peki siz? evleneli ne kadar oldu çalışyr msnz bebek ne kadar zamandır istyrsunuz hiç tedavi gördünüz mü
peki siz? evleneli ne kadar oldu çalışyr msnz bebek ne kadar zamandır istyrsunuz hiç tedavi gördünüz mü
bu arada cumartesi günü antikdeniz arkadaşımızın ve benim de bat günüm. yarın antikdeniz için önemli 2 gün daha olmazsa hamişşşş.
umarım bol bebişli bi ay olur
hap olarak satılıyor canım.
ben dışı mor olandan almıştım 10 tl. ama anasglıklarda ücretsiz de veriliyormuş.
ya ada elevit diye bi ilaç var o da süper sanırım o da 17 tl içinde çok fazla var.
kimse kalmadi bende cikiyorum. hayirli geceleeerr
senin kız büyüynce zaten bursaya yerleşmiş olursunuz canım.bak annenin içine bile doğmuş bursa.canım sen eczaneye git folikasit iste daha kolay olur. reçetesiz de veriyorlar.
yokum diye hemen kıskanç yaptınız beni demi:) aşk olsun ama duan için de ayrıca teşekkür ederim. bi kızım olur sizinle pek ugraşamam sonra onu da büyütürüm ikimiz iki yandan perişan ederiz artık sizi:)
hoşgeldin canım.duaya bende katılabilirim inşaalah kabul olur dualarımız ::) çalışıyrm ama akşamları okuyabilirim
4.şıkkı unutmuşssun yazmaya.canım diğer arkadaş içinyukarda yazdım eger listeye katılmak istiyorsan şartlar orda var.
1. devamlı geleceksin
2. duaları sebepsiz aksatmayacaksın
3. en geç cumaya kadar bitireceksin
bu cuma 6 arkadaşımızın duaları bitiyor. istersen eksikler için okuyabilirsin.
üffffffffffffff derken ne canım çokmu bıktın gari bizdenüffffffffff şaka gibi:) bursa dedikçe dedikçe bursalılar geliyo valla.
biz senin kıymetini biliyoz bilmezmiyiiiiiiiiz.daha da durmam gidiyom ben. kız bak arasanız bu kadar bursalı bulamazsınız:) kıymetimi bilin kıymetimi
benim deeeeeeeeeeeeeeeee:18:bu arada cumartesi günü antikdeniz arkadaşımızın ve benim de bat günüm. yarın antikdeniz için önemli 2 gün daha olmazsa hamişşşş.
bu arada cumartesi günü antikdeniz arkadaşımızın ve benim de bat günüm. yarın antikdeniz için önemli 2 gün daha olmazsa hamişşşş.
sibelcim fiyatları yukarıya yazdımm canım aile hekimin sadece folibolu receteye yazabilir oda çok farketmiyor ilac ın kendisi zate 1,4 lira ayrıca halk sağlıkları var her merkezde ordanda temn edebilirsin ama bence dışardan alman eger imkanın varsa daha iyi ayrıca sormak istiyorsan eger 182 nolu numarayı arayabilirsin tatlım ara sor ordan seni bilgilendirirlerr :))
ben elevit aldım dün içerisinde bi dünya vit. var 1 aylık kullanım 7,5 lira zaten uzun süreli kullanmak da doğru değil ara araa kullanılacak canımm:))örneğin ben bir ay aralıklarla kullanmayı tercih ediyorum her nekadar vitaminde olsa karaciğer ve böbrege zararı olabilir
sen hangisini onerirsinyardimci olurssan ona gore alayim
valla ben dün büyük bir heyecanla elevit aldımm:))ve bugün ya allah dedimm başladımm:))
bence sende ondan alabilirsin içeriği hoş ama işini görecek bir folicasit çok takılma yok ilaç içemem diyorsana bolll bolll marul ye:)))
ben elevit ve omega 3 içiyorum canım
günde 1 incir yemeye dikkat ediyorum
ondan sonracıma bitki çaylarım var örnegin yeşil çay günlük mutlaka içerimm çünkü yumurta kalitesi üzerindeki etkisi ispatlanmış
sonra zaman zaman aslanpençesi ve civanperçemi çayı kullanıyorum
ama bunların hepsi boşa vakit geçirmek istemeyişimden bişeler yapmak istiyorum:))içimm kıpır kıpır illaa bir kürr uygulayacam:)))
kısmet canım hangimizin veslimemiz olacagını bilemeyizz
sibelcim ben kaçıyorummm uyuyayım malum yarin sabah erkenciyimm bu saate bile kalmam ama normalde eşim rahatsızz ya canım sıkkındı uyku tutmadı hadi iyi gecelerr cnm
beni yazmistin demi hasta arkadasin duasina...simdi adetliyimde nasilsa 45 gun varmis...bak kendime kayserili buldum...mutluluk kayserideymisama kayserilimiki....mutluluk kayserilimisin???
merhaba arkadaşlarlar bende siteye yeni geldimm.....yeni tüp bebek yaptırdım ve bunu birileriyle paylaşmak istiyrmmm
canım ben öğretmenim fakat atanamadım. içanadoludayım. yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz, fakat gelmiyo
A.s canım amin seninde inşallah:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
selamınaleyküm güzel günler sizlerle olsun canlar
çok takip edemiyorum çok yoğunum çokkçok şükür
bu ay inşallah güzel haberlerle dolar burasıı
neyse ALLAH cc emanet olun
ben yavaştan haftayanın okunması gereknlerine başlayım gidip
Maşallah yerim ben onuBugun kendi doktoruma gittim sukurler olsun hersey yolundaymis.kendi doktorumda kasilmalarin gecmis igneye suan gerek duymuyorum dedi.bebeginde suan kilosu falan gayet normal sukurler olsun. Gittigimizde biseyler yiyodu cenesi oynuyodu ilk defa bukadar net gordum bidahaki ay renkli ultrasona gircez ins o sonuclarimizda iyi cikar
Allah hayr etsin seninde bebişlerin olsun inşallahKimse yok muuuu
Bugün rüyamda bol bebiş gördüm,biri de benim kucağımdaydı,hadi hayırlısı
Aminnn canımBende okuyacağım inşallah canım.İnş bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
Rabbim hayırlısıyla evlatlarının cinsiyetlerini öğrenmeyi nasip etsin canım benimmmmmmm
Şu okunan ezanlar hürmetine dualarımızı kabul eylesin Allahımmm
İnan hepimiz özledik inşallh özlemlerimiz diner canımkızımı ozledımm:84:
ara ara bastırıo bu durum ama...
artık yeniden evlat umutlarının oldugu ve sonunda bebegımın kucagımda oldugu gunler gelsın istiorumm
A.s canım geçmiş olsun birazda olsa yemeye çalış inşllh bu zor dönemi atlatıp rahata erersinNasılsınız gerıye donuk okuyamadım ıns herkes ıyıdır
ssonmez canım rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns
esma canım hersey yolundaymıs çok sukur ama normal ultrasonda mı gorundu bıseyler yedığı
kurban olurum ben ona yavrum yaaa
bu arada dun aksam acıle gıttık 3 saat göndermedı dr serum verildi
dr sıkayetlerımı sorunca açım aç dedım eşim ve dr gulduler
Sukur suan dune gore daha iyiyim
Buluşamadık bir türlü göze geldik ondandıryorgunluktan bitap düştüm zaten kızlar.
niye yazmıyonusss yaw.
çok yazmasam da yazılanları okurum.
bursalı arkadaşlar yok sanırım gene buluştular:S.Buluşursak ilk haber vereceğimiz sensin canım
İyi diyelim öyle olsun aslında bugünlerde o kadarda iyi değilimtamam canım. eeeeeeeeeeeeeee hanımlar nasılsınız?sen nasılsın
İnşallah hiç kullanmazsınaynen cnm ya kuran okurken bıle sesli okuyamıyorum hemen nefesim tukenıyor.hamilelikten önce sıgara kullanıyodum ben ona baglıyorum cnm sende kullanıyomuydun
Canım kendini böyle üzüp yıpratma seni çok iyi anlıyorum anlıyoruz hepimiz aynı duyguları yaşıyoruzdur eminim.Yeri geliyor bende ağlıyorum bunalıyorum ama değişen birşey yok sabırla bekleyeceğiz yada başka çareler arıyacağız.Allah büyüktür.Kimseyi çocukla sınamasın bunu çok daha iyi anladım.Bugünlerde bende senin gibi duygularım karışık ve korkularım var.Lütfen topiğede gel kendini özletme kendini topla canım Allah güzel gönlüne göre versin inşallahKesin adet oldum kızlar....Rabbim halimi bilen Sensin deyip tevekkül etmiştim oysa ilk gördüğümde..Daha deminden beri ağlıyorum,engel olamıyorum...Kalbim öyle mahzun,öyle mahzun ki anlatamam,dünyanın en garibiyim sanki.İnsanın içi de dışı da yanar mı,içimde dışımda yangın yeri,alev alev yüzüm,gözyaşlarım yanağımı değil yüreğimi ıslatıyor sanki.Başıma ağrılar girdi inanın..
Oysa bu Sabah Ezanında yana yakıla dua etmiştim.Sizlerede isim isim ettim.Rabbim hiç olmazsa teselli olsun rüyamda bana işaret ver dedim.Rüyamda bebekler gördüm,biride benim kucağımdaydı.Çok sevinmiştim uyanınca....Şimdi niye böyle oldu.Saçma sapan yerleşme kanamasını araştırmaya başladım,kapatıcam ama şimdi.Artık teselli aramıcam kendime,yok çünkü yerleşme falan değil...
Ezan-ı Muhammedi okunuyor şimdi,gönlüm öyle mahzun ki....Rabbim hakkıyla tevekkül edebilmeyi nasip etsin...İyi değilim,girmicem bi süre...Dua edin lütfen benim için..
A.s aminnn Allah hayırlı etsin darısıda sana ve bizlere olmayanlara olsunselam arkadaşlar nasılsınız okunan ezanlar hürmetine RABBİM HEPİNİZİN YANAN ATEŞİNİ SÖNDÜRSÜN KUCAKLARIMIZ BİRAN EVVEL EVLATLARIMIZLA DOLSUN İNŞALLAH.BEN AZ ÖNCE ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIM EŞİMLE AYNI SORUNLU BİR ARKADAŞIN EŞİNDE AMELİYATLA SPERM ÇIKMIŞ VE ŞU ANDA HAMİLE RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE ETTİĞİ DUALAR HÜRMETİNE BANA DA NASİP EDER
Hadi güzel haberleriniz olur inşallahben geldimmm:)
geçmişe bakmadımm ama ilk sayfada muhatcımm hasta br yakını için dua topluyorsun benide yaz canım gününüü ve sayıyı sölee
allah şifa versin inşallahhh
ne var ne yok arkadaşlar keyifler nasılll ??
muhatttt son günlerimizz:))))hadi inşşş bu ayyy hayırlı haberi verririzzz
Folik asit diyorsun değilmi?Doktor banada ondan verdikızlar bu arada kendimee bugünn şu hamişlerin kullandığıı vitaminler varya onlardannn aldımmmm:)))
eczacı hamişlere bunuda öneriyoruz dediii ayyyy nasıl mutlu oldumm inşşş o günleride görürümmm dee alırımmm o vitaminleride:))
vitaminime yarin başlıyorummm tüpp 3 ay sonra yaptıracam 3 ay önceden takviylerime başlimmmAminnn inşllh canım
Canım inşallah bu seferki tutarda seninde yüzün güler inşallahhh.Allah yüzümüze baksınşimdi yazmaya başlıyorum.sebep 1.iki kez endometriozis kisti ameliyatı.sebep 2.sol tüp tıkalı.sebep3.eşimin sperm azlığı(ki ileri hareketlilik oldukça düşük)sebep4.yumurta rezervinde azalma.sebep5.bu kadrmış.amaaaaaaaaa canım ben tüm olumsuzluklara rağmen bir kez kendiliğinden hamile kalmışım.tabi konduramadığım için kendime.olmuyor ya.ramazan ayıydı.düştükten sonra öğrendim hamile olduğumu ne yazıkki.ama sebeplere bakılınca umutsuz vaka gibi duruyorum değilmi.Allaha güç ne varki.O ol der olur.inş bizlered ol deme zamanı gelmiştir hayırlısıyla.bebişlerimize kavuşmayı çok istiyoruz değilmi.yoruluyoruz bazen ama zamanı geldiği nde olacak inş.bu arada 4 kez tüp bebk yaptırdım.hepsi negatifti ne yazıkki.
Canım benimde kafam karışık son 2 gündür duygu yoğunluğu yaşıyorum.Aşılama yaptırıcaktık eşim tüp bebek yaptıralım boşa para harcamayalım dedi.Yaz sonu gibi tüp bebek olucak nasip olursa.Ama gelde bana sor korkular sardı içimi.Çünkü o kadar çalışıp aylığımı buraya yatırıcam tek korkum tutmazsa çok büyük hayal kırıklığı olur benim içinkızlar iyi akşamlar
canım ne zaman dersen bende okurum rabbim şifa versin
bende istiyorum o duadan kafam çok karışık duaya çok ihtiyacım var
canım benim hiç aklına kötü şeyler getirme ben yaptın onu sen sakın yapma hep iyi düşün güzel günleri düşün canım rabbim sağ salim kavuşturacak sizleri
ah canım rabbim bizimle beraber dualarımızı duyuyor canım herşey güzel olacak bizde gün gelecek burda bebeklerimizi konuşucaz sınavımız çok ağır ama inanıyorum sonu çok güzel olacak ÇÜnkü kredi çekicez ve 2. kez yaptıramam okadar kolay değil bizim için.O yüzden içim karma karışık
Benimde öyle duru gibi biraz kafam karışık canım sıkılıyordurucum nasılsın?kafam karışık yazmışsın.hayırdır canım. bir skıntı mı var.
Kolay değil anlıyorum seni tüp bebek telaşı benide sardı eskiden hemen tutarmış herkezte tüp bebek.Git gide sağlığımız iyice bozuluyor.İnsanlar kaçıncıya tüp bebek deniyor olmuyor.Allahım yardım etsin çocuksuz bırakmasın kimseyiiyiyim canım sen nasılsın tedaviye başlıcaz ya canım onun biraz gerginliği var üzerimde bi yanım hemen başla diyor bi yanım korkuyor rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile başlamayı nasib etsin yorgun hissediyorum biraz kendimi
Aminnn canım inşallahbende iyiyim canım.evet bende oluyor bu.ilk zamanlar daha heyecanlıydım.ama şimdi yerini korku aldı.ama vazgeçmek yok.bu sefer olur bakarsın.biz yine de moralimizi yüksek tutmaya çalışalım canım.hakkımızda hayırlısı olsun.hayır değilse bile Rabbim hayra çevirip versin inş.hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize.
İnşllh gönlüne göre olur canım dualarım sizinlehepimiz için hayırlısı canım ben tedavi öncesi kontrollerimi oldum şükür herşey yolundaymış benimde bu sefer kız doğuyor içime hep iyi düşünmek istiyorum ama işte bazen insanın yüreği daralıyor
Allah şifa versin yakınınıza
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allahım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove
RainbowColors
Bende okuyabilirim
Canım hamile olda varsın bebeğini tut boşver lap topuvalla yakında kocişler bizi protesto için site kuracaklareşlerimizi geri istiyoruz topiği bide kucağımda tutuyorum diye çok kızıyor benimki.bebiş versa diyo.hamile kalsam heralde evdeki bütün elektronik eşyaları devre dışı bırakacak benimki.
A.s hamdolsun sen nasılsın?Geçmiş olsun inşallh değildirsa kızlar nasılsınz ben ve sivilcem geldik:) inşaallah bu tosun gibi sivilce adet belirtisi değildir....
Alla kabul etsinben 6 adet yasinimi okudum cnm. rabbim kabul etsin inşallah..
Dahada artar Muhatcığımcanım şakasına yapıyorum. burda bursalı arkadaşlar çok da gittikçe sayıları artıyo:) onlarla ufak ufak atışıyoz işte.
ne kadardır istiyorsun bebeği, yeni istiyorum yazmışsın ama bi kaç aylık bi bi süreç var mı onu merak ettim.
Sizde buluşun canım biz tutmuyoruzki sizicnm hosgeldin en sakaci arkadasimiza denk gelmissin..gerci birazda haksiz deyil topic te cok bursali biraz tirsiyoruzda..bulusuyolar felanya ondan
Ona göre bursalıların hışmına uğrarsın sonrageçen sorduk bursalı çıktı:)
valla seyyan, nurusima nın, bahar27 nin dilinden kurtulamam bu sefer
Öyle valla kısmetse yakında günde başlar.Darısıda size şekerimbiz de anlamadık ne alıp veremedikleri varsa:) maksat bizi gıcık etmek:)
aslında arkadaşlarımıza imreniyoruz. bulunduğumuz şehirlerde burdan tanıdıgımız kimse yok. biz birbirimizi çok merak ediyor göremiyoruz.
ama onlar görüyo ya hani, hayır o da değilde gün mün yapcaz diyolar.
kusura bakmayın buluşuyor u bulaşıyor anlamışım Bende diyorum sibel arkadaşımız nediyor bize böyle .Bende bursadan bu arada hoşgeldin aramıza
canım her mahallede var:) komşuna sor ya da netten bak
Yani bencede bebeği olsunda bursalı demeye zamanı olmaz belkitüp bebek sürecinde yaşananlar.........ben arama butonuna embriyo kalitesini arttırma diye yazdıydım tüp bebek sürecinde yaşananlar diye bir topik çıktı canım.
inşaallah o günler gelecektir ve çok yakındır.dualarımız bunun için.seninde en kısa zamanda anne olman dileğiyle canım.çok geçmiş olsun.
amaaaaaaan bende de çıktı yeni ergen gibi çenemde.adet değilde hamilesindir adet olamadığın için çıkmıştır belkide canım kimbilir....
yok sen taktın kız bizi düşman belletçen yawwwwww
canım hoşgeldin.ben muhatın bahsettiği bursalılardan biriyim.şaka takılıyor arkadaş sende ciddiye almışsın.kendisi biraz kıskançtırda aramızda kalsın.onun için ayrı bir duam var inş en kısa zamanda bir bebişi olur da bizle uğraşamaz...........
ben o gün yapacak olan arkadaşların arasında değilim da......yeter yaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaa:84:
Sizden korkulur analı kızlı sizicanım sen eczaneye git folikasit iste daha kolay olur. reçetesiz de veriyorlar.
yokum diye hemen kıskanç yaptınız beni demi:) aşk olsun ama duan için de ayrıca teşekkür ederim. bi kızım olur sizinle pek ugraşamam sonra onu da büyütürüm ikimiz iki yandan perişan ederiz artık sizi:)
Allah yardımcın olsun inşallah tutmuşturbugün transferden sonraki 9. günüm ve adet olacak gibi karnım ağrıyr sanırım tutmadı...BAKALIM RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
Bencede öyle yapalım bakalım bizde ne istiyormuşay muhat Allah iyiliğini versin kız gelenleride korkutucan gelmicek kızlar bizim topiğe
sibel merhaba hoşgeldin o bursalılardan biride benim ama muhatın nazarı deyiyor buluşamıyoruzzz bizde yakında bursalılar olarak toplanıp muhata gidicez sanırım
O yüzden bence belli müddet deme yoksa daha çok çıkar Bursalılarüffffffffff şaka gibi:) bursa dedikçe dedikçe bursalılar geliyo valla.
hoşgeldin bende bursadan neresinden bursanıninşallah benimde öyle olur dualarda unutmayın beni lütfennn..... Bu arada bende bursalıyım siz nerelisiniz
İyigeceler canımkızlar çıkıyorum ben iyi geceler
Canım sen rüyalarında Bursa bursa diye sayıklarsan hiç şaşmam artık.Bak anneninde içine doğmuş.Bu gidişle senin geleceğin yer sanırım Bursaannemde dün demesin mi bursaya tayin olun orası çok güzelmiş diye
tamam canım. yarın ecrin arkadaşımız zaten ilgilenecektir.Bakalım o zamanda Bursa dicekmisin
Hayırlı haberler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?