Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ALLAH IN izniyle git gel canımm ALLAH BEBİŞİNİZİ SİZEE SİZİDE BEBİŞİNİZE BAĞIŞLASINN...aklına kötüsünü getirme be canımmm nie kötü olsun ki hemm

canım rahat olmaya çalış.Allahın izniyle duyacaksın o bıcırın kalp atışlarını.Ve hayırlısıyla kucağına alacağın günlerde gelecek.bizleride haberdar et.seni ve miniği Rabbime emanet ediyorum.

darısı 2. bebegine
ne kadar ham oldugumu bir bilsen,

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınz inşaallah hepiniz iisinzdir asenat hoşgeldin tekrar bebişinde hayırlı olsun bizede nasib etsin inş. hz Allah cümlemizin evladı hayırlı evlat olsun inşaallah....

Kızlar size bişeysorucam.....dua okurken saymak için parmağıma taktığım bir sayma aleti vardı..sayarken çok yardımcı oluyor....vardı kaybettim istanbuldan almıştım eyüp sultandan.....nerden bulabilirim..nerelerde satılırrr..bilen var mı????*

dini kitap satan yerlerde var zikirmatik dersen eger veriyorlar

sönmez hocam şimdi bi milyoncularda hatta bazı kırtasiyelerde bile var heryerde bulabilirsin ama cami çevrelerindeki dkkanlarda daha çok olur bi milyoncu falan gidemem dersen eğer:))

dini kitap satan yerlerde var zikirmatik dersen eger veriyorlar

sönmez hocam şimdi bi milyoncularda hatta bazı kırtasiyelerde bile var heryerde bulabilirsin ama cami çevrelerindeki dkkanlarda daha çok olur bi milyoncu falan gidemem dersen eğer:))

Hayyy siz çok yaşayın emi bir türlü adını aklıma getiremedim.....zikirmatik ne çoooooooook işime yarıyormuşşşş...maviş zikirmatiğimi kaybettimmmmmmmm.....teşekkür ederim kızlar....çarşıya gidince alırım inşallah..siz sayarken ne kullanıyorsunz.....

benimde mavişş siyah ve beyaz zikirmatiklerim var onu kullanıyor çok iyi oluyo

kızlar eşimin babaannesini susturamıyoruuummmm kadın her gördüğünde bebek soruyo taaaa ilk aydan itibaren iki gün önce rahatsızdım çok af edersizn durmada istifra ettim eşimde midesi bulanıyo yatıyo demiş şimdi bebek var sanıyo kadını ikna edemedik olmadığına inşaallah onun sandığı gibidir hayırlısı ile hamileyimdir ayın 28 ini bekliyorum inşaallah gelen giden olmaz....

Sibelcim sende hoşgeldin tatlım.aramıza..seninle tanışamadık....ben 4.denemesini yapıp negatifi geçen hafta bugün doğumgününde alan bir tüpbebekzedeyim canım.....rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah....sen ne durumdasın???

inşaallah bebektir.
sönmezz, bak gidip napma. geçenki yazın sanki veda gibiydi.zaten süpürge ehliyeti alcaz gidersen buluruz seni,

hosbulduk canim.aynen oyle RABBim hayirlisindan evlatlar nasip etsin isteyen herkese.ben de hemen hemen bir aydir bebek istiyorum.bu ay hamileyim sandim bazi belirtiler ve gecikme sonucu ama test negatif cikti.insALLAH bu ay gebe kalirim diyorum bende.

inşaallah bebektir.
sönmezz, bak gidip napma. geçenki yazın sanki veda gibiydi.zaten süpürge ehliyeti alcaz gidersen buluruz seni,

Canım benim burdayım veda etmiyorum (ne vadası yaaaaaaa kovsanızda gitmiyorum)))))))inşallah da hep burda olucammmm..

...inşallah öyle bir gün gelsinki burda bebişlerimizden konuşacağımız bir gün olsun.....önceden hamiş olanlar bizlere deneyimlerini anlatsın..birlikte bu sefer bebişlerimiz için bir dua topiği açarız inşallah........

Yarın için ders çalışmam lazım yaaaaaaaaaaaa...offf offff hiççççç içimden gelmiyorrrrrr......muhatım sen anlarsın beni canımmmmm bu konuda........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…