ama inanıyorum sonu çok güzel olacak

canım ben elevit aldım birde omega 3 kullanıyorumm

kızlar omega 3 çok önemliiymiş

kilo yapmıyordur umarımmm sordum yapmıyor dediii inşş yapmaz çünkü kullandığım kan ilacı son bir yılda nerdeyse 5 kilo aldırdı bana resti çektim ilaca kullanmayacam artıkkk:))

bu sefer bu renkle yazıyım.3.yazışım kız sana.hasta yakının için duana katılırım canım seve seve.nurusima da katılırım demiş.dikkat dikkat:92:

canımmm SENİNDE DEDİĞİN GİBİ OL DEMESİ YETERLİ RABBİMİNN İNŞŞ OLURR..AMAN İNANKİ DUALAR ARTI DOĞRU TEDAVİİ sonuca ulaştırıyorr ..olurrr inşşş inşşşşşşinşşşşşşşşşşşşşş

morellimizi her daim yüksek tutmamız lazım bol bol duaa etmemiz lazım aynı zamandaa daa tedaviyi bırakmamak lazımm
az öncede yazdığım gibi RABBİM bunu unutturacak dertler vermesin bizlere
benimde eşimde problem varr beni ise henüz bilmiyoruzz bir düşüğüm varr 8 haftalıkken kalp atışı durdu neden yokken(
eşin için bişeler yapıyormusunuz ve kendn içinn

durucum nasılsın?kafam karışık yazmışsın.hayırdır canım. bir skıntı mı var.

bende elevit ve folikasit kullanıyorum bunları vermişti doktor omega 3 değerime bakılmıştı iyi çıktığı için vermedi inşallah yediğimiz içtiğimiz şifa olur ve bebişimizi bize nasip eder Rabbim
biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi kısmet işi

cnm mrb aşılama işlemin nasıl geçtii zormuyduuu kolaymıydı:))

kaç yumoşun oluştuuu nasıl geçtiii ay inş hamiş kalırsın cnm

canm benim de rezev problemim var senin fsh kaç çıktı hamile kalman gerçikten çok güzel bi haber bide senin nedenı
rezev problemin vardı

seyyancığım bebiş için birsürü sebep yazmışsın ama dediğin gibi Rabbim ol dedikten sonra herşey olu verir. canım senin amh değerin kaçtı kaç yaşındasın

canm benim de rezev problemim var senin fsh kaç çıktı hamile kalman gerçikten çok güzel bi haber bide senin nedenı
rezev problemin vardı
geçmiş olsun arkadaşım demek rezerv sorunu yaşıyorsun Rabbim yardımcın olsun biran evvel tedavini yapsan iyi olur senin amh değerin kaçtı canım

evet canım gerisi nasip kısmet ..

ALLAH kocalarımıza bizlere can sağlığı versinnnn inşş bebişlerlede mutluuuluğumuza mutluluk gelirrr..

eşim bu akşam dioki okul şöleydi okul böleydi ne günlerdi özledim felan filan..bende dedimkii senin ilacın bebekkkkk ne zaman bebek olur o zaman okulu unutur iş yaşamına adepte olursunnn artık baba olacann yaa hanii dedimm:))

yapmazmıyız canım.keçi boynuzu kürü.nohut kürü.özel karışımlar aktarldan.ben soğan kürü ve incir kürü yaptım.ama yap yap nereye kadar.insan daha çok beklenti içine giriyor.ben şu an birşey yapmıyorum.dua haricinde.tedavim başlayacak inş.eşimede keçi boynuzu kürüne devam ediyoruz.ben tedavide incir kürünü yapmayı düşünüyorum.yumurtaların büyümesine yardımcı olur diye.nasip dediğin gibi olur inşşşşşşşşşşşş.

durucum nasılsın?kafam karışık yazmışsın.hayırdır canım. bir skıntı mı var.

iyiyim canım sen nasılsın tedaviye başlıcaz ya canım onun biraz gerginliği var üzerimde bi yanım hemen başla diyor bi yanım korkuyor rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile başlamayı nasib etsin yorgun hissediyorum biraz kendimi

rezev problemin vardı

canım kaç çıktıki fsh senin doktorun ne dedi tedaviye başladımı yaa ben aslında en son ekimmiydi neydi gitmiştim doktora iyi demişti ama bu ay tekrardan gidecem bakalım yazarım sonucu sana

inşaallahh ovitaminleri içerken hamile olduğunu öğrnirsin canımm Allh yar ve yardımcın olsun gönlüne göre versin inşaallah...

evettt vcanımmm hemşerimmm benimmm...burda kimin hakkında ne istiyorsan hepsini öğrenirim gittiğin prof . muydu yoksa değil miydi??burda da bir kardeşin var unutma canım...

canım dün yaptım da negatif çıktı.
aslında 15 gün olmadan net çıkmazmış. nasip canım artık.

inşaallahh pozitiftirr mutlu hberlerini duyarız canım...

canımm benim sen çok inançlı güçlü bir insansın kendini üzme inşaallah her şey güzel olacak ve yüzün gülecekk...

aminnn bu mükemmel duaya...inşaallah canım sen de güzel haberler alırsın...

canımm benimm b güzel dualarının hepsine aminnnn.Rabbim gönlüne göre versin inşaallah...

çok etkilendim yüreğine sağlık...
benim canim sikkin bu sabah bir baska topikte iki kisinin bebeginin kalbinin durdugunu ogrendim yakinda paronayak olup cikacam bide bende oyle bulanti falan olmadiya cok korkuyorum neyse bosver sen nasilsin?

boşver bu vesveseleri canım kendini de bıdığını da yıpratma o seninle ve sağlıkla gelecek dünyaya inşaallahh hiç merak etme Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

sende aynı benim gibisin durucummm bende gecen hafta yazmıştım buraya çok değişik duygular içindeyim diyee ne yapsam karar veremiyorum vs diye

sonra düşündümdee aman nedimmm gideyim bi bakayım bir muaayene olayım sonra 2 aya kadar başlarım dedimm hatta sonunda bebişin olacagı düşüncesii beni o kadar mutlu ettkiii anlatamam eşime diyorum ikizimizz olacakkk belkidee diee

canımm hakkımızda hayırlı olan olsunn inş sende hayırlısıyla başlarsınn

seyyancığım bebiş için birsürü sebep yazmışsın ama dediğin gibi Rabbim ol dedikten sonra herşey olu verir. canım senin amh değerin kaçtı kaç yaşındasın

canım ben 33 yaşındayım.değerlerimi tek tek hatırlayamıyorum ama en 4 ay önce bütün hormon testelrim iyi çıktıydı.zaten benim hormonlarla ilgili bir sıkıntım hiç olmadı.yumurta rezervimin azlığı endometriozisten kaynaklı.e tabi ameliyatlarda etkiliyor.ben ümidimi hiçbir zaman yitirmedim.Rabbime güvenimiz sonsuz değilmi.O bir hayır murad ediyor hakkımızda ama bazen insanoğluyuz işte.üzülmemek elde mi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…