Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aayyy canım hadi bakalım inşaallah:)
canım valla ben topiğe girmekten çok dua edemiyorum onu farkettim:)
geçen rekpr kırdım ama 2 günde yaklaşık 1000 tefriciye okudum:)
ben geçengün rüyamda ihlas suresi okudum hep. uyudum uyandım ihlas suresi okuyorum.
o ara nekadarzorla konusunu yapmıştık. 10.000 tane okumak konusunda bahsi geçmişti.
kafama koydum abdestli şekilde 10,000 ihlas okuyacagım bide abdesli şekilde tefriciye bitirecegim.
aslınsa her sureden 100 er tane okuyup dua demeti yapıp peygamberimize göndermek istiyorum:)
yaparım yaaaaa ben. ben istersem yaparım biliyorum. bi bitsin bu hastalık halim, şeytanın elini kolunu birbirine dolayacam inşaallah::):):):):):)

arkadaşlar tefriciye topiğinde adınız varsa bi bakar mısınız?

Oyy maşaallah arkadaşıma...Hmmm hayırda yarışın buyuruyor Efendimiz(s.a.v)...Hele benimde bitsin hastalığım,yarışalım o halde seninle

Kız inşaallah bizim evlatlarımız çook hayırlı,salihlerden salihalardan olacaklar..Öyle olmasa,Rabbim bu kadar dua etmemizi nasip eder mi hiç.Bebeğime kavuşmadan önce ediyorum dualar evet ama kavuştuktan sonra daha fazla edicem,Yasin sütüyle beslicem kuzumu...Nasıl şükredebiliriz kavuşursak acaba,Rabbim layığıyla sabredenlerden şükredenlerden eylesin cümlemizi

ben zaten diyorum ya gelmiyosa eger daha olgunlaşmamıştır orda ders alıyordur diye:)
doğurup büyüttükten sonra hayırsız olup, hayırlı olsun, yuvası dağılmasın, kimsenin canını yakmasın diye dua etmektense o doğmadan bütün bu duaları etmek daha iyi demi:)
senin hastalığın ne zaman bitiyor? yarışalım valla:)
hamile kalayım bi 13. haftan itibaren sesli sesli kuran okuyup hatmedecem o dogmadan. 13. hafta ruh üfleniyormuş.
büyüsün az bi hemen kuran ve mental dersine başlatacam. 4 yaşından sonra elimden ne geliyorsa iyi insan olması için yapacam.
ben ahirette nasıl bakarım peygamberimizin yüzüne. o kadar dua ettin bak bebek nasip oldu onu da böyle mi yetiştirdin ümmeti Muhammet(sav) için derse nasıl bakarım yüzüne,ne yaparım ben o meydanda

arkadaslar kendim icin salati tefriciyeye basladim eger uygunsaniz bana yardimci olabilirmisiniz haftaya pazartesiye kadar transferim yapildi test gunumu bekliyorum bu sefer meleklerime kavusmak niyetiyle okuyorum Rabbim bu seferde bizi eli bos gobegi bos gondermesin insallahh

amin canıminşaallah. sen ne kadar okudun şimdilik tefriciye ne kadar eksiğin var?

hanımlar benim 23 yaşında dizlerinde sorun olan engelli bi kuzenim var.
evi, işi her şeyi var. çevrenizde engelli bayanlar varsa tanıştırsak mı????

amin canıminşaallah. sen ne kadar okudun şimdilik tefriciye ne kadar eksiğin var?

canim daha yeni basladim aslinda dun gece yatarken aklima geldi bende bugun niyet ettim :)) belki kendimde bitirebilirim ama diger tesbihatlarimda oldugu icin yetistiremem diye dusunuyorum bide baskasinin dua etmesinin dahada makbul oldugunu dusunuyorum fazla degil kendinizi sikmadan 5 10 ne kadar okursaniz sadece benim dilegimi baskasinin agzinizdanda Allaha ulasmasini istiyorum

Tembel mi ne bizimkiler,anlayamıyolar mı dersleri,yada kaçıncı tekrarları acaba;gelemediler hala

Bilmiyorum ki canım,devam ediyo daha...Bu mesajı yazdıktan sonra bakayım bakalım;buraya ne zaman yazmışım adet oldum diye;ona göre hesaplarım.En fazla üç güne biter heralde.Sonra her açıdan sıkı bir çalışmaya giricem,birsürü okunacaklarım var;eşim tefriciyeleri okuyum sen hastayken dedi;ben okurum bitince dedim..Eşim Yasin-i Şerifleri okusun,Yasin-i Kebir hatimi için...Ben tefriciyeleri...Kuran-ı Kerim hatmi.Belki eşimde ayrı yapar,Kur'an-ı Kerim hatimi...Annem Meryem Suresini okuyor...Salat-ı Münciye de yapmak istiyorum,1000 tane zaten onun hatimi...Ayetel Kürsi var.Kelime-i Tevhidi de çok istiyorum.Hepsine niyet etmek istemiyorum ama yapmak istiyorum,Rabbim hakkıyla okumak nasip etsin..

Benimde öyle hayallerim var ki Muhat...Rabbim diyorum,önce anne baba demesin benim evladım,önce ALLAH desin.Sen benim dualarımı kabul et,evlerimiz medrese olsun,eşimiz evlatlarımızla sana yönelip secde edelim dua edelim.Ben çok hayal dünyasında yaşıyorum ya.Rabbim gönlümüze göre versin Muhatcım,rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin...Şimdi öyle bişey esti ki içimde;seneye bu zamanlar belkide elllerinden tutup adım adım dolaşırız evin içinde,gözümün önüne geldi birden nedense Allahım Allahım ya

canım tam 7 gün var bana şimdilik 500 yaz. Allah'ın izniyle bitiririm 7 günden evvel.

Canım Rabbim niyetini kabul etsin,salihlerden sağlıklı evlat nasip etsin sana...

Bende başladım Tefriciyeye,şuan hastayım okuyamıyorum,eşime dahi okutmuyorum kendim bitirmek istiyorum Çünkü biliyosun,tefriciyede sayı çok önemli;ne bir eksik ne bir fazla,olur ya dalgınlık anına denk gelir falan;sayı karışmaması lazım....Çok mu var daha?Benim adetim bitince bende yardım etmek isterim,birkaç gün sonra yeniden yaz sen topiğe canım....

Kendin okumak istersen de yetiştiremem bitiremem diye korkma,Rabbim bir nefeste bitirmek nasip et diye dua et başla,inan o kadar çok okuyosun ama yorulmuyosun o zaman,Rabbim kalpleri bilendir,o kalplerin içindeki gizli aşikar herşeyi bilendir.Seninde niyetini de biliyor muhakkak.O yüzden korkma bitiremem diye canım...

İnşaallah tefriciyeler bitmeden yada biter bitmez,alırız senden müjdeli haberi.Rabbim hakkıyla okumak nasip etsin,yarin yardımcın olsun...

Son düzenleme:
hanımlar benim 23 yaşında dizlerinde sorun olan engelli bi kuzenim var.
evi, işi her şeyi var. çevrenizde engelli bayanlar varsa tanıştırsak mı????

Benim yok,ama inşaallah bulunur hayırlı bir gelin,Rabbim iyilerle merhametlilerle karşılaştırsın canım

canm bayag bi niyetlendiğin şey varmış inşaallah zamanında hepsini bitirisiniz.
aaayyyyyy valla benim de içimde öyle bişiler oluştu:)
reglken nelere okuyamıyoruz?
sabahları eşim beni sabah namazına kaldırıyor önce o kılıyor sonra ben çok hoşuma gidiyor.
ben dersem yapmaz ama kendi isteyince yapıyor herşeyi:)
canım valla yarışalım peygamberimizden hoşuna gidecektir:)

canim 500 cok degilmi okuyabildigini oku yapamazsan birak zorlama dua alirken bide hak gecmesin :))hakkini helal et lutfen Allah razi olsunn canimm

canım benim için 3saatlik dua:) ezbere biliyorum o yüzden kolay bitirebiliyorum:)
sen rahat ol

Canım daha niyetlendiğim şeyler var da,malum yarışıcaz ya beni geçme diye şetmedim hehee

Hadi bakalım inşaallah ya,Rabbim gönlümüzün bu husustaki temizliğine saflığına göre versin.

Eşine de söylesen peki,hadi bakalım yarışalım senle,hangimiz daha çok okuyacak,bakalım bebeğimizi hangimiz daha çok istiyo desen yapmaz mı yinede

İnşaallah canım benim,Rabbiminde hoşuna gider de,hepimize birden Ol deyiverir,imkansız değil Onun nezdinde hiçbirşey,sadece Ol diyecek Rabbim ve inşaallah olacak.İçime bir serinlik geldi :)

Son düzenleme:

ayy arkadasimm agzina yuregine saglik ne guzel yazmissin icim ferahladi oyle gercekten dediginde dogru fakat sanki ben tek diledimmi yetersiz olacak gibi geliyor bilmiyorum belki cok yanlis bir dusuncedir ama baska birisi bana allah razi olsun dediginde dahi o duanin kabul olduguna cok inancim var rabbim affetsin belki yanlis bi dusunce belki allahimin gucune gidecek ama

inanirmisinn her gordugum insana lutfen bana dua et diyorum bende bilmiyorum sebebini sizce bu yanlismi ben diyorumki cok fazla dua eden olursa rabbim aramizdan hic olmazsa birinin duasini kabul eder dua ettigimiz vakitler ayri mekanlar ayri belki birimizin duasi dilek kapisinin acik oldugu ana gelirde kabul eder Allahim

Isteyen dileyen herkes o mujdeli haberi alsin rabbim aratmadan bekletmeden gucluklerle karsilastirmadan bize evlatlarimiz ihsan eylesin aminn

Gonlumu ferahlattin Allahda senin gonlunu ferahlatsin arkadasimm

ben de rahatladım:):)canım eşim yapmaz inat biraz:)

ben çok inanıyorum olacak ya benim bebeğim. valla çok inanıyorum hatta biliyorum anniş olcam ben de
verecek rabbim. bizim bebeler hep ders tekrarı yapıyor, umarın bu sefer iyi öğrenirler. bebeğimiz de dua edelim. sonuçta burda olmasa da orda bbegimiz var bizim.
kimse görmesede bilmese de biz ANNEyiz................
canım birazdan öğrencim gelecek. dersim var :S ben bi ders yapıp geleyim:)

Ben okurken dahi acayip oldum sen boyle dusunuyorsan nasil serinlenmeyesin kiz HElal olsun valla ikinizede:))

Rabbim gönlünde hep bir ferahlık olmasını nasip etsin...

Hayır canım,yanlış bir düşünce değil.Bende senin gibiyim,hep dua isterim.500 Yasin okuttum,bunuda hep tanımadığım insanlardan istedim.Müminin Mümine duası makbul olan dua.Ve birbirimiz için ettiğimiz duaya,Melekler amin aynısı sana olsun derlermiş,bi başkasına ettiğimiz dua yine bize dönüyor,hemde Melekler amin diyor.Rabbim Meleklerinin amin dediği duayı geri çevirir mi hiç?

Tefriciyede sayı önemli olduğu için,kendin bitirmeye korkma dedim...Tefriciye hatiminde,esas olan sayıdır...4444'den ne bir eksik,ne bir fazla.Anahtara benzetilir hatta,anahtarın bir dişi eksik yada bir tanesi fazla olsun,kapıyı açmaz ya hani...Bende oyüzden dedim...Kendin okumazsan yine yardıma hazırım ama unutma sakın,adetim bitince okurum senin için de canım...

Bende senin gibi düşünüyorum.Duada mekan,zaman,saat herşey önemli.İnşaallah dualarımız,kabul vaktine gelirde hayırlısı ile kabul olur tez zamanda.Biz burda hep birbirimize dua ediyoruz,katılırsan sende dua dostluğumuz genişler...Belkide senin duanda,aramızdan birilerine vesile olur,kimbilir :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…