Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende iyiyim canım.evet bende oluyor bu.ilk zamanlar daha heyecanlıydım.ama şimdi yerini korku aldı.ama vazgeçmek yok.bu sefer olur bakarsın.biz yine de moralimizi yüksek tutmaya çalışalım canım.hakkımızda hayırlısı olsun.hayır değilse bile Rabbim hayra çevirip versin inş.hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize.

canım inşşş olacakkk inann ben olacagına inanıyorum allahın izniyle inşş

bende eşime keçiboynuzu yaptım 3 ay bıraktık şimdi yapmıyorum ama nohut ısırgan çayı fındık fıstık vs ve ilaçda kullanıyorr bizimki hormon tedavisi görüyor fsh düşükk onun içinde hormon ilacıı ..çakşırr çok iyiymiş seyyan cım yaa biz çayını aldıkk çakşır çayıı aklında olsun bide hızaa havuç suyu çok iyi diolar ben fazla yapamıyorum..

bu arada kendinnde yumurta kaliteisini arttıran şeyler yapp istersen bak burda tüp bebk bölümünde embriyo kalitesini arttırmak için neler yaptınız die bir bölüm var orda güzel şeyler varr şifanın nerden gelecegi belli olmuyo

canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun ve mutluluk getirsin sana inşaallah...

canm benim de rezev problemim var senin fsh kaç çıktı hamile kalman gerçikten çok güzel bi haber bide senin nedenı
rezev problemin vardı

canım çok geçmiş olsun inşaallah problemin biran önce gider ve gönlünün muradı olur...

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.Yeryüzünü O'nun hürmetine yarattığı resulü aşkına tümm dertlerin igidersin inşaallah...

cnm mrb aşılama işlemin nasıl geçtii zormuyduuu kolaymıydı:))

kaç yumoşun oluştuuu nasıl geçtiii ay inş hamiş kalırsın cnm

merhaba canımm benimmm.aslında ölü doğum yaptıktan sonra kürtaja alındığımda spekulumu taktıramamıştım onun endişesi vardı ama hiç acı hissetmedim.meğerse o zaman doğum yaptığım için rahim yıpranmış ondan zor gelmiş ama şimdi ki hafif bir acı çok anlamadım bile.bir tek oluşmuştu zaten doktorum femera isimli bir ilaç kullandırttı 1 ya da 2 tane oluşmasını bekliyoruz demişti benim ki 1 tane 20 mm di iğne vurulduğumda canım.bakalım inşaallah Rabbim nasp eder bana da sana da hepimize canım...

anladım canım banada doktor rezervine bakalım demişti 2.05 çıkmıştı az mı çok mu bilemiyorum muayenede iyi dedi ama yinede kafama takılıyor. aslında 1 yumurta 1 sperm bile yeter yeter ki Rabbim ol desin

hepimiz için hayırlısı canım ben tedavi öncesi kontrollerimi oldum şükür herşey yolundaymış benimde bu sefer kız doğuyor içime hep iyi düşünmek istiyorum ama işte bazen insanın yüreği daralıyor

anladım canım banada doktor rezervine bakalım demişti 2.05 çıkmıştı az mı çok mu bilemiyorum muayenede iyi dedi ama yinede kafama takılıyor. aslında 1 yumurta 1 sperm bile yeter yeter ki Rabbim ol desin

zaten bir tane yumurta olurki her ayy çok olanlarda ilaçla felan oluyoo ayrıca bence değerin kötü değill neden kafana takıyorsun boşuna takma zaten doktor iyi demişş senin kaç yıldır olmuyor bebiş

amin seyyancım arka arkaya inşallah güzel haberler alalım sağlıkla devam etsin evet vazgeçmek yok olumsuzluk yok Rabbim bizimle beraber güzel olacak inşallah

güzel düşünmeye çalışalım canımm hem herkesin normal yoldan çocugu olacak diye bir kaide yok ki bak çok şükür imkanımız var tedavi oluyoruzz ya imkanımız olmasaydı veya doktor kesinlikle çocugunuz olmaz deseydi o zaman ne yapacaktıkk ALLAH IN VERDİĞİNE dmi sen morelini yüksek tuuutt ya ALLAH DE BAŞLAA İNŞ İYİ OLUR BU ARADA KENDİNE MERYEM SÜRESİ OKKUU BENDE BAŞLAYINCA ÖLE YAPACAM

bu arada canım ben bu adetle birlikde ilkdefa tüp bebek doktoruna gidecemm muayene edecek gerekenleri söyler tabii doktor ama bana bir önerin varmı baktırmam gereken yada istemem gereken bir test felan

yapıyoruz canım.havuç suyuda yapmıştık.yani kendim için özel birşey yapmıyorum şu anda ama beslenmeme dikkat ediyorum.karışık çerez tüketiyoruz.fındık,badem,ceviz,incir,kuruüzüm,vs.ama dediğin yerede bir bakayım.şimdi Rabbim karşıma çıkardı senin vesilenle.vardır bir hayır dimi.

evet canım sadece bir yumurta ve bir sperm.sen çok dirayetli ve güçlüsün.benim kuzenimin eşinde de aynı problem vardı.ama onlar hemen pes ettiler.buradan bahsdiyorum ona sürekli.senin yaptıklarından falan.o yüzden mücadeleni taktir ediyorum.ve dua ediyorum senin içinde.inş.o bir sperm ve bir yumurta en kısa zamanda verir sana bebişini.

zaten bir tane yumurta olurki her ayy çok olanlarda ilaçla felan oluyoo ayrıca bence değerin kötü değill neden kafana takıyorsun boşuna takma zaten doktor iyi demişş senin kaç yıldır olmuyor bebiş
canım benim sorunum yok sorun eşimde hiç spermi yok bu ay tedaviye başlıyoruz benim opu günü oda ameliyat olacak sperm çıkarsa tüpbebekle inşallah bebişimiz olucak kısmet işi aslında sorunun kimde olduğu önemli değil keşke gönül isterki kimsede sıkıntı olmasa herkesin bebişi olsa

canım orda tüp bebek tedavisinden önce yapan ark var ve tutttu da bebekleri inşşş senindee öle olacak cnmmm olumlu düşünmenin payı çok fazla bu iştee

canım iyi bir doktor bulursan gerekenleri yaptıracaktır sana.benimki gibilere denk gelme sakında.ama şunu tavsiye edyim ben sana çok soru sor.aklına gelen ne varsa sor.yada aklına takılan.

inşşş çıkarrr canımmmm inşşş dua edecem seninnn içinnnn inş yaa hadi hayırlı olsunnn RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNN İNŞ İNŞŞ

canım iyi bir doktor bulursan gerekenleri yaptıracaktır sana.benimki gibilere denk gelme sakında.ama şunu tavsiye edyim ben sana çok soru sor.aklına gelen ne varsa sor.yada aklına takılan.

TAMAM :)))
1 önce muayne olacam
2tüm hormon tahlllerini yaptırcam
3 tüp bebegi nisanda yaptırmayı düşünüyroruz o zamana kadar tavsiyelerini sorayımm:)))
aklıma bişe gelmez kiii ama benim:)

şükürler olsun canım ne yapalım güçlü olmak zorundayız inşallah Rabbim herkesin sınavını yüz akıyla geçmesini nasip etsin.pes etmek yok gerekirse ömür boyu mücadele edicem dua edicem ama yenilmiycem Allah'ın izniyle inaşşah canım Rabbim hepimize yaşatsın bebiş sahibi olmayı duan içinde Allah tekrar razı olsun

muhabbetinize hakikaten doyamıyorum hiç çıkasım yok ama çıkmam lazım AALLAHA EMANET OLUNN

İYİ GECELERR

canım dr söyleyecektir ama adetin 2.günü hormon testlerin e2 tiroid lh fsh mutlaka bakılsın eşineden test ister senin 1düşüğün vardı değilmi pıhtılaşma testlerine baktır genetiği genelde negatiften sonra istiyorlar ama öncede baktırabilirsin( düşük olduğu için ) hayırlısı olsun canım

inşşş çıkarrr canımmmm inşşş dua edecem seninnn içinnnn inş yaa hadi hayırlı olsunnn RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNN İNŞ İNŞŞ
çok sağol arkadaşım Allah razı olsun inşallah dualrınız sizide bulsun hepimiz hamile olalım topiğin adını değiştirelim şükürler olsun dualarımız kabul oldu topiği olsun

TAMAM :)))
1 önce muayne olacam
2tüm hormon tahlllerini yaptırcam
3 tüp bebegi nisanda yaptırmayı düşünüyroruz o zamana kadar tavsiyelerini sorayımm:)))
aklıma bişe gelmez kiii ama benim:)

canım senin daha önce kendiliğinden mi olmuştu.eğer öyleyse zaten bir sorun yok demektir.eşindeki sperm azlığı zaten tüp bebekte problem teşkil etmiyor.bir tane olması bile yeterli.ben yazıyodum doktora girmeden kontrol ediyordum birşey unutmayayım diye.düşük nedenin araştırılmışmıydı senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…