Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım ya bu dua olayını anlayamadım eşinin spermi iyi olmayan için demişsin hani nasıl olacak açıklayabilir misin? Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.

hepinize bol bol dua edicem bende dualarınızı bekliyorum bayanlar...buna ihtiyacım var. şu aylarda bebek istiyorum

duayi guncellemk icin buldumda geldim...benim gibi unutkanlar hemen not alin

Canım ya bu dua olayını anlayamadım eşinin spermi iyi olmayan için demişsin hani nasıl olacak açıklayabilir misin? Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.

canım paylaşımımda yazıyor zaten. bu duayı suya okuyosunuz, bi süre bu duaya devam edin.
omuriliğinde kötü huylu tümör olan kv. nin komşusu şuan bastonla yürümeye başladı. yerinden kalkamıyordu.

hepinize bol bol dua edicem bende dualarınızı bekliyorum bayanlar...buna ihtiyacım var. şu aylarda bebek istiyorum

teşekkür edirz canım. ne kadardır evlisin
gerçi asıl sormam gereken soru başka ama vercen cevaptan korktuğum için sormuyorum:)

evet yeni evliyim..çalışmıyorum :) yok bursalı değilim ama neden korkuyosun anlamadım

canım şakasına yapıyorum. burda bursalı arkadaşlar çok da gittikçe sayıları artıyo:) onlarla ufak ufak atışıyoz işte.
ne kadardır istiyorsun bebeği, yeni istiyorum yazmışsın ama bi kaç aylık bi bi süreç var mı onu merak ettim.

hoşbulduuuuk :) ne alıp veremedikleri varmış ta bulaşıyorlar anlamadım valla

biz de anlamadık ne alıp veremedikleri varsa:) maksat bizi gıcık etmek:)
aslında arkadaşlarımıza imreniyoruz. bulunduğumuz şehirlerde burdan tanıdıgımız kimse yok. biz birbirimizi çok merak ediyor göremiyoruz.
ama onlar görüyo ya hani, hayır o da değilde gün mün yapcaz diyolar.

hoşbulduuuuk :) ne alıp veremedikleri varmış ta bulaşıyorlar anlamadım valla

yok yok anlatamadim ben...simdi bursada yasan cok kisi var..bir gun belirleyip gorusuyorlar tanisuyolar o anlamda bizde muhatla acik onlara takiliyoruz...Allah hepimizin muhabbetini artirsin...ne guzel bisey keske imkan olsada hepimiz gorusebilsek...yoksa bulasma velan yok yani

yeni düşünmeye başladım 1 aydır filan mart nisan gibi hamile kalsam süper olcak.

hadi canm bi bu eksikti....bide gunmu yapacaklarmis ooohooo olmuyor ama bursalilaaar olmuyo yani

yeni düşünmeye başladım 1 aydır filan mart nisan gibi hamile kalsam süper olcak.

canım folikasit kullanmaya başladdın mı peki.
bebek istemeden önce kullanmak gerekiyor. bugün bi arkadaşımız da bu konu da bi paylaşım yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…