Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amın ben sut ıcemıyorum ve afedersın vıtamını ıcınce bı bes dk kusacakmısım gıbı oluyo arada ılactan sonra kustgumda oldu ıns gecer..
Kıyafetlerın olmuyordur aldınmı bıseyler

canım ben asılama sonrası ananasta yedım salepte ıctım

MRB kızlar. 2 sene olcak evleneli. ilk 3 ay korunduk daha sonra bıraktık eşim 28 yasında cocuk istediği için. ben ise 23. hiç bi problem yok herşey normal ama olmuyo. yumurtlama tarhide hesapladım olmadı. yoruldum artık.. umududa kestim.. 1 ay önce adetim 10 gün gecikti. cok umutlndım ama yine olmadı. psikolojik diye düşnüyorum. inanın bunları yazarken bile ağlıyorum o kadar doldumki. çevredeki baskılar vs vs beni inanılmaz yordu. bi sorun mu var dediklerinde yok diyorum ama sorun yoksa nasıl olmuyo diyolar laf sölüyolar... Allah herkese hayrlısını versin ne diyim..

canim cok yemeyeceksin zaten 1 dili falan yeter bence ben hic bitki cayi icmedim dusugu duydugum icin ama icin rahat etmeyecekse yeme tatlimsenin rahatinda onemli

canım salı günü kontrolun falan mı var....

iyiyim canım bende daha başlamadım tedaviye bir an önce başlamak istiyorum inş bu sefer poziitif olur.........

evet tatlim sali gunu 5 haftadan sonra ilk randevum olacak catliyorum .....insallah hemserim insallah hersey gonlunce olsun pozitif olsun bu kacinci deneme olacak?

canım üzülme senin yaşadıklarını ben de yaşadım ben 3 aşılma yaptırdım olmadı şimdi tüp bebek yaptırıyoruz sen hangi tedavileri uyguladın

canim benim ya doktora gittinmi bakildimi hormonlara rahime falan bizimde yoktu bir sorumn ama 5 sene sonra geldi ilk hamilelik tuple takma disridakileri onlarin derdi bitmez evlenmezsin niye evlenmiyorsun nisanlanirsin dugun ne zaman evlenirsin cocuk yokmu daha anlayacagin rahat yok ben hicccc kimseye sormam o yuzden Rabbim buyuk Hersey Rabbimden.....

merhaba kızlar nasılsınız

sık giremıyrum umarım iyisinizdir.
ben iyiyim inşallah 4 martta kontrolum var. onu bekliyorum inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız inş.

güncel listeyi yayınlayabilirmisiniz rica etsem

bu arada hamile arkadaşlarım 15. haftada ruh bebeğe üflenıyormuş 15 haftaya yaklaşanlar bol bol dua ediniz. hayırlı huyda ahlaklı terbiyeli evlatlarımız olsun iş.

amın ben sut ıcemıyorum ve afedersın vıtamını ıcınce bı bes dk kusacakmısım gıbı oluyo arada ılactan sonra kustgumda oldu ıns gecer..
Kıyafetlerın olmuyordur aldınmı bıseyler

ben yatarken içiyorum sütümü cnm.vitamin kullanmıyorum zaten doktorum suanda gerek yok dedı sadece kan ilacıyla magnesıum kullanıyorum ılk uc ay falık asıt kullanmıstım.
kıyafetlerım olmuyo cnm
hamile kıyafetlerı aldım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım allah razı olsun inş.........
5. deneme olacak ama çoook korkuyorum çoook yoruldum artık............

merhaba canım neden umutsuzluga kapılıyorsun kı rabbımızın vardır bı bıldıgı elbet
uzme lutfen kendını moral çok onemlı dua et rabbımız dualara ıcabet edendr ıns en yakın zamanda kavusursun evladına

şükür cnm ben iyiyim sen nasılsın
bende 11 martı beklıyorum renklı ultrason için gene korkularım basladı inş.kötu bısey cıkmaz

şükür cnm ben iyiyim sen nasılsın
bende 11 martı beklıyorum renklı ultrason için gene korkularım basladı inş.kötu bısey cıkmaz

cikmaz canim insallah cikmayacak sen icini ferah tut bende turkiyeye geleyim bebegime 3 boyutlu ultrasona gidecegim goreyim bir kuzumu insallah hayirlisiyla turkiyeye geldigimde senin kadar hamile olacagim karnin cok buyudumu?

hic gebelik elde ettinmi canim insallah bu sefer olur insan manen yikiliyor ama guclu olmamiz gerekiyor Rabbim buyuk olacak insallah

yook canım nerdeeeeee hiç hamile kalamdım once tedavi gördüm zten beni yıkan da buya

ay ben kıyafet sıkıntısını sımdıden yasıyorum pantolonlar sıkmaya basladı
bıde kaynımın dugunu var 2 ay sonra 3 gun olacak bı gece abıyemı gıyerım dıger gunlere alırım dıyordum malesefkı gogsum sıstığınden olmuyo abıyem
sonrasında da kullanabılecegım kıyafetler almak ıstıyorum bakalım :44::44:

cikmaz canim insallah cikmayacak sen icini ferah tut bende turkiyeye geleyim bebegime 3 boyutlu ultrasona gidecegim goreyim bir kuzumu insallah hayirlisiyla turkiyeye geldigimde senin kadar hamile olacagim karnin cok buyudumu?

sizin orda yokmu cnm renklı ultrason.bız aldık randevu 45 dk suruyomus eger bbek donmezse 1 saatı bıle bulabılıyormus.
ama bebegın yuzunu bıle net olarak gorebılıyomussun bı taraftan heycanlıyım bı taraftan bısey cıkcak dıye korkuyorum.
evet cnm baya buyudu karnım. artık ben burdayım dıyo

yook canım nerdeeeeee hiç hamile kalamdım once tedavi gördüm zten beni yıkan da buya

Rabbim buyuk hemserim hep hayirli evlat istiyoruz verecekte alacakta o ben dua ederken en hayirlisini istedim benim icin RAbbime vermezsende boynum kildan ince uzulurum ama isyan etmem diye dua ettim canim kimbilir bir zamani var bence bizim sinavimiz boyle demekki beklemek ve sabirla ilgili bak sana anlattim hem esimi hem kuzumu bekledim insallah olacak Rabbim ol diyecek olacak.....uzulmek yok simdiden bak tedavide baslayinca guclu olmalisin huzurlu olmalisin ki bebisimiz tutsun insallah

afiyet olsun cnm hala kavaltı yapmadın mı? ye hemen bebişi aç bırakma annesi
canim burda saat 10 bucuk yeni yaptim kahvaltimiben ac birakirmiyim onu hic ama o beni cok aciktiriyor teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…