canım bu dua herşey için okunur. ama bahsettiğimiz hasta kişi için paylaştığım diğer duayı okuyacagız. eşinde sperm sorunu olan arkadaşlarım mutlaka denesin. 1 saatinizi almaz mümkünse bir hafta bi deneyin.
hanımlar bi topikte arkadaşın hastası varmış. 45 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. yapılacak şey şu:
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere “Ya Şafi” İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir.” Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
her gün için 1 kişi okuyacak. sizde bir gün için okumak ister misiniz?
1 fatiha 422 ya şafi
Canım ya bu dua olayını anlayamadım eşinin spermi iyi olmayan için demişsin hani nasıl olacak açıklayabilir misin? Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.
hepinize bol bol dua edicem bende dualarınızı bekliyorum bayanlar...buna ihtiyacım var. şu aylarda bebek istiyorum
6 aylık evliyim :) ne sormak istersen buyur
canım sen de bursalı mısın? topik bursalı doldu taşıyo da:)
yeni evlisin, ne güzel.
çalışıyor musun?
teşekkür edirz canım. ne kadardır evlisin
gerçi asıl sormam gereken soru başka ama vercen cevaptan korktuğum için sormuyorum:)
evet yeni evliyim..çalışmıyorum :) yok bursalı değilim ama neden korkuyosun anlamadım
evet yeni evliyim..çalışmıyorum :) yok bursalı değilim ama neden korkuyosun anlamadım
haydi sor sor...............
cnm hosgeldin en sakaci arkadasimiza denk gelmissin..gerci birazda haksiz deyil topic te cok bursali biraz tirsiyoruzda..bulusuyolar felanya ondan
hoşbulduuuuk :) ne alıp veremedikleri varmış ta bulaşıyorlar anlamadım valla
hoşbulduuuuk :) ne alıp veremedikleri varmış ta bulaşıyorlar anlamadım valla
canım şakasına yapıyorum. burda bursalı arkadaşlar çok da gittikçe sayıları artıyo:) onlarla ufak ufak atışıyoz işte.
ne kadardır istiyorsun bebeği, yeni istiyorum yazmışsın ama bi kaç aylık bi bi süreç var mı onu merak ettim.
biz de anlamadık ne alıp veremedikleri varsa:) maksat bizi gıcık etmek:)
aslında arkadaşlarımıza imreniyoruz. bulunduğumuz şehirlerde burdan tanıdıgımız kimse yok. biz birbirimizi çok merak ediyor göremiyoruz.
ama onlar görüyo ya hani, hayır o da değilde gün mün yapcaz diyolar.
yeni düşünmeye başladım 1 aydır filan mart nisan gibi hamile kalsam süper olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?