Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canim benim icin buyuk gun hersey guzel olacak insallah

Yarınnnnnnn nöbetçiyimmmm..çocuklar kudururda kudurur artık......ama yinede seviyom bu sıpaları......çok sevimlilerrrr.....

masallah kizlar ne guzel mesleginiz var cocucklarla...bende dusunuyorum oyle bi meslek yapmayi kreste cocuklarla cok seviyorum bende
Canlarım ben çıkıyorum..hazırlık yapayım yarına...

asbelove'un duasını bitireyim inşallah....tekrar görüşene kadar Allah'a emanet olun kızlar......

cabuk gel ama
vayyyyyyy demek bize rakipsin haaa!!!!
hodri meydan
ama 3 gün bekleyecegiz 3 gün sonra balıyor yarış:)
evet cnm bende bekliyorum daha lekelerim var anlamadim ne uzun surdu yaa sanki 3 aylik birden oldum gibi...ama 10 gunu gecince ozurden sayiliyorya insallah baslarim yakinda namazlarima

Saolasin canim allah razi olsunn

bende sabahdan beri birinin ne yaptın doktora gittin mi ne var ne yokk demesini bekliyorum soran yokk

İyi geceler

6 yasin 100 89.ayet 707 ya varis okudum. Allah kabul etsin înş. Amin amin Ya Rabbi

kızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:

yine ben geldimmmmmmmmmm asbelove un duası bitti.....rabbim kabul etsin.

başakcım senin için tefriciye okumaya başladım...okuyunca yazıcam.rabbim bebişlerini sana tutundursunnnn inşallah......

kızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:

seyyancım inşallah sonucun temiz çıkar canım..doktorum banada histeroskopi yapacak 2 ay sonra .....hakkımızda hayırlısı...

dualarımız seninle inşallah hayırlı sonuçlarını yazarsın ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİRAN ÖNCE HAYIRLISIYLA BEBİŞİNE KAVVUŞTURSUN İNŞ

bende sabahdan beri birinin ne yaptın doktora gittin mi ne var ne yokk demesini bekliyorum soran yokk

ayy canim ya nasilsin nasil gidiyor hersey yolundami benim bugun kafam okadar doluki anlatamam ayni kazan gibi

ayy canim ya nasilsin nasil gidiyor hersey yolundami benim bugun kafam okadar doluki anlatamam ayni kazan gibi

hayirlisi olsun canim anestezi almayacaksan muhakkak agri kesici ic iki saat once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…