- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
nasilsin cnm
icim icime sigmiyor bugun aksam zor oldu yarin saat 11 nasil olur bilmem bir taraftan kalbim duracak gibi atiyor bir taraftanda cok korkuyorum ya goremezsem melegimin hareketlerini diye herseyin hayirlisi Rabbim hepimize en hayirlisini versin insallah:18::18:
iyiyim canım bende seni merak ettim aslında ne yaptın gidebildinmi hala sıkıntıların devam ediyormu?
icim icime sigmiyor bugun aksam zor oldu yarin saat 11 nasil olur bilmem bir taraftan kalbim duracak gibi atiyor bir taraftanda cok korkuyorum ya goremezsem melegimin hareketlerini diye herseyin hayirlisi Rabbim hepimize en hayirlisini versin insallah:18::18:
darısı 2. bebeginesaol muhatcımmvalla bende anlamadım hatta o ay ovulasyın testı alcaktım birusuru orkid aldım bursaya gidiyom yolda kanamam cok olur die annem bursaya gel seni burda bı kadına goturcem demişti bekliyorum adet oliim die ogun adet oolmadım 2 gun olmadım uc olmadım dort olmadım artık giitimki saglık ocagına degerim 1044 2.gun 2536 :)alahıma sukrettım yaa hemde cok şimdi 7 haftalıgım sizleride unutmuyorumm:)
ne kadar ham oldugumu bir bilsen,canım ben bu çizimli listeyi yapmayı bilmiyorum.sen listeyi yaparsın gerisini ben takip etmeye çalışırım.seninde yükün azalsın.haklısın.hakkını helal et.
canım bugün gene karbonat yaptım bu sefer hiç köpürmedi ama. agır kaldırmıyorum zaten akıllandım:)
deneyimim yok ama ben hala test yap derim.ben düşük yaptığım zaman adet olduydum.ama 3 gün lekelenme şeklinde.adet sanıp test falan yapmadım meğer hamileymişim.o yüzden test yap.yok daha bekleyeceksen sakın ağır iş falan yapma dikkat et canım.
inşaallah hayırlı insanlarla karşılaşır kuzenin canım.
kız nerelerdesin sen bakayım.daha dün akşam muhatla seni konuştuk.ben bu topikteki dostlarım için dua edip her birine amin derken muhat seni hatırllattı bana ve senide anmış olduk duaylan.hayırlı olsun çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.gözün aydın.bu arada tayininizde hayırlı olsun canım.bu arada seninde bize duaların geçti hakkını helal et canım.çok mutlu oldum heberinden dolayı.
senin o güzel yüreğin varya............ya sen ne kadar temiz kalplisin.daha dün akşam bana asenatı hatırlattın ona da dua edelim diye.bende vardır bir hayır onunda dualarımızda nasibi varmış dedim.bu gün hamile haberini aldık.sen var ya hem çok temiz ve güzel bir yüreğe sahipsin,hemde çok güzel bir olgunluğa.Rabbim seni mükafatlandıracak iyi yürekliliğin için.hemde en kısa zamanda bir bebişle inşaallah.
cnm insallah bir gun o pozitifi alicaz..senin donmusun yokmuydu onu denesen bi kac ay sonra...
amiiin cnm insallah
ne bu simdi veda eder gibi gene buralarda ol..yoksa muhat supurgesine biner basar bende arkasina otururum.benimde supurgem var ama ehliyet olmadigindan kullanamiyorum.....muhatinkiyle idare ederiz artik basariz yani evini
Nekadarzor tatlım benim dondurulmuşum malesef yok keşke olsaydı herşey daha kolay olurdu...bugün burçak hanımla konuştuk...2-3 ay bekleyecem..sonra önce yumurta büyütüp toplanacak ve dondurulacak.1-2 ay bekleyip transfer edilecek....bu arada rahime bakılacak histeroskopi olucam...inşallah sorun yoktur.....antisocial gibi olucak benimde bir sonraki denemem....hayırlısı olsun....cumaya acaba gitsem mi burçak hanımın yanına karar veremedim....planlamamızı daha iyi yapardık......
canım veda etmiyorum..buralardayım......
muhatcım ??????????koymuşsun yazdıklarıma nolur beni anlamaya çalış canım.sende inşallah hamilesindirrrrrrrr...........
ecrincim şu an adetim cumaya biterse okumayama çalışıcam canım.....
asenatcım bebişin ve tayininiz hayırlı olsun....rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin......
Kızlar size bişeysorucam.....dua okurken saymak için parmağıma taktığım bir sayma aleti vardı..sayarken çok yardımcı oluyor....vardı kaybettim istanbuldan almıştım eyüp sultandan.....nerden bulabilirim..nerelerde satılırrr..bilen var mı????*
cnm insallah bir gun o pozitifi alicaz..senin donmusun yokmuydu onu denesen bi kac ay sonra...
Nekadarzor tatlım benim dondurulmuşum malesef yok keşke olsaydı herşey daha kolay olurdu...bugün burçak hanımla konuştuk...2-3 ay bekleyecem..sonra önce yumurta büyütüp toplanacak ve dondurulacak.1-2 ay bekleyip transfer edilecek....bu arada rahime bakılacak histeroskopi olucam...inşallah sorun yoktur.....antisocial gibi olucak benimde bir sonraki denemem....hayırlısı olsun....cumaya acaba gitsem mi burçak hanımın yanına karar veremedim....planlamamızı daha iyi yapardık......
canım veda etmiyorum..buralardayım......
muhatcım ??????????koymuşsun yazdıklarıma nolur beni anlamaya çalış canım.sende inşallah hamilesindirrrrrrrr...........
ecrincim şu an adetim cumaya biterse okumayama çalışıcam canım.....
asenatcım bebişin ve tayininiz hayırlı olsun....rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin......
anlamaya çalışıyorum evet ama anlayamıyorum
bu arada adın Ayşe mi?
dini kitap satan yerlerde var zikirmatik dersen eger veriyorlar
sönmez hocam şimdi bi milyoncularda hatta bazı kırtasiyelerde bile var heryerde bulabilirsin ama cami çevrelerindeki dkkanlarda daha çok olur bi milyoncu falan gidemem dersen eğer:))
Hayyy siz çok yaşayın emi bir türlü adını aklıma getiremedim.....zikirmatik ne çoooooooook işime yarıyormuşşşş...maviş zikirmatiğimi kaybettimmmmmmmm.....teşekkür ederim kızlar....çarşıya gidince alırım inşallah..siz sayarken ne kullanıyorsunz.....
anlamaya çalışıyorum evet ama anlayamıyorum
bu arada adın Ayşe mi?
Hayır bitanem Ayşe değil..nasıl böyle bir kanıya vardın bilemiyorum........neyi anlayamıyorsun bitanem...buralardayım belki hergün giremem...ilk defa sadece kendime zaman ayırmak istiyorum...ilk defa hayatımda bencillik yapıcam....yanınızdayım her zaman ama giremeyeceğim zamanlarda olucaktır...toparlanıp bu sefer bebişlerime iyi hazırlanmak istiyorum...belki bu dururmum gelip geçicidir..bilemiyorum muhatım.....rabbim akıl sağlığı ruh sağlığı versin..hep dualarımda olucaksınız.........sen niye test yapmıyorsun.....
kızlar eşimin babaannesini susturamıyoruuummmm kadın her gördüğünde bebek soruyo taaaa ilk aydan itibaren iki gün önce rahatsızdım çok af edersizn durmada istifra ettim eşimde midesi bulanıyo yatıyo demiş şimdi bebek var sanıyokadını ikna edemedik olmadığına inşaallah onun sandığı gibidir hayırlısı ile hamileyimdir ayın 28 ini bekliyorum inşaallah gelen giden olmaz....
Sibelcim sende hoşgeldin tatlım.aramıza..seninle tanışamadık....ben 4.denemesini yapıp negatifi geçen hafta bugün doğumgününde alan bir tüpbebekzedeyim canım.....rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah....sen ne durumdasın???
inşaallah bebektir.
sönmezz, bak gidip napma. geçenki yazın sanki veda gibiydi.zaten süpürge ehliyeti alcaz gidersen buluruz seni,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?