disardan ne yiyosunuz kizlar zararli seyler yemeyin ben bitek hafta sonu yiyorum disardan oda et yapamadigim icin disardan yiyorum mecbur aradada tavuk burger yiyorum cok cnm cekiyo kizlar acaba zarari olurmu
yok canim ac kalmiyorum daha dogrusu kalamiyorum ben evde yemek yapmiyorum ama kocis yapiyor tek cesitde olsa
Canim sen hamilemiydin?yoksa regli kanamasimi?
Ben disardan yersem ancak tavuk izgara,pide,corba falan yiyip iciyorum salatasi meyvesi hepsi oluyor he bide vazgecilmez icecegim buzzzz gibi ayran benim kocis yapiyor evde bencok halsiz kaliyorum yapamiyorum hic bide nefesim cok daraliyor bakalim doktora onuda soracagim ne diyecek
14 subat adet gunumdu gelmedi. 16 sindada suan gelen kanama baslamisti. test yaptim hamilelik yok ama belirtilerin bazilari var sirt bel karin kasık ve bas agrim var dunden once basladi.dunde kanama bitmisti.simdi yine ayni geliyr. sivi acik kirmizi bi renk.
edebiyat ögretmeniyim, 1,5 yıldır evliyim yaklaşık 10 aydır bebiş bekliyoruz:d
saol canım allah razı olsun.
Heeeeee öyle gelecek olsaydı burası benim memleketli dolardı ayşe henım. Burda kaç aydır çırpınıyorum bursalılara ragmen:d
canım tüp bebek mi yaptırmıştın? Tüp yaptırmamışsan hastalığına kaç gün var. Yerleşme kanaması olabilir ya da stresten reglin öne gelmiştir.
Ema gelmeden 2 yasinini ben okurum canım. Ema gliyo hemen o okuyo:d( maşaallah emaya valla)
allah razı olsun esım benım mutfakta yalnız bırakmaz bırlıkte yapıp yerız
iyiki varlar dimiayyy ozledim simdi kocisi arama zamani demekki geldi
yok tup bebek yaptirmadim muhat.
oyle su gibi gelmiyor basladigndan beri ayni olcude hemen hemen. sanki adetin son gunlerinde gelir ya o kadar kanama var ama sivi geliyor yogunlugu yok hic krizantem.
kanda da baktirdim dun sabah hamilelik yok dedi doktor ama ben aile hekimliginde yaptirdim kan testini. ya adetle alakasi olsa dedigin dogru ilk defa basima geliyr boyle bisey. bu kan baslamadan once hic adet belirtim de olmadi. ayy cok korkuyorum ya.
edebiyat ögretmeniyim, 1,5 yıldır evliyim yaklaşık 10 aydır bebiş bekliyoruz
saol canım Allah razı olsun.
Tedavimi görüyorsunuz canım
bende katılmak istiyorum kabul ederseniz yasin ve meryem suresi okuyabilirim ne zaman başlıyorsunuz sıralama nasıl olacak bilgi verirmisiniz.
merhaba arkadaşlarlar bende siteye yeni geldimm.....yeni tüp bebek yaptırdım ve bunu birileriyle paylaşmak istiyrmmm
üffffffffff şaka gibi:) bursa dedikçe dedikçe bursalılar geliyo valla.
ahh canım benimmm inşallaa hep birikde seviniriz ama dünde söylediğim gibi ben umutsuz vakayımm adete dair tüm belirtileri yaşıyorumm maleseff
gerginlik ,şişlik,sivilce,karın agrısıı(((((((((olsa dünyalar bizim olacak ama kısmet inş o günleride görmemiz yakındırr:)))
ama benim canım akşam bayagı sıkıldı eşimin diş agrısı tuttu yzü felan şişmiş kalktık acile gittik neyse tabii bir dünya ilac verdiii antibiyotik vs adam mecburen kullanacak ama bizim emeklerde çöpe gidecekk(((birde üstüne haftaya gelin bir bakalım geçmişse diş alınacak akıl dişi ki oda ameliyatla alınacakk yani çok üzülüyorumm muhatcım yaa ama vardır bir hayır
valla ben dün büyük bir heyecanla elevit aldımm:))ve bugün ya allah dedimm başladımm:))
bence sende ondan alabilirsin içeriği hoş ama işini görecek bir folicasit çok takılma yok ilaç içemem diyorsana bolll bolll marul ye:)))
ben elevit ve omega 3 içiyorum canım
günde 1 incir yemeye dikkat ediyorum
ondan sonracıma bitki çaylarım var örnegin yeşil çay günlük mutlaka içerimm çünkü yumurta kalitesi üzerindeki etkisi ispatlanmış
sonra zaman zaman aslanpençesi ve civanperçemi çayı kullanıyorum
ama bunların hepsi boşa vakit geçirmek istemeyişimden bişeler yapmak istiyorum:))içimm kıpır kıpır illaa bir kürr uygulayacam:)))
kısmet canım hangimizin veslimemiz olacagını bilemeyizz
Kızlar yarın eşim test yaptıracak.İnşallah değerleri yükselmiştir.Eşim aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyor.Son günlerde kafam karışık duygusallığım üzerinde.Korkuyorum Ben çoğu arkadaşıma moral verirken bu sefer kendimi yorgun hissediyorum Korkum, ya tutmazsa korkusu.İnşallah Allah bu sıkıntıyı içimden alır .Çünkü borç harçla yaptıracağız tüp bebeği.Yaz sonu gibi kısmetse düşünüyoruz ve o zamana kadar beklemek benim için kolay olmayacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zormuş, bunu yaşadıkça sizleri daha iyi anlayabiliyorum
Bu arada dualarımı okudum Allah kabul eder inşallah.Hepinize iyigeceler.Rabbim dualarınızı kabul etsin.Emeklerinizi boşa çevirmesin.Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
kızlar biz durmadan bir şeyler okuyoruz, tedavi arıyoruz da kocalarınıza da dua tesbihat vs. okutuyor musunuz? diye merak ettim. ben sanki çocuk yapmak sadece benim görevimmiş gibi davranıyorum. Artık ona da okutucam .
hamdolsun canım bugun daha ıyıym bebıste ıyıdır ıns
ister istemez insan kuskulanıyo acaba durumu nasıl hersey yolunda mı dıye
haftaya kontrol var ikili tarama testi filan inş hayırlı sonuclar alırım
Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
ARKADAŞIN ŞAŞKINLIĞI ÜZERİNE DOKTOR İSTENMEYEN BEBEK SANMIŞ
kızlar 2 gün sonra transferim var inşallah her şey yolunda giderse transferden sonra ne yaptınız abdest aldınız mı hemen banyo yapmasam olur mu
MRB kızlar. 2 sene olcak evleneli. ilk 3 ay korunduk daha sonra bıraktık eşim 28 yasında cocuk istediği için. ben ise 23. hiç bi problem yok herşey normal ama olmuyo. yumurtlama tarhide hesapladım olmadı. yoruldum artık.. umududa kestim.. 1 ay önce adetim 10 gün gecikti. cok umutlndım ama yine olmadı. psikolojik diye düşnüyorum. inanın bunları yazarken bile ağlıyorum o kadar doldumki. çevredeki baskılar vs vs beni inanılmaz yordu. bi sorun mu var dediklerinde yok diyorum ama sorun yoksa nasıl olmuyo diyolar laf sölüyolar... Allah herkese hayrlısını versin ne diyim..
merhaba kızlar nasılsınız
sık giremıyrum umarım iyisinizdir.
ben iyiyim inşallah 4 martta kontrolum var. onu bekliyorum inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız inş.
güncel listeyi yayınlayabilirmisiniz rica etsem
bu arada hamile arkadaşlarım 15. haftada ruh bebeğe üflenıyormuş 15 haftaya yaklaşanlar bol bol dua ediniz. hayırlı huyda ahlaklı terbiyeli evlatlarımız olsun iş.
yumurta bana bakiyor ben yumurtaya nasil yiyecem ben simdi onu yemesi bir dert bide yedikten sonrasi:18::18:
benim pantolaonlarin dugmesini kapatamiyorum alamadimda gecende gezmeye gittik fermuar dugme acik rezildim yani ama allahtan ustune uzun giyiniyorum kimse gormedi
Maşallahh negüzel herkes hamiş
Rabbim banada nasip etsinn dua edermisiniz arkadaşlarr
burdaki paylaşımlar ve temenniler çok hoşuma gitti ve bende aranıza katıldım.rabbim isteyen tüm evlilere istediği kadar hayırlı evlat versin inşallah.her şey dua üzerine bu bir gerçek o yüzden birbirimize edilen dualar daha çabuk kabul edilirmiş o yüzden ismen yasin okunma fikri çok güzelmiş arkadaşlar bende katılabilirim.rabbim hayırlısıyla banada hayırlı bir evlat nasip eder inşallah eşimle beraber bunu çok istiyoruz
yalovadan geldim yani güzelim denizi bırakıp buralara geldim canım :) ama halen alışamadım buraya çok sıkıcı çevrede olmayınca işteee öle
bende gündüz çalışıyorum ama akşam okurum allah kabul eder ve inş hepimizin bebekleri olur
kızlar allah ın izniyle dualarımı bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?