maşallahh negüzel herkes hamiş
rabbim banada nasip etsinn dua edermisiniz arkadaşlarr
sıze doyum olmuyor ama ben cıkıyorum kızlar. çok işim var yaa bugun.hiç cnm yapmak istemıyo
Bitirince gelirim inşallah..
yok cnm bende 190 a cektırcem fıyat aynı pedıkolog cekıyo benımkını radyolog 130 a cekıyomus bn uzmanına gıdıcegım için 190 aynı yanı cnm.550de bayagı cokmus yaa ultrason bu fıyatsa dogumu merak ettım valla
rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns canım
bız burda lısteye gore ısım ısım dua edıyoruz canım ıstersen haftalık dualarımıza katılabılırsın
hamdolsun canım dualara katıldınmı
eeee normalmis ozaman burda ozelde dogumu sorma hic 60 bin tl ayseyle konusmustuk bir ara ama normalde sezeryande devlette hic birsey odemiyorsun onun icin yasasin devlet ama sezeryan sadece gerekli durumlarda uygulaniyor
eeee normalmis ozaman burda ozelde dogumu sorma hic 60 bin tl ayseyle konusmustuk bir ara ama normalde sezeryande devlette hic birsey odemiyorsun onun icin yasasin devlet ama sezeryan sadece gerekli durumlarda uygulaniyor
amin cnm inşallahh
tabii katılırımm sewe sewe
nasıl yapıyosunuz
evet 60 bını esım duyunca agzı açık kalmıstı
60 bın mı? gıden varmı acaba cok merak edıyorum.. valla bende korkuyorum ya sezeryan olsun istiyorum ama sezeryandan sonrada daha cok agrı cekıyosun. hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah
agiz acik kalmayacak gibi birsey degil canim burada yasayanlara bile pahali yani bizim gibilere
giden var canim olmazmi birsurudur nasil evlerde yasayanlar var bir gorsen bahceler falan harika onlara neki 60bin tl onlar ayda kazaniyorlar belki daha fazla valla benim bir sorun cikmazsa mecbur normal sezeryan istemiyorum zaten ondan daha cok korkuyorum bebek dogdugunu bilnmiyormus doktorlar hatirlatiyorlarmisbunu duydugumdan beri istemiyorum hemen aglasin kuzun dogar dogmaz sesini duyayim tabi oda kismet
canım lısemızle ecrin007 arkadasımız ılgılenıyo
haftada 5 ya da 6 arkadasa dua edıyoruz cumadan cumaya tamamlanmıs olması gerekıyo
toplamda 6 yasını serif - 707 ya varıs - 100 tane de enbıya suresı okuyoruz ..
Tabı aramıza katılmak ısteyıp topiğe ugramayan dualarını okumayan arkadaslarımız oldu listeden çıkarıyoruz boyle arkadasları ama sımdı daha tıtızlıkle alıyoruz lısteye eger devamlı katılacaksan ecrın007 arkadasımız ekler senı lısteye
bunu ılk defa duydum bebek dogdugunu bılmıyor demek
evet canim 1dakika sonra falan basliyormus aglamaya ne kadar dogru bilmiyorum ama ben sezeryan doguma girdim hemen alininca ses gelmedi ama sonradan agladi bide epidural aliyorsunya narkoz falan bebekte azda olsa etkileniyormus
sen arada bu topiğe gır ben herzaman gıremıyorum katılmak ıstedıgını tekrar soyle cunku sayfalar cabuk ılerlıyo gozden kacabılırtamam cnm eklesin rabbim izin werirse okurum tabii
bende hamiş kalmak istiyorum ama çok korkuyorum iğneyke bayılan biriyim düşünün artık bni doğumumu mutlaka sezeryan istiyorum panik atağım war benim o heyecanla kalbim duruwerir walla
ama bu sebepten dolayı sezeryan yapılırmı acaba
rabbim hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallahh
kizlar ben cikiyorum size doyum hicccc olmuyor ev benimde berbat kacak bir temizlik yapayim esim cok kiziyor yapinca kendinede kiyamiyorum eve gelince gozleri bile kuculmus geliyor yorgunluktan........
aminnnnnnnaayyyyyyy benim gözüm sadece hamile kelimesine gitti valla diğerini görmedim bile....
inş canım bu listede herkes hamile diye yazılsın artık dualarımız kabul olsun.......
aminnnnnnn, bugün antikdeniz için önemli bi gün inşaallah hasta olmazcanımm yaa çok sevindim allah herkese tattırsın bunu hayırlısıyla sağlıklı bebişlerin olsun benim de 2 gün sonra transferim var dua et sen artık hamişsinnnn duan kabul olur bize de bulaşsın( YAA AMA SEN DEĞİLMİŞSİN BEN DE SENSİN ZANNETTİM NE DEYİMM BEN ŞİMDİ SANAAA ALLAH İKİZ ÇOCUKLAR VERSİN HATTA BEŞİZLER VERSİN EMİ :)
benim kardeşime erkek dediler 9 ay boyunca kız oldu, belli olmaz bak:)evet cnm bızdede oyle derler ama bende oyle olmadı .hatta onceden adet zamanı sıvılce cıkardı yuzumde sımdı sıvılcem falanda yok.
ama bebegin erkek olma ihtımalıde yok
aminn canım 13ünü bekliyorum ben.ayy hadi ya bismillah insallah tutar canim ......canim ben transferden sonra karnim acikti yemege gittik eve gelmeden once sonra ertesi gun coooook ilik dus aldim ayakta abdest icin icim rahat etmedi hic cunku dua bile edemiyordum neyse sonrada yattim ayklarimi uzatarak ama evde muhakkak gezindim toz falan aldim ama agir bir sey yapmadim hic yormadim kendimi hic gezinmeden yatma canim bebegin tutunmasi icin guzel bir kan dolasimi lazim birde hergun 2 litre su ic en azindan tutunmaya cok yardimciymis kizlar bide hergun 1-2 dilim ananas yediler bana yasakti ben yiyemedim
ayyyy rabbim soyletti kimbilir bu ay bebis geliyor olabilir innnnnnnsalllaaaaaah
hoşgeldin canım. anladığım kadarıyla hiç doktora gitmemişsiniz, neden?MRB kızlar. 2 sene olcak evleneli. ilk 3 ay korunduk daha sonra bıraktık eşim 28 yasında cocuk istediği için. ben ise 23. hiç bi problem yok herşey normal ama olmuyo. yumurtlama tarhide hesapladım olmadı. yoruldum artık.. umududa kestim.. 1 ay önce adetim 10 gün gecikti. cok umutlndım ama yine olmadı. psikolojik diye düşnüyorum. inanın bunları yazarken bile ağlıyorum o kadar doldumki. çevredeki baskılar vs vs beni inanılmaz yordu. bi sorun mu var dediklerinde yok diyorum ama sorun yoksa nasıl olmuyo diyolar laf sölüyolar... Allah herkese hayrlısını versin ne diyim..
ne yorulması kız bi de onu çıkarmayın!!!!!!! moraliniz düzgün olmalı sizin. kıytırıktan domatesin olması için bile 3 ay zamana ihtiyaç var, biz eşref-i mahlukatı beklemişiz bi kaç yıl çok mu???? el işi falan yap rahatla.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım allah razı olsun inş.........
5. deneme olacak ama çoook korkuyorum çoook yoruldum artık............
benim düğünüm 4 gün oldu:) annem salon düğünü istemişti bende 7 yıl bekledim 3 saate mi sığdıracam düğnümü demiştim:)3 gun mu oluyo dugunlerınız?ay ben sıkılırım ya okdar dugun mu olur
cnm sen hamile mantolonu al zaten sıkma cocugu oralarda ben 2 aylıktan berı kullanıyorum hamıle pantolonu
canım hoşgeldin. yarına kadar bi kaç yasin okuyabilirsin canım. yarında arkadaş listeye alır seni.Maşallahh negüzel herkes hamiş
Rabbim banada nasip etsinn dua edermisiniz arkadaşlarr
ayşe hamile kalamıyom diye korkuyodun şimdi doğum diye mi:):):) canım zemzem suyu içenler kolay doğum yapıyomuş.Esmaaa doğumdan bende korkuyorum rabbım cumlesının yardımcısı olsun ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?