alışman biraz zman alır canım. çalışıyo musun?
ankaralı arkadaşlar yardımcı olur sana canım.
vallahı oyle ustun koru toparladım çorbamı ısıttım hem tıkınıyorum hem yazıyorum
Canım hoşgeldinnnn ohhh Ankaralılar çoğalıyoobende Ankara da yaşıyorum
selamun aleykum aslıcım
kıskanıyorum ama bı tane bıle ızmırden bulamadım ben
aleyküm selam Ayşecim canım benim
bi tane de İzmirli gelsin ama demi
bende yemek yok daha temizlik sifir ne olacak boyle kalkayim yapayim diyorum ama yok elim ise gitmiyor ben hamile kaldigimdan beri iki kere yemek yaptim biliyormusun halbuki normalde hergun pilavi corbasi yemegi salatasi olurdu esim sikayetci degil ama ben sikayetciyim ev yemegiiii istiyorum....bide evde dolabi bir actim hicbisey yok pirasa ve peynir ve yogurt var sadeceyani icimi hic acmadi dolaptakiler alisveris zamani gelmis de geciyor
aleyküm selam ayşecim canım benim
bi tane de izmirli gelsin ama demi
hadi hepbirlikte dua edelim izmirli gelsin topige diye
Aysecim hakikaten ya hic gelmedi suana kadar ben hemserimi buldum ingiltereden bile birini buldum bir baska topikte insallah gelir guzel ve kalbi temiz bir arkadas
canım ben o kadar degıl ya haftada 3 4 gun dısardan dıger gunler de evde yapıyorum
benımde menum azaldı cunku hemececık yapıp mutfaktan kaçmak uzanmak ıstıyorum
yemegı yaparken zorlanıyorum
dusunsene mıdenın bulandııgı yemegı nekadar yıyebılırsın kı az yıyıyorum ya da hıc yemıyorum.,
dun tarhana yapmıstım bı guzel ıctım
Bu arada ac kalma canım ye bıseyler
hanimlar ben napacam ya akil verin. kanama dun bitmisti yine geliyor korkmaya basladim
canım ben o kadar degıl ya haftada 3 4 gun dısardan dıger gunler de evde yapıyorum
benımde menum azaldı cunku hemececık yapıp mutfaktan kaçmak uzanmak ıstıyorum
yemegı yaparken zorlanıyorum
dusunsene mıdenın bulandııgı yemegı nekadar yıyebılırsın kı az yıyıyorum ya da hıc yemıyorum.,
dun tarhana yapmıstım bı guzel ıctım
Bu arada ac kalma canım ye bıseyler
hanimlar ben napacam ya akil verin. kanama dun bitmisti yine geliyor korkmaya basladim
Disardan ne yiyosunuz kizlar zararli seyler yemeyin ben bitek hafta sonu yiyorum disardan oda et yapamadigim icin disardan yiyorum mecbur aradada tavuk burger yiyorum cok cnm cekiyo kizlar acaba zarari olurmu
Cnm hosgeldin aramiza.neden kaynaklaniyo kanaman kist olabilirmidoktora gozuktun mu hic
yok canim ac kalmiyorum daha dogrusu kalamiyorum ben evde yemek yapmiyorum ama kocis yapiyor tek cesitde olsa
canim sen hamilemiydin?yoksa regli kanamasimi?
ben disardan yersem ancak tavuk izgara,pide,corba falan yiyip iciyorum salatasi meyvesi hepsi oluyor he bide vazgecilmez icecegim buzzzz gibi ayran benim kocis yapiyor evde bencok halsiz kaliyorum yapamiyorum hic bide nefesim cok daraliyor bakalim doktora onuda soracagim ne diyecek
hamile degilmisim cnm testte cikmadi. regl kanamasiylada uzaktan yakindan alakasi yokyada hamile kaldim dusuk yaptim bilmiyorum hic
edebiyat ögretmeniyim, 1,5 yıldır evliyim yaklaşık 10 aydır bebiş bekliyoruzinşallah alışırım canım.yok çalışmıyorum çocuk tedavisine başlıcaz diye işe girmedim tedaviye başladık ama sonuç olumsuz oldu şimdi de iş arıyorum bakalım hayırlısı inşallah bulurum.sen de bahset kendindn biraz
saol canım Allah razı olsun.muhatcım arkadaşın duasını okudum...allah şifa versin....sayfaları okumaya başlamadan yazayım istedim...
heeeeee öyle gelecek olsaydı burası benim memleketli dolardı ayşe henım. burda kaç aydır çırpınıyorum bursalılara ragmenevet ya gelsınde bende sevıneyım ..izmirliler nerdesınız gelın artıııııııııkkkkkkkkkkkkk
canım tüp bebek mi yaptırmıştın? tüp yaptırmamışsan hastalığına kaç gün var. yerleşme kanaması olabilir ya da stresten reglin öne gelmiştir.hanimlar ben napacam ya akil verin. kanama dun bitmisti yine geliyor korkmaya basladim
ema gelmeden 2 yasinini ben okurum canım. ema gliyo hemen o okuyoselamunaleykum . ben bi kaçgündür adetliyim bugün yıkanıp okurum diye bekledim ama bitmedi daha görümcem 2 yasin okudu. Ya Varis leride okudum geriye kaldı enbiya suresinin 89. ayeti 100 tane. ve 4 yasin suresi.. acaba bu hafta benim yerime tamamlanabilir mi eksikler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?