hamdolsun canım bugun daha ıyıym bebıste ıyıdır ıns
ister istemez insan kuskulanıyo acaba durumu nasıl hersey yolunda mı dıye
haftaya kontrol var ikili tarama testi filan inş hayırlı sonuclar alırım
iyidir cnm merak etme.kuskulanıyo ınsan evet ben bıle hala bazen acaba dıyorum.
Inş tarama testin guzel cıkıcak cnm.
canım ya hamilemisin çook sevindim allah tamamına erdirsin inş.. normal kaldın sanırım tüp bebek değil....Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
ARKADAŞIN ŞAŞKINLIĞI ÜZERİNE DOKTOR İSTENMEYEN BEBEK SANMIŞ
amın canım hanı derler ya oğlan anneyı guzellestırır kız cırkınlestırır ben cok cırkınleştım sanırım kızım yolda
Bebıs nasıl hareketlımı? Bı de kaç kılo aldın?
canım ya hamilemisin çook sevindim allah tamamına erdirsin inş.. normal kaldın sanırım tüp bebek değil....
CANIM Bİ GÜN ÖNCEDEN YAZAR MISIN. TEDAVİYE GİTTİĞİNDE DE DUA ETMİŞ OLURUZ.kızlar 2 gün sonra transferim var inşallah her şey yolunda giderse transferden sonra ne yaptınız abdest aldınız mı hemen banyo yapmasam olur mu
ben pek ınanmıyorum o soze yaa benım kızım olcak ama hiç çirkinleşmedım.akrabamın oglu olucaktı onun yuzu hep sivilcelenmişti falan.oyuzden pek inanmıyorum yani bu söze
bebiş bayagı hareketlı hiç durmuyo
kiloyu hiç sorma bayagı bı aldım
Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
aayyyyyyy benim gözüm sadece hamile kelimesine gitti valla diğerini görmedim bile....CANIM HAMİLE OLAN BEN DEĞİLİM. ALINTI YAPTIGIMI YAZMIŞTIM:d AYYYY KEŞKE OLSAM VARYA NE SÜPER OLUR:d
merhaba arkadaşlarlar bende siteye yeni geldimm.....yeni tüp bebek yaptırdım ve bunu birileriyle paylaşmak istiyrmmm
Kızlar yarın eşim test yaptıracak.İnşallah değerleri yükselmiştir.Eşim aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyor.Son günlerde kafam karışık duygusallığım üzerinde.Korkuyorum Ben çoğu arkadaşıma moral verirken bu sefer kendimi yorgun hissediyorum Korkum, ya tutmazsa korkusu.İnşallah Allah bu sıkıntıyı içimden alır .Çünkü borç harçla yaptıracağız tüp bebeği.Yaz sonu gibi kısmetse düşünüyoruz ve o zamana kadar beklemek benim için kolay olmayacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zormuş, bunu yaşadıkça sizleri daha iyi anlayabiliyorum
Bu arada dualarımı okudum Allah kabul eder inşallah.Hepinize iyigeceler.Rabbim dualarınızı kabul etsin.Emeklerinizi boşa çevirmesin.Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
ben çocukluğumdan beri defalarca kur'ana geçmiş ama okuyamadığı için bir süre sonra unutmuş bir insandım, okuyanlara nasıl heveslenirdim ahhhh. beş vakit namaz kılıyordum ama kur'an okumayı Allah nasip etmemiş galiba diyordum hep, suçu hiç kendimde aramıyordum ve her heveslenip kuran öğrenmeye çalışmamda yeniden harflerden başlıyordum, yaklaşık 4-5 ay kadar önce yeniden kuran okumaya başladım tabiki sonra derslerdi,çocuktu, kocaydı, işti vs. derken ancak haftada bir kur'anı kerimi elime alıyordum.
derken yaklaşık 1 ay önce bu forum sayfasına rast geldim ve aranıza katılmak istedim, sağolun beni aranıza aldınız
ben de sırf burdaki duaları ve yasinleri borç olarak gördüğüm için hergün kuran okumaya başladım.
önceleri yani buraya katılmadan önce yaklaşık 1,5 hatta 2 saatte okuduğum yasin-i şerifi bugün saat tuttum ve yaklaşık 30 dakikada okudum ve ağladım,
çok hızlı değilim belki ama benim için bu çok büyük bir başarı,
bu başarıyı sağlamamda yardımcı olan, en başta bu topiği açan Ayşe kardeşimden, sonra da sizlerden Allah razı olsun.
kızlar biz durmadan bir şeyler okuyoruz, tedavi arıyoruz da kocalarınıza da dua tesbihat vs. okutuyor musunuz? diye merak ettim. ben sanki çocuk yapmak sadece benim görevimmiş gibi davranıyorum. Artık ona da okutucam .
hamdolsun canım bugun daha ıyıym bebıste ıyıdır ıns
ister istemez insan kuskulanıyo acaba durumu nasıl hersey yolunda mı dıye
haftaya kontrol var ikili tarama testi filan inş hayırlı sonuclar alırım
Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
ben pek ınanmıyorum o soze yaa benım kızım olcak ama hiç çirkinleşmedım.akrabamın oglu olucaktı onun yuzu hep sivilcelenmişti falan.oyuzden pek inanmıyorum yani bu söze
Bebiş bayagı hareketlı hiç durmuyo
Kiloyu hiç sorma bayagı bı aldım
CANIM Bİ GÜN ÖNCEDEN YAZAR MISIN. TEDAVİYE GİTTİĞİNDE DE DUA ETMİŞ OLURUZ.
BİZ DE DE ANNENİN YÜZÜ DEĞİŞİYORSA KIZ DERLER:d
hoşgeldin hemşerim nasılsın.......canim hosgeldin aramiza insallah seninledir bebegin test gununu beklemesi cok guc oluyor ama sonuc guzel olur insallah
bencede tup bebek yaptir canim yine doktorlarin ve siz daha iyi bilirsiniz ama ben 3kere asilama denedim olmadi hemde iyiydi sperm sayisi yumurta sayisi kalitesi
falan tabi islem yapildiktan sonra takdiri ilahi insallah hersey coooook guzel olur ve sonucda bir okadar guzel olur....
ayy canim benim ne guzel oluyor dimi bende onceden okurdum ama bu kadar yogun degil.....kesinlikle kocalarda katilmali bu tesbihatlara
benimde sali gunune var randevum insallah gorecegim kuzumu insallah saglikli ve mutludur yerinde meraktan catliyorum nerdeyse gel sali gellll
canım ıns o guzel gunler de gelecek senınde dıger arkadaslarımızında hayırlı haberlerını alacağız ınscanım hamile olan ben değilim. Alıntı yaptıgımı yazmıştım:d ayyyy keşke olsam varya ne süper olur:d
canim hosgeldin aramiza insallah seninledir bebegin test gununu beklemesi cok guc oluyor ama sonuc guzel olur insallah
bencede tup bebek yaptir canim yine doktorlarin ve siz daha iyi bilirsiniz ama ben 3kere asilama denedim olmadi hemde iyiydi sperm sayisi yumurta sayisi kalitesi
falan tabi islem yapildiktan sonra takdiri ilahi insallah hersey coooook guzel olur ve sonucda bir okadar guzel olur....
Ayy canim benim ne guzel oluyor dimi bende onceden okurdum ama bu kadar yogun degil.....kesinlikle kocalarda katilmali bu tesbihatlara
Benimde sali gunune var randevum insallah gorecegim kuzumu insallah saglikli ve mutludur yerinde meraktan catliyorum nerdeyse gel sali gellll
kızlar 2 gün sonra transferim var inşallah her şey yolunda giderse transferden sonra ne yaptınız abdest aldınız mı hemen banyo yapmasam olur mu
CANIM HAMİLE OLAN BEN DEĞİLİM. ALINTI YAPTIGIMI YAZMIŞTIM:d AYYYY KEŞKE OLSAM VARYA NE SÜPER OLUR:d
CANIM Bİ GÜN ÖNCEDEN YAZAR MISIN. TEDAVİYE GİTTİĞİNDE DE DUA ETMİŞ OLURUZ.
BİZ DE DE ANNENİN YÜZÜ DEĞİŞİYORSA KIZ DERLER:d
hoşgeldin hemşerim nasılsın.......
hım anladım canım
ben yıyemedığımden dolayı halsız dusuyorum dıyemı çırkınlestım acaba
çok guzel ya bende merak edıyorum kıpırdamalar tekmeler nasıl bı duygu verıyo dıye..
Rabbım tum arkadaşlarımıza nasıp etsın bu guzel duyguları
olsun kıloyu dert etme sonrasında vereceksın ıns
erken bılıyorum ama bazen hıssetmeye çalışıyorum ama malesef hıssetmıyorum ..
ayy hadi ya bismillah insallah tutar canim ......canim ben transferden sonra karnim acikti yemege gittik eve gelmeden once sonra ertesi gun coooook ilik dus aldim ayakta abdest icin icim rahat etmedi hic cunku dua bile edemiyordum neyse sonrada yattim ayklarimi uzatarak ama evde muhakkak gezindim toz falan aldim ama agir bir sey yapmadim hic yormadim kendimi hic gezinmeden yatma canim bebegin tutunmasi icin guzel bir kan dolasimi lazim birde hergun 2 litre su ic en azindan tutunmaya cok yardimciymis kizlar bide hergun 1-2 dilim ananas yediler bana yasakti ben yiyemedim
ayyyy rabbim soyletti kimbilir bu ay bebis geliyor olabilir innnnnnnsalllaaaaaah
hosbulduk hemserim iyiyim coksukur sali gununu iple cekiyorum artik gelsin bir an once dimi...sen nasilsin hersey yolundami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?