هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ(duâi).
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin dedi. Ali İmran Suresi 38. ayet.
"rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ" ben bu kısmı sayıya bağlı kalmadan 2 gündür sürekli okuyorum. okumak isteyen arkadaşlar olur diye düşündüm.
inşaallah eşinin değerleri iyi çıkar canım.tüp bebekmi aşılamamı bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun.hatta hiç gerek bile kalmadan kendiliğinden olsun inş.canım.tutmazsa diye daha şimdiden düşünme canım.moralini yüksek tutmaya çalış.ne mutlu ediyorsa seni onları yap.neyse ben seni yarun ararım konuşuruz.a.e.o.Kızlar yarın eşim test yaptıracak.İnşallah değerleri yükselmiştir.Eşim aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyor.Son günlerde kafam karışık duygusallığım üzerinde.Korkuyorum Ben çoğu arkadaşıma moral verirken bu sefer kendimi yorgun hissediyorum Korkum, ya tutmazsa korkusu.İnşallah Allah bu sıkıntıyı içimden alır .Çünkü borç harçla yaptıracağız tüp bebeği.Yaz sonu gibi kısmetse düşünüyoruz ve o zamana kadar beklemek benim için kolay olmayacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zormuş, bunu yaşadıkça sizleri daha iyi anlayabiliyorum
Bu arada dualarımı okudum Allah kabul eder inşallah.Hepinize iyigeceler.Rabbim dualarınızı kabul etsin.Emeklerinizi boşa çevirmesin.Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
ben çocukluğumdan beri defalarca kur'ana geçmiş ama okuyamadığı için bir süre sonra unutmuş bir insandım, okuyanlara nasıl heveslenirdim ahhhh. Allah nasip etmemiş galiba diyordum hep, suçu hiç kendimde aramıyordum ve her heveslenip kuran öğrenmeye çalışmamda yeniden harflerden başlıyordum, yaklaşık 4-5 ay kadar önce yeniden kuran okumaya başladım tabiki sonra derslerdi,çocuktu, kocaydı, işti vs. derken ancak haftada bir kur'anı kerimi elime alıyordum.
derken yaklaşık 1 ay önce bu forum sayfasına rast geldim ve aranıza katılmak istedim, sağolun beni aranıza aldınız
ben de sırf burdaki duaları ve yasinleri borç olarak gördüğüm için hergün kuran okumaya başladım.
önceleri yani buraya katılmadan önce yaklaşık 1,5 hatta 2 saatte okuduğum yasin-i şerifi bugün saat tuttum ve yaklaşık 30 dakikada okudum ve ağladım,
çok hızlı değilim belki ama benim için bu çok büyük bir başarı,
bu başarıyı sağlamamda yardımcı olan, en başta bu topiği açan Ayşe kardeşimden, sonra da sizlerden Allah razı olsun.
canım sen de troit olabilir mi?
inşaallah eşinin değerleri iyi çıkar canım.tüp bebekmi aşılamamı bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun.hatta hiç gerek bile kalmadan kendiliğinden olsun inş.canım.tutmazsa diye daha şimdiden düşünme canım.moralini yüksek tutmaya çalış.ne mutlu ediyorsa seni onları yap.neyse ben seni yarun ararım konuşuruz.a.e.o.
sendende Allah razı olsun canım.ne güzel olmuş bak.inan bizlerde bu topik ve ayşe sayesinde daha fazla kuran okur olduk.çok şükür.ne mutlu evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelimmi topiğineeeeeeeeeeeeeve teşekkürler ayşeyeeeeeeeeee
kızlar yarın eşim test yaptıracak.inşallah değerleri yükselmiştir.eşim aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyor.son günlerde kafam karışık duygusallığım üzerinde.korkuyorum Ben çoğu arkadaşıma moral verirken bu sefer kendimi yorgun hissediyorum korkum, ya tutmazsa korkusu.inşallah allah bu sıkıntıyı içimden alır .çünkü borç harçla yaptıracağız tüp bebeği.yaz sonu gibi kısmetse düşünüyoruz ve o zamana kadar beklemek benim için kolay olmayacak.allah hepimizin yardımcısı olsun.çok zormuş, bunu yaşadıkça sizleri daha iyi anlayabiliyorum
Bu arada dualarımı okudum allah kabul eder inşallah.hepinize iyigeceler.rabbim dualarınızı kabul etsin.emeklerinizi boşa çevirmesin.allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
Kızlar yarın eşim test yaptıracak.İnşallah değerleri yükselmiştir.Eşim aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyor.Son günlerde kafam karışık duygusallığım üzerinde.Korkuyorum Ben çoğu arkadaşıma moral verirken bu sefer kendimi yorgun hissediyorum Korkum, ya tutmazsa korkusu.İnşallah Allah bu sıkıntıyı içimden alır .Çünkü borç harçla yaptıracağız tüp bebeği.Yaz sonu gibi kısmetse düşünüyoruz ve o zamana kadar beklemek benim için kolay olmayacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zormuş, bunu yaşadıkça sizleri daha iyi anlayabiliyorum
Bu arada dualarımı okudum Allah kabul eder inşallah.Hepinize iyigeceler.Rabbim dualarınızı kabul etsin.Emeklerinizi boşa çevirmesin.Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
NE DEMEK CANIM SİZDE GULUN DIYE ANLATIYORUM ..ay canım sağol..iyi şekilde beni aydınlattın.ama ben kocayı ankaradakilere götüremiyorum istanbulla gitmez...elimde bir kaç doktor ismi var ordan burdan bulduk...herkes kendine iyi gelen doktorunu veriyor tabi.. sinan beksaç --
hakan yaralı (söyleyen varr ona benim bir tanıdık gitti memnun kalmadı)
mehmet erdem
levent üsteğmen..
sen bu ismleri duydunmu fikrin var mı bu konuda...
ayy yavrum benimm ....çok sevindim canım bak herşey yolunda...sağlıkla kucağınada alıcaksın canım rahat ol...
inşallah canım ...ben hep görüyorum ama tık yok genelde çevremdekilerin hamiş haberleri geliyor kullağıma...
iyi sen nasılsın...geçmiş olsun....bitkin düşmüşsün canım...allah kimseyi aç bırakmasın...ayyy ilk okuduğumda bende güldüm hakkını helal et..
tamam canım benide ekle hemen başlamamızda sakınca yok heralde ...45 gün içerisinde bitmesi gerekiyor...45 ayrı ayrı okumamuza gerek yok..bağışlayacak kişi onu ayarlıyacak sanırım doğru anladım yarın okuyayım perşembe daha iyi olur..
iyii sen nasılsın..
canım etkilenmem normal hormanların tavan yapmış duurmda ama....herkes aynı şeyleri yaşıyacak diye bir durum söz konusu değil...iyi düşün iyii olsun...sağlıla kucağınızada alırsınız canım hamileliğinizin tadını çıkarın..
hayırlısı canım....rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
a.s canım nasılsın...olmaz diye birşey yok biizmkilerde sperm var ...olmuyor...yanii verecek olan allah... sebepsizkende olmayabiliyor....allah hepimizin dualarını kabul eylesin..
helal olsun canım... insanların bazen ne kadar gereksiz şeylerin peşinden koştuğumuzuu hatırlatıyor...ama elimizde olmadan kaptırıp gidiyoruz kendimizi....sağlık olsun ölümm olmasın...gerisii zamanla olur....inşallah...allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder..
bizler aynı canım ... hamiş olma çabaları hızla devam ediyor....umarım hepimiz hamile kalırıız..
elevit ne ki folik tüp tedavisinde başlamıştım negatif sonuç alıncada devam ettim bir kutu bitirdim ...şuan hiçbişey kullanmıyorum...incir kürü yapıcaktım..çevremdeki marketlere baktım bir güzel incir bulamadım kurtlu gibi...inşallah şifa olur canım ..fayda sı vardır muhakkak..
oku
evet burdaki muhabbetlerin maşşallahı var....oku oku 1 saaatim gidiyor......canım inşallah bir gün o kırmızılar gelmeyecekk..allah büyük...
bu süreçleri yaşarken çokk zor....allah hepimize sabır versin..bu bebişlerin ne zaman geleceği bilinmiyor ama tedaviyle ama kendiliğinden....denemekte fayda varr umarım olumlu sonuç alırsınız..
AY MUHAT ÇOK GÜLDÜM YAAA NE GUZEL DE SÖYLEMISSIN ..ARKADAŞIMIZ KORKMAMISTIR INScanım diğer arkadaş içinyukarda yazdım eger listeye katılmak istiyorsan şartlar orda var.
1. devamlı geleceksin
2. duaları sebepsiz aksatmayacaksın
3. en geç cumaya kadar bitireceksin
bu cuma 6 arkadaşımızın duaları bitiyor. istersen eksikler için okuyabilirsin.
A.s canım amin seninde inşallah
Maşallah yerim ben onuAllah iyi etsin canım
Allah hayr etsin seninde bebişlerin olsun inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BUGUN GUZEL BI KAHVALTI YAPTIM ŞÜKÜR RABBİMEAminnn canım
İnan hepimiz özledik inşallh özlemlerimiz diner canım
A.s canım geçmiş olsun birazda olsa yemeye çalış inşllh bu zor dönemi atlatıp rahata erersin
Buluşamadık bir türlü göze geldik ondandır.Buluşursak ilk haber vereceğimiz sensin canım
İyi diyelim öyle olsun aslında bugünlerde o kadarda iyi değilimsen nasılsın
İnşallah hiç kullanmazsın
Canım kendini böyle üzüp yıpratma seni çok iyi anlıyorum anlıyoruz hepimiz aynı duyguları yaşıyoruzdur eminim.Yeri geliyor bende ağlıyorum bunalıyorum ama değişen birşey yok sabırla bekleyeceğiz yada başka çareler arıyacağız.Allah büyüktür.Kimseyi çocukla sınamasın bunu çok daha iyi anladım.Bugünlerde bende senin gibi duygularım karışık ve korkularım var.Lütfen topiğede gel kendini özletme kendini topla canım Allah güzel gönlüne göre versin inşallah
A.s aminnn Allah hayırlı etsin darısıda sana ve bizlere olmayanlara olsun
Hadi güzel haberleriniz olur inşallah
Folik asit diyorsun değilmi?Doktor banada ondan verdiAminnn inşllh canım
Canım inşallah bu seferki tutarda seninde yüzün güler inşallahhh.Allah yüzümüze baksın
Canım benimde kafam karışık son 2 gündür duygu yoğunluğu yaşıyorum.Aşılama yaptırıcaktık eşim tüp bebek yaptıralım boşa para harcamayalım dedi.Yaz sonu gibi tüp bebek olucak nasip olursa.Ama gelde bana sor korkular sardı içimi.Çünkü o kadar çalışıp aylığımı buraya yatırıcam tek korkum tutmazsa çok büyük hayal kırıklığı olur benim içinÇÜnkü kredi çekicez ve 2. kez yaptıramam okadar kolay değil bizim için.O yüzden içim karma karışık
Benimde öyle duru gibi biraz kafam karışık canım sıkılıyor
Kolay değil anlıyorum seni tüp bebek telaşı benide sardı eskiden hemen tutarmış herkezte tüp bebek.Git gide sağlığımız iyice bozuluyor.İnsanlar kaçıncıya tüp bebek deniyor olmuyor.Allahım yardım etsin çocuksuz bırakmasın kimseyi
Aminnn canım inşallah
İnşllh gönlüne göre olur canım dualarım sizinle
Allah şifa versin yakınınızaBende okuyabilirim
Canım hamile olda varsın bebeğini tut boşver lap topu
A.s hamdolsun sen nasılsın?Geçmiş olsun inşallh değildir
Alla kabul etsin
Dahada artar Muhatcığım
Sizde buluşun canım biz tutmuyoruzki sizi
Ona göre bursalıların hışmına uğrarsın sonra
Öyle valla kısmetse yakında günde başlar.Darısıda size şekerim
Bende diyorum sibel arkadaşımız nediyor bize böyle .Bende bursadan bu arada hoşgeldin aramıza
Yani bencede bebeği olsunda bursalı demeye zamanı olmaz belki
Sizden korkulur analı kızlı sizi
Allah yardımcın olsun inşallah tutmuştur
Bencede öyle yapalım bakalım bizde ne istiyormuş
O yüzden bence belli müddet deme yoksa daha çok çıkar Bursalılar
hoşgeldin bende bursadan neresinden bursanın
İyigeceler canım
Canım sen rüyalarında Bursa bursa diye sayıklarsan hiç şaşmam artık.Bak anneninde içine doğmuş.Bu gidişle senin geleceğin yer sanırım BursaBakalım o zamanda Bursa dicekmisin
Hayırlı haberler olsun inşallah
AMIN CANIM INS DEGERLERI YUKSELMISTIR ..RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INS HEMEN BEBISINE KAVUSURSUNKızlar yarın eşim test yaptıracak.İnşallah değerleri yükselmiştir.Eşim aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyor.Son günlerde kafam karışık duygusallığım üzerinde.Korkuyorum Ben çoğu arkadaşıma moral verirken bu sefer kendimi yorgun hissediyorum Korkum, ya tutmazsa korkusu.İnşallah Allah bu sıkıntıyı içimden alır .Çünkü borç harçla yaptıracağız tüp bebeği.Yaz sonu gibi kısmetse düşünüyoruz ve o zamana kadar beklemek benim için kolay olmayacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zormuş, bunu yaşadıkça sizleri daha iyi anlayabiliyorum
CANIM BENDE BUNDAN 3 SENE ÖNCE ANLATTIĞIN GIBI OKUMAM ZAYIFTI ÇOK SUKUR SUAN BENDE DAHA HIZLI OKUR OLDUMben çocukluğumdan beri defalarca kur'ana geçmiş ama okuyamadığı için bir süre sonra unutmuş bir insandım, okuyanlara nasıl heveslenirdim ahhhh. beş vakit namaz kılıyordum ama kur'an okumayı Allah nasip etmemiş galiba diyordum hep, suçu hiç kendimde aramıyordum ve her heveslenip kuran öğrenmeye çalışmamda yeniden harflerden başlıyordum, yaklaşık 4-5 ay kadar önce yeniden kuran okumaya başladım tabiki sonra derslerdi,çocuktu, kocaydı, işti vs. derken ancak haftada bir kur'anı kerimi elime alıyordum.
derken yaklaşık 1 ay önce bu forum sayfasına rast geldim ve aranıza katılmak istedim, sağolun beni aranıza aldınız
ben de sırf burdaki duaları ve yasinleri borç olarak gördüğüm için hergün kuran okumaya başladım.
önceleri yani buraya katılmadan önce yaklaşık 1,5 hatta 2 saatte okuduğum yasin-i şerifi bugün saat tuttum ve yaklaşık 30 dakikada okudum ve ağladım,
bu başarıyı sağlamamda yardımcı olan, en başta bu topiği açan Ayşe kardeşimden, sonra da sizlerden Allah razı olsun.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN CANIM..
inşaallah eşinin değerleri iyi çıkar canım.tüp bebekmi aşılamamı bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun.hatta hiç gerek bile kalmadan kendiliğinden olsun inş.canım.tutmazsa diye daha şimdiden düşünme canım.moralini yüksek tutmaya çalış.ne mutlu ediyorsa seni onları yap.neyse ben seni yarun ararım konuşuruz.a.e.o.
sendende Allah razı olsun canım.ne güzel olmuş bak.inan bizlerde bu topik ve ayşe sayesinde daha fazla kuran okur olduk.çok şükür.ne mutlu evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelimmi topiğineeeeeeeeeeeeeve teşekkürler ayşeyeeeeeeeeee
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENIM IYKI VARSINIZ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
ŞÜKÜR BUGUNLERE İNŞ BEBİŞLER GELINCE HERSEY DAHA DA GUZEL OLACAK
A.s canım amin seninde inşallah
Maşallah yerim ben onuAllah iyi etsin canım
Allah hayr etsin seninde bebişlerin olsun inşallah
Aminnn canım
İnan hepimiz özledik inşallh özlemlerimiz diner canım
A.s canım geçmiş olsun birazda olsa yemeye çalış inşllh bu zor dönemi atlatıp rahata erersin
Buluşamadık bir türlü göze geldik ondandır.Buluşursak ilk haber vereceğimiz sensin canım
İyi diyelim öyle olsun aslında bugünlerde o kadarda iyi değilimsen nasılsın
İnşallah hiç kullanmazsın
Canım kendini böyle üzüp yıpratma seni çok iyi anlıyorum anlıyoruz hepimiz aynı duyguları yaşıyoruzdur eminim.Yeri geliyor bende ağlıyorum bunalıyorum ama değişen birşey yok sabırla bekleyeceğiz yada başka çareler arıyacağız.Allah büyüktür.Kimseyi çocukla sınamasın bunu çok daha iyi anladım.Bugünlerde bende senin gibi duygularım karışık ve korkularım var.Lütfen topiğede gel kendini özletme kendini topla canım Allah güzel gönlüne göre versin inşallah
A.s aminnn Allah hayırlı etsin darısıda sana ve bizlere olmayanlara olsun
Hadi güzel haberleriniz olur inşallah
Folik asit diyorsun değilmi?Doktor banada ondan verdiAminnn inşllh canım
Canım inşallah bu seferki tutarda seninde yüzün güler inşallahhh.Allah yüzümüze baksın
Canım benimde kafam karışık son 2 gündür duygu yoğunluğu yaşıyorum.Aşılama yaptırıcaktık eşim tüp bebek yaptıralım boşa para harcamayalım dedi.Yaz sonu gibi tüp bebek olucak nasip olursa.Ama gelde bana sor korkular sardı içimi.Çünkü o kadar çalışıp aylığımı buraya yatırıcam tek korkum tutmazsa çok büyük hayal kırıklığı olur benim içinÇÜnkü kredi çekicez ve 2. kez yaptıramam okadar kolay değil bizim için.O yüzden içim karma karışık
Benimde öyle duru gibi biraz kafam karışık canım sıkılıyor
Kolay değil anlıyorum seni tüp bebek telaşı benide sardı eskiden hemen tutarmış herkezte tüp bebek.Git gide sağlığımız iyice bozuluyor.İnsanlar kaçıncıya tüp bebek deniyor olmuyor.Allahım yardım etsin çocuksuz bırakmasın kimseyi
Aminnn canım inşallah
İnşllh gönlüne göre olur canım dualarım sizinle
Allah şifa versin yakınınızaBende okuyabilirim
Canım hamile olda varsın bebeğini tut boşver lap topu
A.s hamdolsun sen nasılsın?Geçmiş olsun inşallh değildir
Alla kabul etsin
Dahada artar Muhatcığım
Sizde buluşun canım biz tutmuyoruzki sizi
Ona göre bursalıların hışmına uğrarsın sonra
Öyle valla kısmetse yakında günde başlar.Darısıda size şekerim
Bende diyorum sibel arkadaşımız nediyor bize böyle .Bende bursadan bu arada hoşgeldin aramıza
Yani bencede bebeği olsunda bursalı demeye zamanı olmaz belki
Sizden korkulur analı kızlı sizi
Allah yardımcın olsun inşallah tutmuştur
Bencede öyle yapalım bakalım bizde ne istiyormuş
O yüzden bence belli müddet deme yoksa daha çok çıkar Bursalılar
hoşgeldin bende bursadan neresinden bursanın
İyigeceler canım
Canım sen rüyalarında Bursa bursa diye sayıklarsan hiç şaşmam artık.Bak anneninde içine doğmuş.Bu gidişle senin geleceğin yer sanırım BursaBakalım o zamanda Bursa dicekmisin
Hayırlı haberler olsun inşallah
amin cnm.rabbim sanada nasip etsin inşallah..
Gunaydın nasılsınız canım.
güyandın cnm. şükür iyiyiz siz nasılsınız?
elevit süper ben onu tavsiye ederim.cnm mrb mor olanın içinde ayrıyeten başka vitaminlerde varr onun fiyatı 10 lira
elevit dün aldım henüz 30 tane var içinde oda 7,5 lira
ayrıyeten folibol var 4 mg folik asit ki en ucuzu bu ve doktorların önerdiğide bu aslında 1,4 lira kadar bişee
ayrıyeten folicplus var içerisinde kalsiyum var ve d vitamini oda 20 liracıkk
canım bursa da eşimin çalışma yeri yoksenin kız büyüynce zaten bursaya yerleşmiş olursunuz canım.bak annenin içine bile doğmuş bursa.
hoşgeldin canım.
4.şıkkı unutmuşssun yazmaya.
üffffffffffffff derken ne canım çokmu bıktın gari bizden
biz senin kıymetini biliyoz bilmezmiyiiiiiiiiz.
benim deeeeeeeeeeeeeeeee:18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:olcammı olmıcammı.olcammı olmıcammı
canım bişi olmaz şu şırıngalı bi tavsiye vardı onu denemeyi düşündün mü? dün de ders çalışırken bacaklarım bi agrıdı ki sorma hasta olcam sandımahh canım benimmm inşallaa hep birikde seviniriz ama dünde söylediğim gibi ben umutsuz vakayımm adete dair tüm belirtileri yaşıyorumm maleseff
gerginlik ,şişlik,sivilce,karın agrısıı(((((((((olsa dünyalar bizim olacak ama kısmet inş o günleride görmemiz yakındırr:)))
ama benim canım akşam bayagı sıkıldı eşimin diş agrısı tuttu yzü felan şişmiş kalktık acile gittik neyse tabii bir dünya ilac verdiii antibiyotik vs adam mecburen kullanacak ama bizim emeklerde çöpe gidecekk(((birde üstüne haftaya gelin bir bakalım geçmişse diş alınacak akıl dişi ki oda ameliyatla alınacakk yani çok üzülüyorumm muhatcım yaa ama vardır bir hayır
yok canım ama yakınım kayserye.evet canımm kayseriliyimmm:):)
Allah gönlüne göre versin inşaallah bebişin senninledir canım...
aa hangi şehir sende mi kayseridesin yoksa hadi inşaallah canımmm:):)
merhaba arkadaşlar nasılsınız??umarım hepiniz iyisinizdir ve her şey yolundadır:):)
aminnnn canım bişi olmayacak. geçen paylaştıgım duayı bi yapın kızlar, eşinde sorun olanlar mutlaka denesin.Kızlar yarın eşim test yaptıracak.İnşallah değerleri yükselmiştir.Eşim aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyor.Son günlerde kafam karışık duygusallığım üzerinde.Korkuyorum Ben çoğu arkadaşıma moral verirken bu sefer kendimi yorgun hissediyorum Korkum, ya tutmazsa korkusu.İnşallah Allah bu sıkıntıyı içimden alır .Çünkü borç harçla yaptıracağız tüp bebeği.Yaz sonu gibi kısmetse düşünüyoruz ve o zamana kadar beklemek benim için kolay olmayacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zormuş, bunu yaşadıkça sizleri daha iyi anlayabiliyorum
sebepler dünyası işte. kocalarımızda ilk başta kızmıştı ne var bu bilgisayarda diyeben çocukluğumdan beri defalarca kur'ana geçmiş ama okuyamadığı için bir süre sonra unutmuş bir insandım, okuyanlara nasıl heveslenirdim ahhhh. beş vakit namaz kılıyordum ama kur'an okumayı Allah nasip etmemiş galiba diyordum hep, suçu hiç kendimde aramıyordum ve her heveslenip kuran öğrenmeye çalışmamda yeniden harflerden başlıyordum, yaklaşık 4-5 ay kadar önce yeniden kuran okumaya başladım tabiki sonra derslerdi,çocuktu, kocaydı, işti vs. derken ancak haftada bir kur'anı kerimi elime alıyordum.
çok güzel fikir. canım benim eşim katılmaz, o kendi istediğinde okur ama bri deyince okumazkızlar biz durmadan bir şeyler okuyoruz, tedavi arıyoruz da kocalarınıza da dua tesbihat vs. okutuyor musunuz? diye merak ettim. ben sanki çocuk yapmak sadece benim görevimmiş gibi davranıyorum. Artık ona da okutucam .
guatr canım.neden sorduğunu anlamadim ama yok canim, kan degerlerim, hormonlar hepsi normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?