- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
sağol canım aAllah razı olsun amin inşallah o günleride görürüminşaallahh canımmmmmmmmmmmmm mevlamm gönlünün muradını bu tedavine nasip etsinn ve bebişlerinle ömür boyu mutlu kal inşaallahhhh....
inşallahhhhhhhhhhhhhh Rabbim nasip eder ben umudumu kesmedim olursa mutlu olurum olmazsada Rabbimden gelene razı gelirimçıkar canım inşallah,
arkadaşımın eşi testis kanseri ve ondan da ameliyatla 3 sperm çıkardılar ve şimdi 3 yaşında oğlu var. üstelik devlet hastanesinde yaptırdı, Ankara Zekai Tahir Burak'ta.
sağol canım Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin işini rast getirsin.ay canım ne güzel temenniler inşallah bende o aşamaya gelir test gününü beklerim bu bile benim içim bir mucizecanım senin eşinin işleri rast gider inşaallah ve mercimekleri yerleştirirler.sonra bekleriz o güzel haberi alacağımız 12 günü beraber.dualarımız sizinle canı gönülden.Rabbim her ikinizinde yar ve yardımcısı olsun.hadi bakalım martın en güzel anne adayları............
faceden de yazdım hele yoksun:) canım elimizden bişi gelmiyo, dilimizden geleni de inşaallah esirgemyiz. moralini yüksek tut emi.
facede girmediğim için görmedim yazını canım sağol canım Allah razı olsun dualarınız sizide bulsun inşallah
Çıkar belli bellimi olur canım
inşallah canım Rabbim nasip eder inşallah bende görürüm o günleri amin
Hayırlı olsun canım inşllh güzel başlangıçlar olur
İnşllh pozitifle sonuçlanır hayırlısı neyse o olsun canım
sağol canım çok teşekkür ederim amin
Benimde olmadı uzun süredir ben alışkınım ama pkodan.Sende pko yok değilmi:44:
Prodüsür şartları uymayınca olmuyor malesef
Geçmiş olsun canım üzme kendini çözülür inşallah
canım herşeye iyi geliyor mantara, iltihaba,miyoma kiste adet düzensizliğine önemli olan düzenli kullanman inşallah şifa olursoğan kürünü bana kim söylemişti? bişey sorucam da vajinal akıntı filan yazıyorda aklıma düştü vajinal mantar enfeksiyonuna da iyi gelir mi?bilen var mı?
selam arkadaşlar hepinize iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim cevap verdiğim veremediğim bütün herkesten Allah razı olsun bugün tedavimin 3. günü birazdan iğnemi yapıcam Rabbimden tek dileyim eşimde sağlıklı sperm çıkması ve evladıma kavuşmam Rabbim her gönülün hayırlı muradını versin hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım inşallah
canım herşeye iyi geliyor mantara, iltihaba,miyoma kiste adet düzensizliğine önemli olan düzenli kullanman inşallah şifa olur
senin süpürge ehliyetin yok mu :) atla gelllhosgeldin cnm iyiz sen nasilsin????
ayyy valla muhat ehliyetim olsa supurgeme atlayip gelecemyani okadar..catladim kiizzz git baska anasaglikta yaptir...tabi sen bilirsin yinede
tabiki canım ya. "vermeyi vermeseydim, istemeyi vermezdim" diyor rabbim. dua en büyük ihtiyacımız.evet ya artık bu ay şöyle birkaçtane güzel bebiş haberleri alsak ta moralimiz düzelse.hadi bakalım inş açılışı seninle yaparız canım.sen bilirsin nasıl davranacağını elbette.nasıl istersen öyle yap canım kasmamak gerekir.sende rahat olmaya çalış.oluursada Rabbimden,olmazsada Rabbimden.amenna ve saddakna.
:) ayyy çok değişik bi dua olmuş ama aminnnnnnn demeden geçemiycem:)Amiiin cnm..ben her sene Ramazanda derimki insallah seneye bu zaman bebeyimizde olur yanimizda.11yil bitti hala gelmedibebeyim,gecen Ramazan demedim cunki tedavideydim...insallah bu Ramazana hamile gireriz,bulantidan orucumuzu tutamayizda sonrada burda beraber borc oruclarimizi tutariz...hasretten ne dileyeceyimide sasirdim
eeeeeee ne sandın sen burdan atıp tutamıyorum. sen gidince yapıyorum ben de:)kızlar gözümdenuyku akıyor.sabah erken kalktım misafirim vardı kahvaltıda dediydim ya.amaaaa şimdi ben çıkıcam sonra muhat ''hazır seyyan çıkmışken''diye başlayan cümleler kurarak çınlatacak kulaklarımı.gerçekten dün size iyigeceler dedim çıktım.yattım anaaam nasıl çınlıyor benim kulak aklımada hemen geldi heeee muhattır bu dedimdi..
sen kaç kadının testi tekrar çöpten alıp çift çizgiyi gördüklerini biliyor musun???????????? 30 dk ya kadar testnetleşmiyor canım. niye atıyosun. ben bütün testlerimi saklıyorum hala:) hala hiçbirinde 2 çizgi göremedimdün yaptığıma bakmıştım aslında ama inan bugünküne bakmadım yarım saat geçti attım testi
evet hormonları düzenleyor diye biliyorum bende ..benimde hormonsal bir problem yoktu ama genede içtim maleseff onun etkisi olabilir
hiç deme valla ne güzel anlatmışsın amannn demeyi bir öğrenebilsekkk zatennn en güzelii kimseyle konuşmamak valla bazn iş yerinde ağzımı açmam konuşurlar dururlar bir günde hepsii çocukalrından bahsediyolar bende dönüp benim çocugum yok olursa muhabbetinize katılırım diye kaldılar ölee:)))ya aslında onların açısından düşündüğümüzde aslında kötü niyetleri yokturr empati yaparsak eger ama gelde yapp:))
bencede agır kaldırma nolur nolmaz bebek varsa eger zarar gelmesin annesii:)inş vardır güzel haberlerini alırız senin
bende onu izliyorummm canımm hatta acıktım kalktım zeytin ekmek yedimm:))))
aminnnn canımmm benimmmm aminnnn ALLAH HERKESE tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşşşş
Canlarım benim iyiki varsınız.Düşünüyorum da burası olmasa napardık acaba?Dediğiniz gibi gerçekten çook çok bunaldım...Dün gündüz yine ağlamıştım baya bi.Annem aradı o sıra,anladı sesimden;numara yaptım gribim diye;ama anlamış yinede...Kaç defa aradı dün,dedim canım sıkkın bunalıyorum anne.Oda dediki,bizde zor zamanlar geçirdik,ben 9 ay gidemedim memlekete,bende çok sıkıldım dedi.Bende dedim ki,ama ben vardım senin yanında;ben hemen olmuşumOysa benim bi bebeğim yok ki,bunu söylemedim ama
Annem takmış kafasına uyuyamamış gece,başıda ağrımış çok.Sabah kahvaltıda babamla konuşmuşlar,demiş Eslem böyle böyle dedi bana.Babamda demişki,istemiyolarsa bebek kendi tercihleri;ama olmuyosa insanlık hali,maddi manevi yanlarındayız her zaman demiş.Bugünde babam aradı,sesin niye öyle kızım dediTemizlik yapıyorum yoruldum baba dedim Ama titriyo sesim,ben aileme dayanamam Konuştuk biraz işte;sonra annemle konuştuk;bana anlattı babamla konuştuklarını...Anlatmadan önce dedi ki,kızım bişe dicem ama korkuyorum kızarsın sinirlenirsin diye dedi,kıyamam ya anneme Dedim tamam söyle sakinim anne,oda anlattı,konuştuk babanla diye...Bende lafı çevirdim;ben dün öylesine dedim sana öyle,benimde çocuğum olur niye olmasın hem,bunu mu taktın yani kafana diye hafifletmeye çalıştım durumu.Annemde olur tabi inşaallah dedi...Dün grip değildin ağladın dimi dedi Hayır griptim dedim
Öyle işte kızlar,elimde değil öyle gerginim ki,engel olamıyorum;benim iyi bi duaya ihtiyacım var sanırım..Şu hastalığım bi geçsin,belki hatimlerime devam edince azalır stresim.Şimdi bişeyde okuyamıyorum ya,daha çok sıkılıyorum.Rabbim hepimizin yari yardımcısı olsun,çok zormuş çok
normal aspirin mi :)SA kızlar dün gece itibarı ile ben geldim... nasılsınz inşaallah hepiniz iisinzdir... muhat kız yoksa bebiş mi var ne bizi meraklandırıyorsun yapsana bi test daha testin yoksa evde organik test yap aspirinle idrarın içine atıyormuşsun eğer yukarı bi tane bile köpük çıkarsa bebek varmış geçen yıl benim bi arkadaşım böle öğrenmiş hamileliğini eeee onlarda köydeler eczane yok ha deyince test alamıyorsun organik yöntemleri öğrenmek lazım...
evet normal beyaz asprin....normal aspirin mi :)
evet normal beyaz asprin....
canım yapmadım. hastalık hali tam anlamıyla sona ersin diye bekliyorum.
yaaaa kızlar kusura bakmayın yazacaklarım için deneyimi olanlar varsa bi akıl versin.
2 gün erken regl oldum.
hep parça gelirdi bu sefer minnacık bi parça haricinde bişi gelmedi.
3.gün biraz fala sıvı geldi.
çok az ped kullandım.
2 gündür prostat olmuş erkekler gibi zırt bırt vc ye gidiyorum. hatta zor yetişiyorum
canım çok uzuldum.. bızım sorunlarımıza aılemız bızım kadar uzulmesede gercekten çok uzuluyorlar yanım yanım yanıyorlar ve bız mutlu olsakta onları ınandırmak zor oluyor onların aklında kalan hep uzgı-un sorunlu halımızdır
daha önce anlatmıstım benım kızkardesım 6 ay önce kaçarak evlendı evlendıgınden berı hala bayılıyo annem babbam gecelerı uyuyamıyor hep ağlıyorlar annemın hastalıklarına bırde goz tansıyonu eklendı rabbım cumle hastalara sıfa versın cumle bebek ısteyenlere yardım etsın ıns tez zamanda nasıp etsın ıns
canın sağolsun senin. üzme kendini diyecegim ama biliyorum ki nafile. gönlü kırıkların duası tez kabul olurmuş. daha çok dua et.
canım yapmadım. hastalık hali tam anlamıyla sona ersin diye bekliyorum.
yaaaa kızlar kusura bakmayın yazacaklarım için deneyimi olanlar varsa bi akıl versin.
2 gün erken regl oldum.
hep parça gelirdi bu sefer minnacık bi parça haricinde bişi gelmedi.
3.gün biraz fala sıvı geldi.
çok az ped kullandım.
2 gündür prostat olmuş erkekler gibi zırt bırt vc ye gidiyorum. hatta zor yetişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?