burdaki paylaşımlar ve temenniler çok hoşuma gitti ve bende aranıza katıldım.rabbim isteyen tüm evlilere istediği kadar hayırlı evlat versin inşallah.her şey dua üzerine bu bir gerçek o yüzden birbirimize edilen dualar daha çabuk kabul edilirmiş o yüzden ismen yasin okunma fikri çok güzelmiş arkadaşlar bende katılabilirim.rabbim hayırlısıyla banada hayırlı bir evlat nasip eder inşallah eşimle beraber bunu çok istiyoruz
hoşbuldum canım.nisan da 2 sene olucak evliliğimiz inşallah.şuan reglim ama kuran okunur diye biliyorum isterseniz yasin okurum sizin için ne dersin?
apartmanda bir bayan hocamız var ondan tecvit dersi alıyoruz o söledi bize niye okunmasın allahtan gelen bir durum regl diye yani biz regl kende dersimizi veriyoruz buna dayanarak öle söledim canım tamam bende ozaman dediğin gibi o tesbihi çekiyim çok teşekkürler
haklısın bende hocamız sölediğinde olurmu öle şey aaa demiştim tamamdır çoğunluğa uyup sadece tesbih çekerim.ben ankaraya gelin geldim yani eşimden dolayı ankaralı oldum :)
apartmanda bir bayan hocamız var ondan tecvit dersi alıyoruz o söledi bize niye okunmasın allahtan gelen bir durum regl diye yani biz regl kende dersimizi veriyoruz buna dayanarak öle söledim canım tamam bende ozaman dediğin gibi o tesbihi çekiyim çok teşekkürler
yalovadan geldim yani güzelim denizi bırakıp buralara geldim canım :) ama halen alışamadım buraya çok sıkıcı çevrede olmayınca işteee öle
evet ya sımdı de doğum korkusu varaminnnnnnn
aminnnnnnn, bugün antikdeniz için önemli bi gün inşaallah hasta olmaz:d bu hamilelik haberini onunla taçlandırırız:d
benim kardeşime erkek dediler 9 ay boyunca kız oldu, belli olmaz bak:)
aminn canım 13ünü bekliyorum ben.
Hoşgeldin canım. Anladığım kadarıyla hiç doktora gitmemişsiniz, neden?
Ne yorulması kız bi de onu çıkarmayın!!!!!!! Moraliniz düzgün olmalı sizin. Kıytırıktan domatesin olması için bile 3 ay zamana ihtiyaç var, biz eşref-i mahlukatı beklemişiz bi kaç yıl çok mu???? El işi falan yap rahatla.
Benim düğünüm 4 gün oldu:) annem salon düğünü istemişti bende 7 yıl bekledim 3 saate mi sığdıracam düğnümü demiştim:)
canım hoşgeldin. Yarına kadar bi kaç yasin okuyabilirsin canım. Yarında arkadaş listeye alır seni.
Ayşe hamile kalamıyom diye korkuyodun şimdi doğum diye mi:):):) canım zemzem suyu içenler kolay doğum yapıyomuş.
Bu arada bebeğin için ben de 1 cüz okurum. Ama bu aralar pek müsait değilim 2 hafta sonra tekrar hatırlatırım sana da canım okudum diye.
burdaki paylaşımlar ve temenniler çok hoşuma gitti ve bende aranıza katıldım.rabbim isteyen tüm evlilere istediği kadar hayırlı evlat versin inşallah.her şey dua üzerine bu bir gerçek o yüzden birbirimize edilen dualar daha çabuk kabul edilirmiş o yüzden ismen yasin okunma fikri çok güzelmiş arkadaşlar bende katılabilirim.rabbim hayırlısıyla banada hayırlı bir evlat nasip eder inşallah eşimle beraber bunu çok istiyoruz
canim lisedeyken bizde dersimizi ezberimizi mecburen veriyorduk imam safiye gore niyetleniyorduk mecbur oldugu icin onun icin mecbur degilsen okunmuyor ama ezberden dua okuyorum kurana bakmadan cunku yer gok dua uzerine kurulu
aysecim gerimi geldin benim gibi ben tam ciktim tel caldi sonra gene geri geldim
evet ya sımdı de doğum korkusu var
Cüzün acelesı yok canım bı kac gune dagıtıcam ıns zamanı var daha
aramıza hoşgeldın canım rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns..
Bende muhat gıbı reglken kur anı kerım okunmaz ele alınmaz dıye bılıyorum
haklısın bende hocamız sölediğinde olurmu öle şey aaa demiştim tamamdır çoğunluğa uyup sadece tesbih çekerim.ben ankaraya gelin geldim yani eşimden dolayı ankaralı oldum :)
hoşbuldum canım sağol inşallaaaaaaah hepimize verir :) valla ben hocamızın sölediğini anlatıyorum kuran ele alınırmış ama evet keyfiye elbette oturup okumamak mantıklı gibi geliyor bana daha neler varda biz bilmiyoruz allah affetsin diyelim
canım hoşgeldinnnn ohhh ankaralılar çoğalıyooBende ankara da yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?