Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İnşaallah canım ya,bende inanıyorum Rabbim belkide ikiz verir,olur mu olur

Tamam bakalım güzel anne,sen öğrencinle ilgilen,sonra görüşürüz inşaallah

Kızlarrr gece gelin ya işlerinizi ayarlıyında,benim kociş nöbetçi bugün rahat rahat durabilirim

Son düzenleme:

Ha iyi ozaman demekki dusuncemde sorun yokmus:))Canim ben zaten ilk sizin buraya geldim utaniyorum dahi soylemeya ama ben kurani kerim okumayi bilmiyorum bu gercekten cok zoruma gidiyor ama su seytani nefsimi yenip ogrenmeye kalkisamiyorum o yuzden dualariniza katilamadim tefriciyeye gectim
lutfen dua ederken allahim fatosada kuran ogrenme aski ver kuran ogrenmeyi nasip eyle diyin
Az daha kalirsam olumumude uzerineze verecem tovbe yarabbim biktirmiyim sizi hemencik

Utanma sakın,ne diller var okumayı bilip evinde Kur'an-ı Kerim'i süs gibi saklayanlar,hiç açmayanlar...Sen iste yeter ki,öğrenirsin.Hiç zor değil,Rabbim kolaylığını veriyor...Hangi şehirdesin,seni Kur'an-ı Kerim'i en hızlı ve emin şekilde öğrenebileceğin yerlere yönlendirebilirim...Burda söylemek istemezsen mesaj sayına bakmadım ama özel mesaj yazabiliyosan ordan da söyleyebililirsin canım...

Dualarımızdan sadece Yasin-i Şerifi Kurana bakıp okuyorsun...Diğerleri Zikir ve Bir Ayet-i Kerime..Ayet-i Kerime kısacık,kağıda yazıp okuyabilirsin;birde YA VARİS çekiyoruz belli adet,onuda çekebilirsin rahatlıkla....Eğer internete girmende problem yoksa;dua topiği içinde ayarlayan arkadaş ekledikten sonra seni;ben sana düşen Yasinleri okurum sen Kur'an-ı Kerim öğrenene kadar,sende tesbihlerini okumuş olursun sadece...Her zaman girebileceksen tabi nete,vaktin imkanın varsa canım;çünkü bazıları ismini ekletip sonra girmeyince zor durumda kalıyoruz...

Son düzenleme:

Insallah o kolayligi diliyorum rabbimden canim ben danimarkadayim ithal gelinim:)))evet ben zaten gunluk o ayeti okuyorum zaten grubumda var o ayeti okuyoruz birbirimize vede 707 tane varis cekiyorum allah kabul etsin insallahh bi bebis belli olsun varmi yokmu ondan sonra bi cemmate falan basvuracam ogretsinler bana allah rizasi icin harfleri biliyorum ama devami aklima girmiyor insallah rabbim yardim ederde bi girdimmi gerisi gelir diye dusunuyorum allahin izniylee

Amin canım inşaallah....Benim öğrendiğim okuduğum yerde,her şehirde var yurtlar,köylerde bile var elhamdülillah.Yurtdışında da çok ama Danimarka'da var mı bilmiyorum..Cemaate başvurucam dediğine göre,sende az çok biliyosun bu tür yerleri.İnşaallah bize en kısa zamanda hayırlısı ile,hem bebeğinin müjdesini hemde Kur'an-ı Kerim'i öğrendiğinin müjdesini verirsin...Gruba katılmak istersen yazarsın çekinme sakın,ben Yasinleri okurum senin yerine unutma canım.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

bayagı aradan sonra gelebildim sizede bi selam verim dedım tayınmız cıktı eskısehıre demıstım tasıdım evımı sukur ..BİDE TAYİNİ DUYDUKTAN HEMEN SONRA HAMILE OLDUGUMU OORENDIM SUAN 7 HAFTALIK HAMILEYIM SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM:)RABBIM HEPİNİZİN KUCK VE GOBIŞLERİNİ DOLDURSUN::)

senin adına gerçekten çok sevindim ve çok mutlu oldum.
umarın doğumun da kolay ve rahat olur..

kız sen hangi araa gittin hangi ara hamiş kaldınnn tayininizde bebişinde hayırlı olsun tatlımm dikkat et kendineedee bebişide

arkadaşla konuştuk yenice. o anlatoıyor bi arkadaşının başından geçeni.
kız bebek olmuyor diye bi kez doktora gidiyor olmuyor bebek hala 2. kez gene gidiyor doktora doktor da uzun süre daha olmayacak bebeginiz diyor
peki neden olmayacak
çünkü hamilesin

saol muhatcımm valla bende anlamadım hatta o ay ovulasyın testı alcaktım birusuru orkid aldım bursaya gidiyom yolda kanamam cok olur die annem bursaya gel seni burda bı kadına goturcem demişti bekliyorum adet oliim die ogun adet oolmadım 2 gun olmadım uc olmadım dort olmadım artık giitimki saglık ocagına degerim 1044 2.gun 2536 :)alahıma sukrettım yaa hemde cok şimdi 7 haftalıgım sizleride unutmuyorumm:)

kız sen ne zaman geldin...sayfayı açar açmaz senin yazını gördüm....tekrar hoşgeldin....bu arada hamile kalmışsın ...gözün aydın....tebrikler...allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder...inşallahh.....

canım ben bu çizimli listeyi yapmayı bilmiyorum.sen listeyi yaparsın gerisini ben takip etmeye çalışırım.seninde yükün azalsın.haklısın.hakkını helal et.
deneyimim yok ama ben hala test yap derim.ben düşük yaptığım zaman adet olduydum.ama 3 gün lekelenme şeklinde.adet sanıp test falan yapmadım meğer hamileymişim.o yüzden test yap.yok daha bekleyeceksen sakın ağır iş falan yapma dikkat et canım.
hanımlar benim 23 yaşında dizlerinde sorun olan engelli bi kuzenim var.
evi, işi her şeyi var. çevrenizde engelli bayanlar varsa tanıştırsak mı????
inşaallah hayırlı insanlarla karşılaşır kuzenin canım.
kız nerelerdesin sen bakayım.daha dün akşam muhatla seni konuştuk.ben bu topikteki dostlarım için dua edip her birine amin derken muhat seni hatırllattı bana ve senide anmış olduk duaylan.hayırlı olsun çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.gözün aydın.bu arada tayininizde hayırlı olsun canım.bu arada seninde bize duaların geçti hakkını helal et canım.çok mutlu oldum heberinden dolayı.
canım artık eminim ham,ş değilim.
en azından bugün bi tane güzel haber alabildik elhamdürillah

senin o güzel yüreğin varya............ya sen ne kadar temiz kalplisin.daha dün akşam bana asenatı hatırlattın ona da dua edelim diye.bende vardır bir hayır onunda dualarımızda nasibi varmış dedim.bu gün hamile haberini aldık.sen var ya hem çok temiz ve güzel bir yüreğe sahipsin,hemde çok güzel bir olgunluğa.Rabbim seni mükafatlandıracak iyi yürekliliğin için.hemde en kısa zamanda bir bebişle inşaallah.

asenat cok sevindim canim Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin tayin ugurlu geldi desene:)

icim icime sigmiyor bugun aksam zor oldu yarin saat 11 nasil olur bilmem bir taraftan kalbim duracak gibi atiyor bir taraftanda cok korkuyorum ya goremezsem melegimin hareketlerini diye herseyin hayirlisi Rabbim hepimize en hayirlisini versin insallah:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…