Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam canım sağol okuyup suyu içireceğiz sanırım en kısa zamanda yapcam inş.şifa olur .

tamam canım sağol okuyup suyu içireceğiz sanırım en kısa zamanda yapcam inş.şifa olur .

canım abdesliyken yap istersen daha doğru olur.
duanın makbul olduğu zamanlar var onları da arartırırsan o saatlerde okuyabilirsin. saat 2,15 civarı bu saatlerden teeccüde kalkıyorsan ya da geç yatıyorsan deneyebilirsin bu saatte.

aminnnnnnnn

evet canımm çok haklısın özellikle omuriliği hastalıkları konusunda çok büyük bir önleyici %50 azaltıyormuş bende kullanıyordum araa ara bu sabah artık düzenli kullanacamm inşş şifa olurr

havadaa kıskançlıkkk kokusuuu varrr:)))))

anasağlık nerede oluyor :) hiç işim düşmedi bilmiyorum

canım her mahallede mutlaka sağlık ocakları varr orda ebeler var onlara sorabilirsin öncelikle ayrıyeten eczanede 1 liraya felan satılıyorr.birde yaşın kaç bilemiyorum ama bebek isteyeli 6 ay oldu ise mutlaka doktora gitmeni tafsiye ederim..

.

bebeği bir aydır istiyorum aile hekimliğinde yapılıyor mu folikasit?

bahsettiğiniz topiğin içeriğini göremedim tekrar yazar mısınız lütfen...
tüp bebek sürecinde yaşananlar.........ben arama butonuna embriyo kalitesini arttırma diye yazdıydım tüp bebek sürecinde yaşananlar diye bir topik çıktı canım.
inşaallah o günler gelecektir ve çok yakındır.dualarımız bunun için.seninde en kısa zamanda anne olman dileğiyle canım.çok geçmiş olsun.
sa kızlar nasılsınz ben ve sivilcem geldik:) inşaallah bu tosun gibi sivilce adet belirtisi değildir....
amaaaaaaan bende de çıktı yeni ergen gibi çenemde.adet değilde hamilesindir adet olamadığın için çıkmıştır belkide canım kimbilir....
canım sen de bursalı mısın? topik bursalı doldu taşıyo da:)
yeni evlisin, ne güzel.
çalışıyor musun?
yok sen taktın kız bizi düşman belletçen yawwwwww
hoşbulduuuuk :) ne alıp veremedikleri varmış ta bulaşıyorlar anlamadım valla
canım hoşgeldin.ben muhatın bahsettiği bursalılardan biriyim.şaka takılıyor arkadaş sende ciddiye almışsın.kendisi biraz kıskançtırda aramızda kalsın.onun için ayrı bir duam var inş en kısa zamanda bir bebişi olur da bizle uğraşamaz...........
hadi canm bi bu eksikti....bide gunmu yapacaklarmis ooohooo olmuyor ama bursalilaaar olmuyo yani

ben o gün yapacak olan arkadaşların arasında değilim da......yeter yaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaa:84:

hosbulduk . ben bi an anlamadim valla ondan neyse bakalim

bu arada sirtimn agrisi cok artti hamile de degilim sizce neden olmus olabilir

canım yani ne zamandtr ağrıyor.üşütmüş olabilirsin,yorgunluk olabilir,olabilirler çok uzun zamamdır var ise ve günlük hayatını etkiliyorsa bir doktora görün.sırt ağrısının bir sürü sebebi olabilirde sana da şundandır diyemicem.geçmiş olsun.

dun aksam ustu basladi yavas yavas. az once siddetlendi. usutmedim. yorgunluktan oldugunu da sanmiyorum fakat vajinal mantar enfeksiyonu sebep olabilir mi?

dun aksam ustu basladi yavas yavas. az once siddetlendi. usutmedim. yorgunluktan oldugunu da sanmiyorum fakat vajinal mantar enfeksiyonu sebep olabilir mi?

vajinal mantar enfeksiyon belirtilerinde öyle bir şey göremedim.google da baktım ama.böbrek sırta vurur,mide sırta vurur,ani hareket olabilir.dedim ya canım bildiğim kadarıyla bu sebepler olabilir ama sen devam ederse yarında bir doktora başvur canım.

.

bebeği bir aydır istiyorum aile hekimliğinde yapılıyor mu folikasit?
canım sen eczaneye git folikasit iste daha kolay olur. reçetesiz de veriyorlar.

yokum diye hemen kıskanç yaptınız beni demi:) aşk olsun ama duan için de ayrıca teşekkür ederim. bi kızım olur sizinle pek ugraşamam sonra onu da büyütürüm ikimiz iki yandan perişan ederiz artık sizi:)

mide olabilir. midemde sıkınti var zaten

tamam alirm eczaneden. hap olarak mi veriyorlar fiyati nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…