canım paylaşımımda yazıyor zaten. bu duayı suya okuyosunuz, bi süre bu duaya devam edin.
omuriliğinde kötü huylu tümör olan kv. nin komşusu şuan bastonla yürümeye başladı. yerinden kalkamıyordu.
tamam canım sağol okuyup suyu içireceğiz sanırım en kısa zamanda yapcam inş.şifa olur .
folikasit mi? nasıl yani. yardımcı olun hemen başlarım
anasağlık nerede oluyor :) hiç işim düşmedi bilmiyorum
canım abdesliyken yap istersen daha doğru olur.
duanın makbul olduğu zamanlar var onları da arartırırsan o saatlerde okuyabilirsin. saat 2,15 civarı bu saatlerden teeccüde kalkıyorsan ya da geç yatıyorsan deneyebilirsin bu saatte.
bu ne güzel bir teselli. gözlerim doldu. hepimize teselli oldun
daha önce ozelden de yazmiştim. pihtilaşma sorunu olanlarda bebek belli bir büyüklüge gelince pihti bebege giden damarlari tikiyor ve bebek kalp atislari duruyor.sende de ayni sorun olabilir bence ilk ona baktir. ne yazik ki ancak 3 düsukten sonra bunu arastiriyorlar. benim annem ve teyzemde ilk çocuklarinda dusuk yapmislar, belki onlarda da vardi bilemiyorum ama kiz kardesimde ve bende de var ve hamileligimiz boyunca igne olduk, zaten hastane bu rahatsizlik genetik oldugundan kardesimi ve beni tek dosyada takip etti.
canımmm evet haklısın ya aslında ben özel hastanede söledim pıhtılaşma testi diee onlarda yaptılar acilden hemen kan aldılar vee 45 dakka da çıkdı sonuç doktor baktı vee yok dedi ama benim içim rahat değill sanırım bu hafta doktora gidince tekrardan yaptırcamm
kizlar çok alinti yapmistim ama silinmisler
çok konusmussunuz tekrar okuyamayacagim
genel olarak;
rabbim kirmizilari gorenlere sabir, tedavide olanlara olumlu gidişhat ve muvaffakiyetler, BAT bekleyenlere de çift çizgi nasip etsin insallah. Aminnnnnnnnn
kizlar hepiniz folic asid başlamalisiniz, hatta gebelikten önce en az 3 ay kullanilmasi gerekiyor, vücutta depolanmasi lazim, bebeğiniz ilk 7 gun içinde yani siz daha onun varligini bilmeden bu vitamini sizden aliyor, yani o sirada vucudunuzda depolu olmasi lazim. bu asid bebekte olusabilecek nöral tüp defektlerini önlüyor. kullanmayan varsa hemen baslasin.
canım şakasına yapıyorum. burda bursalı arkadaşlar çok da gittikçe sayıları artıyo:) onlarla ufak ufak atışıyoz işte.
ne kadardır istiyorsun bebeği, yeni istiyorum yazmışsın ama bi kaç aylık bi bi süreç var mı onu merak ettim.
anasağlık nerede oluyor :) hiç işim düşmedi bilmiyorum
.aminnnnnnnn
evet canımm çok haklısın özellikle omuriliği hastalıkları konusunda çok büyük bir önleyici %50 azaltıyormuş bende kullanıyordum araa ara bu sabah artık düzenli kullanacamm inşş şifa olurr
havadaa kıskançlıkkk kokusuuu varrr:)))))
canım her mahallede mutlaka sağlık ocakları varr orda ebeler var onlara sorabilirsin öncelikle ayrıyeten eczanede 1 liraya felan satılıyorr.birde yaşın kaç bilemiyorum ama bebek isteyeli 6 ay oldu ise mutlaka doktora gitmeni tafsiye ederim..
tüp bebek sürecinde yaşananlar.........ben arama butonuna embriyo kalitesini arttırma diye yazdıydım tüp bebek sürecinde yaşananlar diye bir topik çıktı canım.bahsettiğiniz topiğin içeriğini göremedim tekrar yazar mısınız lütfen...
inşaallah o günler gelecektir ve çok yakındır.dualarımız bunun için.seninde en kısa zamanda anne olman dileğiyle canım.çok geçmiş olsun.çok geçmiş olsun ben de 4 tane düşürdüm çok yeniyken ilki aşıyla 3 ü kendiliğinden oldu başta ben de teselli ediyordum kendiliğinden oluyormuş diye ama tutunamadılar ve şimdi de birşey yok olur mu acaba diye kafayı yiyiyorum,tüp yapmaya karar verdim bakalım artık Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için.
amaaaaaaan bende de çıktı yeni ergen gibi çenemde.adet değilde hamilesindir adet olamadığın için çıkmıştır belkide canım kimbilir....sa kızlar nasılsınz ben ve sivilcem geldik:) inşaallah bu tosun gibi sivilce adet belirtisi değildir....
yok sen taktın kız bizi düşman belletçen yawwwwwwcanım sen de bursalı mısın? topik bursalı doldu taşıyo da:)
yeni evlisin, ne güzel.
çalışıyor musun?
canım hoşgeldin.ben muhatın bahsettiği bursalılardan biriyim.şaka takılıyor arkadaş sende ciddiye almışsın.kendisi biraz kıskançtırda aramızda kalsın.onun için ayrı bir duam var inş en kısa zamanda bir bebişi olur da bizle uğraşamaz...........hoşbulduuuuk :) ne alıp veremedikleri varmış ta bulaşıyorlar anlamadım valla
hadi canm bi bu eksikti....bide gunmu yapacaklarmis ooohooo olmuyor ama bursalilaaar olmuyo yani
tüp bebek sürecinde yaşananlar.........ben arama butonuna embriyo kalitesini arttırma diye yazdıydım tüp bebek sürecinde yaşananlar diye bir topik çıktı canım.
inşaallah o günler gelecektir ve çok yakındır.dualarımız bunun için.seninde en kısa zamanda anne olman dileğiyle canım.çok geçmiş olsun.
amaaaaaaan bende de çıktı yeni ergen gibi çenemde.adet değilde hamilesindir adet olamadığın için çıkmıştır belkide canım kimbilir....
yok sen taktın kız bizi düşman belletçen yawwwwww
canım hoşgeldin.ben muhatın bahsettiği bursalılardan biriyim.şaka takılıyor arkadaş sende ciddiye almışsın.kendisi biraz kıskançtırda aramızda kalsın.onun için ayrı bir duam var inş en kısa zamanda bir bebişi olur da bizle uğraşamaz...........
ben o gün yapacak olan arkadaşların arasında değilim da......yeter yaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaa:84:
bu arada sirtimn agrisi cok arttihamile de degilim sizce neden olmus olabilir
canım yani ne zamandtr ağrıyor.üşütmüş olabilirsin,yorgunluk olabilir,olabilirler çok uzun zamamdır var ise ve günlük hayatını etkiliyorsa bir doktora görün.sırt ağrısının bir sürü sebebi olabilirde sana da şundandır diyemicem.geçmiş olsun.
dun aksam ustu basladi yavas yavas. az once siddetlendi. usutmedim. yorgunluktan oldugunu da sanmiyorum fakat vajinal mantar enfeksiyonu sebep olabilir mi?
canım sen eczaneye git folikasit iste daha kolay olur. reçetesiz de veriyorlar..
bebeği bir aydır istiyorumaile hekimliğinde yapılıyor mu folikasit?
tüp bebek sürecinde yaşananlar.........ben arama butonuna embriyo kalitesini arttırma diye yazdıydım tüp bebek sürecinde yaşananlar diye bir topik çıktı canım.
inşaallah o günler gelecektir ve çok yakındır.dualarımız bunun için.seninde en kısa zamanda anne olman dileğiyle canım.çok geçmiş olsun.
amaaaaaaan bende de çıktı yeni ergen gibi çenemde.adet değilde hamilesindir adet olamadığın için çıkmıştır belkide canım kimbilir....
yok sen taktın kız bizi düşman belletçen yawwwwww
size takılmıycam da kime takılcam ben
canım hoşgeldin.ben muhatın bahsettiği bursalılardan biriyim.şaka takılıyor arkadaş sende ciddiye almışsın.kendisi biraz kıskançtırda aramızda kalsın.onun için ayrı bir duam var inş en kısa zamanda bir bebişi olur da bizle uğraşamaz...........
ben o gün yapacak olan arkadaşların arasında değilim da......yeter yaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaa:84:
vajinal mantar enfeksiyon belirtilerinde öyle bir şey göremedim.google da baktım ama.böbrek sırta vurur,mide sırta vurur,ani hareket olabilir.dedim ya canım bildiğim kadarıyla bu sebepler olabilir ama sen devam ederse yarında bir doktora başvur canım.
canım sen eczaneye git folikasit iste daha kolay olur. reçetesiz de veriyorlar.
yokum diye hemen kıskanç yaptınız beni demi:) aşk olsun ama duan için de ayrıca teşekkür ederim. bi kızım olur sizinle pek ugraşamam sonra onu da büyütürüm ikimiz iki yandan perişan ederiz artık sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?