şükürler olsun canım ne yapalım güçlü olmak zorundayız inşallah Rabbim herkesin sınavını yüz akıyla geçmesini nasip etsin.pes etmek yok gerekirse ömür boyu mücadele edicem dua edicem ama yenilmiycem Allah'ın izniyle inaşşah canım Rabbim hepimize yaşatsın bebiş sahibi olmayı duan içinde Allah tekrar razı olsun
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
Muhat arkadaşım Allah razı olsun paylaşmış burada mesajımı ve hiç tanımadan bilmeden sizde Rabbime akrabam için el açacakmışsınızz çok duygulandım çok mutlu oldum .Açtığınız o elleri Mevlam boş çevirmesin ve Peygamberimiz s.a.v hadislerinde belirttiği üzre siz başkasına dua ederken Rabbimin tayin ettiği meleklerde sizin için dua etsin ve Mevlam kabul etsin inşAllah.Aminnnnnnn
amın ıns canımşikayetlerin tmamen biter ve hiç kalmaz inşaallah canımm...
allah razı olsun canım ısmını not ettımMutluluk,Rabbim en yakın zamanda sana hayırlı sağlıklı salihlerden evlat versin canım.
Ayşecim,geçmiş olsun,demek açsın ha kıyamam canım...Ben yardım ederim sana hatim konusunda,annemler Umreye gitmeden kendi hatimlerimi yapayım,sonra seninkine başlarım canım.Rabbim kabul etsin.
suan bı kağıda not edıyorum canım tamamlanınca yayınlanıcamAllah razı olsun canımmmm çok teşekkür ederim.inşaallah mevam hepimize gönlümüzün mradını verir.
ayşe canımmm ben okurum demiştim okuyanlar belli olsun sen paylaşımı yaparsın her zaman yanındayız inşaallah dualarımızla...
canım tarıh sınırlaması doğumdan önce olsun ıstıyorum ynı epey bı zaman varayşecim hatimler için belli tarih sınırlaması koydun mu?
bende okurum canım ne zaman başlıyoruzhanımlar bi topikte arkadaşın hastası varmış. 45 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. yapılacak şey şu:
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere Ya Şafi İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir. Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allahım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
her gün için 1 kişi okuyacak. sizde bir gün için okumak ister misiniz?
1 fatiha 422 ya şafi
ne guzel masallah benım önumde sınavım var 1bucuk ay kaldı sonrası ıns baslayacağım hatımlere ..o gunlerde yakindir insallah canim Rabbim sabir versin insallah bidaha yasatmasin rabbim
canim oncelikle gecmis olsun bende okurum bir cuz sen yeterki dagilimini yap okuyalim bende basladim hatime iki hatim yapip nisanda umreye gideceklere yetistirmek istiyorum sonrada okuyabilirsem her ay bitane olarak hatim yapabilmeyi planliyorum ama bu aralar cok tembelim daha topigin dualarini bile okuyamadim neyse yarin hepsinini bitiririm insallah....
allah razı olsun yardımın ıcın ısn senınde bu guzel gunlerını goruruzayşecim geçmiş olsun canım. erkekler ne anlar hamilelikten gülerler tabiahh onlarında bi pogesteronları yükselse de anlasalar kadınların halini.
canım cüzleri dağıt, ben de okurum.
merhaba muhatcım, gönder canım. okuyayım bu akşam. inşallah bebişlerime kan can olur dualarımız
canım rabbım sabır versın beıtanem uzme kendını olacak bı gun rabbım kucağını dolduracak ben buna yurekten ınanıyorumKesin adet oldum kızlar....Rabbim halimi bilen Sensin deyip tevekkül etmiştim oysa ilk gördüğümde..Daha deminden beri ağlıyorum,engel olamıyorum...Kalbim öyle mahzun,öyle mahzun ki anlatamam,dünyanın en garibiyim sanki.İnsanın içi de dışı da yanar mı,içimde dışımda yangın yeri,alev alev yüzüm,gözyaşlarım yanağımı değil yüreğimi ıslatıyor sanki.Başıma ağrılar girdi inanın..
Oysa bu Sabah Ezanında yana yakıla dua etmiştim.Sizlerede isim isim ettim.Rabbim hiç olmazsa teselli olsun rüyamda bana işaret ver dedim.Rüyamda bebekler gördüm,biride benim kucağımdaydı.Çok sevinmiştim uyanınca....Şimdi niye böyle oldu.Saçma sapan yerleşme kanamasını araştırmaya başladım,kapatıcam ama şimdi.Artık teselli aramıcam kendime,yok çünkü yerleşme falan değil...
Ezan-ı Muhammedi okunuyor şimdi,gönlüm öyle mahzun ki....Rabbim hakkıyla tevekkül edebilmeyi nasip etsin...İyi değilim,girmicem bi süre...Dua edin lütfen benim için..
allah razı olsun canım adını not ettım zaten çok sagolcanım kısmette olmayınca yer ve doktor bahane.ama tabiki de insan o kadar para verince doktorların en iyisini yapmasını,ellerinden geleni yapmalarını istiyor.bende şimdiye kadar yaptırdığım doktorlardan memnundum.taki bu yeni başlayacağım doktora gidene kadar.çünkü benim 4 başarısız tedavim var ve hiç bir araştırma yapulmadı şimdiye kadar.ayrıca benim ilk tedavimde tam başlayacakken rahimde polip olduğunu görünce doktor tedaviyi erteledi önce onun alınması gerektiğini çünkü tutunmasına engel olabileceğini söyledi.aldırdık.sonra başladık tedaviye.herşeyin hayırlısı diyoruz hep.Rabbim bizleride en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inş.tabi hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.sen şimdi yeni kararlarını uygula.gerisini zamana bırak biraz.toparla iyice ve tüm enerjinle yeni bir başlangıça merhaba de.yine yanında olacağız dualarımızla.
çok sevindim canım.bizim bızdık annesini üzmeye kıyamadı.onun çenesine kurban olurum.Allahım nazarlardan korusun canım benim.
canım yaşadığın şeye teselli olabilecek bir söz bulamıyorum ama inş en kısa zamanda bebeğini alırısn kucağına ve diner tüm acıların.
kıyamam sana ben.ilk aylar biraz zor geçecek galiba canım.ama olsun be ayşem.bak senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var burada.geçecek bı günlerde inş.sağlıkla kavuşacaksın bebişine.ayrıca geçmiş olsun canım.ay inş.normale döner en kısa zamanda canım ya.
daha öncede yazmıştım.seve seve destek olurum canım.
bursalı arkadaşlar diye niye ayırıyon kız sen bizi.heh heh buluşamadık ama şimdilik.buluşunca yazrız zaten seni hiç merakta bırakırmıyız.
iyiyiz canım.seni bu topiğin psikoloğu ilan ediyorum.yazıların beni hem rahatlarıyor.bazen güldürüyor,bazen moral oluyor oluyo da oluyor işte.Allah gönlünün muradını en kısa zaman da versin sana .yani bir bebiş.
bir mahsuru yoksa o dua banada atarsan sevinirim canım.tedaviye başlıyacam ya kısmetse.
Allahu Teala mahzunları sever bilirsin.o yüreğini ıslatan gözyaşalrını Rabbim tez zamanda dindirsin inş.ama girmezsen üzülürüz canım ya.arayı açma fazla tamammı.dualarımızdasın......
anım allah ızın verrırse bende katılıcam
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allahım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove
RainbowColors
bende okurum canim ne zaman onu de bi hele....Allah sifa versin insallah
cnm sen oyle seyleri bi okumazmisin lutfen...beni siddet uygalamaya mecbur etme bebeyin seninle ne guzel hic bisey olmuycak ve bi ikinmada hooop kucaginda insallah.....insallah bizede birgun nasip olur
canım senin daha önce kendiliğinden mi olmuştu.eğer öyleyse zaten bir sorun yok demektir.eşindeki sperm azlığı zaten tüp bebekte problem teşkil etmiyor.bir tane olması bile yeterli.ben yazıyodum doktora girmeden kontrol ediyordum birşey unutmayayım diye.düşük nedenin araştırılmışmıydı senin.[/QUOTE
evet canım o sıra eşim tedavi görüyordu gene 3 ayında çok şükür kaldım hamiş düşük sebebi araştırılmadı doktor gerek yok dedi eşimin doktoru sperm kalitesiz olabilir dedi hasarlı yani hasar testide yaptırdık gerçi ama kısmet yaa şuan o kadar çok düşük yaşayan varki benle birlikde kaç düşük duydumm
geçmiş olsun arkadaşım demek rezerv sorunu yaşıyorsun Rabbim yardımcın olsun biran evvel tedavini yapsan iyi olur senin amh değerin kaçtı canım
canım kısmette olmayınca yer ve doktor bahane.ama tabiki de insan o kadar para verince doktorların en iyisini yapmasını,ellerinden geleni yapmalarını istiyor.bende şimdiye kadar yaptırdığım doktorlardan memnundum.taki bu yeni başlayacağım doktora gidene kadar.çünkü benim 4 başarısız tedavim var ve hiç bir araştırma yapulmadı şimdiye kadar.ayrıca benim ilk tedavimde tam başlayacakken rahimde polip olduğunu görünce doktor tedaviyi erteledi önce onun alınması gerektiğini çünkü tutunmasına engel olabileceğini söyledi.aldırdık.sonra başladık tedaviye.herşeyin hayırlısı diyoruz hep.Rabbim bizleride en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inş.tabi hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.sen şimdi yeni kararlarını uygula.gerisini zamana bırak biraz.toparla iyice ve tüm enerjinle yeni bir başlangıça merhaba de.yine yanında olacağız dualarımızla.
çok sevindim canım.bizim bızdık annesini üzmeye kıyamadı.onun çenesine kurban olurum.Allahım nazarlardan korusun canım benim.
canım yaşadığın şeye teselli olabilecek bir söz bulamıyorum ama inş en kısa zamanda bebeğini alırısn kucağına ve diner tüm acıların.
kıyamam sana ben.ilk aylar biraz zor geçecek galiba canım.ama olsun be ayşem.bak senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var burada.geçecek bı günlerde inş.sağlıkla kavuşacaksın bebişine.ayrıca geçmiş olsun canım.ay inş.normale döner en kısa zamanda canım ya.
daha öncede yazmıştım.seve seve destek olurum canım.
bursalı arkadaşlar diye niye ayırıyon kız sen bizi.heh heh buluşamadık ama şimdilik.buluşunca yazrız zaten seni hiç merakta bırakırmıyız.
iyiyiz canım.seni bu topiğin psikoloğu ilan ediyorum.yazıların beni hem rahatlarıyor.bazen güldürüyor,bazen moral oluyor oluyo da oluyor işte.Allah gönlünün muradını en kısa zaman da versin sana .yani bir bebiş.
bir mahsuru yoksa o dua banada atarsan sevinirim canım.tedaviye başlıyacam ya kısmetse.
Allahu Teala mahzunları sever bilirsin.o yüreğini ıslatan gözyaşalrını Rabbim tez zamanda dindirsin inş.ama girmezsen üzülürüz canım ya.arayı açma fazla tamammı.dualarımızdasın......
canmm bende okurum bu dua işe yarıyorsa banada dua edebilirmisinz haftaya tüp bebek yaptıracaz banada dua edin;((
canım ben isminizi kagda yazdım sonra diğer topiğe ilettim. çok yazınca kocam merak ediyo:) Allah razı olsun hepinizden.bu sefer bu renkle yazıyım.3.yazışım kız sana.hasta yakının için duana katılırım canım seve seve.nurusima da katılırım demiş.dikkat dikkat:92:
canım kist yok, rahim duvarımda iyiyimiş, yumurtalık rezervimde iyiymiş, hormonda iyi çıktı. naz yapıyo sıpa sanırım:) bu ay yumurtam olgunlaşıyor mu diye gidecegim eger hasta olursam. sonra eşim sperm sayımına gidecek. doktor nisana kadar doğal yolla olmazsa tedavi uygulayalım dedi.canm benm de bir yıl 3 ay oldu ama kist problemim varmış sen gitmişmiydin doktora
işte bu demi. 1 sperm ve bir yumurta. bi kız var bebegi olmuyor onun yumurtada çok kalınmış sperm giremiyormuş. tüp bebekle anne olmuş:)anladım canım banada doktor rezervine bakalım demişti 2.05 çıkmıştı az mı çok mu bilemiyorum muayenede iyi dedi ama yinede kafama takılıyor. aslında 1 yumurta 1 sperm bile yeter yeter ki Rabbim ol desin
TAMAM :)))
1 önce muayne olacam
2tüm hormon tahlllerini yaptırcam
3 tüp bebegi nisanda yaptırmayı düşünüyroruz o zamana kadar tavsiyelerini sorayımm:)))
aklıma bişe gelmez kiii ama benim:)
aminnnn Allah razı olsu güzel duan için arkadaşımm...okuruz tanbi biz muhata da söylemiştik siz listeyi yapın okuyanların hangi güğn olacağını biz katılırız Mevlam yakınınıza şifa ersin inşaallah...
kedi daha almadim ama alicam insallah az kaldi..biarkadasin annesinin ciftligi varmis ona bi soracak vardir belki diye..yoksa internette buranin bi sitesi hollanda ici satilan hayvanlar felan orayada bakiyorum..beyaz olsun istiyorum..bizim eve kedi geldi demistimya onun sahibi istememis onuda gorumcem aldi kizi coook istedi bende simdi satin alicamgeçmiş olsun canım ya.keşkeler olmasın hayatımızda.bundada bir hayır vardır canım.iş işten geçmiş değil öyle düşünme.kedi aldınmıı....
şimdi yazmaya başlıyorum.sebep 1.iki kez endometriozis kisti ameliyatı.sebep 2.sol tüp tıkalı.sebep3.eşimin sperm azlığı(ki ileri hareketlilik oldukça düşük)sebep4.yumurta rezervinde azalma.sebep5.bu kadrmış.amaaaaaaaaa canım ben tüm olumsuzluklara rağmen bir kez kendiliğinden hamile kalmışım.tabi konduramadığım için kendime.olmuyor ya.ramazan ayıydı.düştükten sonra öğrendim hamile olduğumu ne yazıkki.ama sebeplere bakılınca umutsuz vaka gibi duruyorum değilmi.Allaha güç ne varki.O ol der olur.inş bizlered ol deme zamanı gelmiştir hayırlısıyla.bebişlerimize kavuşmayı çok istiyoruz değilmi.yoruluyoruz bazen ama zamanı geldiği nde olacak inş.bu arada 4 kez tüp bebk yaptırdım.hepsi negatifti ne yazıkki.
canım ben isminizi kagda yazdım sonra diğer topiğe ilettim. çok yazınca kocam merak ediyo:) Allah razı olsun hepinizden.
canım kist yok, rahim duvarımda iyiyimiş, yumurtalık rezervimde iyiymiş, hormonda iyi çıktı. naz yapıyo sıpa sanırım:) bu ay yumurtam olgunlaşıyor mu diye gidecegim eger hasta olursam. sonra eşim sperm sayımına gidecek. doktor nisana kadar doğal yolla olmazsa tedavi uygulayalım dedi.
işte bu demi. 1 sperm ve bir yumurta. bi kız var bebegi olmuyor onun yumurtada çok kalınmış sperm giremiyormuş. tüp bebekle anne olmuş:)
canım gün yok.45 tane okuyacagız.her gün eşi yanında dualayacak 1 tanesini.
kedi daha almadim ama alicam insallah az kaldi..biarkadasin annesinin ciftligi varmis ona bi soracak vardir belki diye..yoksa internette buranin bi sitesi hollanda ici satilan hayvanlar felan orayada bakiyorum..beyaz olsun istiyorum..bizim eve kedi geldi demistimya onun sahibi istememis onuda gorumcem aldi kizi coook istedi bende simdi satin alicam
gecmis olsun cnm..bende bikez kendiligimden hamis kalmisim...2011 in yazinda ilk tupum negatif olduktan sonra,haberi alinca biz apar topar donduk hemen kardesimi bile gormedim mesaj attim be gidiyorum diye o kadar kotu olmustum...sonra ramazanda biz bi mektup yazdik..Adiyamandaki gavs i duymussunuzdur..dedilerki mektup yaziyolarmis gavs da senin icin Allah a dua ediyor ama icinde bi suphe olmasin diye,ben de kalmisti suphe neysa o ay benim 5 gun gecti ki her zaman 2 gun erken olurum...sonra yattim elimi karnima koydum ve sanki kalp etti acaba hamilemiyimdedim,sonrada amaan kafayi yedim diye ustunde durmadim veeee adet oldum ama biliyomusunuz o embrioyu gordum dustu beyaz biseydi yeni olusan bi ambriyo...sok oldum korktum ve attim suyu cektim...sonra internetten baktim ve oydu iste bebekti ama dusmustu...bun omrumce unutamam laf acilmisda soylemeden gecemedim...
tamam canım ben kün fe yekünle ilgilenmiştim bugün Rabbim kabul etsin inşaallah.yarında bu arkadaşın yakının için ilgilenirim bu duayla...
beni yazmistin demi hasta arkadasin duasina...simdi adetliyimde nasilsa 45 gun varmis...bak kendime kayserili buldum...mutluluk kayserideymisama kayserilimiki....mutluluk kayserilimisin???
yazdım canım arkadaşım, bak sana bi kez dedim bi daha diyorum kayseri mantığıyla okumuyon demi duaları:)
bak bu hafta hasta olursam senden bilirim:)
bak glince buluşacagın biri var ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?