Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi bi de sarızlıyım de:)
talas belediye başkanlığınadaylığını koymuştu hocamız:)

laptop elimden gitti gider esim diyoki(laptoplan yat bari)bazen o gelirken hemen kapatiyorum yinemii demesin diye

bende lavabodayken tuvalet kağıdına düştü.ben de alıp onu bahçeye gömdüydüm.adıyamandaki gavsı duymammı.o mübareğin özel duasına mahsar olmuşsun ne güzel.ben düşük yaptığımda üzülmediydim biliyomusun Allahım kendiliğimden kalabiliyorum demekki diye.ama zaman geçtikçe daha çok içim acıyor.kısmetten çıkmış.dünyada yiyecek lokması yokmuş diyorum.Rabbim hamilelik duygusunu hepimize yaşatsın en kısa zamanda inş ya.öyle istiyorum ki.bazen böyle düşündükçe içim akıp gidiyor sanki.sende üzülme ne yapalım bizde çok küçük olsada bir melek gönderdik ahirete inş.yeniden olacak Allahın izniyle arkadaşım yeniden olacak.

laptop elimden gitti gider esim diyoki(laptoplan yat bari)bazen o gelirken hemen kapatiyorum yinemii demesin diye

valla yakında kocişler bizi protesto için site kuracaklareşlerimizi geri istiyoruz topiğibide kucağımda tutuyorum diye çok kızıyor benimki.bebiş versa diyo.hamile kalsam heralde evdeki bütün elektronik eşyaları devre dışı bırakacak benimki.

hanımlar bir topik buldum ve okudum.tüp bebek sürecinde yaşananlar...bu topiğe mutlakabaklamlı ve okumalısınız.tedaviye başlayacak arkadaşlar mutlaka okuyun.lütfen.çok faydalı ve donanımlı.bir psikoloğun yazdıkları şeyler.tüpbebekte tüm süreç ve psikoloji ile birlikte beslenme gibi daha bir çok konuda detaylı bilgiler vermiş.ben okudum ve kaydettim bütün bilgileri.okursanız mutlaka çok şey öğrenecek ve rahatlıyacaksınız.

kızlar bebişime hatim cıkarmak ıstedğimi yazdım çogunuz gormedı sanırım sayfalar çabuk ilerliyo
dogumuma kadar sızlerden birer cüz okumanızı istiyorum özelden de yazabılırsınız

Canım bende okurum beni de yaz

Okuruz tabii ki canım ne demek

Ne duası muhatım bende merak ettim.İnş kırmızıları görmezsin inş bebişin seninledir canım

Ah kuzum birgün kavuşacağız inş evlatlarımıza bu kadar yıpratma kendini ne olur Rabbimin takdiri biliyosun.İnş bizlere de nasip edecek Yüce Mevlam

Darısı sana inşallah canım

Hemde ne beklemek...Çok duygulandım dostum be ne güzel yazmışsın

Rabbim şifa versin inşallah beni de listeye ekleyebilirsin canım

Canım ben senin yasinleri ve 89.ayeti okudum ya varisi sen oku o zaman canım

Güzel bir topik olur ama :) İnş hayırlısıyla hamile kal da uzak olsun elektronik eşyalar

canım kaç çıktıki fsh senin doktorun ne dedi tedaviye başladımı yaa ben aslında en son ekimmiydi neydi gitmiştim doktora iyi demişti ama bu ay tekrardan gidecem bakalım yazarım sonucu sana

kist ameliyatı olmuştum patlar çatlar dedeiler aldılar o şekildede hamile kalabilirmişim şimdide acele edin diyorlar ama artık doktorlara güvenim kalmadı ne kadar sürede yükselio bu fsh ben bu ay çok üzüldüm biri ölse bu kadar üzülürdüm bu ay yükselmişmidir fsh

canlarımm benide ekleyinnn

Kızlarrrrr günaydınnnnnn maşallah sohbet muhabbet akşamları tam gaz devam ediyoooo Allah muhabbetinizi arttırsınnn
bende dün hastalandımmm daha bir hafta vardııı amaaa erkenden oldummm yeni ay yeni umutlarrrrr

ema ve bahar2142 canlar sizi listeye ekliyorum. çok teşekkür ederim:)

canım, hz. Hacer annemiz yıllarca bebek veremedi peygamberine ama yıllar sonra bi bebek verdi o da sırdan değildi. bir peygambere bir peygamber evlat nasip etti.
şimdi elhamdürillah de verdiklerine de vermediklerine de.
hasta bi evlat, hayırsız bi evlat, tecavüzcü bi evlat, katil bi evlat istemedik, hep HAYIRLI EVLAT diledik. demekki onun için biraz daha zamana ihtiyaç var.
sen Hacer annemizin sınavıyla sınav oluyorsun, bırak kendini rabbine İBRAHİM'ini bekle. Hacer'e nasıl yakışıyorsa isyansız bekle canım arkadaşım, seni çok seviyoruz biz.
bak kaç tane Hacer var burda İbrahimini bekleyen.

Arkadaşlar bu yazıyı dün yazmıştım, bugün bi yanlışımı farkettim. İSMAİL peygamber olacaktı nasıl yaptım anlamadım. sizi de uyarayım dedim.

okumak istemiyorum zaten hic canim tvde bile acikli hicbirsey seyretmiyorum ama topikte denk geliyor iste gozunun onunde okuyorsun...

canim hic korkma sakin ol ve hayirlisiyla tedavinede basla sonucta sifa icin gidiyoruz doktorlara bende omega 3 u cok arastiriyorum canim ilaclarin uzerini muhakkak oku cunku jelatin kullaniyorlar dis kabuk icin ve bu jelatin bazen domuzdan yapilmis oluyor ben hic helal olani bulamadim jelatin bide inekten oluyor ama malum ben yabanci ulkedeyim kullanamiyorum ama hala arastiriyorum...

canim sende hayirlisiyla basla tedavine hic korkma zaman cabuk geciyor ama senin hazir olmanda cok onemli...

bende diyorum bir gariplik var nerde megersem isimdeymis Allah razi olsun duzelttigin icin

ben su okunacak duayi anlamadim sifa olani 45 kisi olunca hepimiz 1 gundemi okuyacagiz yoksa 45 kisinin 45ide 45 gunmu okumaya devam edecek eger birgun icin okuyacaksak bende okurum

evet gonderdik benim ikitane oldu bide gecen tup bebekte erken dusuk olmustu...ben gene Adiyamandaki gavs a mektup yaziyam,ama bu safar icimde en ufak bi suphe yok...cok arastirdim ve bende taabi oldum iyiki oldum.cok mutluyum,rahatim manevi olarak insallah burda zaten dergah var nakibendi dergahi..menzile gidecekler var bende istiyorumama kismet bakalim...cnm bende senin gibi cabuk ve cok baglanirim,bi kus olsun bi cicek olsun cok baglaniyorum..eminimki kedi bana iyi gelecek yokya bebekle yatip niye olmuyoyla kalkiyorum,

sagol cnm sin yaa..akrabalara okutuyum diyorum soru yagmuruna tutuyorlar ne icin niye velan bende ooooo

kizlar bu fsh nedir??

bahsettiğiniz topiğin içeriğini göremedim tekrar yazar mısınız lütfen...

normalde karıştırmam. büyük amcamın adı ismail küçük amcamın adı ibrahim. hep zıttı diye aklımda tutardım
ben su okunacak duayi anlamadim sifa olani 45 kisi olunca hepimiz 1 gundemi okuyacagiz yoksa 45 kisinin 45ide 45 gunmu okumaya devam edecek eger birgun icin okuyacaksak bende okurum

canım biz bu duaları okuyacagız. gün farketmez ama en hızlı şekilde okumamız icab ediyor.
hastanın eşi okunmuş olan bu duaların her birini tek tek gün gün 3ihlas 1 fatihayla bağışlayacak. biz duayı okuyup çekiliyoruz esas işi eşi yapacak canım.

çok geçmiş olsun ben de 4 tane düşürdüm çok yeniyken ilki aşıyla 3 ü kendiliğinden oldu başta ben de teselli ediyordum kendiliğinden oluyormuş diye ama tutunamadılar ve şimdi de birşey yok olur mu acaba diye kafayı yiyiyorum,tüp yapmaya karar verdim bakalım artık Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için.

dualari bana ozel atsana okuyayim bende canim tesekkur ederim

sa kızlar nasılsınz ben ve sivilcem geldik:) inşaallah bu tosun gibi sivilce adet belirtisi değildir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…