Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım hoşeldin, ne zamandır evlisin ve ne zamandır bekliyosun bebeğini?
canım yarın 6 arkadaşın duaları teslim edilecek istersen eksikler için bi kaç yasin okuyabilirsen liste için iyi olur:)

hoşbuldum canım.nisan da 2 sene olucak evliliğimiz inşallah.şuan reglim ama kuran okunur diye biliyorum isterseniz yasin okurum sizin için ne dersin?

hoşbuldum canım.nisan da 2 sene olucak evliliğimiz inşallah.şuan reglim ama kuran okunur diye biliyorum isterseniz yasin okurum sizin için ne dersin?

canımregl kn okunmuyor kuran ama ya varis çekebilirsin. kendin için de çek bu zikr bebek için.

apartmanda bir bayan hocamız var ondan tecvit dersi alıyoruz o söledi bize niye okunmasın allahtan gelen bir durum regl diye yani biz regl kende dersimizi veriyoruz buna dayanarak öle söledim canım tamam bende ozaman dediğin gibi o tesbihi çekiyim çok teşekkürler

rica ederim. canım tabi Allah tan gelen bi durum ama din büyüklerinin çogu olmaz dediği için çogunluğa uyuyoruz.
canım ankaralısın öyle mi?

haklısın bende hocamız sölediğinde olurmu öle şey aaa demiştim tamamdır çoğunluğa uyup sadece tesbih çekerim.ben ankaraya gelin geldim yani eşimden dolayı ankaralı oldum :)

haklısın bende hocamız sölediğinde olurmu öle şey aaa demiştim tamamdır çoğunluğa uyup sadece tesbih çekerim.ben ankaraya gelin geldim yani eşimden dolayı ankaralı oldum :)

canım nerden gelin geldin ankaralı bi kaç arkadaş var bburda.

yalovadan geldim yani güzelim denizi bırakıp buralara geldim canım :) ama halen alışamadım buraya çok sıkıcı çevrede olmayınca işteee öle

canim lisedeyken bizde dersimizi ezberimizi mecburen veriyorduk imam safiye gore niyetleniyorduk mecbur oldugu icin onun icin mecbur degilsen okunmuyor ama ezberden dua okuyorum kurana bakmadan cunku yer gok dua uzerine kurulu

yalovadan geldim yani güzelim denizi bırakıp buralara geldim canım :) ama halen alışamadım buraya çok sıkıcı çevrede olmayınca işteee öle

alışman biraz zman alır canım. çalışıyo musun?
ankaralı arkadaşlar yardımcı olur sana canım.

hanımlar akşama misafirim var şimdi bi pazara gideyim geleyim ben. akşam geç saatte girebilirim. aeo

evet ya sımdı de doğum korkusu var
Cüzün acelesı yok canım bı kac gune dagıtıcam ıns zamanı var daha

aramıza hoşgeldın canım rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns..
Bende muhat gıbı reglken kur anı kerım okunmaz ele alınmaz dıye bılıyorum

canim lisedeyken bizde dersimizi ezberimizi mecburen veriyorduk imam safiye gore niyetleniyorduk mecbur oldugu icin onun icin mecbur degilsen okunmuyor ama ezberden dua okuyorum kurana bakmadan cunku yer gok dua uzerine kurulu

haklısın öle biliyoruz ama işin içi çok farklı hoca anlatınca ona hak veriyoruz aslında neyse biz bildiğimizden şaşmayalım diymi...

hoşbuldum canım sağol inşallaaaaaaah hepimize verir :) valla ben hocamızın sölediğini anlatıyorum kuran ele alınırmış ama evet keyfiye elbette oturup okumamak mantıklı gibi geliyor bana daha neler varda biz bilmiyoruz allah affetsin diyelim

evet canım bunun ıcın arastırmalıyız ne olursa olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…