Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam alirm eczaneden. hap olarak mi veriyorlar fiyati nedir

hap olarak satılıyor canım.
ben dışı mor olandan almıştım 10 tl. ama anasglıklarda ücretsiz de veriliyormuş.
ya ada elevit diye bi ilaç var o da süper sanırım o da 17 tl içinde çok fazla var.

bende katılmak istiyorum kabul ederseniz yasin ve meryem suresi okuyabilirim ne zaman başlıyorsunuz sıralama nasıl olacak bilgi verirmisiniz.

hap olarak satılıyor canım.
ben dışı mor olandan almıştım 10 tl. ama anasglıklarda ücretsiz de veriliyormuş.
ya ada elevit diye bi ilaç var o da süper sanırım o da 17 tl içinde çok fazla var.

ben bi bakayim ona bi an once depolayayim

bende katılmak istiyorum kabul ederseniz yasin ve meryem suresi okuyabilirim ne zaman başlıyorsunuz sıralama nasıl olacak bilgi verirmisiniz.

canım hoşgeldin. yasin suresi, ya varis ve enbiya suresinin 89, ayetini okuyoruz.
canım bu cuma 6 arkadaşın duaları tamamlanacak.
listeye hemen almıyoruz malum arkadaşlar geliyo gelmiyo aksıyo dualar.
istersen cuma gününe kadar sen de oku bu duaları arkadaşımız ecrin seni c.tesi ekleyecektir listeye.

duaya bende katılabilirim inşaalah kabul olur dualarımız ::) çalışıyrm ama akşamları okuyabilirim

canım diğer arkadaş içinyukarda yazdım eger listeye katılmak istiyorsan şartlar orda var.
1. devamlı geleceksin
2. duaları sebepsiz aksatmayacaksın
3. en geç cumaya kadar bitireceksin
bu cuma 6 arkadaşımızın duaları bitiyor. istersen eksikler için okuyabilirsin.

teşekkür edirz canım. ne kadardır evlisin
gerçi asıl sormam gereken soru başka ama vercen cevaptan korktuğum için sormuyorum:)

6 aylık evliyim :) ne sormak istersen buyur

canım sen de bursalı mısın? topik bursalı doldu taşıyo da:)
yeni evlisin, ne güzel.
çalışıyor musun?

evet yeni evliyim..çalışmıyorum :) yok bursalı değilim ama neden korkuyosun anlamadım

ay muhat Allah iyiliğini versin kız gelenleride korkutucan gelmicek kızlar bizim topiğe
sibel merhaba hoşgeldin o bursalılardan biride benim ama muhatın nazarı deyiyor buluşamıyoruzzz bizde yakında bursalılar olarak toplanıp muhata gidicez sanırım

Son düzenleme:
bugün transferden sonraki 9. günüm ve adet olacak gibi karnım ağrıyr sanırım tutmadı...BAKALIM RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
canım normal o. burda ayşe arkadaşımızda da aynısı. bugün asbelove arkadaşımızın topiğinde bi hamilelik haberi vardı. hasta olmuş bebek tutmadı sanmış arkadaş, 2. ay hastalığı gecikince ultrasona girmişler başka sıkıntı mı var diye. veee sürpriz bebeğini görmüş rahat ol ve dua et.

napim ben burdayken siz burda pek olmuyonuz ben de burda arkanızdan atıp tutuyorum. zelalper geldiğinde şaka olsun diye ona sormuştum da bursalı çıkmuştı belki gene öyle olur mu diye denedim

canım devamlı geleceksin derken? Siteye her gün girmekten mi bahsediyrsun ? Ama söylenenleri inşaalah devamlı okurum :) zaten kuran-ı kerimim hızlıdır hem böyle olunca düzenli okurum inşaalah:)

inşallah benimde öyle olur dualarda unutmayın beni lütfennn..... Bu arada bende bursalıyım siz nerelisiniz

canım devamlı geleceksin derken? Siteye her gün girmekten mi bahsediyrsun ? Ama söylenenleri inşaalah devamlı okurum :) zaten kuran-ı kerimim hızlıdır hem böyle olunca düzenli okurum inşaalah:)

yk canım hergün değil. haftada 2 kez girmen yeterli. duaları bitirdiğinde haber verirmen ve haftaya kimler için okuyacagını görmen için girmen gerek. hergün şart değil.

aman canım insan sevdiği ile uğraşırmış değilmi bizim arkamızdan atıp tutan sen ol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…