benimde bulantılarım cok oluyodu ama sabahları oluyodu bıde ac kalınca oluyodu.oyuzden sureklı bıseyler yıyodum hatta doktora dedım ben hala kusuyorum dıye kus bısey olmaz kılo alıyosun nasıl olsa demişti
Kıloyu dert etmıyorum ya çok abartılı durmuyo zaten dogumdan sonra verırım.
Suan cok erken cnm hıssedemezsın. Ben suan cok net hıssedıyorum cok farklı bır duygu rabbım herkeze nasip etsin inşallah
ben de öyle yapmayı düşünüyorum izin aldım okuldan bi bi 1 hafta gitmicem ama evde dolaşırım bol bol su da içerim ama ananas için transferden sonra düşük tehlikesi yapıyormuş bazıları onu söylüyo bazıları da ye diyor karar veremedim çünkü bitki çayları da transferden sonra iyi değilmiş düşük yapabilir deniliyor
ben de öyle yapmayı düşünüyorum izin aldım okuldan bi bi 1 hafta gitmicem ama evde dolaşırım bol bol su da içerim ama ananas için transferden sonra düşük tehlikesi yapıyormuş bazıları onu söylüyo bazıları da ye diyor karar veremedim çünkü bitki çayları da transferden sonra iyi değilmiş düşük yapabilir deniliyor
canım salı günü kontrolun falan mı var....
iyiyim canım bende daha başlamadım tedaviye bir an önce başlamak istiyorum inş bu sefer poziitif olur.........
MRB kızlar. 2 sene olcak evleneli. ilk 3 ay korunduk daha sonra bıraktık eşim 28 yasında cocuk istediği için. ben ise 23. hiç bi problem yok herşey normal ama olmuyo. yumurtlama tarhide hesapladım olmadı. yoruldum artık.. umududa kestim.. 1 ay önce adetim 10 gün gecikti. cok umutlndım ama yine olmadı. psikolojik diye düşnüyorum. inanın bunları yazarken bile ağlıyorum o kadar doldumki. çevredeki baskılar vs vs beni inanılmaz yordu. bi sorun mu var dediklerinde yok diyorum ama sorun yoksa nasıl olmuyo diyolar laf sölüyolar... Allah herkese hayrlısını versin ne diyim..
MRB kızlar. 2 sene olcak evleneli. ilk 3 ay korunduk daha sonra bıraktık eşim 28 yasında cocuk istediği için. ben ise 23. hiç bi problem yok herşey normal ama olmuyo. yumurtlama tarhide hesapladım olmadı. yoruldum artık.. umududa kestim.. 1 ay önce adetim 10 gün gecikti. cok umutlndım ama yine olmadı. psikolojik diye düşnüyorum. inanın bunları yazarken bile ağlıyorum o kadar doldumki. çevredeki baskılar vs vs beni inanılmaz yordu. bi sorun mu var dediklerinde yok diyorum ama sorun yoksa nasıl olmuyo diyolar laf sölüyolar... Allah herkese hayrlısını versin ne diyim..
amın ben sut ıcemıyorum ve afedersın vıtamını ıcınce bı bes dk kusacakmısım gıbı oluyo arada ılactan sonra kustgumda oldu ıns gecer..
Kıyafetlerın olmuyordur aldınmı bıseyler
canim cok yemeyeceksin zaten 1 dili falan yeter bence ben hic bitki cayi icmedim dusugu duydugum icin ama icin rahat etmeyecekse yeme tatlimsenin rahatinda onemli
evet tatlim sali gunu 5 haftadan sonra ilk randevum olacak catliyorum .....insallah hemserim insallah hersey gonlunce olsun pozitif olsun bu kacinci deneme olacak?
mrb kızlar. 2 sene olcak evleneli. Ilk 3 ay korunduk daha sonra bıraktık eşim 28 yasında cocuk istediği için. Ben ise 23. Hiç bi problem yok herşey normal ama olmuyo. Yumurtlama tarhide hesapladım olmadı. Yoruldum artık.. Umududa kestim.. 1 ay önce adetim 10 gün gecikti. Cok umutlndım ama yine olmadı. Psikolojik diye düşnüyorum. Inanın bunları yazarken bile ağlıyorum o kadar doldumki. çevredeki baskılar vs vs beni inanılmaz yordu. Bi sorun mu var dediklerinde yok diyorum ama sorun yoksa nasıl olmuyo diyolar laf sölüyolar... Allah herkese hayrlısını versin ne diyim..
merhaba kızlar nasılsınız
sık giremıyrum umarım iyisinizdir.
ben iyiyim inşallah 4 martta kontrolum var. onu bekliyorum inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız inş.
güncel listeyi yayınlayabilirmisiniz rica etsem
bu arada hamile arkadaşlarım 15. haftada ruh bebeğe üflenıyormuş 15 haftaya yaklaşanlar bol bol dua ediniz. hayırlı huyda ahlaklı terbiyeli evlatlarımız olsun iş.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım allah razı olsun inş.........
5. deneme olacak ama çoook korkuyorum çoook yoruldum artık............
şükür cnm ben iyiyim sen nasılsın
bende 11 martı beklıyorum renklı ultrason için gene korkularım basladı inş.kötu bısey cıkmaz
canim cok yemeyeceksin zaten 1 dili falan yeter bence ben hic bitki cayi icmedim dusugu duydugum icin ama icin rahat etmeyecekse yeme tatlimsenin rahatinda onemli
evet tatlim sali gunu 5 haftadan sonra ilk randevum olacak catliyorum .....insallah hemserim insallah hersey gonlunce olsun pozitif olsun bu kacinci deneme olacak?
hic gebelik elde ettinmi canim insallah bu sefer olur insan manen yikiliyor ama guclu olmamiz gerekiyor Rabbim buyuk olacak insallah
yumurta bana bakiyor ben yumurtaya nasil yiyecem ben simdi onu yemesi bir dert bide yedikten sonrasi:18::18:
ben yatarken içiyorum sütümü cnm.vitamin kullanmıyorum zaten doktorum suanda gerek yok dedı sadece kan ilacıyla magnesıum kullanıyorum ılk uc ay falık asıt kullanmıstım.
Kıyafetlerım olmuyo cnm
Hamile kıyafetlerı aldım
cikmaz canim insallah cikmayacak sen icini ferah tut bende turkiyeye geleyim bebegime 3 boyutlu ultrasona gidecegim goreyim bir kuzumu insallah hayirlisiyla turkiyeye geldigimde senin kadar hamile olacagim karnin cok buyudumu?
yook canım nerdeeeeee hiç hamile kalamdım once tedavi gördüm zten beni yıkan da buya
canim burda saat 10 bucuk yeni yaptim kahvaltimiafiyet olsun cnm hala kavaltı yapmadın mı? ye hemen bebişi aç bırakma annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?