Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inşaallahh canımmmmmmmmmmmmm mevlamm gönlünün muradını bu tedavine nasip etsinn ve bebişlerinle ömür boyu mutlu kal inşaallahhhh....
sağol canım aAllah razı olsun amin inşallah o günleride görürüm
çıkar canım inşallah,
arkadaşımın eşi testis kanseri ve ondan da ameliyatla 3 sperm çıkardılar ve şimdi 3 yaşında oğlu var. üstelik devlet hastanesinde yaptırdı, Ankara Zekai Tahir Burak'ta.
inşallahhhhhhhhhhhhhh Rabbim nasip eder ben umudumu kesmedim olursa mutlu olurum olmazsada Rabbimden gelene razı gelirim
Rabbim hayırlı güzel ömür versin arkadaşının oğluşuna darısı başımıza bizimde mucizelerimiz gelir inşallah
sağol canım Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin işini rast getirsin.ay canım ne güzel temenniler inşallah bende o aşamaya gelir test gününü beklerim bu bile benim içim bir mucize
ama Rabbimin mucizesi hiç bitmez inşallah bizdede tecelli eder mucizemiz

soğan kürünü bana kim söylemişti? bişey sorucam da vajinal akıntı filan yazıyorda aklıma düştü vajinal mantar enfeksiyonuna da iyi gelir mi?bilen var mı?

Son düzenleme:
hayırlı günler canlarım
çok şükür mevlütümü ag salim okutabıldım sorunsuz bi şekilde
geçmişe döniyim biraz gerçi çok geride kaldım ama aralardan sızmaya çalışım biraz
ben hala temizlenemedim bu arada:26:normalde 3 gün en fazla 5 gün sürer bugün 9.günüm.başladığından beri lekelenme tarzında oluyorum 8 gün erken olmuştum bide anlamadım bu işten bişey
sizler nasılsınız

selam arkadaşlar hepinize iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim cevap verdiğim veremediğim bütün herkesten Allah razı olsun bugün tedavimin 3. günü birazdan iğnemi yapıcam Rabbimden tek dileyim eşimde sağlıklı sperm çıkması ve evladıma kavuşmam Rabbim her gönülün hayırlı muradını versin hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım inşallah

soğan kürünü bana kim söylemişti? bişey sorucam da vajinal akıntı filan yazıyorda aklıma düştü vajinal mantar enfeksiyonuna da iyi gelir mi?bilen var mı?
canım herşeye iyi geliyor mantara, iltihaba,miyoma kiste adet düzensizliğine önemli olan düzenli kullanman inşallah şifa olur

inşALLAH canım :) hepimizin hakkında hayırlısı olsuuuun

yasinlerin 3ünü ben okumaya çalışırım dünkü gibi 2 daha okurum.RABBim kabul eder inşALLAH.diğer 3ünü de benim yerime okuyun.ben bi süre 3 okuyayım da okudukç alışırım arttırırız ileride.

hosgeldin cnm iyiz sen nasilsin????

ayyy valla muhat ehliyetim olsa supurgeme atlayip gelecem yani okadar..catladim kiizzz git baska anasaglikta yaptir...tabi sen bilirsin yinede
senin süpürge ehliyetin yok mu :) atla gelll
tabiki canım ya. "vermeyi vermeseydim, istemeyi vermezdim" diyor rabbim. dua en büyük ihtiyacımız.
:) ayyy çok değişik bi dua olmuş ama aminnnnnnn demeden geçemiycem:)
eeeeeee ne sandın sen burdan atıp tutamıyorum. sen gidince yapıyorum ben de:)
sen kaç kadının testi tekrar çöpten alıp çift çizgiyi gördüklerini biliyor musun???????????? 30 dk ya kadar testnetleşmiyor canım. niye atıyosun. ben bütün testlerimi saklıyorum hala:) hala hiçbirinde 2 çizgi göremedim

canın sağolsun senin. üzme kendini diyecegim ama biliyorum ki nafile. gönlü kırıkların duası tez kabul olurmuş. daha çok dua et.

kizlar selamun aleykum nasilsiniz herkesin keyfi yerindedir insallah ...muhatcim test yaptinmi yeniden merak ettim durum nedir?

canım yapmadım. hastalık hali tam anlamıyla sona ersin diye bekliyorum.
yaaaa kızlar kusura bakmayın yazacaklarım için deneyimi olanlar varsa bi akıl versin.
2 gün erken regl oldum.
hep parça gelirdi bu sefer minnacık bi parça haricinde bişi gelmedi.
3.gün biraz fala sıvı geldi.
çok az ped kullandım.
2 gündür prostat olmuş erkekler gibi zırt bırt vc ye gidiyorum. hatta zor yetişiyorum

Son düzenleme:
SA kızlar dün gece itibarı ile ben geldim... nasılsınz inşaallah hepiniz iisinzdir... muhat kız yoksa bebiş mi var ne bizi meraklandırıyorsun yapsana bi test daha testin yoksa evde organik test yap aspirinle idrarın içine atıyormuşsun eğer yukarı bi tane bile köpük çıkarsa bebek varmış geçen yıl benim bi arkadaşım böle öğrenmiş hamileliğini eeee onlarda köydeler eczane yok ha deyince test alamıyorsun organik yöntemleri öğrenmek lazım...

canım karbonatla 2 kez yaptım. 1.sini 2 ay önce yapmıştım köpürmesi çok azdı.
2. yapışım bu hafta içindeydi yarım paket karbonat kullandım acayip bi köpürme oldu bira köpüğü gibi.
geçen gün yaptım canım negatif çıktı. bi kaç gün daha bekleyeyimde öyle yapayım diyorum.
ama çok umutlanmak istemiyorum.

normal aspirin mi :)

benimde onceden parca duserdi canim ama bazende normal olurdu kanamam tuvalete gitmen konusundada usutmus olabilirsin canim korkma:)

Haklısın canım,anne yüreği anlıyo kesinlikle bişey olduğunu.Eşimden yana içleri çok rahat,bir sorunumuz olmadığını bildikleri için eminim onlarında aklına hep bebek geliyordur.Bide ben öyle deyince hepten anlayıp üzülmüş.Bundan sonra üzgünken görüşmicem kesinlikle,sonra üzdüm diye de üzülüyorum...

Canım,kardeşin inşaallah çok mutlu olur.Kıyamam psikolojiktir bayılmaları.Annenle babanın durumuda zor tabi,akılları hep ondadır ister istemez.İnşaallah herşey yoluna girer Ayşecim,Rabbim herkesi mesut etsin....

Amin o güzel dualarına,Allah razi olsun canım,eksik etme dualarından....

canın sağolsun senin. üzme kendini diyecegim ama biliyorum ki nafile. gönlü kırıkların duası tez kabul olurmuş. daha çok dua et.

Muhat ne dualar ediyorum Ya bide tefekkür gözüyle bakıyorum da,işin manevi boyutunu ele alarak düşündüm.İnşaallah hatimlerimi bitirip annemle Umreye göndericem ya,annemle babam orda hediye edip,duasını yapıp Rabbim o şekilde kabul edecek belkide....Biz karı-koca yediklerimize içtiklerimize de çok dikkat ederiz,çok hayırlı bir evlat istediğimiz için belkide Rabbim dualarımızın kabulünün Beytullahta olmasını istiyor.Bugün biraz daha iyiyim.Şimdi annemle de konuştum,şimdi anlatmıyım burda;çok güzel rüyalar gördüm,ona anlattım,oda güzel şekilde yordu...Evet sanırım benim dualarım Beytullahta kabul olacak:) Sizler içinde dua isticem annemden....

Ben kendim ayrı yaptığım çok hatim var ama keşke topik olarakda,bir Kur'an-ı Kerim hatimi yapabilsek...

Canım kaç günden beri devam ediyo,normalde kaç gün sürüyodu adetin?Hadi bakalım hayırlısı canım benim ya,Rabbimin hikmeti belkide hamilesindir...O kadar herkese yardımcı olmaya çalıştın dua hususunda,şimdide Rabbim yardımını göndermiştir belki sana,meleğini göndermiştir...Umutlandırmak istemiyorum kesinlikle ama biraz daha bekleyip,yine test yap bakalım.İnşaallah hayırlı haberi verirsin canım inşaallah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…