Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

disardan ne yiyosunuz kizlar zararli seyler yemeyin ben bitek hafta sonu yiyorum disardan oda et yapamadigim icin disardan yiyorum mecbur aradada tavuk burger yiyorum cok cnm cekiyo kizlar acaba zarari olurmu

genelde pide pizza lahmacun tavvuk
dısardan geldıgu ucın bal gıbı gelıyo vallahı

allah razı olsun esım benım mutfakta yalnız bırakmaz bırlıkte yapıp yerız

bidaha yap bakalim test yada kanda baktir bazen boyle kanamalar oluyormus ustune gorme gibi

yok tup bebek yaptirmadim muhat.
oyle su gibi gelmiyor basladigndan beri ayni olcude hemen hemen. sanki adetin son gunlerinde gelir ya o kadar kanama var ama sivi geliyor yogunlugu yok hic krizantem.

buyuk bı hasretle beklıyorum ızmırlı kardeslerımı

kanda da baktirdim dun sabah hamilelik yok dedi doktor ama ben aile hekimliginde yaptirdim kan testini. ya adetle alakasi olsa dedigin dogru ilk defa basima geliyr boyle bisey. bu kan baslamadan once hic adet belirtim de olmadi. ayy cok korkuyorum ya.

yok tup bebek yaptirmadim muhat.
oyle su gibi gelmiyor basladigndan beri ayni olcude hemen hemen. sanki adetin son gunlerinde gelir ya o kadar kanama var ama sivi geliyor yogunlugu yok hic krizantem.

canim dusuk yapsan kanaman cok olur benim iki kere basima geldi ama dusukmuydu emin degilim felaket kanamam oldu afedersin tuvaletimi yapar gibi gelmisti bacaklarimdan akmisti o derece yani ikincisinde sanki dusuktu beyaz bir parca dusurdum neyse seninki belki gebelik olabilir bidaha test yap derim ben hem icin rahat eder hemde doktora gidince soyleyecegin birsey....

hmmm anladim canim insallah bisey yoktur arada sirada boyle biz kadinlar yasiyoruz iste herseyi...burdaki doktorlar siz turk kadinlari nekadar cok takiliyorsunuz adetinize diyorlar onemli degilmis cok bu adetler menepoz falan viz geliyor bunlara

kesin sonuc kadin dogumda belli olur ben acikcasi aile hekimligine bu konuda guvenemedim

bende katılmak istiyorum kabul ederseniz yasin ve meryem suresi okuyabilirim ne zaman başlıyorsunuz sıralama nasıl olacak bilgi verirmisiniz.

canım hoşgeldin...allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

merhaba arkadaşlarlar bende siteye yeni geldimm..... yeni tüp bebek yaptırdım ve bunu birileriyle paylaşmak istiyrmmm

hoşgeldin aramıza maşşallahh topiğimiz kalabalıklaşıyor..inşallah pozitifi görürsün....rahat olmaya çalış...

üffffffffff şaka gibi:) bursa dedikçe dedikçe bursalılar geliyo valla.

muhatım allahın hikmeti işte ...

canım eşin için geçmiş olsun...allah büyükk.. ben ne kadar kendimii sıktıysam ...sonunda dediğim olduysada tedaviler olumsuz oldu ....onun için herşeyin hayırlısı olsun...

ay yeşil çay iyi mi geliyormuş...bende dokunur diye bıraktım....

inşallah canım...herşey yolunda gider...bazen para giderse gitsin diyorum. yeterki olsun ...ama doktor çook önemlii...en azından denemeye değer...inşallah hamişte kalırsın..

kızlar biz durmadan bir şeyler okuyoruz, tedavi arıyoruz da kocalarınıza da dua tesbihat vs. okutuyor musunuz? diye merak ettim. ben sanki çocuk yapmak sadece benim görevimmiş gibi davranıyorum. Artık ona da okutucam .

yok canım nerde benimki kuran bilmiyor....tesbih çek diyorum onuda yapmıyorr....bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ..72.000 fatiha ya başladım dün...yavaş gidiyor...belki okurken gelir belki bitince gelir bilinmez... bir ümit iştee...ne yaparsak kar....

canım kaygılarınız çokk normall hele bu zmanada bebk dünyaya getirmekk zorlaştıı...oldu muda öyle rahat olanlarınki var kii..allahın takdirii iştee...herşey gönlünüzce olsun...

canım zaten kişi az olmuş normal adetinden...iştee beklenmedik bi zamanda gelmiş demekkii...sonuçta hamile ne güzell rabbim bizlerede nasip etsin

kızlar 2 gün sonra transferim var inşallah her şey yolunda giderse transferden sonra ne yaptınız abdest aldınız mı hemen banyo yapmasam olur mu

canım bol bol oku ben tüp denememde hiç yapmadım ne zaman negatifii gördüm .. o zmaan aklım başıma geldii.. inşallah bebişin seninle olucakkk...şüphelerlede olsa hamişliği tadıyosun....allah gönlüne göre versin..

bence banyo yapma 3-4 gün .bir kaç topikte okudum 1 hafta yapmayan var..zaten ilk 3 gün içinde tutunuyormuşş... doktorlar 24 saat geçince yapabiliyosunuz diyorlarda..yapacaksanda çook ılık mümkünse soğuğa yakın ve fazla kalma ...içim rahat eetmeyip abdest almak istedim bende yaptım sonra içime kuşku düştüü bişey oldumu diyee....

canım çevrenin ağzı kapanmaz bizler hala uğraşıyoruz...elalemle....benimde sıkıntım yok ama gelmedi bebiş hiç..canım stres yapma bak süt hormonun yükselir...oda etkiliyor..onun için tedavine devam ett ..ertelemenin bir anlamı yok..tecrübeler konuşuyorr...ama kendiiğinden ama tedaviyle gelir allah bilir..

inşallah yine iyii haberlerle gelirsin....allah yardımcınız olsun...
yumurta bana bakiyor ben yumurtaya nasil yiyecem ben simdi onu yemesi bir dert bide yedikten sonrasi :18::18:

ayy sorma kız bende yumurta, et ,süt,tüketemiyorum..bazen zorla yiyorum yumurtayı ama kokuyor mübarekkk...o kadarda faydalıymışş..

benim pantolaonlarin dugmesini kapatamiyorum alamadimda gecende gezmeye gittik fermuar dugme acik rezildim yani ama allahtan ustune uzun giyiniyorum kimse gormedi

anam kızlar dikkattt firikik vermeyinn....düşmesin sonraa

Maşallahh negüzel herkes hamiş
Rabbim banada nasip etsinn dua edermisiniz arkadaşlarr

allah sanada banada isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...

hoşgeldin canım sende....amin isteyen herkese allah hayırlı evlat nasip etsin...

yalovadan geldim yani güzelim denizi bırakıp buralara geldim canım :) ama halen alışamadım buraya çok sıkıcı çevrede olmayınca işteee öle

ay bende ankaraya geçen sene eşimin tayiniyle geldik...bir komşu yok..alışamadım bende ...bir yere doğru düzgün gitmiyorum...bilmiyorum valla..herkes kendi ailesiyle görüşüyor yada çalışıyor...bekleme sakın çevre yapıcam diyee...aprt dakilerle transit geçiyoruz...tık yokk slm o hiç yok...

bende gündüz çalışıyorum ama akşam okurum allah kabul eder ve inş hepimizin bebekleri olur

amin canım allah hepimizin dualarını kabul eder inşşallah..

s.a kızlar nasılsınz bakim biz iiyiz biz kimi e tabi ki ben ve tosun sivilcem:)) yeni gelen arkadaşlar hoş geldniz ankaralı kimdi bakim bizde buluşalımda çatlatalım muhat ı bursalılar gibi gerçi isterse gelebilir muhatçım da e aramızda ne kadar var ki sanki değil mi ama....

arkadaşım ben bitirmek üzereyim üzereime düşenleri yarına kadar biter inşaallah okundu yaz yani emi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…