tamam alirm eczaneden. hap olarak mi veriyorlar fiyati nedir
hap olarak satılıyor canım.
ben dışı mor olandan almıştım 10 tl. ama anasglıklarda ücretsiz de veriliyormuş.
ya ada elevit diye bi ilaç var o da süper sanırım o da 17 tl içinde çok fazla var.
bende katılmak istiyorum kabul ederseniz yasin ve meryem suresi okuyabilirim ne zaman başlıyorsunuz sıralama nasıl olacak bilgi verirmisiniz.
merhaba arkadaşlarlar bende siteye yeni geldimm.....yeni tüp bebek yaptırdım ve bunu birileriyle paylaşmak istiyrmmm
benimle aynı durumda olan var mı tüp bebek yaptıran ve sonuç bekleyen
canım neden üzgün surat yapıyosun?
ne güzel işte yaptırmışsın neden sıkıntıya sokuyosun kendini?
duaya bende katılabilirim inşaalah kabul olur dualarımız ::) çalışıyrm ama akşamları okuyabilirim
teşekkür edirz canım. ne kadardır evlisin
gerçi asıl sormam gereken soru başka ama vercen cevaptan korktuğum için sormuyorum:)
6 aylık evliyim :) ne sormak istersen buyur
canım sen de bursalı mısın? topik bursalı doldu taşıyo da:)
yeni evlisin, ne güzel.
çalışıyor musun?
evet yeni evliyim..çalışmıyorum :) yok bursalı değilim ama neden korkuyosun anlamadım
ne güzel işte canım, inşaallah bebeğin seninledir.
Bu arad hoş geldin:d
canım normal o. burda ayşe arkadaşımızda da aynısı. bugün asbelove arkadaşımızın topiğinde bi hamilelik haberi vardı. hasta olmuş bebek tutmadı sanmış arkadaş, 2. ay hastalığı gecikince ultrasona girmişler başka sıkıntı mı var diye. veee sürpriz bebeğini görmüşbugün transferden sonraki 9. günüm ve adet olacak gibi karnım ağrıyr sanırım tutmadı...BAKALIM RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
ay muhat Allah iyiliğini versin kız gelenleride korkutucan gelmicek kızlar bizim topiğe
sibel merhaba hoşgeldin o bursalılardan biride benim ama muhatın nazarı deyiyor buluşamıyoruzzz bizde yakında bursalılar olarak toplanıp muhata gidicem sanırım
canım diğer arkadaş içinyukarda yazdım eger listeye katılmak istiyorsan şartlar orda var.
1. Devamlı geleceksin
2. Duaları sebepsiz aksatmayacaksın
3. En geç cumaya kadar bitireceksin
bu cuma 6 arkadaşımızın duaları bitiyor. Istersen eksikler için okuyabilirsin.
canım normal o. Burda ayşe arkadaşımızda da aynısı. Bugün asbelove arkadaşımızın topiğinde bi hamilelik haberi vardı. Hasta olmuş bebek tutmadı sanmış arkadaş, 2. Ay hastalığı gecikince ultrasona girmişler başka sıkıntı mı var diye. Veee sürpriz bebeğini görmüş:d rahat ol ve dua et.
:d napim ben burdayken siz burda pek olmuyonuz ben de burda arkanızdan atıp tutuyorum. Zelalper geldiğinde şaka olsun diye ona sormuştum da bursalı çıkmuştı belki gene öyle olur mu diye denedim:d
canım devamlı geleceksin derken? Siteye her gün girmekten mi bahsediyrsun ? Ama söylenenleri inşaalah devamlı okurum :) zaten kuran-ı kerimim hızlıdır hem böyle olunca düzenli okurum inşaalah:)
canım normal o. burda ayşe arkadaşımızda da aynısı. bugün asbelove arkadaşımızın topiğinde bi hamilelik haberi vardı. hasta olmuş bebek tutmadı sanmış arkadaş, 2. ay hastalığı gecikince ultrasona girmişler başka sıkıntı mı var diye. veee sürpriz bebeğini görmüşrahat ol ve dua et.
napim ben burdayken siz burda pek olmuyonuz ben de burda arkanızdan atıp tutuyorum. zelalper geldiğinde şaka olsun diye ona sormuştum da bursalı çıkmuştı belki gene öyle olur mu diye denedim
inşallah benimde öyle olur dualarda unutmayın beni lütfennn..... Bu arada bende bursalıyım siz nerelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?