inşallah benimde öyle olur dualarda unutmayın beni lütfennn..... Bu arada bende bursalıyım siz nerelisiniz
üffffffffff şaka gibi:) bursa dedikçe dedikçe bursalılar geliyo valla.
hoşgeldin sendemi bursalısın tedavin hayırlı olsun bu arada
üffffffffff şaka gibi:) bursa dedikçe dedikçe bursalılar geliyo valla.
daha da durmam gidiyom ben. kız bak arasanız bu kadar bursalı bulamazsınız:) kıymetimi bilin kıymetimi
AAAAAAA :) gelmeytelim mi yani aşkolsumnnn n nnnbu arada haftalık ne okuytacağımızı söyler msnz nasıl yapcaz bu cuma mı başlar ?
olur mu canım, gelin tabiki. 6 yasin 707 ya varis ve 100 enbiya suresinin 89. ayeti okunacak.
eger okumaya devam ederseniz hem listemiz çabuk biter hemde sıra size daha çabuk gelir.
annemde dün demesin mi bursaya tayin olun orası çok güzelmiş diyenereyesana bişey diyeyimmi senin tayin yeri kesinleşti
tamam inşaalah okurum ben :)
tamam inşaalah okurum ben :)
annemde dün demesin mi bursaya tayin olun orası çok güzelmiş diye
tamam canım. yarın ecrin arkadaşımız zaten ilgilenecektir.
o zaman ben bu cuma başlıyrm okumaya ...
ema ve bahar2142 canlar sizi listeye ekliyorum. çok teşekkür ederim:)
hepinize bol bol dua edicem bende dualarınızı bekliyorum bayanlar...buna ihtiyacım var. şu aylarda bebek istiyorum
Tamam canım hangi gün okuyacağımız belli mi hemen okusak olur mu
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş canım
bu haftanın eksikleri için de yasin okuyabilirsin. 6 tane olmasada 1 2 tane olabilir. hastalık döneminde olan arkadaşlarımız var çünkü.
test günü ne zaman canım. bu arada çalıştığını yazmışsın, kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş bekliyosunuz?
Tamam canım hangi gün okuyacağımız belli mi hemen okusak olur mu
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş canım
şimdi böyle araya atlayayım mı:) siz hangi şehirdesiniz çalışyr msnz tayin dediniz de
test günü inşallah cumartesi ama zaman hiç geçmiyr...... 1 yılı biraz geçti evleneli... 1 yıldır bebek istiyrm .. çalışıyrm matematik öğrtmeniyim... inşaalah okuyabildiğim yassinleri yazarım..
durumumuz hemen hemen aynı desene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?