Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım sorunun ne yada kimde olduğu önemli değil.onlar bahaneler.Rabbim dilerse bütün engellere rağmen verir.önemli olan eşlerin sırt sırta verip mücadeleye birlikte sabırla ve sevgiyle devam etmeleri.çok şükür bizim kocişler de hep yanımızda.bazen düşünüyorum da anlayışsız eşlerimiz olsaydı o zaman ne yapardık değilmi.

Muhat arkadaşım Allah razı olsun paylaşmış burada mesajımı ve hiç tanımadan bilmeden sizde Rabbime akrabam için el açacakmışsınızz çok duygulandım çok mutlu oldum .Açtığınız o elleri Mevlam boş çevirmesin ve Peygamberimiz s.a.v hadislerinde belirttiği üzre siz başkasına dua ederken Rabbimin tayin ettiği meleklerde sizin için dua etsin ve Mevlam kabul etsin inşAllah.Aminnnnnnn

Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak

Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin

Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin

Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.

mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove
RainbowColors

aminnnn Allah razı olsu güzel duan için arkadaşımm...okuruz tanbi biz muhata da söylemiştik siz listeyi yapın okuyanların hangi güğn olacağını biz katılırız Mevlam yakınınıza şifa ersin inşaallah...

canlar bende çıkıyorum.hepinize hayırlı, bereketli geceler.Allaha emanet olun.yarın yeni doğan güneş yeni haberler ve sevinçler getirsin hepimize.

şikayetlerin tmamen biter ve hiç kalmaz inşaallah canımm...
amın ıns canım
allah razı olsun canım ısmını not ettım
suan bı kağıda not edıyorum canım tamamlanınca yayınlanıcam
ayşecim hatimler için belli tarih sınırlaması koydun mu?
canım tarıh sınırlaması doğumdan önce olsun ıstıyorum ynı epey bı zaman var
bende okurum canım ne zaman başlıyoruz
ne guzel masallah benım önumde sınavım var 1bucuk ay kaldı sonrası ıns baslayacağım hatımlere ..
allah razı olsun senden..
tembellık bende de var hep uyumak ıstıyorum
allah razı olsun yardımın ıcın ısn senınde bu guzel gunlerını goruruz
gulduler ben aglarken
canım rabbım sabır versın beıtanem uzme kendını olacak bı gun rabbım kucağını dolduracak ben buna yurekten ınanıyorum
özletme kendını
allah razı olsun canım adını not ettım zaten çok sagol
anım allah ızın verrırse bende katılıcam

canmm bende okurum bu dua işe yarıyorsa banada dua edebilirmisinz haftaya tüp bebek yaptıracaz banada dua edin;((

Amin cnm Allah razi olsun.rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallahh

bu sefer bu renkle yazıyım.3.yazışım kız sana.hasta yakının için duana katılırım canım seve seve.nurusima da katılırım demiş.dikkat dikkat:92:
canım ben isminizi kagda yazdım sonra diğer topiğe ilettim. çok yazınca kocam merak ediyo:) Allah razı olsun hepinizden.
canm benm de bir yıl 3 ay oldu ama kist problemim varmış sen gitmişmiydin doktora
canım kist yok, rahim duvarımda iyiyimiş, yumurtalık rezervimde iyiymiş, hormonda iyi çıktı. naz yapıyo sıpa sanırım:) bu ay yumurtam olgunlaşıyor mu diye gidecegim eger hasta olursam. sonra eşim sperm sayımına gidecek. doktor nisana kadar doğal yolla olmazsa tedavi uygulayalım dedi.
anladım canım banada doktor rezervine bakalım demişti 2.05 çıkmıştı az mı çok mu bilemiyorum muayenede iyi dedi ama yinede kafama takılıyor. aslında 1 yumurta 1 sperm bile yeter yeter ki Rabbim ol desin
işte bu demi. 1 sperm ve bir yumurta. bi kız var bebegi olmuyor onun yumurtada çok kalınmış sperm giremiyormuş. tüp bebekle anne olmuş:)
TAMAM :)))
1 önce muayne olacam
2tüm hormon tahlllerini yaptırcam
3 tüp bebegi nisanda yaptırmayı düşünüyroruz o zamana kadar tavsiyelerini sorayımm:)))
aklıma bişe gelmez kiii ama benim:)

canım gün yok.45 tane okuyacagız.her gün eşi yanında dualayacak 1 tanesini.

geçmiş olsun canım ya.keşkeler olmasın hayatımızda.bundada bir hayır vardır canım.iş işten geçmiş değil öyle düşünme.kedi aldınmıı....
kedi daha almadim ama alicam insallah az kaldi..biarkadasin annesinin ciftligi varmis ona bi soracak vardir belki diye..yoksa internette buranin bi sitesi hollanda ici satilan hayvanlar felan orayada bakiyorum..beyaz olsun istiyorum..bizim eve kedi geldi demistimya onun sahibi istememis onuda gorumcem aldi kizi coook istedi bende simdi satin alicam

gecmis olsun cnm..bende bikez kendiligimden hamis kalmisim...2011 in yazinda ilk tupum negatif olduktan sonra,haberi alinca biz apar topar donduk hemen kardesimi bile gormedim mesaj attim be gidiyorum diye o kadar kotu olmustum...sonra ramazanda biz bi mektup yazdik..Adiyamandaki gavs i duymussunuzdur..dedilerki mektup yaziyolarmis gavs da senin icin Allah a dua ediyor ama icinde bi suphe olmasin diye,ben de kalmisti suphe neysa o ay benim 5 gun gecti ki her zaman 2 gun erken olurum...sonra yattim elimi karnima koydum ve sanki kalp etti acaba hamilemiyimdedim,sonrada amaan kafayi yedim diye ustunde durmadim veeee adet oldum ama biliyomusunuz o embrioyu gordum dustu beyaz biseydi yeni olusan bi ambriyo...sok oldum korktum ve attim suyu cektim...sonra internetten baktim ve oydu iste bebekti ama dusmustu...bun omrumce unutamam laf acilmisda soylemeden gecemedim...

tamam canım ben kün fe yekünle ilgilenmiştim bugün Rabbim kabul etsin inşaallah.yarında bu arkadaşın yakının için ilgilenirim bu duayla...

canımm benim inşaallah en yakın zamandaa yeniden o duyguyu yaşarsın o sesleri hissedersin ve bebişin seninnle olur...

tamam canım ben kün fe yekünle ilgilenmiştim bugün Rabbim kabul etsin inşaallah.yarında bu arkadaşın yakının için ilgilenirim bu duayla...

teşekkür ederim canım. 45 gün içinde okuda ne zaman okursan oku
acele etmene gerek yok.

beni yazmistin demi hasta arkadasin duasina...simdi adetliyimde nasilsa 45 gun varmis...bak kendime kayserili buldum...mutluluk kayserideymisama kayserilimiki....mutluluk kayserilimisin???

beni yazmistin demi hasta arkadasin duasina...simdi adetliyimde nasilsa 45 gun varmis...bak kendime kayserili buldum...mutluluk kayserideymisama kayserilimiki....mutluluk kayserilimisin???

yazdım canım arkadaşım, bak sana bi kez dedim bi daha diyorum kayseri mantığıyla okumuyon demi duaları:)
bak bu hafta hasta olursam senden bilirim:)
bak glince buluşacagın biri var ne güzel.

yazdım canım arkadaşım, bak sana bi kez dedim bi daha diyorum kayseri mantığıyla okumuyon demi duaları:)
bak bu hafta hasta olursam senden bilirim:)
bak glince buluşacagın biri var ne güzel.

Allah seni hamile etsin emi...ask olsun kiz bu gidisle sen beni kayserilikten cikaracaksin derken aklima geldi ben talasliyim talas dogumluyum yeni aklima geldi talasli oldugum iyimi gerci yapisik oldugundan pek farki yokta....ben bu hafta okuyamiyorumki adetliyimya...ama 89.ayetide okuyamam demi adetli oldugumdan...ama kimse ya varis okumasin hepsini ben okuyum yasinlerin yerine olmazmi...yada haftaya daha cok okuyum...kayserili birisi namaz kilmanin kolay yolunu bulmus.secdeye varinca subhane rabbiyel ala kere 3 diyosun herseferinde mesala tesbih cekerken kere 33 gibi yani tovbe Allhin kayserilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…