Haklısın canım,anne yüreği anlıyo kesinlikle bişey olduğunu.Eşimden yana içleri çok rahat,bir sorunumuz olmadığını bildikleri için eminim onlarında aklına hep bebek geliyordur.Bide ben öyle deyince hepten anlayıp üzülmüş.Bundan sonra üzgünken görüşmicem kesinlikle,sonra üzdüm diye de üzülüyorum...
Canım,kardeşin inşaallah çok mutlu olur.Kıyamam psikolojiktir bayılmaları.Annenle babanın durumuda zor tabi,akılları hep ondadır ister istemez.İnşaallah herşey yoluna girer Ayşecim,Rabbim herkesi mesut etsin....
Amin o güzel dualarına,Allah razi olsun canım,eksik etme dualarından....
Muhat ne dualar ediyorumYa bide tefekkür gözüyle bakıyorum da,işin manevi boyutunu ele alarak düşündüm.İnşaallah hatimlerimi bitirip annemle Umreye göndericem ya,annemle babam orda hediye edip,duasını yapıp Rabbim o şekilde kabul edecek belkide....Biz karı-koca yediklerimize içtiklerimize de çok dikkat ederiz,çok hayırlı bir evlat istediğimiz için belkide Rabbim dualarımızın kabulünün Beytullahta olmasını istiyor.Bugün biraz daha iyiyim.Şimdi annemle de konuştum,şimdi anlatmıyım burda;çok güzel rüyalar gördüm,ona anlattım,oda güzel şekilde yordu...Evet sanırım benim dualarım Beytullahta kabul olacak:) Sizler içinde dua isticem annemden....
Ben kendim ayrı yaptığım çok hatim var ama keşke topik olarakda,bir Kur'an-ı Kerim hatimi yapabilsek...
Canım kaç günden beri devam ediyo,normalde kaç gün sürüyodu adetin?Hadi bakalım hayırlısı canım benim ya,Rabbimin hikmeti belkide hamilesindir...O kadar herkese yardımcı olmaya çalıştın dua hususunda,şimdide Rabbim yardımını göndermiştir belki sana,meleğini göndermiştir...Umutlandırmak istemiyorum kesinlikle ama biraz daha bekleyip,yine test yap bakalım.İnşaallah hayırlı haberi verirsin canım inşaallah....
aayyy canım hadi bakalım inşaallah:)
canım valla ben topiğe girmekten çok dua edemiyorum onu farkettim:)
geçen rekpr kırdım ama 2 günde yaklaşık 1000 tefriciye okudum:)
ben geçengün rüyamda ihlas suresi okudum hep. uyudum uyandım ihlas suresi okuyorum.
o ara nekadarzorla konusunu yapmıştık. 10.000 tane okumak konusunda bahsi geçmişti.
kafama koydum abdestli şekilde 10,000 ihlas okuyacagım bide abdesli şekilde tefriciye bitirecegim.
aslınsa her sureden 100 er tane okuyup dua demeti yapıp peygamberimize göndermek istiyorum:)
yaparım yaaaaa ben. ben istersem yaparım biliyorum. bi bitsin bu hastalık halim, şeytanın elini kolunu birbirine dolayacam inşaallah::):):):):):)
Oyy maşaallah arkadaşıma...Hmmm hayırda yarışın buyuruyor Efendimiz(s.a.v)...Hele benimde bitsin hastalığım,yarışalım o halde seninle
Kız inşaallah bizim evlatlarımız çook hayırlı,salihlerden salihalardan olacaklar..Öyle olmasa,Rabbim bu kadar dua etmemizi nasip eder mi hiç.Bebeğime kavuşmadan önce ediyorum dualar evet ama kavuştuktan sonra daha fazla edicem,Yasin sütüyle beslicem kuzumu...Nasıl şükredebiliriz kavuşursak acaba,Rabbim layığıyla sabredenlerden şükredenlerden eylesin cümlemizi
arkadaslar kendim icin salati tefriciyeye basladim eger uygunsaniz bana yardimci olabilirmisiniz haftaya pazartesiye kadar transferim yapildi test gunumu bekliyorum bu sefer meleklerime kavusmak niyetiyle okuyorum Rabbim bu seferde bizi eli bos gobegi bos gondermesin insallahh
amin canıminşaallah. sen ne kadar okudun şimdilik tefriciye ne kadar eksiğin var?
ben zaten diyorum ya gelmiyosa eger daha olgunlaşmamıştır orda ders alıyordur diye:)
doğurup büyüttükten sonra hayırsız olup, hayırlı olsun, yuvası dağılmasın, kimsenin canını yakmasın diye dua etmektense o doğmadan bütün bu duaları etmek daha iyi demi:)
senin hastalığın ne zaman bitiyor? yarışalım valla:)
hamile kalayım bi 13. haftan itibaren sesli sesli kuran okuyup hatmedecem o dogmadan. 13. hafta ruh üfleniyormuş.
büyüsün az bi hemen kuran ve mental dersine başlatacam. 4 yaşından sonra elimden ne geliyorsa iyi insan olması için yapacam.
ben ahirette nasıl bakarım peygamberimizin yüzüne. o kadar dua ettin bak bebek nasip oldu onu da böyle mi yetiştirdin ümmeti Muhammet(sav) için derse nasıl bakarım yüzüne,ne yaparım ben o meydanda
canim daha yeni basladim aslinda dun gece yatarken aklima geldi bende bugun niyet ettim :)) belki kendimde bitirebilirim ama diger tesbihatlarimda oldugu icin yetistiremem diye dusunuyorum bide baskasinin dua etmesinin dahada makbul oldugunu dusunuyorum fazla degil kendinizi sikmadan 5 10 ne kadar okursaniz sadece benim dilegimi baskasinin agzinizdanda Allaha ulasmasini istiyorum
arkadaslar kendim icin salati tefriciyeye basladim eger uygunsaniz bana yardimci olabilirmisiniz haftaya pazartesiye kadar transferim yapildi test gunumu bekliyorum bu sefer meleklerime kavusmak niyetiyle okuyorum Rabbim bu seferde bizi eli bos gobegi bos gondermesin insallahh
canım tam 7 gün var bana şimdilik 500 yaz. Allah'ın izniyle bitiririm 7 günden evvel.
hanımlar benim 23 yaşında dizlerinde sorun olan engelli bi kuzenim var.
evi, işi her şeyi var. çevrenizde engelli bayanlar varsa tanıştırsak mı????
Tembel mi ne bizimkiler,anlayamıyolar mı dersleri,yada kaçıncı tekrarları acaba;gelemediler hala
Bilmiyorum ki canım,devam ediyo daha...Bu mesajı yazdıktan sonra bakayım bakalım;buraya ne zaman yazmışım adet oldum diye;ona göre hesaplarım.En fazla üç güne biter heralde.Sonra her açıdan sıkı bir çalışmaya giricem,birsürü okunacaklarım var;eşim tefriciyeleri okuyum sen hastayken dedi;ben okurum bitince dedim..Eşim Yasin-i Şerifleri okusun,Yasin-i Kebir hatimi için...Ben tefriciyeleri...Kuran-ı Kerim hatmi.Belki eşimde ayrı yapar,Kur'an-ı Kerim hatimi...Annem Meryem Suresini okuyor...Salat-ı Münciye de yapmak istiyorum,1000 tane zaten onun hatimi...Ayetel Kürsi var.Kelime-i Tevhidi de çok istiyorum.Hepsine niyet etmek istemiyorum ama yapmak istiyorum,Rabbim hakkıyla okumak nasip etsin..
Benimde öyle hayallerim var ki Muhat...Rabbim diyorum,önce anne baba demesin benim evladım,önce ALLAH desin.Sen benim dualarımı kabul et,evlerimiz medrese olsun,eşimiz evlatlarımızla sana yönelip secde edelim dua edelim.Ben çok hayal dünyasında yaşıyorum ya.Rabbim gönlümüze göre versin Muhatcım,rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin...Şimdi öyle bişey esti ki içimde;seneye bu zamanlar belkide elllerinden tutup adım adım dolaşırız evin içinde,gözümün önüne geldi birden nedense Allahım Allahım ya
canim 500 cok degilmi okuyabildigini oku yapamazsan birak zorlama dua alirken bide hak gecmesin :))hakkini helal et lutfen Allah razi olsunn canimm
canm bayag bi niyetlendiğin şey varmış inşaallah zamanında hepsini bitirisiniz.
aaayyyyyy valla benim de içimde öyle bişiler oluştu:)
reglken nelere okuyamıyoruz?
sabahları eşim beni sabah namazına kaldırıyor önce o kılıyor sonra ben çok hoşuma gidiyor.
ben dersem yapmaz ama kendi isteyince yapıyor herşeyi:)
canım valla yarışalım peygamberimizden hoşuna gidecektir:)
Canım Rabbim niyetini kabul etsin,salihlerden sağlıklı evlat nasip etsin sana...
Bende başladım Tefriciyeye,şuan hastayım okuyamıyorum,eşime dahi okutmuyorum kendim bitirmek istiyorumÇünkü biliyosun,tefriciyede sayı çok önemli;ne bir eksik ne bir fazla,olur ya dalgınlık anına denk gelir falan;sayı karışmaması lazım....Çok mu var daha?Benim adetim bitince bende yardım etmek isterim,birkaç gün sonra yeniden yaz sen topiğe canım....
Kendin okumak istersen de yetiştiremem bitiremem diye korkma,Rabbim bir nefeste bitirmek nasip et diye dua et başla,inan o kadar çok okuyosun ama yorulmuyosun o zaman,Rabbim kalpleri bilendir,o kalplerin içindeki gizli aşikar herşeyi bilendir.Seninde niyetini de biliyor muhakkak.O yüzden korkma bitiremem diye canım...
İnşaallah tefriciyer bitmeden yada biter bitmez,alırız senden müjdeli haberi.Rabbim hakkıyla okumak nasip etsin,yarin yardımcın olsun...
Canım daha niyetlendiğim şeyler var da,malum yarışıcaz ya beni geçme diye şetmedim hehee
Hadi bakalım inşaallah ya,Rabbim gönlümüzün bu husustaki temizliğine saflığına göre versin.
Eşine de söylesen peki,hadi bakalım yarışalım senle,hangimiz daha çok okuyacak,bakalım bebeğimizi hangimiz daha çok istiyo desen yapmaz mı yinede
İnşaallah canım benim,Rabbiminde hoşuna gider de,hepimize birden Ol deyiverir,imkansız değil Onun nezdinde hiçbirşey,sadece Ol diyecek Rabbim ve inşaallah olacak.İçime bir serinlik geldi :)
Canım daha niyetlendiğim şeyler var da,malum yarışıcaz ya beni geçme diye şetmedim hehee
Hadi bakalım inşaallah ya,Rabbim gönlümüzün bu husustaki temizliğine saflığına göre versin.
Eşine de söylesen peki,hadi bakalım yarışalım senle,hangimiz daha çok okuyacak,bakalım bebeğimizi hangimiz daha çok istiyo desen yapmaz mı yinede
İnşaallah canım benim,Rabbiminde hoşuna gider de,hepimize birden Ol deyiverir,imkansız değil Onun nezdinde hiçbirşey,sadece Ol diyecek Rabbim ve inşaallah olacak.İçime bir serinlik geldi :)
ayy arkadasimm agzina yuregine saglik ne guzel yazmissin icim ferahladi oyle gercekten dediginde dogru fakat sanki ben tek diledimmi yetersiz olacak gibi geliyor bilmiyorum belki cok yanlis bir dusuncedir ama baska birisi bana allah razi olsun dediginde dahi o duanin kabul olduguna cok inancim var rabbim affetsin belki yanlis bi dusunce belki allahimin gucune gidecek ama
inanirmisinn her gordugum insana lutfen bana dua et diyorum bende bilmiyorum sebebini sizce bu yanlismi ben diyorumki cok fazla dua eden olursa rabbim aramizdan hic olmazsa birinin duasini kabul eder dua ettigimiz vakitler ayri mekanlar ayri belki birimizin duasi dilek kapisinin acik oldugu ana gelirde kabul eder Allahim
Isteyen dileyen herkes o mujdeli haberi alsin rabbim aratmadan bekletmeden gucluklerle karsilastirmadan bize evlatlarimiz ihsan eylesin aminn
Gonlumu ferahlattin Allahda senin gonlunu ferahlatsin arkadasimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?