Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

peki siz? evleneli ne kadar oldu çalışyr msnz bebek ne kadar zamandır istyrsunuz hiç tedavi gördünüz mü

1,5 yıla yakın oldu evleneli. 10 aydır bebek bekliyoruz, edebiyat öğretmeniyim, etüt merkezlerindeyim canım atanamadım henüz.

bu arada cumartesi günü antikdeniz arkadaşımızın ve benim de bat günüm. yarın antikdeniz için önemli 2 gün daha olmazsa hamişşşş.
umarım bol bebişli bi ay olur

hanımlar ben çıkıyorum eski sayfalara bakarsanız eger listemizi de görürsünüz.
rabbime emanet olun. bu arada elini karnına koy ve
"innâ lillah ve innâ ileyhî raciûn." bunu ezbele ve sakın unutma
bu dua olana ve ölene okunur. bebegin sana tutunmuştur inşaallah.

hap olarak satılıyor canım.
ben dışı mor olandan almıştım 10 tl. ama anasglıklarda ücretsiz de veriliyormuş.
ya ada elevit diye bi ilaç var o da süper sanırım o da 17 tl içinde çok fazla var.

cnm mrb mor olanın içinde ayrıyeten başka vitaminlerde varr onun fiyatı 10 lira

elevit dün aldım henüz 30 tane var içinde oda 7,5 lira

ayrıyeten folibol var 4 mg folik asit ki en ucuzu bu ve doktorların önerdiğide bu aslında 1,4 lira kadar bişee

ayrıyeten folicplus var içerisinde kalsiyum var ve d vitamini oda 20 liracıkk

kimse kalmadi bende cikiyorum . hayirli geceleeerr

sibelcim fiyatları yukarıya yazdımm canım aile hekimin sadece folibolu receteye yazabilir oda çok farketmiyor ilac ın kendisi zate 1,4 lira ayrıca halk sağlıkları var her merkezde ordanda temn edebilirsin ama bence dışardan alman eger imkanın varsa daha iyi ayrıca sormak istiyorsan eger 182 nolu numarayı arayabilirsin tatlım ara sor ordan seni bilgilendirirlerr :))

ben elevit aldım dün içerisinde bi dünya vit. var 1 aylık kullanım 7,5 lira zaten uzun süreli kullanmak da doğru değil ara araa kullanılacak canımm:))örneğin ben bir ay aralıklarla kullanmayı tercih ediyorum her nekadar vitaminde olsa karaciğer ve böbrege zararı olabilir

senin kız büyüynce zaten bursaya yerleşmiş olursunuz canım.bak annenin içine bile doğmuş bursa.
duaya bende katılabilirim inşaalah kabul olur dualarımız ::) çalışıyrm ama akşamları okuyabilirim
hoşgeldin canım.
4.şıkkı unutmuşssun yazmaya.
üffffffffff şaka gibi:) bursa dedikçe dedikçe bursalılar geliyo valla.
üffffffffffffff derken ne canım çokmu bıktın gari bizden
daha da durmam gidiyom ben. kız bak arasanız bu kadar bursalı bulamazsınız:) kıymetimi bilin kıymetimi
biz senin kıymetini biliyoz bilmezmiyiiiiiiiiz.
bu arada cumartesi günü antikdeniz arkadaşımızın ve benim de bat günüm. yarın antikdeniz için önemli 2 gün daha olmazsa hamişşşş.
benim deeeeeeeeeeeeeeeee:18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:olcammı olmıcammı.olcammı olmıcammı

ahh canım benimmm inşallaa hep birikde seviniriz ama dünde söylediğim gibi ben umutsuz vakayımm adete dair tüm belirtileri yaşıyorumm maleseff

gerginlik ,şişlik,sivilce,karın agrısıı (((((((((olsa dünyalar bizim olacak ama kısmet inş o günleride görmemiz yakındırr:)))

ama benim canım akşam bayagı sıkıldı eşimin diş agrısı tuttu yzü felan şişmiş kalktık acile gittik neyse tabii bir dünya ilac verdiii antibiyotik vs adam mecburen kullanacak ama bizim emeklerde çöpe gidecekk (((birde üstüne haftaya gelin bir bakalım geçmişse diş alınacak akıl dişi ki oda ameliyatla alınacakk yani çok üzülüyorumm muhatcım yaa ama vardır bir hayır

sen hangisini onerirsin yardimci olurssan ona gore alayim

sen hangisini onerirsin yardimci olurssan ona gore alayim

valla ben dün büyük bir heyecanla elevit aldımm:))ve bugün ya allah dedimm başladımm:))
bence sende ondan alabilirsin içeriği hoş ama işini görecek bir folicasit çok takılma yok ilaç içemem diyorsana bolll bolll marul ye:)))
ben elevit ve omega 3 içiyorum canım
günde 1 incir yemeye dikkat ediyorum
ondan sonracıma bitki çaylarım var örnegin yeşil çay günlük mutlaka içerimm çünkü yumurta kalitesi üzerindeki etkisi ispatlanmış
sonra zaman zaman aslanpençesi ve civanperçemi çayı kullanıyorum

ama bunların hepsi boşa vakit geçirmek istemeyişimden bişeler yapmak istiyorum:))içimm kıpır kıpır illaa bir kürr uygulayacam:)))

kısmet canım hangimizin veslimemiz olacagını bilemeyizz

haklisin tatlim dogru diyorsun bende senin yaptiklarindan bi kacini deneyeyim bakalim

sibelcim ben kaçıyorummm uyuyayım malum yarin sabah erkenciyimm bu saate bile kalmam ama normalde eşim rahatsızz ya canım sıkkındı uyku tutmadı hadi iyi gecelerr cnm

beni yazmistin demi hasta arkadasin duasina...simdi adetliyimde nasilsa 45 gun varmis...bak kendime kayserili buldum...mutluluk kayserideymisama kayserilimiki....mutluluk kayserilimisin???

evet canımm kayseriliyimmm:):)

merhaba arkadaşlarlar bende siteye yeni geldimm..... yeni tüp bebek yaptırdım ve bunu birileriyle paylaşmak istiyrmmm

Allah gönlüne göre versin inşaallah bebişin senninledir canım...

canım ben öğretmenim fakat atanamadım. içanadoludayım. yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz, fakat gelmiyo

aa hangi şehir sende mi kayseridesin yoksa hadi inşaallah canımmm:):)

merhaba arkadaşlar nasılsınız??umarım hepiniz iyisinizdir ve her şey yolundadır:):)

A.s canım amin seninde inşallah
Maşallah yerim ben onu Allah iyi etsin canım
Kimse yok muuuu

Bugün rüyamda bol bebiş gördüm,biri de benim kucağımdaydı,hadi hayırlısı
Allah hayr etsin seninde bebişlerin olsun inşallah

Kızlar yarın eşim test yaptıracak.İnşallah değerleri yükselmiştir.Eşim aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyor.Son günlerde kafam karışık duygusallığım üzerinde.Korkuyorum Ben çoğu arkadaşıma moral verirken bu sefer kendimi yorgun hissediyorumKorkum, ya tutmazsa korkusu.İnşallah Allah bu sıkıntıyı içimden alır.Çünkü borç harçla yaptıracağız tüp bebeği.Yaz sonu gibi kısmetse düşünüyoruz ve o zamana kadar beklemek benim için kolay olmayacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zormuş, bunu yaşadıkça sizleri daha iyi anlayabiliyorum

Bu arada dualarımı okudum Allah kabul eder inşallah.Hepinize iyigeceler.Rabbim dualarınızı kabul etsin.Emeklerinizi boşa çevirmesin.Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: “Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin” dedi. Ali İmran Suresi 38. ayet.

"rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ" ben bu kısmı sayıya bağlı kalmadan 2 gündür sürekli okuyorum. okumak isteyen arkadaşlar olur diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…