Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

3 gun mu oluyo dugunlerınız?ay ben sıkılırım ya okdar dugun mu olur
cnm sen hamile mantolonu al zaten sıkma cocugu oralarda ben 2 aylıktan berı kullanıyorum hamıle pantolonu

aminnn canım inş bende senin gibi o mutluluğu yaşarım bir gün....
zaten siz ve diğer arkadaşlar tüm sıkıntımı stresimi alıyosunuz....size anlattıklarımı kimseye anlatamıyorum
allah razı olsun hepinizden.......

oyyyyy ne guzel ya bizim burda var canim ama cok pahali onun icin tercih etmiyorum ama turkiyeye gelmeseydim burda yaptiracaktim canim fiyat kac lira ben nisanda randevu alacagim alacagim yerde 190 liraymis tek randevu ultrason icindemi bilmiyorum

aynen cnm ya kalkarkalmaz yapmam lazım bıde acıktıgım an yemezsem cok kotu oluyorum ya sızdede oluyomu

Son düzenleme:
3 gun mu oluyo dugunlerınız?ay ben sıkılırım ya okdar dugun mu olur
Cnm sen hamile mantolonu al zaten sıkma cocugu oralarda ben 2 aylıktan berı kullanıyorum hamıle pantolonu

evet canım gelın baska sehırde oturuyo kana gecesı nıkah burda da salonda yanı offffluyorum ınankı
hamıs olmasaydım hıc gıymedıgım takımım abıyem vardı ama sımdı kıyafetler almam gerkıyo netten bı yandan bakıyorum kıyafetlere
bı yakınım dan duydum kadının bırı 9 aylık hamıleyken dar gıyınmesınden dolayı bebgını kaybetmıs ya

şükür cnm ben iyiyim sen nasılsın
bende 11 martı beklıyorum renklı ultrason için gene korkularım basladı inş.kötu bısey cıkmaz

canımrenklı ultrason ne kadara yapılıyo kendı drun mu yapıyo
ben devlet hastahanesıne gıdıyorum ozele mı baslasam acaba

oyyyyy ne guzel ya bizim burda var canim ama cok pahali onun icin tercih etmiyorum ama turkiyeye gelmeseydim burda yaptiracaktim canim fiyat kac lira ben nisanda randevu alacagim alacagim yerde 190 liraymis tek randevu ultrason icindemi bilmiyorum

evet cnm benım hastanemdede 190 pedikolok cekımı yapıyo doktoruna gosterıyosun cnm. ben arastırdım bı hastanede 130 du ama radyolog cekım yapıyomus oyuzden kendı hastanemı tercıh ettım.sen hangı hastaneye sordun cnm

benim pantolaonlarin dugmesini kapatamiyorum alamadimda gecende gezmeye gittik fermuar dugme acik rezildim yani ama allahtan ustune uzun giyiniyorum kimse gormedi

canım ben ıyıyım sagolasın
ıns hersey yolunda gıder suan kac haftalı oldun
lıstede sana 6 yasın 707 ya varıs 100 enbıya suresı dustu

canımrenklı ultrason ne kadara yapılıyo kendı drun mu yapıyo
ben devlet hastahanesıne gıdıyorum ozele mı baslasam acaba

190 cnm yok onun uzmanı var pedıgolog o cekıyo doktorun sonuclara bakıyo. sızın hastanede cekılıyodur ıllakı cnm unıv. hastanesı bence deıstırme hastanenı keskı banada yakın olsa unıv. hastanesı bende oraya gıtcem.daha guvenılır oluyo bence.ama sen bılırsın tabi

druma sorayım mı esma çekılıyo mu dıye
bende hastahaneme guvenıyorum ama druma tam alısamadım çok bekletıldgımız ıcın sıkıntıya gırıyorum
bıde allah nasıp ederse epidural dusunuyorum hastahanede yapılıyomus

hangi hastane bilmiyorum sanirim bu ozel klinik bir arkadasim istanbulda surekli ona gidiyor suan cok memnunmus cekimi doktor kendisi yapiyor yani arkadasim alacak benim icin randevuyu fiyat hemen hemen ayni ozaman 60 lirayi saymazsakburadaki fiyat 550 liraya yakin

sor cnm ama hastanede yapılmıyosa bıle özelde cektırırsın onu. cunku onu zaten istiyo doktorlarda anneden bebege gıden kan akımlarına falan bakıyolar onemlı bısy illakı ısterler.daha cok var zaten sorarsın cnm. doktorunu sevmen cok önemlı cnm ben kaç tane doktora gıttım kendı doktorumdan ayrılmak hıc ıstemedım. ama bızım bıle özel olmasına ragmen bızde beklıyoruz genelde mesela geçen 10.20deydı randevum 11 de anca gırdım 2 saat bıle bekledıgımız oldu.bellı olmuyo anıden dogum olunca mecbur gıdıyo doktor

yok cnm bende 190 a cektırcem fıyat aynı pedıkolog cekıyo benımkını radyolog 130 a cekıyomus bn uzmanına gıdıcegım için 190 aynı yanı cnm.550de bayagı cokmus yaa ultrason bu fıyatsa dogumu merak ettım valla

ıyı dr ıster o zaman ..
Ya benım asılama tedavımı yapan drum muhtesemdı ama hamıle kaldıktan sonra 8 haftaya kadar baktı sonra bu dra yonlendırdı o drumu çok sevıyorum sız bakın bana dedım çok yoğun oldugunu rutın kontrollerımın aksayacağından dolayı en sağlıklısı bu dedı..
Evet onlarda haklı anı doğum yada ters bı durum olunca mecbur ılgılenmek zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…