Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sıze doyum olmuyor ama ben cıkıyorum kızlar. çok işim var yaa bugun.hiç cnm yapmak istemıyo
bitirince gelirim inşallah..

eeee normalmis ozaman burda ozelde dogumu sorma hic 60 bin tl ayseyle konusmustuk bir ara ama normalde sezeryande devlette hic birsey odemiyorsun onun icin yasasin devlet ama sezeryan sadece gerekli durumlarda uygulaniyor

eeee normalmis ozaman burda ozelde dogumu sorma hic 60 bin tl ayseyle konusmustuk bir ara ama normalde sezeryande devlette hic birsey odemiyorsun onun icin yasasin devlet ama sezeryan sadece gerekli durumlarda uygulaniyor

60 bın mı? gıden varmı acaba cok merak edıyorum.. valla bende korkuyorum ya sezeryan olsun istiyorum ama sezeryandan sonrada daha cok agrı cekıyosun. hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah

amin cnm inşallahh
tabii katılırımm sewe sewe
nasıl yapıyosunuz

canım lısemızle ecrin007 arkadasımız ılgılenıyo
haftada 5 ya da 6 arkadasa dua edıyoruz cumadan cumaya tamamlanmıs olması gerekıyo
toplamda 6 yasını serif - 707 ya varıs - 100 tane de enbıya suresı okuyoruz ..
Tabı aramıza katılmak ısteyıp topiğe ugramayan dualarını okumayan arkadaslarımız oldu listeden çıkarıyoruz boyle arkadasları ama sımdı daha tıtızlıkle alıyoruz lısteye eger devamlı katılacaksan ecrın007 arkadasımız ekler senı lısteye

evet 60 bını esım duyunca agzı açık kalmıstı

agiz acik kalmayacak gibi birsey degil canim burada yasayanlara bile pahali yani bizim gibilere

60 bın mı? gıden varmı acaba cok merak edıyorum.. valla bende korkuyorum ya sezeryan olsun istiyorum ama sezeryandan sonrada daha cok agrı cekıyosun. hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah

giden var canim olmazmi birsurudur nasil evlerde yasayanlar var bir gorsen bahceler falan harika onlara neki 60bin tl onlar ayda kazaniyorlar belki daha fazla valla benim bir sorun cikmazsa mecbur normal sezeryan istemiyorum zaten ondan daha cok korkuyorum bebek dogdugunu bilnmiyormus doktorlar hatirlatiyorlarmisbunu duydugumdan beri istemiyorum hemen aglasin kuzun dogar dogmaz sesini duyayim tabi oda kismet

bunu ılk defa duydum bebek dogdugunu bılmıyor demek

kizlar ben cikiyorum size doyum hicccc olmuyor ev benimde berbat kacak bir temizlik yapayim esim cok kiziyor yapinca kendinede kiyamiyorum eve gelince gozleri bile kuculmus geliyor yorgunluktan........

Tamam cnm eklesin rabbim izin werirse okurum tabii
Bende hamiş kalmak istiyorum ama çok korkuyorum iğneyke bayılan biriyim düşünün artık bni doğumumu mutlaka sezeryan istiyorum panik atağım war benim o heyecanla kalbim duruwerir walla
Ama bu sebepten dolayı sezeryan yapılırmı acaba
Rabbim hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallahh

evet canim 1dakika sonra falan basliyormus aglamaya ne kadar dogru bilmiyorum ama ben sezeryan doguma girdim hemen alininca ses gelmedi ama sonradan agladi bide epidural aliyorsunya narkoz falan bebekte azda olsa etkileniyormus

sen arada bu topiğe gır ben herzaman gıremıyorum katılmak ıstedıgını tekrar soyle cunku sayfalar cabuk ılerlıyo gozden kacabılır
ıns rabbım nasıp eder de hakkında hayırlısı ne ıse doğumunu öyle yaparsın ıns
kizlar ben cikiyorum size doyum hicccc olmuyor ev benimde berbat kacak bir temizlik yapayim esim cok kiziyor yapinca kendinede kiyamiyorum eve gelince gozleri bile kuculmus geliyor yorgunluktan........

bende demınden berı cıkıcam dedım gıdemıyorum kı
ben normal dogumu da epidural dusunuyorum bı zararı yok sanırım

aayyyyyyy benim gözüm sadece hamile kelimesine gitti valla diğerini görmedim bile....
inş canım bu listede herkes hamile diye yazılsın artık dualarımız kabul olsun.......
aminnnnnnn
aminnnnnnn, bugün antikdeniz için önemli bi gün inşaallah hasta olmaz bu hamilelik haberini onunla taçlandırırız
evet cnm bızdede oyle derler ama bende oyle olmadı .hatta onceden adet zamanı sıvılce cıkardı yuzumde sımdı sıvılcem falanda yok.
ama bebegin erkek olma ihtımalıde yok
benim kardeşime erkek dediler 9 ay boyunca kız oldu, belli olmaz bak:)
aminn canım 13ünü bekliyorum ben.
hoşgeldin canım. anladığım kadarıyla hiç doktora gitmemişsiniz, neden?
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım allah razı olsun inş.........
5. deneme olacak ama çoook korkuyorum çoook yoruldum artık............
ne yorulması kız bi de onu çıkarmayın!!!!!!! moraliniz düzgün olmalı sizin. kıytırıktan domatesin olması için bile 3 ay zamana ihtiyaç var, biz eşref-i mahlukatı beklemişiz bi kaç yıl çok mu???? el işi falan yap rahatla.
3 gun mu oluyo dugunlerınız?ay ben sıkılırım ya okdar dugun mu olur
cnm sen hamile mantolonu al zaten sıkma cocugu oralarda ben 2 aylıktan berı kullanıyorum hamıle pantolonu
benim düğünüm 4 gün oldu:) annem salon düğünü istemişti bende 7 yıl bekledim 3 saate mi sığdıracam düğnümü demiştim:)
Maşallahh negüzel herkes hamiş
Rabbim banada nasip etsinn dua edermisiniz arkadaşlarr
canım hoşgeldin. yarına kadar bi kaç yasin okuyabilirsin canım. yarında arkadaş listeye alır seni.
Esmaaa doğumdan bende korkuyorum rabbım cumlesının yardımcısı olsun ıns
ayşe hamile kalamıyom diye korkuyodun şimdi doğum diye mi:):):) canım zemzem suyu içenler kolay doğum yapıyomuş.
bu arada bebeğin için ben de 1 cüz okurum. ama bu aralar pek müsait değilim 2 hafta sonra tekrar hatırlatırım sana da canım okudum diye.

burdaki paylaşımlar ve temenniler çok hoşuma gitti ve bende aranıza katıldım.rabbim isteyen tüm evlilere istediği kadar hayırlı evlat versin inşallah.her şey dua üzerine bu bir gerçek o yüzden birbirimize edilen dualar daha çabuk kabul edilirmiş o yüzden ismen yasin okunma fikri çok güzelmiş arkadaşlar bende katılabilirim.rabbim hayırlısıyla banada hayırlı bir evlat nasip eder inşallah eşimle beraber bunu çok istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…