Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

öncelikle geçmiş olsun canım.belki kadıncağıza malum olmuştur.ayyy inş. öyledir.inş böyledir.sonra böyle olur.akabinde böylee tabi bir çaya ve okumaya fırsatın da kalmaz o zaman...

aminnnn inşaallah canım yaaaa.
gerçi bebişlere bakmaktan dua edebilir miyiz bilmiyorum:) malum kıymetli olacak bizimkiler

aminnnn inşaallah canım yaaaa.
gerçi bebişlere bakmaktan dua edebilir miyiz bilmiyorum:) malum kıymetli olacak bizimkiler

İnşallah edebiliriz canım düşünsenize ne güzel olurdu........bebişler ve biz......kesinlikle başımızı kaşıyacak zamanımız olmayacak olsuuuun da biz herşeye razıyızzzzz.......

Yarın için ders çalışmam lazım yaaaaaaaaaaaa...offf offff hiççççç içimden gelmiyorrrrrr......muhatım sen anlarsın beni canımmmmm bu konuda........

canım benim öğrencim daha yeni gitti evde verdim dersi:) anlamam mı
ben rahat sayılırım canım ya ben devamlı test dagıtıp test çözdürüyorum. malum sınava az kaldı:)
bu ara maaşallah bayag bi talep ver bana ama vaktim yok artık:

Yarınnnnnnn nöbetçiyimmmm..çocuklar kudururda kudurur artık......ama yinede seviyom bu sıpaları......çok sevimlilerrrr.....

süper bir yazııı ben burda yazılanların çoğunu bu zamana kadar yaşayarak öğrendim ..hissettim...bizim bilmemiz çözüm değil çevredeki insanların bilmesii daha iyi olucak ama herşeyi bilmek istiyorlarr, merakklılarda...

geçmiş olsun...allah şifanı versin canımm..bizlerde iyi şükür...

iyi bizlerde sennasılsın...canım inşallah herşey gönlünce olur...bizler buralardayız...

allah büyük inşallah meleklerimiz gelicekkk allahın izniyle...bi kaç ay yumurta takibi yapıldıı olumlu yanıt alamadık...tüp denedik oda negatif...şuan moladayz 3 ay kadarda olduu...tedavisizde olmayaccakkk gibii....

bizim bi tanıdık ilkine hamile kaldı kadın doğumda bebeğini kaybettii..bir dahada kendiliğinden kalamadı tedavii görüyor uzun süredir...yine kalmış yine düşmüş..galiba kanı zehirliyormuş....almşlar sezaryanla ...sonra annenin kanında mikrop varmış ondan dolayı bebebği durmuyor....
bizimde etkileyen bişey vardır muhakkkak ama nee...
Selam kızlar nasılsınız

a.s. iyi ne olsun hep aynı be yaa :) sen nasılsın...

nasılsınız.. haftasonu rahatsızzdım gıremedım ..baya sohpet etmıssınız
aslıcım öncekı lıstemız tamamlanmısmıydı

canım yine açlık falan mıı sen bana bir cüz ver canım okuyayyım..

bu arada ben folikasit için foliplus aldım.elevit vitamin takviyesi folikasit oranı çok düşük işinize yaramaz dedi eczacımız.doktorlar genelde gebelik için foliplus veriyormuş

bende sizlerden elevit duydum kocama aldırdım bir sürü vitamin zaten folik asit diye geçmiyorr hamilelik deyince vermiş...sonra hangi vitaminler var bilmiyordum üstüne birde kan hapı aldırdım...onda da demir folik b 12 varr...bir kutu eleviti kullanayım ...arkasındadnda kan hapını...ikisiini kullansam yüklememi olurrki bilememdim...

iyi canım sen nasılsın...allah kabul etsin...benimde 3 aydır 9. günü buluyorr yani o kadar az kii geliyorr pembe gibii..tüp sonrası böyle oldum..tedavi olumsuz olunca ota da başladım onlarında etkisi olabilir....kendimiii bir doktora göstermemm lazım değerler ne durumdaa diyee ama bebekolur diye bekliyorummm her zaman ki gibii

kizlar selamun aleykum nasilsiniz herkesin keyfi yerindedir insallah ...muhatcim test yaptinmi yeniden merak ettim durum nedir?
a.s canım nasılsın...

inşallah canım..bi doğuralım dimi artık..normalinden az geldiyse bebiş olabilir...idrar olayına takılma stres yada üşütme deolabilir yaniii...

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınz inşaallah hepiniz iisinzdir asenat hoşgeldin tekrar bebişinde hayırlı olsun bizede nasib etsin inş. hz Allah cümlemizin evladı hayırlı evlat olsun inşaallah....

hayırlı akşamlar canım iyi sen nasılsın..

maşallah canım....olsun şimdi öğrencilerin hamiş olunca zaten zor olur. malum bebiş için paraya ihtiyaç var...senin yaşında küçük sanırım.....bu enerji varken çalışmak lazım zamanla insan yoruluyor......

Yarınnnnnnn nöbetçiyimmmm..çocuklar kudururda kudurur artık......ama yinede seviyom bu sıpaları......çok sevimlilerrrr.....

evet ama şımarmayınca daha mı sevimli oluyorlar ne
sınavdan yüksek alınca başarısız bi öğrenci nasıl seviniyo demi, en sevdiğim şey o.
kendine güven patlaması yaşıyo çocuk

Canlarım ben çıkıyorum..hazırlık yapayım yarına...

asbelove'un duasını bitireyim inşallah....tekrar görüşene kadar Allah'a emanet olun kızlar......

öncelikle geçmiş olsun canım.belki kadıncağıza malum olmuştur.ayyy inş. öyledir.inş böyledir.sonra böyle olur.akabinde böylee tabi bir çaya ve okumaya fırsatın da kalmaz o zaman...

ay inşaallah inşaallah inşaallah ben bebişime okurm kitap ozamanda beraber okuruz her yaptığımı sölerim evledama şimdi kahvaltı hazırlıyoruz şimdi kahvaltı yapcaz şimdi namaz kılcaz KK OKUYACAZ dua etce şimdi kitap okuyacaz ayyyy ne güzel olur demi Allah hepimize nasib etsin inşaallah... böle olmayı hayırlııs ile

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkkk...rekor kıracaz kızlarrrr...herkes gelmişşşşşşşş hoşgelmişşşşşlerrrrrrrrrr......

sizler sohbete devam...ben gideyim çalışayımmmmmmmmm.....kolay geleeeeeee.......

Canlarım ben çıkıyorum..hazırlık yapayım yarına...

asbelove'un duasını bitireyim inşallah....tekrar görüşene kadar Allah'a emanet olun kızlar......

kolay gelsin canım:) Allah zihin açıklığı versin.
ayyyyy yarın benim de dersim var:s
unuttuydum ne güzel

evet bencede vermeliyimyoksa kendimi daha kotu hissediyorum,yapacakda bisey yok bosa bari uzulmeyim
olurmu guluum ne guzel yazmissin ellerine yuregine saglik
insallah ne guzel hayellerin var insallah nasip olur tez vakitte..yarismada bende varim elinizden geleni ardiniza koymayi.yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
tabi basakcim okuruz birkac gunden lekelerimkesilir okurum insallah ben simdilik 250 okuyum bitirince tekrar alirim nasipse
ne guzel cnm esinle namazami kalkiyorsun insallah birgun benim esimde kalkip beni cagirir...
cnm gozun aydin Allah tamamini erdirsin darisi bize olsun insallah
caniimbenim yarin buyuk gunmu.. ne guzel hersey guzel olacak merak etme bebisi gorup gelecksin ve rahatliycaksin insallah

banada bi kac kisi eleviti tavsiye etmisti kimdi bilemedim smdi. eleviti de aldim eczacimiz foliplus verdi elevit isini gormez doktorlar foliplus veriyor dedi ikisini de aldim birini sabah birini aksam yazdi

merhaba arkadaşlarrr nasılsınızzz???
muhatcım ben 1 fatiha 422 ya şafi yi okudum .Allah kabul etsin canım...

ayrıca okuyamayanlar için 4 yasin okuttumm(babam sağolsun)) onu da mevlam kabul etsin inşaallahh...

ee nasılsınız:):):)

Son düzenleme:
h
tesekkur ederim canimmm saolasin

vayyyyyyy demek bize rakipsin haaa!!!!
hodri meydan
ama 3 gün bekleyecegiz 3 gün sonra balıyor yarış:)

bu hafta banada sıra gelmişş
geçmişi okudum çokşükür
alıntı yapamadım ama rabbım hamileliğini öğrenenlere kucaklarına almayı nasip etsinnn
tedaviye başlayanlara emeklerini boşa çıkarmasın meleğini göndersin inşallah
batları yaklaşanlarada hayırlısı olsun inşallah melekleri onlarladır

ecrin canım geçen hafta kırızılar bendeydi ayın 16sından buyana hala bendeler:26kuyamadım dualrımı geçen hafta adına okunan ve yerime duaları tamamlayan canlarım hakkınızı helal edin

ALLAH IN izniyle git gel canımm ALLAH BEBİŞİNİZİ SİZEE SİZİDE BEBİŞİNİZE BAĞIŞLASINN...aklına kötüsünü getirme be canımmm nie kötü olsun ki hemm

allh razi olsun kizlar Rabbim hepinize en yakin zamanda nasip etsin bu duyguyu

ayy benim esimin babaanneside ayniydi her konusmamizda bosmusun dolumusun diyordu ha keza anneanneside oyleydi hamile oldugumu soyledigimiz zamanda kv ye gerceklenmismi dogrulanmismi hamileligi diye sormuslar ayyy kiyamam onlara ya yaslilar ne yapsin onalrda oyle buyumusler.....neyse tatlim insallah hamissindir varmi bir belirtin falan bende hic belirti olmamisti sadece adet olurken goguslerin aciyor ya sadece o vardi bide deli gibi yemek yemistim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…