iyimis insallah olur cnm..ama ihmal etme imkanin varisa hemen basla hem o arada doktoru sporuna felansda devam edersin iyi olucak..bende bole tedavimi yaptirsam ama bizim emriolar cok zayif donsa olurler yavrularimizcnm insallah bir gun o pozitifi alicaz..senin donmusun yokmuydu onu denesen bi kac ay sonra...
Nekadarzor tatlım benim dondurulmuşum malesef yok keşke olsaydı herşey daha kolay olurdu...bugün burçak hanımla konuştuk...2-3 ay bekleyecem..sonra önce yumurta büyütüp toplanacak ve dondurulacak.1-2 ay bekleyip transfer edilecek....bu arada rahime bakılacak histeroskopi olucam...inşallah sorun yoktur.....antisocial gibi olucak benimde bir sonraki denemem....hayırlısı olsun....cumaya acaba gitsem mi burçak hanımın yanına karar veremedim....planlamamızı daha iyi yapardık......
canım veda etmiyorum..buralardayım......
muhatcım ??????????koymuşsun yazdıklarıma nolur beni anlamaya çalış canım.sende inşallah hamilesindirrrrrrrr...........
ecrincim şu an adetim cumaya biterse okumayama çalışıcam canım.....
asenatcım bebişin ve tayininiz hayırlı olsun....rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin......
Allah senin iyiligini versin hemen araya sikistirmis..adinianlamaya çalışıyorum evet ama anlayamıyorum
bu arada adın Ayşe mi?
evet cik kullanisli bende onu alinca rahata kavustum hatta 2 3 tane daha alip uzerini yazicam..hangisi hangi duanin sayisi diye..daha kolat olurHayyy siz çok yaşayın emi bir türlü adını aklıma getiremedim.....zikirmatik ne çoooooooook işime yarıyormuşşşş...maviş zikirmatiğimi kaybettimmmmmmmm.....teşekkür ederim kızlar....çarşıya gidince alırım inşallah..siz sayarken ne kullanıyorsunz.....
Allah senide guldursun emi insallah..inşaallah bebektir.
sönmezz, bak gidip napma. geçenki yazın sanki veda gibiydi.zaten süpürge ehliyeti alcaz gidersen buluruz seni,
insallah ne guzel olur demiCanım benim burdayım veda etmiyorum (ne vadası yaaaaaaa kovsanızda gitmiyorum)))))))inşallah da hep burda olucammmm..
...inşallah öyle bir gün gelsinki burda bebişlerimizden konuşacağımız bir gün olsun.....önceden hamiş olanlar bizlere deneyimlerini anlatsın..birlikte bu sefer bebişlerimiz için bir dua topiği açarız inşallah........
evet bencede vermeliyimyoksa kendimi daha kotu hissediyorum,yapacakda bisey yok bosa bari uzulmeyim
olurmu guluum ne guzel yazmissin ellerine yuregine saglik
insallah ne guzel hayellerin var insallah nasip olur tez vakitte..yarismada bende varim elinizden geleni ardiniza koymayi.yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
tabi basakcim okuruz birkac gunden lekelerimkesilir okurum insallah ben simdilik 250 okuyum bitirince tekrar alirim nasipse
ne guzel cnm esinle namazami kalkiyorsun insallah birgun benim esimde kalkip beni cagirir...
cnm gozun aydin Allah tamamini erdirsin darisi bize olsun insallah
caniimbenim yarin buyuk gunmu.. ne guzel hersey guzel olacak merak etme bebisi gorup gelecksin ve rahatliycaksin insallah
iyimis insallah olur cnm..ama ihmal etme imkanin varisa hemen basla hem o arada doktoru sporuna felansda devam edersin iyi olucak..bende bole tedavimi yaptirsam ama bizim emriolar cok zayif donsa olurler yavrularimiz
Allah senin iyiligini versin hemen araya sikistirmis..adini
evet cik kullanisli bende onu alinca rahata kavustum hatta 2 3 tane daha alip uzerini yazicam..hangisi hangi duanin sayisi diye..daha kolat olur
Allah senide guldursun emi insallah..
insallah ne guzel olur demi
donmuslar daha guclu oluyormus canim savasci oluyorlar yani ben ornegim bak benimkiside donmus bence rahim daha iyi hazirlaniyor ve daha az stres oluyorsun cunku daha az ilac kullaniyorsun olacak canim senin ve tum arkadaslarimin olacak inaniyorum
Yarınnnnnnn nöbetçiyimmmm..çocuklar kudururda kudurur artık......ama yinede seviyom bu sıpaları......çok sevimlilerrrr.....
masallah kizlar ne guzel mesleginiz var cocucklarla...bende dusunuyorum oyle bi meslek yapmayi kreste cocuklarla cok seviyorum bendecanım benim öğrencim daha yeni gitti evde verdim dersi:) anlamam mı
ben rahat sayılırım canım ya ben devamlı test dagıtıp test çözdürüyorum. malum sınava az kaldı:)
bu ara maaşallah bayag bi talep ver bana ama vaktim yok artık:
cabuk gel amaCanlarım ben çıkıyorum..hazırlık yapayım yarına...
asbelove'un duasını bitireyim inşallah....tekrar görüşene kadar Allah'a emanet olun kızlar......
evet cnm bende bekliyorum daha lekelerim var anlamadim ne uzun surdu yaa sanki 3 aylik birden oldum gibi...ama 10 gunu gecince ozurden sayiliyorya insallah baslarim yakinda namazlarimavayyyyyyy demek bize rakipsin haaa!!!!
hodri meydan
ama 3 gün bekleyecegiz 3 gün sonra balıyor yarış:)
evet bencede vermeliyimyoksa kendimi daha kotu hissediyorum,yapacakda bisey yok bosa bari uzulmeyim
olurmu guluum ne guzel yazmissin ellerine yuregine saglik
insallah ne guzel hayellerin var insallah nasip olur tez vakitte..yarismada bende varim elinizden geleni ardiniza koymayi.yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
tabi basakcim okuruz birkac gunden lekelerimkesilir okurum insallah ben simdilik 250 okuyum bitirince tekrar alirim nasipse
ne guzel cnm esinle namazami kalkiyorsun insallah birgun benim esimde kalkip beni cagirir...
cnm gozun aydin Allah tamamini erdirsin darisi bize olsun insallah
caniimbenim yarin buyuk gunmu.. ne guzel hersey guzel olacak merak etme bebisi gorup gelecksin ve rahatliycaksin insallah
üç gündür nasılsınız diyorumcevap yokiyi geceler herkese...
ayyyy canım valla hiç dikkat etmedim kusura bakma, nasılsın nasıl gidiyo tedaviler...üç gündür nasılsınız diyorumcevap yokiyi geceler herkese...
bende sabahdan beri birinin ne yaptın doktora gittin mi ne var ne yokk demesini bekliyorum soran yokk
insalllah cnm bi sorucam doktor bozuntusuna bakalimne diyecek burda yapmam tedavimi de genede bi sorucam merak ettim ne diyecekiyimis insallah olur cnm..ama ihmal etme imkanin varisa hemen basla hem o arada doktoru sporuna felansda devam edersin iyi olucak..bende bole tedavimi yaptirsam ama bizim emriolar cok zayif donsa olurler yavrularimiz
donmuslar daha guclu oluyormus canim savasci oluyorlar yani ben ornegim bak benimkiside donmus bence rahim daha iyi hazirlaniyor ve daha az stres oluyorsun cunku daha az ilac kullaniyorsun olacak canim senin ve tum arkadaslarimin olacak inaniyorum
Saolasin canim allah razi olsunn
amiin cnm ben okuyunca sana ozelden bildiririm..bu arada onceki aldugum duayi okudum coktan haber vermedim unutmusum seni gorunce geldi aklima
kızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:
kızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:
bende sabahdan beri birinin ne yaptın doktora gittin mi ne var ne yokk demesini bekliyorum soran yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?