Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba canım bende kaçırdım galiba duaları
bide 45kişinin okuyacağı şifa duasına benide yazablirsin

canım listede var adın ekledim seni de.
hemen tekrarlıyorum duayı arkadaşlar çooook etkiliymiş. bende işlerim için yapıcam az sonra

canım kv. gil bunu suya okuyup yapıyorlar. şuan bi komşuları rahatsız ona yapıyorlar her gece iyleşene kadar. komşusu şuan bastonla yürümeye başladı. denemeye değer.
100 ya allah
100 ya ramiym
100 ya guddus
100 ya mü'minü
100 ya aziz
100 rahman
100 ya malik
100 ya selam
100 ya müheyminü
100 ya cebbar
100 ya mütekebbiru
100 ya bariu
100 ya gaffaru
100 ya reşidu
100 ya haliğ
100 ya musavviru
100 ya vehhab
100 ya sabiru
bitince şu dua okunmalı:
hüvallahül vahidül ahadüs samedü ferdillezi lem yettehiz sahibeten, velâ veledenlem yelidvelem yuled ve lem ye küllehu küfüven ahad. lehül EsmÂ-ül Hüsnâ, ves-sıfattül ulyâ, velehül meselül a'lâ, fis semavâti vel ardı ve hevül aziyzül hakiym. leyse kemislihi şey'un fis semavati vel ardıve hüves semiyul alîm

ay canım sağol..iyi şekilde beni aydınlattın.ama ben kocayı ankaradakilere götüremiyorum istanbulla gitmez...elimde bir kaç doktor ismi var ordan burdan bulduk...herkes kendine iyi gelen doktorunu veriyor tabi.. sinan beksaç --
hakan yaralı (söyleyen varr ona benim bir tanıdık gitti memnun kalmadı)
mehmet erdem
levent üsteğmen..

sen bu ismleri duydunmu fikrin var mı bu konuda...

ayy yavrum benimm ....çok sevindim canım bak herşey yolunda...sağlıkla kucağınada alıcaksın canım rahat ol...

Kimse yok muuuu

Bugün rüyamda bol bebiş gördüm,biri de benim kucağımdaydı,hadi hayırlısı

inşallah canım ...ben hep görüyorum ama tık yok genelde çevremdekilerin hamiş haberleri geliyor kullağıma...

iyi sen nasılsın...geçmiş olsun....bitkin düşmüşsün canım...allah kimseyi aç bırakmasın...ayyy ilk okuduğumda bende güldüm hakkını helal et..

tamam canım benide ekle hemen başlamamızda sakınca yok heralde ...45 gün içerisinde bitmesi gerekiyor...45 ayrı ayrı okumamuza gerek yok..bağışlayacak kişi onu ayarlıyacak sanırım doğru anladım yarın okuyayım perşembe daha iyi olur..

tamam canım. eeeeeeeeeeeeeee hanımlar nasılsınız?

iyii sen nasılsın..

benim canim sikkin bu sabah bir baska topikte iki kisinin bebeginin kalbinin durdugunu ogrendim yakinda paronayak olup cikacam bide bende oyle bulanti falan olmadiya cok korkuyorum neyse bosver sen nasilsin?

canım etkilenmem normal hormanların tavan yapmış duurmda ama....herkes aynı şeyleri yaşıyacak diye bir durum söz konusu değil...iyi düşün iyii olsun...sağlıla kucağınızada alırsınız canım hamileliğinizin tadını çıkarın..

hayırlısı canım....rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

a.s canım nasılsın...olmaz diye birşey yok biizmkilerde sperm var ...olmuyor...yanii verecek olan allah... sebepsizkende olmayabiliyor....allah hepimizin dualarını kabul eylesin..

helal olsun canım... insanların bazen ne kadar gereksiz şeylerin peşinden koştuğumuzuu hatırlatıyor...ama elimizde olmadan kaptırıp gidiyoruz kendimizi....sağlık olsun ölümm olmasın...gerisii zamanla olur....inşallah...allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder..

bizler aynı canım ... hamiş olma çabaları hızla devam ediyor....umarım hepimiz hamile kalırıız..

elevit ne ki folik tüp tedavisinde başlamıştım negatif sonuç alıncada devam ettim bir kutu bitirdim ...şuan hiçbişey kullanmıyorum...incir kürü yapıcaktım..çevremdeki marketlere baktım bir güzel incir bulamadım kurtlu gibi...inşallah şifa olur canım ..fayda sı vardır muhakkak..

Kızlarrrrr günaydınnnnnn maşallah sohbet muhabbet akşamları tam gaz devam ediyoooo Allah muhabbetinizi arttırsınnn
bende dün hastalandımmm daha bir hafta vardııı amaaa erkenden oldummm yeni ay yeni umutlarrrrr
oku

evet burdaki muhabbetlerin maşşallahı var....oku oku 1 saaatim gidiyor......canım inşallah bir gün o kırmızılar gelmeyecekk..allah büyük...

bu süreçleri yaşarken çokk zor....allah hepimize sabır versin..bu bebişlerin ne zaman geleceği bilinmiyor ama tedaviyle ama kendiliğinden....denemekte fayda varr umarım olumlu sonuç alırsınız..

canım bu dua hastalık içinmi okunuyor yoksa niyet içinde okunabilirmi

bu ne güzel bir teselli. gözlerim doldu. hepimize teselli oldun

daha önce ozelden de yazmiştim. pihtilaşma sorunu olanlarda bebek belli bir büyüklüge gelince pihti bebege giden damarlari tikiyor ve bebek kalp atislari duruyor.sende de ayni sorun olabilir bence ilk ona baktir. ne yazik ki ancak 3 düsukten sonra bunu arastiriyorlar. benim annem ve teyzemde ilk çocuklarinda dusuk yapmislar, belki onlarda da vardi bilemiyorum ama kiz kardesimde ve bende de var ve hamileligimiz boyunca igne olduk, zaten hastane bu rahatsizlik genetik oldugundan kardesimi ve beni tek dosyada takip etti.

kizlar çok alinti yapmistim ama silinmisler
çok konusmussunuz tekrar okuyamayacagim
genel olarak;
rabbim kirmizilari gorenlere sabir, tedavide olanlara olumlu gidişhat ve muvaffakiyetler, BAT bekleyenlere de çift çizgi nasip etsin insallah. Aminnnnnnnnn

canım bu dua hastalık içinmi okunuyor yoksa niyet içinde okunabilirmi

canım bu dua herşey için okunur. ama bahsettiğimiz hasta kişi için paylaştığım diğer duayı okuyacagız. eşinde sperm sorunu olan arkadaşlarım mutlaka denesin. 1 saatinizi almaz mümkünse bir hafta bi deneyin.

canım sen de troit olabilir mi?

kızlar ben bu duayı cep telefonuma çektim sizde çekin kolaylık oluyor:)

Muhatcım ben hasta için okuncak duamızı okudum cnm rabbım kabul eder inşallah.
Allah acil şifalar versin..

amin cnm inşallah. Allah razı olsun.. rabbım isteyen herkeze nasıp etsın inşallah...

kizlar hepiniz folic asid başlamalisiniz, hatta gebelikten önce en az 3 ay kullanilmasi gerekiyor, vücutta depolanmasi lazim, bebeğiniz ilk 7 gun içinde yani siz daha onun varligini bilmeden bu vitamini sizden aliyor, yani o sirada vucudunuzda depolu olmasi lazim. bu asid bebekte olusabilecek nöral tüp defektlerini önlüyor. kullanmayan varsa hemen baslasin.

aslicim dualarimi tamamladim Rabbim kabul etsin MERSERAYYY,SUNSHİNE06,LEBENSFREUDE,ZELALPERD,DURU1616 ve BAHAR27

evet cnm banada doktorum vermıtı.2 ay kullanmıstım gebelıkten once..

ecrıncım yasınlerımı ve tesbıhlerımı bıtırdım. bılgınee... bu hafta banada okunuyo ne gusel...rabbım bırbırımıze ettıgımz bu dualrı en kısa zamanda hayırla
kabul etsın ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…