Allah seni hamile etsin emi...ask olsun kiz bu gidisle sen beni kayserilikten cikaracaksin derken aklima geldi ben talasliyim talas dogumluyum yeni aklima geldi talasli oldugum iyimi gerci yapisik oldugundan pek farki yokta....ben bu hafta okuyamiyorumki adetliyimya...ama 89.ayetide okuyamam demi adetli oldugumdan...ama kimse ya varis okumasin hepsini ben okuyum yasinlerin yerine olmazmi...yada haftaya daha cok okuyum...kayserili birisi namaz kilmanin kolay yolunu bulmus.secdeye varinca subhane rabbiyel ala kere 3 diyosun herseferinde mesala tesbih cekerken kere 33 gibi yani tovbe Allhin kayserilisi
kedi daha almadim ama alicam insallah az kaldi..biarkadasin annesinin ciftligi varmis ona bi soracak vardir belki diye..yoksa internette buranin bi sitesi hollanda ici satilan hayvanlar felan orayada bakiyorum..beyaz olsun istiyorum..bizim eve kedi geldi demistimya onun sahibi istememis onuda gorumcem aldi kizi coook istedi bende simdi satin alicam
bende bakabileceğime inansam alırım kedi.çok seviyorum.gerçi bizim mahallede çok var.bir tanesine bakmıştım.sonra hamile kaldı torunlarım oldu.evde değil ama sokakta baktıydım.zaten bizim sokaktan hiç ayrılmadı.hala burda.benide tanıyo biliyomusun.görünce hemen sırnaşıveriyo seveyim diye.ama sonra yavru kediler ortadan kayboldu.sanırım sansar öldürmüş.o kedinin ağlayışlarını hiç unutamam.hayvanda olsa anneydi.günlerce o ağladıkça ben ağladıydım.işte biraz bundan da korkuyorum.ben çok fazla bağlanıyorum.
gecmis olsun cnm..bende bikez kendiligimden hamis kalmisim...2011 in yazinda ilk tupum negatif olduktan sonra,haberi alinca biz apar topar donduk hemen kardesimi bile gormedim mesaj attim be gidiyorum diye o kadar kotu olmustum...sonra ramazanda biz bi mektup yazdik..Adiyamandaki gavs i duymussunuzdur..dedilerki mektup yaziyolarmis gavs da senin icin Allah a dua ediyor ama icinde bi suphe olmasin diye,ben de kalmisti suphe neysa o ay benim 5 gun gecti ki her zaman 2 gun erken olurum...sonra yattim elimi karnima koydum ve sanki kalp etti acaba hamilemiyimdedim,sonrada amaan kafayi yedim diye ustunde durmadim veeee adet oldum ama biliyomusunuz o embrioyu gordum dustu beyaz biseydi yeni olusan bi ambriyo...sok oldum korktum ve attim suyu cektim...sonra internetten baktim ve oydu iste bebekti ama dusmustu...bun omrumce unutamam laf acilmisda soylemeden gecemedim...
laptop elimden gitti gider esim diyoki(laptoplan yat bari)bazen o gelirken hemen kapatiyorum yinemii demesin diye
laptop elimden gitti gider esim diyoki(laptoplan yat bari)bazen o gelirken hemen kapatiyorum yinemii demesin diye
kızlar bebişime hatim cıkarmak ıstedğimi yazdım çogunuz gormedı sanırım sayfalar çabuk ilerliyo
dogumuma kadar sızlerden birer cüz okumanızı istiyorum özelden de yazabılırsınız
hanımlar bi topikte arkadaşın hastası varmış. 45 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. yapılacak şey şu:
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere “Ya Şafi” İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir.” Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
her gün için 1 kişi okuyacak. sizde bir gün için okumak ister misiniz?
1 fatiha 422 ya şafi
aminnnn canım. canım bu dua geçenlerde bahsettiğim kişiye(Allah rahmet etsin) rüyasında tavsiye edilmiş ve elle çogaltmışlar. bende 2 gün evvel kv. nin evinde gördüm mektubu.
benim 5 günüm var. şuan okumam pek anlam ifade etmiyor ama sıkışık olan arkadaşlarım için seve seve okurum.
Kesin adet oldum kızlar....Rabbim halimi bilen Sensin deyip tevekkül etmiştim oysa ilk gördüğümde..Daha deminden beri ağlıyorum,engel olamıyorum...Kalbim öyle mahzun,öyle mahzun ki anlatamam,dünyanın en garibiyim sanki.İnsanın içi de dışı da yanar mı,içimde dışımda yangın yeri,alev alev yüzüm,gözyaşlarım yanağımı değil yüreğimi ıslatıyor sanki.Başıma ağrılar girdi inanın..
Oysa bu Sabah Ezanında yana yakıla dua etmiştim.Sizlerede isim isim ettim.Rabbim hiç olmazsa teselli olsun rüyamda bana işaret ver dedim.Rüyamda bebekler gördüm,biride benim kucağımdaydı.Çok sevinmiştim uyanınca....Şimdi niye böyle oldu.Saçma sapan yerleşme kanamasını araştırmaya başladım,kapatıcam ama şimdi.Artık teselli aramıcam kendime,yok çünkü yerleşme falan değil...
Ezan-ı Muhammedi okunuyor şimdi,gönlüm öyle mahzun ki....Rabbim hakkıyla tevekkül edebilmeyi nasip etsin...İyi değilim,girmicem bi süre...Dua edin lütfen benim için..
selam arkadaşlar nasılsınız okunan ezanlar hürmetine RABBİM HEPİNİZİN YANAN ATEŞİNİ SÖNDÜRSÜN KUCAKLARIMIZ BİRAN EVVEL EVLATLARIMIZLA DOLSUN İNŞALLAH.BEN AZ ÖNCE ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIM EŞİMLE AYNI SORUNLU BİR ARKADAŞIN EŞİNDE AMELİYATLA SPERM ÇIKMIŞ VE ŞU ANDA HAMİLE RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE ETTİĞİ DUALAR HÜRMETİNE BANA DA NASİP EDER
canım, hz. Hacer annemiz yıllarca bebek veremedi peygamberine ama yıllar sonra bi bebek verdi o da sırdan değildi. bir peygambere bir peygamber evlat nasip etti.
şimdi elhamdürillah de verdiklerine de vermediklerine de.
hasta bi evlat, hayırsız bi evlat, tecavüzcü bi evlat, katil bi evlat istemedik, hep HAYIRLI EVLAT diledik. demekki onun için biraz daha zamana ihtiyaç var.
sen Hacer annemizin sınavıyla sınav oluyorsun, bırak kendini rabbine İBRAHİM'ini bekle. Hacer'e nasıl yakışıyorsa isyansız bekle canım arkadaşım, seni çok seviyoruz biz.
bak kaç tane Hacer var burda İbrahimini bekleyen.
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove
RainbowColors
Allah seni hamile etsin emi...ask olsun kiz bu gidisle sen beni kayserilikten cikaracaksin derken aklima geldi ben talasliyim talas dogumluyum yeni aklima geldi talasli oldugum iyimi gerci yapisik oldugundan pek farki yokta....ben bu hafta okuyamiyorumki adetliyimya...ama 89.ayetide okuyamam demi adetli oldugumdan...ama kimse ya varis okumasin hepsini ben okuyum yasinlerin yerine olmazmi...yada haftaya daha cok okuyum...kayserili birisi namaz kilmanin kolay yolunu bulmus.secdeye varinca subhane rabbiyel ala kere 3 diyosun herseferinde mesala tesbih cekerken kere 33 gibi yani tovbe Allhin kayserilisi
valla yakında kocişler bizi protesto için site kuracaklareşlerimizi geri istiyoruz topiği bide kucağımda tutuyorum diye çok kızıyor benimki.bebiş versa diyo.hamile kalsam heralde evdeki bütün elektronik eşyaları devre dışı bırakacak benimki.
canım kaç çıktıki fsh senin doktorun ne dedi tedaviye başladımı yaa ben aslında en son ekimmiydi neydi gitmiştim doktora iyi demişti ama bu ay tekrardan gidecem bakalım yazarım sonucu sana
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove
RainbowColors
bende okurum canim ne zaman onu de bi hele....Allah sifa versin insallah
cnm sen oyle seyleri bi okumazmisin lutfen...beni siddet uygalamaya mecbur etme bebeyin seninle ne guzel hic bisey olmuycak ve bi ikinmada hooop kucaginda insallah.....insallah bizede birgun nasip olur
ya canım aslındaa muayne olmadım değil düşük yaptığım zaman urfada gitmediğim doktor kalmadı hepsine alttan muayene etti..bu gideceğimde burdaki tek tüp bebek doktoru..ama tüp bebek içi n bir kaç ay daha beklicez sanırımm bakalım ne dicekkk :))çok heyecanlıyımmm çokkkkkk
canım ben elevit aldım birde omega 3 kullanıyorumm
kızlar omega 3 çok önemliiymiş
kilo yapmıyordur umarımmm sordum yapmıyor dediii inşş yapmaz çünkü kullandığım kan ilacı son bir yılda nerdeyse 5 kilo aldırdı bana resti çektim ilaca kullanmayacam artıkkk:))
iyiyim canım sen nasılsın tedaviye başlıcaz ya canım onun biraz gerginliği var üzerimde bi yanım hemen başla diyor bi yanım korkuyor rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile başlamayı nasib etsin yorgun hissediyorum biraz kendimi
canım, hz. Hacer annemiz yıllarca bebek veremedi peygamberine ama yıllar sonra bi bebek verdi o da sırdan değildi. bir peygambere bir peygamber evlat nasip etti.
şimdi elhamdürillah de verdiklerine de vermediklerine de.
hasta bi evlat, hayırsız bi evlat, tecavüzcü bi evlat, katil bi evlat istemedik, hep HAYIRLI EVLAT diledik. demekki onun için biraz daha zamana ihtiyaç var.
sen Hacer annemizin sınavıyla sınav oluyorsun, bırak kendini rabbine İBRAHİM'ini bekle. Hacer'e nasıl yakışıyorsa isyansız bekle canım arkadaşım, seni çok seviyoruz biz.
bak kaç tane Hacer var burda İbrahimini bekleyen.
Arkadaşlar bu yazıyı dün yazmıştım, bugün bi yanlışımı farkettim. İSMAİL peygamber olacaktınasıl yaptım anlamadım. sizi de uyarayım dedim.
evet gonderdik benim ikitane oldu bide gecen tup bebekte erken dusuk olmustu...ben gene Adiyamandaki gavs a mektup yaziyam,ama bu safar icimde en ufak bi suphe yok...cok arastirdim ve bende taabi oldum iyiki oldum.cok mutluyum,rahatim manevi olarak insallah burda zaten dergah var nakibendi dergahi..menzile gidecekler var bende istiyorumama kismet bakalim...cnm bende senin gibi cabuk ve cok baglanirim,bi kus olsun bi cicek olsun cok baglaniyorum..eminimki kedi bana iyi gelecek yokya bebekle yatip niye olmuyoyla kalkiyorum,bende lavabodayken tuvalet kağıdına düştü.ben de alıp onu bahçeye gömdüydüm.adıyamandaki gavsı duymammı.o mübareğin özel duasına mahsar olmuşsun ne güzel.ben düşük yaptığımda üzülmediydim biliyomusun Allahım kendiliğimden kalabiliyorum demekki diye.ama zaman geçtikçe daha çok içim acıyor.kısmetten çıkmış.dünyada yiyecek lokması yokmuş diyorum.Rabbim hamilelik duygusunu hepimize yaşatsın en kısa zamanda inş ya.öyle istiyorum ki.bazen böyle düşündükçe içim akıp gidiyor sanki.sende üzülme ne yapalım bizde çok küçük olsada bir melek gönderdik ahirete inş.yeniden olacak Allahın izniyle arkadaşım yeniden olacak.
Canım bende okurum beni de yaz
Okuruz tabii ki canım ne demekekle
Ne duası muhatım bende merak ettim.İnş kırmızıları görmezsin inş bebişin seninledir canım
Ah kuzum birgün kavuşacağız inş evlatlarımıza bu kadar yıpratma kendini ne olur Rabbimin takdiri biliyosun.İnş bizlere de nasip edecek Yüce Mevlam
Darısı sana inşallah canım
Hemde ne beklemek...Çok duygulandım dostum be ne güzel yazmışsın
Rabbim şifa versin inşallah beni de listeye ekleyebilirsin canım
Canım ben senin yasinleri ve 89.ayeti okudum ya varisi sen oku o zaman canım
Güzel bir topik olur ama :) İnş hayırlısıyla hamile kal da uzak olsun elektronik eşyalar
kist ameliyatı olmuştum patlar çatlar dedeiler aldılar o şekildede hamile kalabilirmişim şimdide acele edin diyorlar ama artık doktorlara güvenim kalmadı ne kadar sürede yükselio bu fsh ben bu ay çok üzüldüm biri ölse bu kadar üzülürdüm bu ay yükselmişmidir fsh
hanımlar bir topik buldum ve okudum.tüp bebek sürecinde yaşananlar...bu topiğe mutlakabaklamlı ve okumalısınız.tedaviye başlayacak arkadaşlar mutlaka okuyun.lütfen.çok faydalı ve donanımlı.bir psikoloğun yazdıkları şeyler.tüpbebekte tüm süreç ve psikoloji ile birlikte beslenme gibi daha bir çok konuda detaylı bilgiler vermiş.ben okudum ve kaydettim bütün bilgileri.okursanız mutlaka çok şey öğrenecek ve rahatlıyacaksınız.
okumak istemiyorum zaten hic canim tvde bile acikli hicbirsey seyretmiyorum ama topikte denk geliyor iste gozunun onunde okuyorsun...
canim hic korkma sakin ol ve hayirlisiyla tedavinede basla sonucta sifa icin gidiyoruz doktorlara bende omega 3 u cok arastiriyorum canim ilaclarin uzerini muhakkak oku cunku jelatin kullaniyorlar dis kabuk icin ve bu jelatin bazen domuzdan yapilmis oluyor ben hic helal olani bulamadim jelatin bide inekten oluyor ama malum ben yabanci ulkedeyim kullanamiyorum ama hala arastiriyorum...
canim sende hayirlisiyla basla tedavine hic korkma zaman cabuk geciyor ama senin hazir olmanda cok onemli...
bende diyorum bir gariplik var nerde megersem isimdeymis Allah razi olsun duzelttigin icin
ben su okunacak duayi anlamadim sifa olani 45 kisi olunca hepimiz 1 gundemi okuyacagiz yoksa 45 kisinin 45ide 45 gunmu okumaya devam edecek eger birgun icin okuyacaksak bende okurum
bende lavabodayken tuvalet kağıdına düştü.ben de alıp onu bahçeye gömdüydüm.adıyamandaki gavsı duymammı.o mübareğin özel duasına mahsar olmuşsun ne güzel.ben düşük yaptığımda üzülmediydim biliyomusun Allahım kendiliğimden kalabiliyorum demekki diye.ama zaman geçtikçe daha çok içim acıyor.kısmetten çıkmış.dünyada yiyecek lokması yokmuş diyorum.Rabbim hamilelik duygusunu hepimize yaşatsın en kısa zamanda inş ya.öyle istiyorum ki.bazen böyle düşündükçe içim akıp gidiyor sanki.sende üzülme ne yapalım bizde çok küçük olsada bir melek gönderdik ahirete inş.yeniden olacak Allahın izniyle arkadaşım yeniden olacak.
normalde karıştırmam. büyük amcamın adı ismail küçük amcamın adı ibrahim. hep zıttı diye aklımda tutardım
canım biz bu duaları okuyacagız. gün farketmez ama en hızlı şekilde okumamız icab ediyor.
hastanın eşi okunmuş olan bu duaların her birini tek tek gün gün 3ihlas 1 fatihayla bağışlayacak. biz duayı okuyup çekiliyoruz esas işi eşi yapacak canım.
zaten paylaştım burda canım. gene de atayım mı özelden?dualari bana ozel atsana okuyayim bende canim tesekkur ederim
sa kızlar nasılsınz ben ve sivilcem geldik:) inşaallah bu tosun gibi sivilce adet belirtisi değildir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?