iyiyim canım sen nasılsın tedaviye başlıcaz ya canım onun biraz gerginliği var üzerimde bi yanım hemen başla diyor bi yanım korkuyor rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile başlamayı nasib etsin yorgun hissediyorum biraz kendimi
yapmazmıyız canım.keçi boynuzu kürü.nohut kürü.özel karışımlar aktarldan.ben soğan kürü ve incir kürü yaptım.ama yap yap nereye kadar.insan daha çok beklenti içine giriyor.ben şu an birşey yapmıyorum.dua haricinde.tedavim başlayacak inş.eşimede keçi boynuzu kürüne devam ediyoruz.ben tedavide incir kürünü yapmayı düşünüyorum.yumurtaların büyümesine yardımcı olur diye.nasip dediğin gibi olur inşşşşşşşşşşşş.
canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun ve mutluluk getirsin sana inşaallah...iyiyim canım sen nasılsın tedaviye başlıcaz ya canım onun biraz gerginliği var üzerimde bi yanım hemen başla diyor bi yanım korkuyor rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile başlamayı nasib etsin yorgun hissediyorum biraz kendimi
canm benim de rezev problemim var senin fsh kaç çıktı hamile kalman gerçikten çok güzel bi haber bide senin nedenı
rezev problemin vardı
şimdi yazmaya başlıyorum.sebep 1.iki kez endometriozis kisti ameliyatı.sebep 2.sol tüp tıkalı.sebep3.eşimin sperm azlığı(ki ileri hareketlilik oldukça düşük)sebep4.yumurta rezervinde azalma.sebep5.bu kadrmış.amaaaaaaaaa canım ben tüm olumsuzluklara rağmen bir kez kendiliğinden hamile kalmışım.tabi konduramadığım için kendime.olmuyor ya.ramazan ayıydı.düştükten sonra öğrendim hamile olduğumu ne yazıkki.ama sebeplere bakılınca umutsuz vaka gibi duruyorum değilmi.Allaha güç ne varki.O ol der olur.inş bizlered ol deme zamanı gelmiştir hayırlısıyla.bebişlerimize kavuşmayı çok istiyoruz değilmi.yoruluyoruz bazen ama zamanı geldiği nde olacak inş.bu arada 4 kez tüp bebk yaptırdım.hepsi negatifti ne yazıkki.
cnm mrb aşılama işlemin nasıl geçtii zormuyduuu kolaymıydı:))
kaç yumoşun oluştuuu nasıl geçtiii ay inş hamiş kalırsın cnm
anladım canım banada doktor rezervine bakalım demişti 2.05 çıkmıştı az mı çok mu bilemiyorum muayenede iyi dedi ama yinede kafama takılıyor. aslında 1 yumurta 1 sperm bile yeter yeter ki Rabbim ol desincanım ben 33 yaşındayım.değerlerimi tek tek hatırlayamıyorum ama en 4 ay önce bütün hormon testelrim iyi çıktıydı.zaten benim hormonlarla ilgili bir sıkıntım hiç olmadı.yumurta rezervimin azlığı endometriozisten kaynaklı.e tabi ameliyatlarda etkiliyor.ben ümidimi hiçbir zaman yitirmedim.Rabbime güvenimiz sonsuz değilmi.O bir hayır murad ediyor hakkımızda ama bazen insanoğluyuz işte.üzülmemek elde mi ki.
sende aynı benim gibisin durucummm bende gecen hafta yazmıştım buraya çok değişik duygular içindeyim diyee ne yapsam karar veremiyorum vs diye
sonra düşündümdee aman nedimmm gideyim bi bakayım bir muaayene olayım sonra 2 aya kadar başlarım dedimm hatta sonunda bebişin olacagı düşüncesii beni o kadar mutlu ettkiii anlatamam eşime diyorum ikizimizz olacakkk belkidee diee
canımm hakkımızda hayırlı olan olsunn inş sende hayırlısıyla başlarsınn
anladım canım banada doktor rezervine bakalım demişti 2.05 çıkmıştı az mı çok mu bilemiyorum muayenede iyi dedi ama yinede kafama takılıyor. aslında 1 yumurta 1 sperm bile yeter yeter ki Rabbim ol desin
bende iyiyim canım.evet bende oluyor bu.ilk zamanlar daha heyecanlıydım.ama şimdi yerini korku aldı.ama vazgeçmek yok.bu sefer olur bakarsın.biz yine de moralimizi yüksek tutmaya çalışalım canım.hakkımızda hayırlısı olsun.hayır değilse bile Rabbim hayra çevirip versin inş.hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize.
hepimiz için hayırlısı canım ben tedavi öncesi kontrollerimi oldum şükür herşey yolundaymış benimde bu sefer kız doğuyor içime hep iyi düşünmek istiyorum ama işte bazen insanın yüreği daralıyor
yapıyoruz canım.havuç suyuda yapmıştık.yani kendim için özel birşey yapmıyorum şu anda ama beslenmeme dikkat ediyorum.karışık çerez tüketiyoruz.fındık,badem,ceviz,incir,kuruüzüm,vs.ama dediğin yerede bir bakayım.şimdi Rabbim karşıma çıkardı senin vesilenle.vardır bir hayır dimi.canım inşşş olacakkk inann ben olacagına inanıyorum allahın izniyle inşş
bende eşime keçiboynuzu yaptım 3 ay bıraktık şimdi yapmıyorum ama nohut ısırgan çayı fındık fıstık vs ve ilaçda kullanıyorr bizimki hormon tedavisi görüyor fsh düşükk onun içinde hormon ilacıı ..çakşırr çok iyiymiş seyyan cım yaa biz çayını aldıkk çakşır çayıı aklında olsun bide hızaa havuç suyu çok iyi diolar ben fazla yapamıyorum..
bu arada kendinnde yumurta kaliteisini arttıran şeyler yapp istersen bak burda tüp bebk bölümünde embriyo kalitesini arttırmak için neler yaptınız die bir bölüm var orda güzel şeyler varr şifanın nerden gelecegi belli olmuyo
anladım canım banada doktor rezervine bakalım demişti 2.05 çıkmıştı az mı çok mu bilemiyorum muayenede iyi dedi ama yinede kafama takılıyor. aslında 1 yumurta 1 sperm bile yeter yeter ki Rabbim ol desin
canım benim sorunum yok sorun eşimde hiç spermi yok bu ay tedaviye başlıyoruz benim opu günü oda ameliyat olacak sperm çıkarsa tüpbebekle inşallah bebişimiz olucak kısmet işi aslında sorunun kimde olduğu önemli değil keşke gönül isterki kimsede sıkıntı olmasa herkesin bebişi olsazaten bir tane yumurta olurki her ayy çok olanlarda ilaçla felan oluyoo ayrıca bence değerin kötü değill neden kafana takıyorsun boşuna takma zaten doktor iyi demişş senin kaç yıldır olmuyor bebiş
yapıyoruz canım.havuç suyuda yapmıştık.yani kendim için özel birşey yapmıyorum şu anda ama beslenmeme dikkat ediyorum.karışık çerez tüketiyoruz.fındık,badem,ceviz,incir,kuruüzüm,vs.ama dediğin yerede bir bakayım.şimdi Rabbim karşıma çıkardı senin vesilenle.vardır bir hayır dimi.
evet canım sadece bir yumurta ve bir sperm.sen çok dirayetli ve güçlüsün.benim kuzenimin eşinde de aynı problem vardı.ama onlar hemen pes ettiler.buradan bahsdiyorum ona sürekli.senin yaptıklarından falan.o yüzden mücadeleni taktir ediyorum.ve dua ediyorum senin içinde.inş.o bir sperm ve bir yumurta en kısa zamanda verir sana bebişini.
güzel düşünmeye çalışalım canımm hem herkesin normal yoldan çocugu olacak diye bir kaide yok ki bak çok şükür imkanımız var tedavi oluyoruzz ya imkanımız olmasaydı veya doktor kesinlikle çocugunuz olmaz deseydi o zaman ne yapacaktıkk ALLAH IN VERDİĞİNE dmi sen morelini yüksek tuuutt ya ALLAH DE BAŞLAA İNŞ İYİ OLUR BU ARADA KENDİNE MERYEM SÜRESİ OKKUU BENDE BAŞLAYINCA ÖLE YAPACAM
bu arada canım ben bu adetle birlikde ilkdefa tüp bebek doktoruna gidecemm muayene edecek gerekenleri söyler tabii doktor ama bana bir önerin varmı baktırmam gereken yada istemem gereken bir test felan
canım benim sorunum yok sorun eşimde hiç spermi yok bu ay tedaviye başlıyoruz benim opu günü oda ameliyat olacak sperm çıkarsa tüpbebekle inşallah bebişimiz olucak kısmet işi aslında sorunun kimde olduğu önemli değil keşke gönül isterki kimsede sıkıntı olmasa herkesin bebişi olsa
canım iyi bir doktor bulursan gerekenleri yaptıracaktır sana.benimki gibilere denk gelme sakında.ama şunu tavsiye edyim ben sana çok soru sor.aklına gelen ne varsa sor.yada aklına takılan.
şükürler olsun canım ne yapalım güçlü olmak zorundayız inşallah Rabbim herkesin sınavını yüz akıyla geçmesini nasip etsin.pes etmek yok gerekirse ömür boyu mücadele edicem dua edicem ama yenilmiycem Allah'ın izniyle inaşşah canım Rabbim hepimize yaşatsın bebiş sahibi olmayı duan içinde Allah tekrar razı olsunevet canım sadece bir yumurta ve bir sperm.sen çok dirayetli ve güçlüsün.benim kuzenimin eşinde de aynı problem vardı.ama onlar hemen pes ettiler.buradan bahsdiyorum ona sürekli.senin yaptıklarından falan.o yüzden mücadeleni taktir ediyorum.ve dua ediyorum senin içinde.inş.o bir sperm ve bir yumurta en kısa zamanda verir sana bebişini.
güzel düşünmeye çalışalım canımm hem herkesin normal yoldan çocugu olacak diye bir kaide yok ki bak çok şükür imkanımız var tedavi oluyoruzz ya imkanımız olmasaydı veya doktor kesinlikle çocugunuz olmaz deseydi o zaman ne yapacaktıkk ALLAH IN VERDİĞİNE dmi sen morelini yüksek tuuutt ya ALLAH DE BAŞLAA İNŞ İYİ OLUR BU ARADA KENDİNE MERYEM SÜRESİ OKKUU BENDE BAŞLAYINCA ÖLE YAPACAM
bu arada canım ben bu adetle birlikde ilkdefa tüp bebek doktoruna gidecemm muayene edecek gerekenleri söyler tabii doktor ama bana bir önerin varmı baktırmam gereken yada istemem gereken bir test felan
çok sağol arkadaşım Allah razı olsun inşallah dualrınız sizide bulsun hepimiz hamile olalım topiğin adını değiştirelim şükürler olsun dualarımız kabul oldu topiği olsuninşşş çıkarrr canımmmm inşşş dua edecem seninnn içinnnn inş yaa hadi hayırlı olsunnn RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNN İNŞ İNŞŞ
canım benim sorunum yok sorun eşimde hiç spermi yok bu ay tedaviye başlıyoruz benim opu günü oda ameliyat olacak sperm çıkarsa tüpbebekle inşallah bebişimiz olucak kısmet işi aslında sorunun kimde olduğu önemli değil keşke gönül isterki kimsede sıkıntı olmasa herkesin bebişi olsa
TAMAM :)))
1 önce muayne olacam
2tüm hormon tahlllerini yaptırcam
3 tüp bebegi nisanda yaptırmayı düşünüyroruz o zamana kadar tavsiyelerini sorayımm:)))
aklıma bişe gelmez kiii ama benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?