Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hamdolsun canım bugun daha ıyıym bebıste ıyıdır ıns
ister istemez insan kuskulanıyo acaba durumu nasıl hersey yolunda mı dıye
haftaya kontrol var ikili tarama testi filan inş hayırlı sonuclar alırım

iyidir cnm merak etme.kuskulanıyo ınsan evet ben bıle hala bazen acaba dıyorum.
inş tarama testin guzel cıkıcak cnm.

iyidir cnm merak etme.kuskulanıyo ınsan evet ben bıle hala bazen acaba dıyorum.
Inş tarama testin guzel cıkıcak cnm.

amın canım hanı derler ya oğlan anneyı guzellestırır kız cırkınlestırır ben cok cırkınleştım sanırım kızım yolda
Bebıs nasıl hareketlımı? Bı de kaç kılo aldın?

canım ya hamilemisin çook sevindim allah tamamına erdirsin inş.. normal kaldın sanırım tüp bebek değil....

kızlar 2 gün sonra transferim var inşallah her şey yolunda giderse transferden sonra ne yaptınız abdest aldınız mı hemen banyo yapmasam olur mu

amın canım hanı derler ya oğlan anneyı guzellestırır kız cırkınlestırır ben cok cırkınleştım sanırım kızım yolda
Bebıs nasıl hareketlımı? Bı de kaç kılo aldın?

ben pek ınanmıyorum o soze yaa benım kızım olcak ama hiç çirkinleşmedım.akrabamın oglu olucaktı onun yuzu hep sivilcelenmişti falan.oyuzden pek inanmıyorum yani bu söze
bebiş bayagı hareketlı hiç durmuyo
kiloyu hiç sorma bayagı bı aldım

canım ya hamilemisin çook sevindim allah tamamına erdirsin inş.. normal kaldın sanırım tüp bebek değil....

CANIM HAMİLE OLAN BEN DEĞİLİM. ALINTI YAPTIGIMI YAZMIŞTIM:d AYYYY KEŞKE OLSAM VARYA NE SÜPER OLUR:d

kızlar 2 gün sonra transferim var inşallah her şey yolunda giderse transferden sonra ne yaptınız abdest aldınız mı hemen banyo yapmasam olur mu
CANIM Bİ GÜN ÖNCEDEN YAZAR MISIN. TEDAVİYE GİTTİĞİNDE DE DUA ETMİŞ OLURUZ.

BİZ DE DE ANNENİN YÜZÜ DEĞİŞİYORSA KIZ DERLER:d

CANIM HAMİLE OLAN BEN DEĞİLİM. ALINTI YAPTIGIMI YAZMIŞTIM:d AYYYY KEŞKE OLSAM VARYA NE SÜPER OLUR:d
aayyyyyyy benim gözüm sadece hamile kelimesine gitti valla diğerini görmedim bile....
inş canım bu listede herkes hamile diye yazılsın artık dualarımız kabul olsun.......

merhaba arkadaşlarlar bende siteye yeni geldimm..... yeni tüp bebek yaptırdım ve bunu birileriyle paylaşmak istiyrmmm

canim hosgeldin aramiza insallah seninledir bebegin test gununu beklemesi cok guc oluyor ama sonuc guzel olur insallah

bencede tup bebek yaptir canim yine doktorlarin ve siz daha iyi bilirsiniz ama ben 3kere asilama denedim olmadi hemde iyiydi sperm sayisi yumurta sayisi kalitesi
falan tabi islem yapildiktan sonra takdiri ilahi insallah hersey coooook guzel olur ve sonucda bir okadar guzel olur....

kızlar biz durmadan bir şeyler okuyoruz, tedavi arıyoruz da kocalarınıza da dua tesbihat vs. okutuyor musunuz? diye merak ettim. ben sanki çocuk yapmak sadece benim görevimmiş gibi davranıyorum. Artık ona da okutucam .

ayy canim benim ne guzel oluyor dimi bende onceden okurdum ama bu kadar yogun degil.....kesinlikle kocalarda katilmali bu tesbihatlara

benimde sali gunune var randevum insallah gorecegim kuzumu insallah saglikli ve mutludur yerinde meraktan catliyorum nerdeyse gel sali gellll

canımm yaa çok sevindim allah herkese tattırsın bunu hayırlısıyla sağlıklı bebişlerin olsun benim de 2 gün sonra transferim var dua et sen artık hamişsinnnn duan kabul olur bize de bulaşsın ( YAA AMA SEN DEĞİLMİŞSİN BEN DE SENSİN ZANNETTİM NE DEYİMM BEN ŞİMDİ SANAAA ALLAH İKİZ ÇOCUKLAR VERSİN HATTA BEŞİZLER VERSİN EMİ :)

Son düzenleme:

hım anladım canım
ben yıyemedığımden dolayı halsız dusuyorum dıyemı çırkınlestım acaba
çok guzel ya bende merak edıyorum kıpırdamalar tekmeler nasıl bı duygu verıyo dıye..
Rabbım tum arkadaşlarımıza nasıp etsın bu guzel duyguları
olsun kıloyu dert etme sonrasında vereceksın ıns
erken bılıyorum ama bazen hıssetmeye çalışıyorum ama malesef hıssetmıyorum ..

CANIM Bİ GÜN ÖNCEDEN YAZAR MISIN. TEDAVİYE GİTTİĞİNDE DE DUA ETMİŞ OLURUZ.

BİZ DE DE ANNENİN YÜZÜ DEĞİŞİYORSA KIZ DERLER:d

evet cnm bızdede oyle derler ama bende oyle olmadı .hatta onceden adet zamanı sıvılce cıkardı yuzumde sımdı sıvılcem falanda yok.
ama bebegin erkek olma ihtımalıde yok

hoşgeldin hemşerim nasılsın.......

canım hamile olan ben değilim. Alıntı yaptıgımı yazmıştım:d ayyyy keşke olsam varya ne süper olur:d
canım ıns o guzel gunler de gelecek senınde dıger arkadaslarımızında hayırlı haberlerını alacağız ıns

Gelecek salı ıns sonrada ben dıyecem persembe persembe dıye
Canım benımde 28 ınde randevum
inş hersey yolunda gıder

ayy hadi ya bismillah insallah tutar canim ......canim ben transferden sonra karnim acikti yemege gittik eve gelmeden once sonra ertesi gun coooook ilik dus aldim ayakta abdest icin icim rahat etmedi hic cunku dua bile edemiyordum neyse sonrada yattim ayklarimi uzatarak ama evde muhakkak gezindim toz falan aldim ama agir bir sey yapmadim hic yormadim kendimi hic gezinmeden yatma canim bebegin tutunmasi icin guzel bir kan dolasimi lazim birde hergun 2 litre su ic en azindan tutunmaya cok yardimciymis kizlar bide hergun 1-2 dilim ananas yediler bana yasakti ben yiyemedim

ayyyy rabbim soyletti kimbilir bu ay bebis geliyor olabilir innnnnnnsalllaaaaaah

benimde bulantılarım cok oluyodu ama sabahları oluyodu bıde ac kalınca oluyodu.oyuzden sureklı bıseyler yıyodum hatta doktora dedım ben hala kusuyorum dıye kus bısey olmaz kılo alıyosun nasıl olsa demişti
kıloyu dert etmıyorum ya çok abartılı durmuyo zaten dogumdan sonra verırım.
suan cok erken cnm hıssedemezsın. ben suan cok net hıssedıyorum cok farklı bır duygu rabbım herkeze nasip etsin inşallah

ben de öyle yapmayı düşünüyorum izin aldım okuldan bi bi 1 hafta gitmicem ama evde dolaşırım bol bol su da içerim ama ananas için transferden sonra düşük tehlikesi yapıyormuş bazıları onu söylüyo bazıları da ye diyor karar veremedim çünkü bitki çayları da transferden sonra iyi değilmiş düşük yapabilir deniliyor

hosbulduk hemserim iyiyim coksukur sali gununu iple cekiyorum artik gelsin bir an once dimi...sen nasilsin hersey yolundami?

canım salı günü kontrolun falan mı var....
iyiyim canım bende daha başlamadım tedaviye bir an önce başlamak istiyorum inş bu sefer poziitif olur.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…