ben de rahatladım:):)canım eşim yapmaz inat biraz:)
ben çok inanıyorum olacak ya benim bebeğim. valla çok inanıyorum hatta biliyorum anniş olcam ben de
verecek rabbim. bizim bebeler hep ders tekrarı yapıyor, umarın bu sefer iyi öğrenirler. bebeğimiz de dua edelim. sonuçta burda olmasa da orda bbegimiz var bizim.
kimse görmesede bilmese de biz ANNEyiz................
canım birazdan öğrencim gelecek. dersim var :S ben bi ders yapıp geleyim:)
Rabbim gönlünde hep bir ferahlık olmasını nasip etsin...
Hayır canım,yanlış bir düşünce değil.Bende senin gibiyim,hep dua isterim.500 Yasin okuttum,bunuda hep tanımadığım insanlardan istedim.Müminin Mümine duası makbul olan dua.Ve birbirimiz için ettiğimiz duaya,Melekler amin aynısı sana olsun derlermiş,bi başkasına ettiğimiz dua yine bize dönüyor,hemde Melekler amin diyor.Rabbim Meleklerinin amin dediği duayı geri çevirir mi hiç?
Tefriciyede sayı önemli olduğu için,kendin bitirmeye korkma dedim...Tefriciye hatiminde,esas olan sayıdır...4444'den ne bir eksik,ne bir fazla.Anahtara benzetilir hatta,anahtarın bir dişi eksik yada bir tanesi fazla olsun,kapıyı açmaz ya hani...Bende oyüzden dedim...Kendin okumazsan yine yardıma hazırım ama unutma sakın,adetim bitince okurum senin için de canım...
Bende senin gibi düşünüyorum.Duada mekan,zaman,saat herşey önemli.İnşaallah dualarımız,kabul vaktine gelirde hayırlısı ile kabul olur tez zamanda.Biz burda hep birbirimize dua ediyoruz,katılırsan sende dua dostluğumuz genişler...Belkide senin duanda,aramızdan birilerine vesile olur,kimbilir :)
Ha iyi ozaman demekki dusuncemde sorun yokmus:))Canim ben zaten ilk sizin buraya geldim utaniyorum dahi soylemeya ama ben kurani kerim okumayi bilmiyorum bu gercekten cok zoruma gidiyor ama su seytani nefsimi yenip ogrenmeye kalkisamiyorum o yuzden dualariniza katilamadim tefriciyeye gectim
lutfen dua ederken allahim fatosada kuran ogrenme aski ver kuran ogrenmeyi nasip eyle diyin
Az daha kalirsam olumumude uzerineze verecem tovbe yarabbim biktirmiyim sizi hemencik
Utanma sakın,ne diller var okumayı bilip evinde Kur'an-ı Kerim'i süs gibi saklayanlar,hiç açmayanlar...Sen iste yeter ki,öğrenirsin.Hiç zor değil,Rabbim kolaylığını veriyor...Hangi şehirdesin,seni Kur'an-ı Kerim'i en hızlı ve emin şekilde öğrenebileceğin yerlere yönlendirebilirim...Burda söylemek istemezsen mesaj sayına bakmadım ama özel mesaj yazabiliyosan ordan da söyleyebililirsin canım...
Dualarımızdan sadece Yasin-i Şerifi Kurana bakıp okuyorsun...Diğerleri Zikir ve Bir Ayet-i Kerime..Ayet-i Kerime kısacık,kağıda yazıp okuyabilirsin;birde YA VARİS çekiyoruz belli adet,onuda çekebilirsin rahatlıkla....Eğer internete girmende problem yoksa;dua topiği içinde ayarlayan arkadaş ekledikten sonra seni;ben sana düşen Yasinleri okurum sen Kur'an-ı Kerim öğrenene kadar,sende tesbihlerini okumuş olursun sadece...Her zaman girebileceksen tabi nete,vaktin imkanın varsa canım;çünkü bazıları ismini ekletip sonra girmeyince zor durumda kalıyoruz...
Insallah o kolayligi diliyorum rabbimden canim ben danimarkadayim ithal gelinim:)))evet ben zaten gunluk o ayeti okuyorum zaten grubumda var o ayeti okuyoruz birbirimize vede 707 tane varis cekiyorum allah kabul etsin insallahh bi bebis belli olsun varmi yokmu ondan sonra bi cemmate falan basvuracam ogretsinler bana allah rizasi icin harfleri biliyorum ama devami aklima girmiyor insallah rabbim yardim ederde bi girdimmi gerisi gelir diye dusunuyorum allahin izniylee
bayagı aradan sonra gelebildim sizede bi selam verim dedım tayınmız cıktı eskısehıre demıstım tasıdım evımı sukur ..BİDE TAYİNİ DUYDUKTAN HEMEN SONRA HAMILE OLDUGUMU OORENDIM SUAN 7 HAFTALIK HAMILEYIMSIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM:)RABBIM HEPİNİZİN KUCK VE GOBIŞLERİNİ DOLDURSUN::)
canım yapmadım. hastalık hali tam anlamıyla sona ersin diye bekliyorum.
yaaaa kızlar kusura bakmayın yazacaklarım için deneyimi olanlar varsa bi akıl versin.
2 gün erken regl oldum.
hep parça gelirdi bu sefer minnacık bi parça haricinde bişi gelmedi.
3.gün biraz fala sıvı geldi.
çok az ped kullandım.
2 gündür prostat olmuş erkekler gibi zırt bırt vc ye gidiyorum. hatta zor yetişiyorum
kız sen hangi araa gittin hangi ara hamiş kaldınnn tayininizde bebişinde hayırlı olsun tatlımm dikkat et kendineedee bebişidebayagı aradan sonra gelebildim sizede bi selam verim dedım tayınmız cıktı eskısehıre demıstım tasıdım evımı sukur ..BİDE TAYİNİ DUYDUKTAN HEMEN SONRA HAMILE OLDUGUMU OORENDIM SUAN 7 HAFTALIK HAMILEYIMSIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM:)RABBIM HEPİNİZİN KUCK VE GOBIŞLERİNİ DOLDURSUN::)
muhatcımm sık lavobaya gitmekk belirtilerin en büyüğü canımm hadi inş vardır bebiş
saol muhatcımmvalla bende anlamadım hatta o ay ovulasyın testı alcaktım birusuru orkid aldım bursaya gidiyom yolda kanamam cok olur die annem bursaya gel seni burda bı kadına goturcem demişti bekliyorum adet oliim die ogun adet oolmadım 2 gun olmadım uc olmadım dort olmadım artık giitimki saglık ocagına degerim 1044 2.gun 2536 :)alahıma sukrettım yaa hemde cok şimdi 7 haftalıgım sizleride unutmuyorumm:)
canım ben bu çizimli listeyi yapmayı bilmiyorum.sen listeyi yaparsın gerisini ben takip etmeye çalışırım.seninde yükün azalsın.haklısın.hakkını helal et.Kızlar günaydın ve iyi haftalarrr
Geçen haftaki listemizde 1 yasinimiz eksik vardı okudum ve tamamlandı.Ayşecim duasın yaparsınn
Lİstemizden de Raınsun,Tondora ve Ssönmez listeden çıkmak istediklerini yazmışlar haftaya yeni listeden silicem ama bu haftaki listede varlar umarım okurlar okumazlarsa çok eksiğimiz olacak en azından şimdiden bu haftalık bi kaç yasin daha fazladan okursak listemiz tamamlanır inşallahh
Kızlarr listeyle ilgileniyorum ama bu benim işlerimi çok aksatıyo heleki cumartesi pazar olmayışım tüm geçmişi teker teker okumamı gerektiriyo yazılan varsa atlamayım die... bide o kadar rica etmeme rağmen cuma günlerine tamamlanamıyo liste ve ben cuma günleri koca bi gün listeyle uğraşıyorumBakın bugün pazartesi ve 1 tane eksik var okunmamış...
İşyerimde de yoğunluk artıyo ben bu haftaki listeyi de tamamlayorum takip ediyorum ama sonrasında burda aktif olan bi arkadaş listeyi takip ederse sevinirim çalışmasam yine sorun değil ama çalışınca aksıyo işte kusura bakmayın nolurrr
Bu arada Sibelkoçak listeye eklemiştim ama yasin okuyamadığını sölemiş geri çıkartıyorummm
Kızlar bu hafta listede okumayacak olan çok kişi varrr birer yasin bile fazla okusak tamamlarız
Herkesiii öppüyorummmmmm
deneyimim yok ama ben hala test yap derim.ben düşük yaptığım zaman adet olduydum.ama 3 gün lekelenme şeklinde.adet sanıp test falan yapmadım meğer hamileymişim.o yüzden test yap.yok daha bekleyeceksen sakın ağır iş falan yapma dikkat et canım.canım yapmadım. hastalık hali tam anlamıyla sona ersin diye bekliyorum.
yaaaa kızlar kusura bakmayın yazacaklarım için deneyimi olanlar varsa bi akıl versin.
2 gün erken regl oldum.
hep parça gelirdi bu sefer minnacık bi parça haricinde bişi gelmedi.
3.gün biraz fala sıvı geldi.
çok az ped kullandım.
2 gündür prostat olmuş erkekler gibi zırt bırt vc ye gidiyorum. hatta zor yetişiyorum
inşaallah hayırlı insanlarla karşılaşır kuzenin canım.hanımlar benim 23 yaşında dizlerinde sorun olan engelli bi kuzenim var.
evi, işi her şeyi var. çevrenizde engelli bayanlar varsa tanıştırsak mı????
kız nerelerdesin sen bakayım.daha dün akşam muhatla seni konuştuk.ben bu topikteki dostlarım için dua edip her birine amin derken muhat seni hatırllattı bana ve senide anmış olduk duaylan.hayırlı olsun çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.gözün aydın.bu arada tayininizde hayırlı olsun canım.bu arada seninde bize duaların geçti hakkını helal et canım.çok mutlu oldum heberinden dolayı.bayagı aradan sonra gelebildim sizede bi selam verim dedım tayınmız cıktı eskısehıre demıstım tasıdım evımı sukur ..BİDE TAYİNİ DUYDUKTAN HEMEN SONRA HAMILE OLDUGUMU OORENDIM SUAN 7 HAFTALIK HAMILEYIMSIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM:)RABBIM HEPİNİZİN KUCK VE GOBIŞLERİNİ DOLDURSUN::)
canım artık eminim ham,ş değilim.
en azından bugün bi tane güzel haber alabildik elhamdürillah
saol muhatcımmvalla bende anlamadım hatta o ay ovulasyın testı alcaktım birusuru orkid aldım bursaya gidiyom yolda kanamam cok olur die annem bursaya gel seni burda bı kadına goturcem demişti bekliyorum adet oliim die ogun adet oolmadım 2 gun olmadım uc olmadım dort olmadım artık giitimki saglık ocagına degerim 1044 2.gun 2536 :)alahıma sukrettım yaa hemde cok şimdi 7 haftalıgım sizleride unutmuyorumm:)
iyi aksamlarrr. kim var kim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?